FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Norjan vuoristossa kuvattiin ufo

18.6.2011 YouTubeen lisätyllä videolla näkyy valkoinen tuntematon kohde lentelemässä. Video on kuvattu Nordkjosbotnissa Norjan vuoristossa.

Mikä on  mielestäsi videolla lentävä kohde?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

57 kommenttia aiheeseen: Norjan vuoristossa kuvattiin ufo

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Joha ny sanoo:

  Jaa-a.
  Tää on kyl aika hyvin tehty trick tai sit… emt.

  Miten toi mies sattu tonne paikalle just tollalailla. ja jos ite oisin nähny uhvon noinki läheltä.. niin oisin pskonu housuuni enkä kuvannu noin. hienoa että toi jutska jättää varjon toho maahan, eli luo aika aidon vaikutelman.
  Lopullinen tulos on että tämä on hyvin toteutettu trick.

 • WM_ sanoo:

  Kieltämättä ihan nätti video. Kirkkaalla säällä ja silleen. Turhan vakaasti lentää ollakseen kauko-ohjattava lennokki tai sen kaltainen (plus ettei päästä ääntä).
  Videomanipuloinnista taas en osaa kertoa.. Anyone?

 • Jatu sanoo:

  Todella toden tuntuinen video. Katsoin sen muutaman kerran ja katsoen vielä lisää. Varjo tuntui kulkevan ja seuraavan kohdetta totuuden mukaisesti. Hyvä video. Mikä mahtaa olla kyseessä? UFO?

 • jdaad sanoo:

  Nyt tulee kyllä Outlander-leffa niin vahvasti mieleen ettei mitään järkeä 😀

 • Ampuja sanoo:

  Juu. erittäin laadukas trikki jos sellainen on. Ei oikeastaan jää mtn ihmeteltävää muuta kuin ne perus että. Miten tuo kaveri voi olla tuolla just kuvaamassa. Toisaalta nuo kameran heilahtelut yms luo kyllä uskottavuutta. Lisäksi videon lyhyys. Kaikki juutuubiin pastetut suht lyhyitä jostain syystä :\

 • Wespa sanoo:

  Itseänikin hieman mietityttää miten hän saa kuvattua ufon noinkin ilmestymisen alusta… Toisaalta hän on saattanut olla kameran kanssa jo kuvaamassa tai aikomuksena on kuvata jotain alueella ja sitten silmällä näkee kohteen, koska silmähän voi havaita kohteen jo kauempaa kuin kameralla näkisi.

 • Jutila sanoo:

  Tässä on pikku rillaamista nähtävissä.. Eli feikkihommia nääs. Kattokaa miten se spawnaa ruutuun se ufo alussa. Ekoissa frameissa ei oo mitään ufoa. Sen taatta tuntuu feikiltä, luulis että kaveri ois ottanu kameran vasta huomattuaan ufon eikä ennen kuin se ufo tulee kuvaan.. Taitaa olla ihan rilli puolen hommia siis.

 • Nexeon sanoo:

  No tätä tuli katsottua aika monta kertaa läpi ja vielä muutama senkin jälkeen. Luonnonvalo heijastuu kohteesta sen liikkuessa niin kuin pitääkin, varjo seuraa kuten pitääkin, varjo myös myötäilee maastoa kuten sen pitääkin, kohde ei seuraa kameran liikkeitä ollenkaan ainakaan omasta mielestäni (en kuitenkaan katsonut videota freimi kerrallaan). Se ei voi olla lennokki, koska ei pidä mitään ääntä (ainakaan kameran mikki ei sitä napannut jonka se olisi varmasti tehnyt koska lennokki pitää melkoista pärinää). Lentorata ja liikkeet vaikuttavat oudoilta aluksi, mutta ne ovatkin meille hiukan tuntemattomia, koska emme tunne lentävää kohdetta ja mihin kaikkeen se pystyy.

  Kaiken kaikkiaan joko todella hyvä feikki tai sitten tämä todella on tosi juttu! 🙂

 • Hullunen sanoo:

  Kieltämättä kun katsoin noi ekat sekunnit monta kertaa niin se vaan ilmestyy siihe kuvaan. Myös se ihmetyttää ettei tää kuvaaja zoomannu sisää ku vasta sitten ku toi oli jo kadonnu.

 • Nexeon sanoo:

  Jutila:

  Kommenttisi jälkeen oli pakko ladata video koneelle ja katsoa tuo alku pätkä ihan freimi kerrallaan ja uskallan väittää että olet väärässä. Tässä lyhyesti mitä tuossa alussa tapahtuu:

  Kaveri selkeästi kaivoi kameran äkkiä esille nähtyään kohteen ilmassa lasketumassa maata kohti. Käynnisti kameran päälle ja painoi samantien nauhoitusta jolloin kamera ei vielä kerennyt asettaa oikeaa valoitusta kuvatessa vuoristo maisemaa jossa tuo kohde näkyi. Tuona aikana kohde oli ”näkymätön” koska se oli vuoriston lumen ”kohdalla” kamerasta katsottuna. Etenin freimi kerrallaan ja kyllä se sieltä tuli ihan normaalisti, ei vain kameran linsseissä näkynyt kunnolla kun valoitus ei ollut vielä oikea.

  Jos joku keksii lisää feikki selityksiä niin kertokaa ihmeessä, en itsekään oikein nykyään usko ennen kuin asia on perin pohjin tarkistettu 🙂

 • Nonii sanoo:

  feikki, koska toi kaveri on ite jo joku Blenderin käyttäjä.
  Eli varmaa joku harrastemallintaja etc, varmaa ite trollaten tehnyt aidonnäkösen ufovideon. Että jep.

 • Joha ny sanoo:

  Tää on kyllä liian hyvää ollakseen totta.

  Oman mielipiteeni siitö miksi tämä on trikki perustan siihen että kaveri tiesi tästä tapahtumasta.
  1. koska oli sopivasti paikalla
  2. koska ei ollut edes ihmeissään moisesta näystä
  3. Mitä vttua älullinen olento tekee jossain norjan vuoristossa lennellen 40km/h

 • Ile sanoo:

  feikki tai ei,yks parhaista,ellei paras ufo video.Aluksi näyttää ihan pienlentokoneelta(oisko kuvaajakin ajatellut ensin niin)noi sivuttaiset liikkeet päälentosuuntaan nähden aiheuttaa kylmänväreitä(kuitenkin niin pieniä,et luulis et feikis ois niitä liioteltu).Oli mitä oli niin ainaki hyvää viihdettä:)

 • Sanaubia sanoo:

  Feikki… jos katotte tuota videota ja kohassa 0:06 ku käsi o suora ja kuvaajan sormet muodostaa V:n… aluksen varo menee sormien päälle

 • Sanaubia sanoo:

  *varjo

 • Hexa^^ sanoo:

  pitää kaivaa syvemmältä videon totuutta jos heikot eivät usko:
  naurettavaa sentään on feikiksi leimaaminen kerta toisensa jälkeen, sillä olemme taltioineet jo useita aitoja mysteereitä.

 • Teugamo sanoo:

  Sanaubia on oikeassa. Varjo menee sormien päälle. Hienosti tehty feikki.

 • WM_ sanoo:

  Niinpä muuten pahasti näyttää menevän 😀

 • Reiska sanoo:

  Käden päällä näkyvä varjo ja kuvaajan Blender-videot osoittavat, että Hexa^^ failas taas kerran.

 • P_S sanoo:

  no niinpä näyttäis varjo olevan sormen päällä. mutta voihan tuo johtua jostain muustakin, vai?

 • Name sanoo:

  Purjelentäjä

 • Dr.Z sanoo:

  Taitaa olla feikki. Jos olisi totta, olisi tapauksesta kuvattu eri paikoista lisää videoita. Ihan hienoa videomanipulaatiota kyllä.

 • tzundax sanoo:

  eikös sen nyt näe aika pirun selvästi tosta aluksesta et se on lisätty toho videoon.

 • Thene sanoo:

  Painakaa 1 niin näätte kuinka tuo varjo menee tuon sormen yli. Harmi, taas oli aluksi niin vaikuttavaa materiaalia 🙁

 • Sienimies sanoo:

  Voi että … tuohon Sanaubian kommenttiin vastaan näin:
  Kenties se varjo on kamerasta ? tai jos kuvaajalla on lippalakki ? ja sitten jatketaan omaan kommenttiin joka vastaa siihen että miksi kuvaaja oli juuri paikalla 🙂 Kuvaaja kenties oli retkeilemässä ja näki UFOn kun oli kävelememässä, sitten kuvaaja otti videokameran jolla hän kenties aikoi kuvata kauniita vuoria, mutta tulikin jotain mielenkiintoisempaa eteen. Kiitän mutta en kumarra teille

 • Nexeon sanoo:

  Sienimies vetänyt taas liikaa sienejä 😀

  Joo, kyllä se on niin että tuo varjo paljastaa tämän feikiksi. Sorry guys! 🙂

 • fu5e sanoo:

  Hexa^^:

  Olet kyl itse niin heikko että ei mitään rajaa. Edelleenkin kaikista videoista täytyy vaan sanoa että aito on, spekuloida ja analysoida ei saa. Sinun maailmassasi olet jo tavannut heitä ja pelannut jopa backgammonia heidän kanssaan.

  naurettavaa on ainoastaan se, että sinun todellisuuteesi ei mahdu käsitystä että ihmiset todella väärentävät asioita. Tollaset hörhöt ei vie kuin uskottavuutta tälläisiltä sivuilta ja paranormaaleilta tapahtumilta.

  Ja itse videosta, loistava video tosiaan. Mutta kun tarkistelee niin tosiaan kaveri pyyhkäisee kohteen varjon alitse.

 • Joha ny sanoo:

  Täytyy kyl myöntää että erittäin hyvä trikki, pari kaveria usko tuohon vaikka ne ei usko ufoihin 😮 ja mä taas uskon ufoihin mut pidin tota feikkinä alusta alkaen.. siinä videossa on semmonen outo tyyli ku se on feikki. Tuota kaveria kandee varoa, jos tekee lisää feikkejä ja muistaa virheen tästä videosta 😀 eikä enään laita kättä sinne niin voi mennä seuraavankerran läpi monelle. ja veikkaan et ufoja lentelee varmaan suomessakin vaikka kuinka paljon mut niil on sit vissiin semmoset ”camouflage” peilipinta ettei erotu taivaasta.
  ps: oisin toivonu kyl toisaalta et tämä ois oikea ufo, niin ois sit voinu kavereillekkin sano ”kato ny, olin oikees kyl niit o :P”

 • Sienimies sanoo:

  Nexeon, korjaan että olen syönyt liikaa taikasieniä jotka näyttävät tältä http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/avatars/50/50f1f555c2a04ed422f0d464c1372618cd4107dd_full.jpg

 • Everyone sanoo:

  Nyt on niin monta näitä videoita tänne tullut, tässä muutaman vuoden sisään ja suurin osa enemmän tai vähemmän feikkejä. Tässä varjo seuraa ihan selvästi sormista maastoon ja sen huomaa ihan KUKA VAAN. Niin kauan ei luottamista kunnes omin silmin huomaan tai että oikeesti TODELLA monet ovat nähneet jotain sellaista mitä joku ei selittäisi muuksi kuin ufoksi. Hyvää kesää ja Jotain odotellessa.!

 • looper sanoo:

  aika hyvin tehty video muuten, mut toi varjo pilas sen uskottavuuen.

  mistä näitä huijareita oikeen tulee?

 • Starfighter sanoo:

  Ajjaj..Muuten hyvä video mutta poju kyllä kämmäs totaalisesti tuon varjon kanssa…

 • Khat sanoo:

  Tuntuu oudolta että noin tasokkaan videon tekijä jättää noin tökerön virheen korjaamatta. Ihan kuin olisi tahallaan jätetty?

 • Ernest sanoo:

  Höh luulin jo että oli aito mutta tuo varjo sormien päällä paljasti

 • jez sanoo:

  Khat: Totta. Luulen että tämä on taas hallituksen yritys leimata meidät ufoharrastajat friikeiksi! Kumpa vaan skeptikotkin tajuis kuinka niitä huijataan!

 • :o sanoo:

  Ehkä jotku valtion agentit sabotoi tota videota näyttämään feikiltä, onko kukaan ajatellut asiaa siltä kannalta?

 • jez sanoo:

  Saattaa hyvin olla. Taitaa kuvaaja olla jo ”hiljennetty” ja alkuperäinen video hävitetty.

 • dessu sanoo:

  kantsii kattoo sen kaverin muita videoita, on nimittäin melko taidokas 3D-mallintaja. Voi olla toki aitokin pätkä..

 • Nexeon sanoo:

  hohhoh, kylläpäs alkaa spekulointi mennä taas sille tasolle että voisin kehottaa palaamaan takaisin maan kamaralle 😛

 • jez sanoo:

  kantsii kyllä nexeonenkin pitää mieli avoimena. todisteita on vaikka kuinka paljon, mut päättäjät ei tahdo myöntää mitään, ku seurais paniikki jos massalle selviäis mitä täällä oikeasti tapahtuu. vois monet mennä aika sekasin ku oma kuplamaailma puhkeaakin äkkiä. joku päivä vielä sunkin silmät aukee!

 • HUGE sanoo:

  Merkillistä kieltämättä että noinkin taitavalta kaverilta tulisi noin tökerö virhe. Ehkä videota on muokattu jälkeenpäin tai sitten kaveri kämmäs totaallisesti lähes aidolta vaikuttavan videon.

  Who knows?

 • Reiska sanoo:

  ”hohhoh, kylläpäs alkaa spekulointi mennä taas sille tasolle että voisin kehottaa palaamaan takaisin maan kamaralle”

  Jep, paranormaaliblogin kommentoijat itse todistavat avaruudessa olevan älyllistä elämää, koska eivät he ihan tällä planeetalla elä. Tosin en sitten tiedä siitä älyllisyydestä.

 • Nexeon sanoo:

  jez:

  Omat silmäni ovat olleet auki jo pitkään, ihan vain tiedoksi. Suhtaudun aina asiaan kuin asiaan avoimin mielin ja tykkään muutenkin keskustella aiheesta kuin aiheesta aina sen syvimpään merkitykseen asti.

  ”todisteita on vaikka kuinka paljon, mut päättäjät ei tahdo myöntää mitään, ku seurais paniikki jos massalle selviäis mitä täällä oikeasti tapahtuu.” Tuota samaa olen paaponnut ihmisille sekä täällä että YouTubessa, joskus vain tuntuu kuin yrittäisi seinälle puhua. En tietenkään väitä että asia on 100% varmasti näin ja että mitä sanon on faktaa, yritän vain kertoa ihmisille että ”asia VOI olla näinkin, suhtautukaa avarakatseisesti asiaan!” Mutta mitä siitä saankaan takaisin? Sen varmasti itsekukin täällä tietää, joka on vähänkin mun kanssa samalla aaltopituudella.

  Niin, entäs jos ne ”päättäjätkään” eivät tiedä totuutta? Entä jos kaiken takana on joku näistä ”Eliiteistä” ja HE ovat ne jotka eivät tahdo ihmisten tietävän totuutta? 😉

 • jez sanoo:

  hirveän negatiivisesti kirjoitat. eikö saa enää olla sitä mieltä että humanoidit ovat jo täällä? ehkä joskus universaalimpi tietoisuus saavuttaa sinutkin, pe*keleen skeptikko!

 • jez sanoo:

  toivottavasti pb:n ylläpitäjät poistaa tuollaiset v*ttuilevat kommentit! joka paikassa sitä saakin kuulla aukomista. ei taida maailma olla valmis vielä muutamaan vuoteen…

 • Kimi sanoo:

  Hei äijät! Pysäyttäkää se kuva kun kamera mies on nostanut kamera ylös, mitään ufoa ei ole, ufo tulee alussa kuin tyhjästä.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Miksi on muka ’naurettavaa’ sanoa feikkiä feikiksi? Ja jos niitä ’aitoja taltiointeja’ on pilvin pimein, miten yksikään ei ole eksynyt internettiin? Kaiken huiputuksen ottaminen todesta kerta toisensa jälkeen ei ole avarakatseisuutta vaan jotain ihan muuta…

 • jez sanoo:

  no esim. minä olen nähnyt sellaisen nopeasti liikkuvan valon, joka ei voinut olla ihmisen tekemä. selvästi kuitenkin älyllisessä ohjauksessa liikkeistä päätellen!

 • HUGE sanoo:

  Kimi jos lukisit ylempiä kommentteja ja katsoisit videon frame kerrallaan niin huomaisit että ufo peitty siihen lumeen mitä vuorilla oli. Ei se siitä tyhjästä ilmesty vaan laskeutuu siihen.

 • Nexeon sanoo:

  Aivan, Kimi vois lukea noita aikaisempia kommentteja niin pääsee paremmin perille missä mennään 🙂

  jez: jos multa kysytään, olen täysin valmis ottamaan tiedon vastaan, että maapallolla on vieraillut ja vierailee yhä planeettamme ulkopulisia entiteettejä. Tiedän, että tuolla avaruudessa on elämää, en vain voi todistaa sitä 🙂 Uskon, että aitoja UFO tapauksia on taltioitu videolle, mutta ne on joko luokiteltu feikeiksi ja unohdettu muiden aidosti feikkien joukkoon tai niitä ei ole koskaan päästetty julkisuuteen, joka mielestäni on epätodennäköisempi vaihtoehto.

  En mä täällä kenellekään v*ttuile, kunhan kerron oman näkemykseni ja mielipiteeni kuten kaikki muutkin täällä. Saatan joskus olla vähän liian suorasanainen 😉

 • jatu sanoo:

  Niinhän se menee, että jos on aito otos ja joku sitä haluaa peitellä. Helpoin tapa on tehdä samanlainen, joka todetaan feikiksi. Aitokin menettää merkityksen.

 • :o: sanoo:

  nyt kun katon tarkemmin.. miksi se edes ojentaa sormensa tuohon tuollalailla, ihan kun se näyttäisi että varjo tulee sormien päälle tahallaan. who knows, voi olla että on feikattu feikki.

 • Nexeon sanoo:

  Ehkä se vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan tarkoitti ohjeistaa katsojia kiinnittämään huomionsa hänen osoittamaan kohtaan. Piste. 😛

  Videolla on kuitenkin aineksia aitoon UFO tapaukseen joka olisi jälkikäteen tahanomaisesti feikattu…joku voisi luulla tätä aika kaukaa haetuksi, mutta pidetään kaikki mahdollisuudet avoimina ja mieli avarana 🙂

 • jatu sanoo:

  Olipas tosi harmi kun tämäkin osoittautui anti-oikeaksi, muuten hyvin tehty video.

 • fu5e sanoo:

  jez

  mitä järkeä on keskustella edes tälläisistä videoista kun sinun mielestä ne ei missään todellisuudessa voi olla tekaistuja?? Ja jos joku sitä yrittää videolta selvittää niin siittä vedetään herneet nenään.

  Anteeksi vain mutta tuollainen käytös on moukkamaisempaa kuin täysi skeptisyys.

 • attesetä sanoo:

  pojat taas selittää täälä tietämättömänä ”tuo varjo sormessa on tuosta feikki ufosta” hei, jos että ole sattunu tietään on sellasia luomia jotka liikkuu sormissa ja vaihtaa paikkaa, itellä samallaisia luomia… kattokaaha tarkemmin tuo on luomi ei varjo..

 • Kimi sanoo:

  päättää kuvaaja zoomata vasta sitten ku ”ufo” on kilsan päässä

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot