FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Avaruudessa tapahtuu – Lokakuu 2015

Avaruudessa on tapahtunut ja tapahtuu kaikenlaista jännää nyt lokakuussa 2015.

 

 Nasa: ”Omalaatuinen” lentävä kohde pyyhkäisee todella läheltä Maan ohi  pyhäinpäivänä

Maata lähestyy erikoisesti lentävä kohde, jota pidetään asteroidina. Objektin liikerata on kuitenkin epäsäännöllinen, joka viittaisi älyllisesti ohjattuun alukseen, eikä niinkään Planeettojen vetovoimien alisteessa olevaan asteroidiin.

Asteroidinakin pidettyä kohdetta kutsutaan nimellä 2015 TB145. Yhdysvaltojen avaruushallinnon Nasan mukaan objekti tulee Maan ohi 31. lokakuuta, eli Halloweenin tienoilla.

Etäisyys Maahan on 31. lokakuuta lyhimmillään noin puoli miljoonaa kilometriä.

Objektin havannointiin voidaan käyttää mm. teleskooppia.

 

 Avaruuselämää kääpiöplaneetta Cereksellä

Kääpiöplaneetta Ceres on kiinnostanut paljon Yhdysvaltojen avaruushallinto Nasaa.

Cerestä on tutkittu aika pitkään, viimeisimmät kuvat ovat kuitenkin herättäneet hämmästystä. Cerekseltä nimittäin on löydetty valoja, joita ei voida selittää normaalein ”kuolleen avaruuden” keinoin.

Ensimmäiset korkearesoluutisemmat kuvat vastaanotettiin tämän vuoden alkupuoliskolla, ja siitä asti niistä onkin kohuttu aika paljon. Cereksen mysteeri on suurentunut kun aikaisemmin valkoisten kohtien on luultu olevan jäätä tai vettä, nyt kuitenkin NASA on kertonut, että jää tai vesi ei ole kyseessä.

Miltä Cereksen valot sitten näyttävät ylhäältä päin? No vertaillaampas niitä Las Vegasiin.

ceres-las-vegas

Ceres ja Las Vegas vertailussa – Huomaa yhdennäköisyys

Cereksen ympärillä on vellonut myös outo salailun verho. Cerestä kiertävä NASA:n Dawn-satelliitti on sammunut oudosti, sammumista on perusteltu bugeilla ja turvatilalla.

Kesäkuun 30 päivä satelliitti on vastaanottanut anomalioiksi kutsuttua kuvadataa ja laskeutunut lähemmäs kuvaamaan. Vähän tämän jälkeen NASA:n tutkija Christopher Russell ilmoitti, että aijemmin vedeksi tai jääksi luultu alue ei sisälläkkään jäätä tai vettä.

Alueen mysteeri sai vielä suurempia piirteitä kun vesi ja jää suljettiin pois.

Mitä ovat alueen valot? Tällä hetkellä näyttää siltä, että Cereksellä saattaisi olla elämää. Jatkotutkimukset saattavat tuoda hämmästyttäviä tuloksia ja toivottavasti kääpiöplaneetasta saadaan lisää kuvia ja lisätietoa.

 

 Jokin tunnistamaton kiertää kaukaista tähteä

Nasan Kepler-avaruusteleskooppi on löytänyt Joutsenen ja Lyyran tähdistöjen välistä tähden, jota kiertää toistaiseksi tunnistamattomia kohteita. Tiedemiehet eivät ole pystyneet selittämään mitä kohteet ovat. Listalta on suljettu pois mm. meteorit ja muut luonnolliset avaruudessa tapahtuvat ilmiöt.

Tutkijat ovat huomanneet, että tähti nimeltä KIC 8462852 ei lähetä valoa normaalisti. Kepler on tutkinut ainakin 150 000 tähteä, eikä minkään toisen tähden kohdalla ole huomattu samanlaista käyttäytymistä.

Emme ole koskaan nähneet mitään tämän tähden kaltaista. Se on todella outo. Luulimme ensin sen olevan vaurioitunutta dataa tai teleskoopin liikettä, mutta kaikki ne on tarkistettu, Yalen yliopiston tutkijatohtori Tabetha Boyajian kertoi The Atlanticille.

Näyttäisi siltä, että tähteä kiertää jokin suuri rykelmä tai iso kohde. Komeettoja on pidetty hatarana teoriana, jota ei ole varmistettu.

Sen sijaan Tabetha Boyajian arvelee, että kyseessä saattaa olla avaruuselämää.

Avaruusolentojen pitäisi olla kaikista viimeisin hypoteesi jota harkitaan, mutta tämä näyttää kyllä joltain, jota vieras sivilisaatio saattaisi rakentaa, hän kertoi haastattelussa.

Tähteä aijotaan tutkia tarkemmin ja etsiä mm. merkkejä radioaalloista.

Tiedemies Michio Kaku kommentoi asiaa CBSN:n haastattelussa.

Lähteet: iltasanomat.fi, ewao.comdiscovery.nasa.gov, nasa.govmysteriousuniverse.orgsavonsanomat.fi, youtube.com

Tykkäys ja jakotoiminnot:

13 kommenttia aiheeseen: Avaruudessa tapahtuu – Lokakuu 2015

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Myös vuoden alussa tehtiin mielenkiintoinen löytö. NASA löysi nimittäin kahdeksan uutta niin kutsuttua Eksoplaneettaa, eli planeettaa jotka muistuttavat Maapalloamme.

  Lisätietoa videolla:
  https://www.youtube.com/watch?v=R1ep30dsR-I

 • ftjyttdjfjftyj sanoo:

  väitätkö sä tosissas et noi 2 pistettä vois olla kaupunkeja?

 • jubububububu sanoo:

  Noh, kaikkeahan ne aina VOIVAT olla. Kaikki on mahdollista ja mikään ei ole mahdotonta… Sitten on tietenkin ihmisiä, jotka pitävät toisia asioita TODENNÄKÖISEMPINÄ kuin toisia asioita. Ohjenuoranaan Occamin partaveitsi, eli se todennäköisin selitys (yleensä kaikkein tylsin) on se selitys. Joillekin taas, alienit ovat erittäin todennäköisiä universumissa, ( mitä mekään muuta olemme?) ja joillekin ne ovat vain ufo hihhuleitten fantasiaa.

  ja bla bla bla bla bla…

 • kokoo sanoo:

  siis ihan uskomatonta huttua noi jutut kuka oikeasti ajattelee noin kun niinkuin järjellä miettii huh huh pitäisi olla pikkuisen enemmän näyttöö enne kuin uffo miehiä aletaan miettiin

 • Salvador Tali sanoo:

  minusta tuo cereksen touhu näyttää vulgaaniselta toiminnalta?

 • Jacke sanoo:

  Cereksessä voi ollasuolaa.

 • Jacke sanoo:

  Ontoksi epäilty kohde syöksyy Kuun takaa kohti Maata – tutkijat hämillään.

 • Wespa sanoo:

  Occamin partaveistä käyttäen Las Vegas näyttää ylhäältä (artikkelin kuvassa) tuolta ja samanlaista valoloistetta näyttäisi olevan myös Cereksellä. Joten tällä hetkellä mahdollisin vaihtoehto on se, että siellä on älykästä elämää.

  Oma veikkaus on se, että NASA:lla menee vielä noin viisi vuotta myöntää asia julkisesti. Dawn-satelliitti on saanut tarkempaa lähikuvaa, jota ei ole julkistettu. NASA:n pojat ovat varmaan hämillään löydöksestä. Tosin huhujen (ja jännien videoiden) mukaan Marsistakin on jo rakennelmia löydetty.

  PB on taas aikaansa edellä, mutta odotellaan nyt vielä niitä varmistuksia asialle.

  PS. Suolateoria on käsittääkseni jo tiedemiesten taholta kumottu?

 • Karhu IV sanoo:

  Missä tuo Ceres edes on? Sielläkö olisi kaupunki, jossa loistaa valot kuin Moskovassa konsanaan? Tekisi mieli sanoa että ei ny hemmetti VOI olla niin.

 • Karhu IV sanoo:

  Jos siellä on epäilty ennen olevan suolaa tai jäätä joka kimaltaa, niin sehän varmaan tarkoittaa, että se loistaa vain auringon valossa. Tuskimpa loistaa pimeällä, niin kuin tuo las vegas.

 • TommiL sanoo:

  Niin eikös nämä vaaleat alueet olekin suola lampia tai jotain vastaavia järviä.Eli siis SUOLALÄTÄKÖITÄ jotka hohkaavat tollain…….????Niin mä olen lukenut meinaan.

 • Arska sanoo:

  Ceres on aurinkokuntamme pienin kääpiöplaneetta ja suurin Marsin ja Jupiterin välisen asteroidivyöhykkeen asteroidi. Se on sekä ensimmäisenä löydetty asteroidivyöhykkeen kappale että ensimmäinen löydetty kääpiöplaneetta. Massaltaan 32 prosenttia koko asteroidivyöhykkeen yhteenlasketusta massasta omaava Ceres on myös lähimpänä Aurinkoa sijaitseva kääpiöplaneetta.

  Ultraviolettihavaintoja on tehty etenkin Ceresin pohjoisnavalla. Vuoden 2014 alussa Euroopan avaruusjärjestön Herschel-avaruusteleskoopin avulla havaittiin Cereksessä tapahtuvan vesihöyryn purkauksia. Lähes kaikki vesi purkautui kahdelta alueelta Ceresin pinnalla, tuottaen arviolta noin 6 kg vesihöyryä sekunnissa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun vesihöyryä havaittiin varmuudella asteroidivyöhykkeen kohteen ympärillä. Tämä antoi lisätodisteita Ceresin kaasukehän olemassaolosta.

  Tutkijat väittävät Ceresillä olevan 60–120 km:n paksuinen vesijäävaippa ja vettä 200 miljoonaa kuutiokilometriä, eli Ceresin massasta valtava neljännes olisi vettä, mikä on enemmän kuin Maan nestemäinen vesi. Tätä teoriaa tukevat esimerkiksi Keck -teleskoopin tekemät havainnot.

  Mielestäni voisi helposti ajatella että koska siellä on vettä, siellä voisi olla myös elämää, tai ainakin mikrobi elämää vesijäässä. Vesi on elämän edellytys. Kaikki bakteerit ja arkit ovat mikrobeja, jotka sitten voisivat luminenssin vaikutuksesta näkyä kyseisessä kuvassa valkoisina valopisteinä sen yhdessä Ceres kaaterissa, mutta tämä ei siis sateliitin mukaan sittenkään ollut vettä.

  Kesäkuun 30 päivä satelliitti on vastaanottanut anomalioiksi kutsuttua kuvadataa ja laskeutunut lähemmäs kuvaamaan. Vähän tämän jälkeen NASA:n tutkija Christopher Russell ilmoitti, että aijemmin vedeksi tai jääksi luultu alue ei sisälläkkään jäätä tai vettä.

  Alueen mysteeri sai siis vielä suurempia piirteitä kun vesi ja jää suljettiin pois. Hyvä kysymys tosiaan mitä ovat siis kuvassa näkyvät alueen valot?

  Mielestäni jos se olisi vulgaanista toimintaa, se ei näkyisi kuvassa valkoisena vaan tummana tai jopa mustana.

 • Arska sanoo:

  Liikutaan aika teoreettisella pohjalla, ei siis tieteellisellä, kun puhutaan mahdollisesta maan ulkopuolisesta elämästä ja sen mahdollisuudesta olla olemassa. Tiede on ihmisen keksimä ja kehittämä asia, joka kehittyy ja jota korjataan koko ajan. Jokaisen nähtävillä tietosanakirjoista, jotka vanhenee noin 50 vuodessa eli tiede uusiutuu koko ajan ja tiedekään ei siis ole mikään ehdoton fakta tieto kuin vain sillä hetkellä kaikkeen joka tieteeseen uskoo, mutta ei tietenkään niille jotka ymmärtää että tiedekin vanhenee ja uusi tiede kumoaa koko ajan vanhaa tietoa kun ihmiskunta pikkuhiljaa kehittyy.

  Asia että meidät on luotu ja istutettu tälle planeetalle herättää lisää kysymyksiä. Se voisi olla kuitenkin yksi mahdollisuus ja totta. Miksi avaruusolennot tulisivat ikäänkuin näyttäytymään avoimesti meille jos he ovat meidät tänne luoneet ja istuttaneet. Siis joku porukka tulis tänne Ufoillaan vaikka Valkoisen talon nurmikolle ja sanois julkisesti meille että mepä teidät hiljalleen kehitettiin siis alkujaan lähtö apinasta ja pikkuhiljaa geenimanipuloitiin avaruusolentojen geeneistä ja Neandertalinihmisen geeneistä sitten lopulta Nykyihminen. Se sitten siitä teidän vanhakantaisesta Ihmisen evoluutio opistanne ha ha haa! Mutta olette kuitenkin yrittäneet ja yrittänyttä ei laiteta…

  Aika tyhmästi ajateltu ettei tuolla jossain olisi elämää, koska tämä koko universumi on niin älyttömän iso paikka että me vaan ei voida olla ainoat elävät älylliset täällä valtavassa paikassa. Sehän olisi liian itsekkäästi ajateltu ja aikamoista tilan haaskaustakin jos ajattelee että vain ihmiset on olemassa tässä maailmankaikkeudessa. Olen lukenut paljon kirjallisuutta ufoista, sieppauksista jne. ja uskon että täällä maapallollakin on vieraillut muita sivilisaatioita ja vierailee vähän väliä nykyäänkin.

  Uskon että hallitukset salailee ihmisiltä vieraitten sivilisaatioiden olemassa olon. Valtaapitävä eliitti on käyttänyt monenlaisia keinoja, kuten uhkailua sekä totuuden manipulointia edistämällä sellaisen tieteellisen teorian yleistä hyväksymistä, jonka mukaan vapaaenergia on mahdottomuus. Salauksen motivaatorina on pelko, että siinä meni öljybisnes. Paremmat kuljetuskeinot. Siinä menivät kuljetusfirmat, paremmat tietokoneet, viestintäjärjestemät ja lopulta kaiken kattava taloudellinen kaaos.

  Onhan sitä elämää mutta millä tasolla? Tarvitaan vain tähti (esim. aurinko) oikea etäisyys tähteen ja vesi, joka on ihmisen elämän elementti olemme vesipohjaisia olentoja. Teoreettiselta pohjalta ajatellen voisi olla myös muunkinlaisia olentoja, jotka eivät tarvi esim. happea ollakseen olemassa. Voisi olla vaikka olentoja jotka saavat energian esim. lähitähden valosta ihon läpi, mutta eivät tarvitse kuitenkaan happea.

  Avaruusolennot varmaankin täytyy olla tuhansia ellei jopa miljoonia tai miljardeja vuosia sitten alottanut elämän ennen meitä jollain esim miljardeja vuosia vanhemman tähden planeetalla saavuttaakseen kehityksessään huiman tason liikkuessaan galaksista ja paikasta toiseen juurikaan ilman minkäänlaisia esteitä.

  Lopuksi Ceres aiheessa pysyäkseni kommentoin että Ceres on aurinkokuntamme pienin kääpiöplaneetta ja suurin Marsin ja Jupiterin välisen asteroidivyöhykkeen asteroidi ja ns. ei siis ole ihmisen käsitteen mittapuun mukaan elämän vihreällä vyöhykkeellä. Ei kuitenkaan mielestäni sulje sitä kokonaan pois etteikö sillä voisi olla elämää. Kaikki on kuitenkin mahdollista kun etsitään elämää ja sillä voisi olla vaikka minkälaista elämää, jota emme tunne tai halua myöntää, tai siis tässä tapauksessa Yhdysvaltojen avaruushallinto Nasa ei halua myöntää elämän olemassaoloa muualla kuin vain maassa!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot