ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Venäläisastronomi: alienit löytyvät 20 vuodessa

”Ihmiskunta kohtaa avaruuden muukalaiset seuraavan kahden vuosikymmenen aikana, ennustaa johtava venäläisastronomi, Andrei Finkelstein.” kertoo Helsingin Sanomat

”Elämän synty on yhtä väistämätöntä kuin atomien muodostuminen. Muilla planeetoilla on elämää, ja me löydämme sitä 20 vuoden sisällä” Tämä voinee tarkoittaa aivan yksinkertaisimpia elämänmuotoja, mutta hän epäilee, että oliot voisivat muistuttaa ihmisiä, eli niillä olisi kaksi kättä, kaksi jalkaa ja pää.

Kiitos vinkistäOgelille!

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Venäläisastronomi: alienit löytyvät 20 vuodessa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • reko sanoo:

    aika jännä ettei usa:n hallitus tai muut tiedemiehet olis muka viel löytäny ulkopuolista elämää..miksei ne vaan voi kertoa sitä suoraan,ja mitä peittelemistä siinä muka on?? =D

  • Jatu sanoo:

    Suurin osa ihmisistä ei ole vielä valmiita ottamaan tietoa vastaan.
    Kirkon opit ja valtioiden valheet paljastuisivat.

  • Nexeon sanoo:

    Suurin osa ihmisistä on tyhmiä ja putkikatseisia…:P

  • Jatu sanoo:

    Jep, totta.

  • tyy sanoo:

    Finkelstein ei tiedä miten elämä syntyy, eli ei myöskään tunne elämän syntymisen todennäköisyyttä.

    Hän puhuu siis p***aa.

  • Jake sanoo:

    Kerrankin tiedemies on samaa mieltä kanssani

  • Hullunen sanoo:

    Mitäs jos Jeesus oli alieni? Siksi se olis voinu osata kaikennäköstä epänormaalia.

  • Hexa^^ sanoo:

    tyy: onko maailman monimuotoisuuden tajuaminen sinulle ongelma
    sääli sillä ilman ongelman korjausta et koskaan opi ymmärtämään monipuolisuuden tarjoamaa rakkautta.

  • Joku sanoo:

    Ei voi olla mahdollista että jossain olisi kehittyneempää tai yleensäkkään muuta elämää on VAIN maapallo ja ihminen. ei historian tunneilla sanottu että olsi mitään muuta. Telkkarissakin on sanottu että ufoja ei ole. Jos se on telkkarissa sanottu niin silloin sen täytyy olla totista totta ei ole mitään muuta totuutta.

  • Dr.Z sanoo:

    Aika moni ”tiedemies” on sanonut vuosien varrella, että kyllä ne alienit kohta löytyvät tai tulevat käymään. Vaan eipä ole mitään alieneita näkynyt. En usko, että joku tiedemies voi sen ennustaa tosta vaan.

  • Starfighter sanoo:

    Tuntuu että tuo on tuota ”pikkuhiljaa” syöttöä. Saadan massalle se ajattelemisen siemen, niin että se totuuden shokki(eli meitähän on kusetettu jo pitkään) ei sitten tunnu niin pahalta.
    Mielestäni suurin osa ihmisistä on valmiita siihen kauan odotettuun uutiseen: ”me emme ole yksin” ehtiiköhän Halonen enään pitää tuota puhetta? 😉

  • Jatu sanoo:

    Hullunen: Voit olla hyvinkin oikeassa.

  • Nexeon sanoo:

    Yhdyn aika pitkälti samaan Starfigher:n kanssa, tiedämmehän melko varmasti näiden ns. ”eliitti” nimisten ryhmien kontrolloivan aivan kaikkea maailmalla, joten miksi ei olisi mahdollista esim. se, että ns. aidot UFO tapaukset eivät päädy valtamediaan koska eliitti ei vielä tahdo ihmisten tietävän? Nekin harvat tapaukset jotka päätyvät nettilevitykseen debunkataan raskaasti feikeiksi jotta suurin osa ihmisistä ei uskoisi vielä alieneihin. Kaikki voi hyvinkin olla yhtä suurta suunnitelmaa…

    Tuli jostain syystä mieleen aihe joka ei oikeastaan liity tähän mitenkään, mutta suosittelen katsomaan läpi, on meinaan aika mielenkiintoista asiaa: The Music Industry Exposed http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE

  • Tuberkuloosi sanoo:

    Hullunen: Jeesus Nasaretilainen oli tasapainoittanut chakrajärjestelmänsä ja valaistunut. Jeesus osasi käyttää ääretöntä/älyllistä energiaa. Joillakin valaistuneilla guruilla saattaa esiintyä okkultistimiseina kykyinä tai sitten heillä ei ilmene mitään kykyjä, mutta vaikuttavat maailmaan pelkästään läsnäololla. Säteilevät valkoista valoa. Tämä on tietysti yksi teoria miljoonan joukosta, mutta henkilökohtaisena mielipiteenä järkevin =)

  • lownrgy sanoo:

    ”Mitäs jos Jeesus oli alieni? Siksi se olis voinu osata kaikennäköstä epänormaalia.” tietysti se oli/on alieni, sitähän se ramattu just yrittää kertoa. ei se ainakaan koittanu meille selittää et ”hei mä oon yks teistä”. voihan se silti olla mielikuvitus p*skaa koko tarina..

  • lownrgy sanoo:

    tuberkuloosi, tuskin valaistunut ihminen alkais huuteleen kadulla ”minoon jumalan poika”, sehän ois ihan päinvastaista eikö.

  • Wespa sanoo:

    Jeesuksen syntyminen neitsyt Mariasta ja myöhemmin ylösnouseminen ovat kyllä mielenkiintoisia. Vaikuttaa ihan perus hybriditarinalta (Jeesuksen istuttaminen Marian kohtuun?), Mariahan näki myös enkelin joka kertoi että Jeesus tulee syntymään, enkelinkin voi tulkita toisen planeetan asukiksi. Ylösnouseminen on taas aika perus ufokokemus jossa ihminen nostetaan valolla alukseen. Tähän vielä Jeesuksen DNA:n(?) mahdollistamat ihmeteot ja muut outoudet.

    Jeesus ymmärsi myös kaiken olevan yhtä, joidenkin teorioiden mukaan hän ei sanonut itseään Jumalan pojaksi(?) vaan tämä olisi ollut ihmisten keksimää. Sen sijaan hän sanoi, että jokainen on Jumalan kaltainen ja kaiken mitä hän tekee voi kuka tahansa tehdä ja, että ihmiset tulevat tekemään vielä suurempia tekoja.

    Aika offtopikiksihan tämä meni jo, mutta tästä voisi periaatteessa tehdä artikkelin tai perustaa foorumille keskusteluketjun. 🙂

  • WM_ sanoo:

    ^Olen aiheesta yrittänyt lukea, useita eri lähteitä mm. ”vaihtoehtoiset evankeliumit” yms. mutta kaikki mikä johtaa Jeesukseen on pelkkää arvailua loppupeleissä..

  • Hexa^^ sanoo:

    Wespa:
    sinähän sen sanoin,
    saattaa hyvinkin pitää paikkaansa että tuo jeesus- alien pitääkin paikkaansa.

    voisi hyvin ajatella että kehittyneemmät eliöt avaruudessa haluavat meidän oppia elämään suvaitsevaisen ymmärtäväisesti tiettyä rakkautta aina säteillen, sillä tuo tarina kulku sopisi hyvinkin jo koettuihin havaintoihin mahdollisista ufojen tempauksista.
    tämä tukisi myös sitä teoriaa että ufot ovat jo kauan tienneet maapallon asutuksesta ja hyvin moniin muihin ufo-historia tutkielmiin.. mmm

  • WM_ sanoo:
  • Deepthroat sanoo:

    Venäläiset ovat väärässä! Oman arvioni mukaan maan ulkopuolista elämää löydetään 19 vuoden 11 kuukauden kuluessa. Tai sitten vasta kun 20 vuotta ja yksi kuukausi on kulunut. Mutta ei missään tapauksessa näiden kahden ajanjakson välissä!

  • Wespa sanoo:

    20 vuodessa tai 20 vuoden kuluessa on eri kuin 20 vuoden päästä. 😉

  • jez sanoo:

    taitaa venäjä olla mukana usa:n juonissa. tyhmemmänkin pitäisi tajuta jo että alienit ovat täällä!

  • pakaramies sanoo:

    Lulempa, että tämä on viesti kansalle, tänä vuonna on tapahtunut niin paljon kummallisuuksia, että he yrittävät vain valmistella ihmisiä kohtaamaan muukalaiset.

  • voi voi.... sanoo:

    Ei teille koskaan mitään ufo-paljastusta tulla tekemään. Se vaatisi voimasuhteiden muutosta maamme armeijoiden suhteen, tilanne voisi olla toinen mikäli Toinen Maailmansota ei olisi päättynyt niin kuin se päättyi. Aiemmissa kontakteissa vieraiden älyjen kanssa Usa on sanonut olevansa k o k o maan ihmisten asialla ja arvatkaa vaan onko nämä näsät valmiita luopumaan herruudestaan rauhan keinoin…

  • dad-01 sanoo:

    ”Ei teille koskaan mitään ufo-paljastusta tulla tekemään. Se vaatisi..”
    Eikä vaadi. Jos vieras rotu tahtoo näyttäytyä, sitä ei mitkään ihmisten muodostamat hallitukset pysty estämään.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto