ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Hyvää ystävänpäivää

Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille Paranormaali Blogin faneille ja seuraajille. 🙂

Laskimme ystävänpäivän kunniaksi VideoChanneliltamme löytyvän Rauni-Leena Luukanen-Kilden videoluennon hinnan puoleen!!!

Kosmiset kontaktit, salatut suunnitelmat ja vuosi 2012 -luennon 90 päivän katseluoikeudella on hintaa nyt siis vain 4,80 €, joka on varmasti miellyttävä yllätys kaikille.

Pitäkää oikein hyvä ystävänpäivä, ja pienenä vinkkinä: videon voi katsoa vaikka parhaan kaverin kanssa samalta koneelta. 😉

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Hyvää ystävänpäivää

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jatu sanoo:

    Oikein hyvää ystävänpäivää olisi ollut -100% 🙂

  • turpere sanoo:

    Vosin ostaakin, jos rahat menevät Wespalle ja saisi maksaa Visa Electronilla. Sillä, kun pystyy nykyään Verified by Visa -ominaisuudella ostaa kuin luottokortilla netistä.

  • huuhaa sanoo:

    Oliko tuo Luukkasen luento paikalla ilmainen? Jos ei niin enpä ihmettele Luukkasenkaan motivaatioita näihin luentoihinsa ja vielä pitäisi maksaa videon kuuntelusta, kirjoista ym. Rahastusta sanon minä ja pelkkä huijari koko eukko.

  • Gona sanoo:

    No tottakai se on huijari. Sama kuin uskoisit että WWE showpaini on aitoa ja näyttelemätöntä, jos uskot tähän. Tätä tulee katsoa viihteenä kuten sitä tai olla katsomatta.

  • tänään on mun synttärit!

  • Wespa sanoo:

    Tapahtuman järjestäminen, paikanpäälle matkustaminen, yöpyminen ym. toki maksaa. Rauni-Leena tuli Norjasta asti Suomeen. Rauni-Leena veloitti vain matkakulunsa, jotka maksettiin lipputuloista. Jokaisen pitää kuitenkin jollain tapaa elättää itsensä ja tällaisien tapahtumien järjestäminen on siihen oiva tapa. Oli ilo olla mukana järjestämässä Rauni-Leenan luentokiertuetta ja oman aikansa vei videon kuvaaminen, editointi yms. 🙂

    VideoChannelille on tulossa piakkoin lisää videoita.

    PS. Turpere, Visa Electronilla ostaminen onnistuu jos siihen on kytkettynä nettimaksuominaisuus.

  • Gona sanoo:

    Ps. vaikka valitankin, pidn kyllä Wespasta sen mitä tässä netissä kuvan olen saanut ja hänen youtube videoistaan, enkä toivo mitään pahaa hänen bisnekselleen tai muutenkaan ko. tyypille. Mutta ei tällaista kertkaikkiaan voi siitäkään huolimatta ruveta vain sen takia uskottavaksi sanomaan. Jokainen katsokoot itse ja miettikööt itse..

  • Ogeli sanoo:

    Jos yhtään kiinnostaa nämä tällaiset paranormaalit jutut, niin totta ihmeessä kannattaa ostaa tuo video. Ehdottomasti tuon hintainen arvoinen. Seuraavaksi olisi hienoa saada vaikka luento itse Juhan af Grannilta. Siinä olisi jo enemmänkin viihdyttävyysastetta. 😀

    Kyseinen herra tosin taitaa nykyään viettää hiljaiseloa.

  • Tarkkailija sanoo:

    Ihmeellistä, kun olen seuraillut näitä sivuja nyt jonkin aikaa, niin ihmetystä on herättänyt yksi asia. Miten ihmeessä joillakin on aikaa, motiivia ja resursseja käydä foorumilla alituiseen moittimassa, haukkumassa tai muuten vain solvaamassa kunnollisia ihmisiä.

    Ihmiset jotka toimivat omilla nimillään, ovat usein luotettavampia puheissaan, kuin he jotka nimimerkin turvin esittävät omia mielipiteitään. Eikö tosiaan aikaa ole muuhun vai onko kyse jostain ihan oikeasti häiriintyneistä henkilöistä!?

    Odottaisin kyllä sivustolla kävijöiden olevan sen verran henkisesti kehittyneitä, ettemme täällä tuollaisiin halpamaisiin asioihin sortuisi. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta mihin olemme kadottaneet hyvät tavat ja kohteliaisuudet, toisten kunnioittamisen. Kaikki haukutut nimittäin eivät tiedä että he voivat haastaa oikeuteen kunniansa solvaajat niin halutessaan.

    Ehdotankin ratkaisuksi kommentoinnin hyväksymistä vain sivustolle sisäänkirjautuneille. Näin jokaisen henkilöllisyys olisi ainakin ylläpidon tiedossa ja uskoisin sen hillitsevän jatkuvaa keskustelujen usein tahallistakin ”häirintää”.

    Sen jälkeen aremmatkin uskaltaisivat esittää asioitaan ja kertoa kokemuksistaan, kun ei heti olisi pelkoa leimautumiseen ja haukuttaisi hulluksi, tms. Uskon että myös keskustelu virkistyisi sen jälkeen paljon antoisammalle tasolle. Tästä hyötyisimme me kaikki muut paitsi nuo ”solvaajat”, jotka eivät uskaltaisi paljastaa omaa henkilöllisyyttään mahdollisesti edes ylläpidolle.

    Kiitos Wesballe hyvästä sivustosta ja jatkakaa samaa rataa 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto