ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Zeitgeist-liikkeen valtakunnallinen tapaaminen 7.5.2011

Zeitgeist-liike järjestää valtakunnallisen tapaamisen Tampereella 7.5.2011.

Ohjelmasta:

Varaus 7.5.2011 klo 11:00-17:00
Salin kapasitteetti: 144 henkilöä
Varustelu: Videotykki

Tampereen teknillisen yliopiston kampus sijaitsee Hervannan kaupunginosassa
…noin 8 km Tampereen keskustasta.
Tarkempia tietoja sijainnista ja kulkuyhteyksistä:
http://www.tut.fi/public/index.cfm?Main … 3&Siteid=0

Kartta: http://www.tut.fi/public/yhteystiedot/maps/karttaKams.html

Kimppakyytejä sovittavissa eripuolelta suomea: http://www.zeitgeist.fi/foorumi/viewforum.php?f=30

Ohjelma (avoin pienille muutoksille):

11:00-11:15
Päivän info. Yleiset tiedotusasiat.
11:15-13:15
Tere Vadén: Öljyhuippu ja öljykriisi. Osallistavaa luennointia aiheesta. Kysymyksiä ja vastauksia.
13:15-14:15
Ruokatauko Ravintola Pranzossa, 1.1km kävelymatka (kävellen 10-15 min). Ruoka maksaa ja tarjolla on tod.näk ravitsevaa kasvispainotteista ravintoa n.6 euron lounashintaan. Jos olet ostovoimaton, ota mukaan eväät (voinee syödä Yliopistolla tai ulkona).
14:15-14:30
Mielen vallankumous, yhteisöllisyys, toisista välittäminen (Eetu Karioja)
14:30-15:30
Vesiviljely, tulevaisuuden ruoantuotantoa vai jo nykypäivää?
*teoriaosuus 30 min
*käytäntöosuus 30 min
15:30-17:00
Keskustelua Resurssipohjaisesta järjestelmästä (Alustaa Henry Brade)

Ohjelma 17:00 eteenpäin

Siirtyminen ravintola Pranzoon ja Varjobaariin.
* Aktivoituminen, jatkotoiminta
* Toisiin tutustumista, keskustelua, yhdessäoloa, päivällistä

* Bändiesiintymisiä
Klo 20-21 Loppukevennys (varaus)
Klo 21.30-22.30 Vakaat Kädet

 

Lisää:

Zeitgeist.fi

Facebook-kutsu

 

Minut tuolta ainakin voi bongata 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: Zeitgeist-liikkeen valtakunnallinen tapaaminen 7.5.2011

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • RedMeat sanoo:

    Määä en jaksa näitä zeitgeist utopia hihhuleita!
    Joo on kaunis ajatus mut aivan mahdotonta utopiaa ja hippien haihattelua. Vaikka onhan varmasti ihan fiksuja realistisia juttuja mukana mutta kokonaisuutena menee tuonne Shangrila/atlantis scifi puolelle koko touhu.

  • WM_ sanoo:

    Utopiasta keskustellessa on taasen mainittava:
    ”Mikään ei ole utopistisempaa kuin se, että kuvitellaan lisääntyvän kulutuksen ja jatkuvan talouskasvun olevan jollain tapaa kestävä yhtälö tällä maapallolla. Maapallolla on tietyt, rajalliset luonnonvarat, joita tulisi hyödyntää säästeliäästi ja strategisesti. Sitä ei tällä hetkellä tehdä ja ellei jonkinlaista suurta muutosta tähän tapahdu, on utopiaa ajatella lopputuloksen olevan kaunista katsottavaa.”

  • kabanossi sanoo:

    onneksi olen ulkomailla matkoilla kun tuo tapahtuma pidetään, niin ei tarvitse vahingossakaan suunnatta lähellekään tamperetta!

    näitä liikkeitä yms on rajoitettava, ennen kuin jotkut toiset järjestöt/liikkeet joita todennäköisesti alkaa myös nousemaan käy muiden liikkeiden kimppuun.

  • Vharha sanoo:

    Samaisena päivänä Varjobaarissa esiintymässä Tamperelaisia Rap artisteja/ryhmiä ”Hands up vol.1” -tapahtuman merkeissä klo.21 alkaen:
    !!!K-18 / 2€!!!

    – MANSESTERI (Mc Mane,Sarkastinen,Inde,Vainoharha)
    – FLOW RANDOM
    – ROVIO (Tode, Impro, Jamico)
    – HARHAKUVITELMA
    – JONI HOLTITON

    Tapahtuman järjestäjät (Mansesteri) antavat tapahtumalla tukensa Zeitgeist-liikkeele,ja toivottaa kaikki tervetulleiksi
    viettämään iltaa hyvän musiikin ja mukavan keskustelun parissa.

    lisää tietoa tapahtumasta:
    http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=161376887255922

  • Tapio sanoo:

    Hauska miettiä, että mitä jos maailma olisi Zeitgeist-idean tapainen?

    Sitten tulis järjestö joka ajaa eteenpäin sellaista asiaa kuin
    ”Kilpailuhenkinen ja itsekäs”-maailma konseptia? (Eli elämä, mitä me juuri eletään :D)

    1. ”Se jolla on eniten ”rahaa”, on statukseltaan toista parempi ja paremmat edut. Jotta voit olla parempi, ole ovelampi ja elä – aina kuin mahdollista – itseäsi varten”

    2. ”Luovuttaminen on heikkous. Häviö tekee sinut huonoksi, katkeraksi ja vihaiseksi, joten taistele itsesi aina voittoon ja pidä toinen huonompana”

    3. ”Mitä enemmän valtaa, sen enemmän se on toiselta pois ja parempi asia omalle itselleni”

    -Kuinka monella houkuttaa liittyä elämään kyseistä elämänpeliä?

    … Noh, yritetään elää tätä elämää silti 😉

  • ganjaaa sanoo:

    niin kyl määki tykkään paljon enempi siit et robotit tekis mun työt ni ite vois vaan chillaa

  • kabanossi sanoo:

    zeitgeist on yhtä kuin kommunismi/sosialismi?
    eli kaikille samat arvot ja samallainen elämä?
    no jos ihmiset sitä haluavat, niin menkää ja tehkää mitä haluatte.

    tapion tekstistä vaan tuli mieleen..

  • WM_ sanoo:

    Tapio, oon pyöritelly ihan samoja ajatuksia:
    ”tässä olis nyt tällänen rahamarkkinatalous-idea: tässä ihmiset tappelee ja sotii toisiaan vastaan ja yrittäävät parhaansa mukaan riistää toiselta itselleen välittämättä toisista, luonnosta tai mistään muustakaan, sillä järjestelmän päätavoite on voiton luominen. Jatkuva voiton tavoittelu.. No, miltä kuulostaa?”

    Kabanossi, katsopa näitä kommunistisia maita: Pohjois-Korea, Kiina, Vietnam, Kuuba.. näitä ei voi mitenkään verrata Zeitgeistiin eikä sen ajamaan Resurssipohjaiseen talouteen. Ei vaikka miten yrittäisi..

  • Höpönpöpö sanoo:

    Älkääs nyt jonnet alkako sotkemaan päitänne asioilla, jotka aivan ilmeisesti sinne eivät mahdu. Ei se, että valtio julistautuu kommunistiseksi todellakaan tarkoita, että kyseessä olisi kommunistinen valtio. Lähimpänä Marxin ja Engelsin ideaa taisi olla nk. Pohjoismainen hyvinvointivaltio -malli 1970-luvulla, tosin sekin vielä taipaleen päässä. Kiitos Kokoomus/Keskusta-vetoisten hallitusten ja Sosialidemokraattien lippostelun sekä Suuren ja Mahtavan Kommunismin Pelon hyvinvointivaltio on alistettu mahdottomalle jatkuvan kasvun ja kapitalismin utopialle ja muuttunut pahoinvointimalliksi.

    DDR, Neuvostoliitto ja nuo WM:n mainitsemat ovat totalitäärisiä stalinistisia harvainvaltaan perustuvia väärennöksiä. Kuuballa ehkä olisi kokonsakin puolesta ollut edellytyksiä toteuttaa sosialistista mallivaltiota, mutta turha machoilu ja jenkkien kommariallergia vei siltäkin chäänssit.

  • Wespa sanoo:

    Zeitgeistin idean erottaa kommunismista ja Marxilaisuudesta se, että se perustuu todella jollekkin mitattavalle. Idea lähtee resursseista ja niiden määrästä, näiden mukaan sitten lasketaan mitä on järkevä kuluttaa ja kuinka paljon jne. Ero kommunismiin ja Marxilaisuuteen on siis aika iso, vaikka joitain yhtymäkohtia löytyy. Zeitgeistin ideaa ei voi kuitenkaan laatikoida mihinkään yhteen labeliin tai leimaan koska se sisältää niin paljon kaikkea mitä pitää ottaa huomioon.

  • kabanossi sanoo:

    tottakai, ymmärrän sen että niitä (zeitgeist, kommunismi, sosialismi…yms) ei voi laittaa samaan laatikkoon, mutta kenties samalle hyllylle niin löytyy helpommin. melkein zeitgeisti ei kuuluisi samalle hyllyllekän, mutta päältäpäin mitä zeitgeististä tiedän ns mediatietojen kautta, niin mieleen tulee sosialismisia piirteitä (ehkä media on piillottanut ne tahallaan sinne).

    itse en ole, en aio, enkä halua perehtyä zeitgeistiin, koska elämä ei ole niin simppeliä kuin monesti toivoisi. eli järki sanoo, ettei tuollainen tule toimimaan. muutenkin vaikuttaa siltä, että siinä halutaan tinkiä länsimaisten ihmisten elintasosta ja olen sen verran itsekäs (vaikka en mitenkään hyvätuloinen olekaan), että en ehkä olisi valmis ”huonompaan”. ajatelkaa mitä ajattelette minusta nyt, mutta ajattelen näin ja tiedän että monet muut ajattelee samanlailla. arvostakaa edes rehellistä mielipidettä.
    en pitkää romaania aio kirjoittaa, mutta maailmaa on turha lähteä edes yrittämään parantaa millään poppakonstikeinoin (zeitgeist) ennen kuin saadaan tää ihmispopulaation kasvu järkevään suuntaan.
    ei ole antaa muille mitään, jos populaatio kasvaa etenkin kehitysmaissa käytännössä rajattoman nopeasti.

    sitäpaitsi voiton tavoittelussa ihmiskunta kehittyy todella paljon nopeammin kuin että jäisimme paikoilleen pyörittelemään peukaloita satumaailmassa.

    mitä termi/sana ”zeitgeist” tarkoittaa?
    puhun ja ymmärrän melko hyvin saksaa ja suoraan käännettynä se olisi ”aika-henki”. onko se pelkkä nimi, vai onko sillä syvällisempi merkitys?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Wespakin voisi tutustua Marxin ja Engelsin ideoihin ennen kuin kirjoittelee noin kevyesti niistä mitään edellistä typerämpää. Voit samalla oppia jotain niistä resursseista. Kuvitteletko, etteivät nämä herrat aikoinaan perehtyneet taloustieteeseen ja tehneet laskelmia teorioidensa tueksi? 🙂

    P.S. ’Marxilaisuus’ ei ole erisnimi, joten lauseen keskellä se tavataan kirjoittaa pienellä alkukirjaimella. Ja eikös tuo ’Ajan henki’ ole kohtuullisen oiva käännös?

  • Jesus Hernandez sanoo:

    Tässä vielä vaihtoehtoista tutkimustyötä, jossa käsitellään myös zeitgeist-elokuvia.
    http://www.youtube.com/watch?v=Mgtc_Dhnlr0&feature=related
    Dokumentti nimeltä Aquarius – Age Of Evil

  • Tapio sanoo:

    Mitäköhän sitä sitten olisi jos Zeitgeist-liikkeen tapaista ideaa alettaisiin oikeasti toteuttaa?

    Meinaan, ne jotka ovat omistaneet elämänsä työlle ja pitävät sitä lähinnä harrastuksena ja mielenkiintoisena haasteena omalle elämälleen (kuten mm. Katainen on sanonu :D)
    Joillekin ihmisille huippu-urheilukin on joillekin se ”elämä” ja ”haaste”.

    Zeitgeistin judussa raha poistetaan ja raha-maailmassa työskenteleviltä otetaan se ”elämä” pois 😀
    -Mite he rupeavat tekemään sitten? Ei niillä ole muuta.. Kai? Mut näin vois kärjistetysti ajatella.

    Omalle kohalle tuosta liikunnasta tulee masennus, jos esimerkiksi mun jalat ei enää toimi ollenkaan, en pystyisi liikuttamaan niitä enää 😀
    Enkä kyllä keksi mitään vaihtoehtoistakaan joka voisi korvata elämän iloni, jos pitäisi keksiä uusi harrastus
    (Enemmän aikaa tietokoneelle? Noh, minullahan on jo, olenhan tääläkin jakamassa ajatuksiani 🙂 )

    …………. Aika epäselvä ja offtopiccinen ajatus ehkä mut tuli nyt tällanenki mieleen 😀

  • Wespa sanoo:

    Mite he rupeavat tekemään sitten?

    Zeitgeistin ratkaisu ei kiellä ketään tekemästä töitä. Päinvastoin se auttaa ihmisiä siten, että he voivat tehdä sellaista työtä kuin he haluavat (omat aikataulut, saa tehdä mitä haluaa ilman että joku päättää pääseekö töihin jne.). Ihmisten osaavuus sitten jakaantuu sinne alueille mille jakaantuu. Työn tuloksessa se näkysii myös, kun työ on mielekästä niin jälkikin on parempaa. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Nykyisessä maailmassa ihmsiset voisivat ainakin yrittää keskittyä välittämään toisistaan.

  • kabanossi sanoo:

    ogeli, ei ihmiset voisi keskittyä välittämään toisistaan, sillä loppujen lopuksi olemme vain hyvin koulutettuja eläimiä. tietenkin yrittää voi ja opetella, vaikka oppikin katoaa mikäli sitä ei käytetä aina. ilman järjestystä ja moraalioppia ihmiset tappaisivat toisiaan ja eläisimme kuin eläimet.

  • WM_ sanoo:

    Kabanossi: ”mutta maailmaa on turha lähteä edes yrittämään parantaa millään poppakonstikeinoin (zeitgeist) ennen kuin saadaan tää ihmispopulaation kasvu järkevään suuntaan.”
    Parempi odottaa ja katsoa miten asiat menee kun yrittää tehdä niille jtn? Ymmärrän jos Zeitgeist-liikkeen kuvaama malli ei teistä tunnu toimivalta, mutta ei herranen aika tätäkään menoa voida jatkaa!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto