Yhteistyössä
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Facebook

Sivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Aihealueeseemme kuuluu paranormaalin lisäksi myös salaliitot, avaruus, tiede sekä muut asiat ja ilmiöt, jotka ovat jollain tapaa normaalista poikkeavia tai mielenkiintoisia.

Järjestämme myös paranormaaleja ilmiöitä käsitteleviä luentoja ja tapahtumia.

Lue lisää...

Lähetä juttuvinkki

Keskustelutuokiot

Tulossa:

Keskustelutuokio #2
Aihe: Unet - Unien maailma, selkounet ja unihalvaukset
Ajankohta: Ei vielä tiedossa
Tarkemmat tiedot ilmotetaan blogissa myöhemmin...

Äänitteet:

#1 - Maan ulkopuolinen elämä ja sen mahdollisuus

Wespa Pasiradion haastattelussa - Aiheena paranormaalit ilmiöt

Kalenteri
lokakuu 2015
matiketopelasu
« syys marras »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Arkistot
Palkinnot

Avaruudessa tapahtuu – Lokakuu 2015

Avaruudessa on tapahtunut ja tapahtuu kaikenlaista jännää nyt lokakuussa 2015.

 

 Nasa: ”Omalaatuinen” lentävä kohde pyyhkäisee todella läheltä Maan ohi  pyhäinpäivänä

Maata lähestyy erikoisesti lentävä kohde, jota pidetään asteroidina. Objektin liikerata on kuitenkin epäsäännöllinen, joka viittaisi älyllisesti ohjattuun alukseen, eikä niinkään Planeettojen vetovoimien alisteessa olevaan asteroidiin.

Asteroidinakin pidettyä kohdetta kutsutaan nimellä 2015 TB145. Yhdysvaltojen avaruushallinnon Nasan mukaan objekti tulee Maan ohi 31. lokakuuta, eli Halloweenin tienoilla.

Etäisyys Maahan on 31. lokakuuta lyhimmillään noin puoli miljoonaa kilometriä.

Objektin havannointiin voidaan käyttää mm. teleskooppia.

 

 Avaruuselämää kääpiöplaneetta Cereksellä

Kääpiöplaneetta Ceres on kiinnostanut paljon Yhdysvaltojen avaruushallinto Nasaa.

Cerestä on tutkittu aika pitkään, viimeisimmät kuvat ovat kuitenkin herättäneet hämmästystä. Cerekseltä nimittäin on löydetty valoja, joita ei voida selittää normaalein ”kuolleen avaruuden” keinoin.

Ensimmäiset korkearesoluutisemmat kuvat vastaanotettiin tämän vuoden alkupuoliskolla, ja siitä asti niistä onkin kohuttu aika paljon. Cereksen mysteeri on suurentunut kun aikaisemmin valkoisten kohtien on luultu olevan jäätä tai vettä, nyt kuitenkin NASA on kertonut, että jää tai vesi ei ole kyseessä.

Miltä Cereksen valot sitten näyttävät ylhäältä päin? No vertaillaampas niitä Las Vegasiin.

ceres-las-vegas

Ceres ja Las Vegas vertailussa – Huomaa yhdennäköisyys

Cereksen ympärillä on vellonut myös outo salailun verho. Cerestä kiertävä NASA:n Dawn-satelliitti on sammunut oudosti, sammumista on perusteltu bugeilla ja turvatilalla.

Kesäkuun 30 päivä satelliitti on vastaanottanut anomalioiksi kutsuttua kuvadataa ja laskeutunut lähemmäs kuvaamaan. Vähän tämän jälkeen NASA:n tutkija Christopher Russell ilmoitti, että aijemmin vedeksi tai jääksi luultu alue ei sisälläkkään jäätä tai vettä.

Alueen mysteeri sai vielä suurempia piirteitä kun vesi ja jää suljettiin pois.

Mitä ovat alueen valot? Tällä hetkellä näyttää siltä, että Cereksellä saattaisi olla elämää. Jatkotutkimukset saattavat tuoda hämmästyttäviä tuloksia ja toivottavasti kääpiöplaneetasta saadaan lisää kuvia ja lisätietoa.

 

 Jokin tunnistamaton kiertää kaukaista tähteä

Nasan Kepler-avaruusteleskooppi on löytänyt Joutsenen ja Lyyran tähdistöjen välistä tähden, jota kiertää toistaiseksi tunnistamattomia kohteita. Tiedemiehet eivät ole pystyneet selittämään mitä kohteet ovat. Listalta on suljettu pois mm. meteorit ja muut luonnolliset avaruudessa tapahtuvat ilmiöt.

Tutkijat ovat huomanneet, että tähti nimeltä KIC 8462852 ei lähetä valoa normaalisti. Kepler on tutkinut ainakin 150 000 tähteä, eikä minkään toisen tähden kohdalla ole huomattu samanlaista käyttäytymistä.

Emme ole koskaan nähneet mitään tämän tähden kaltaista. Se on todella outo. Luulimme ensin sen olevan vaurioitunutta dataa tai teleskoopin liikettä, mutta kaikki ne on tarkistettu, Yalen yliopiston tutkijatohtori Tabetha Boyajian kertoi The Atlanticille.

Näyttäisi siltä, että tähteä kiertää jokin suuri rykelmä tai iso kohde. Komeettoja on pidetty hatarana teoriana, jota ei ole varmistettu.

Sen sijaan Tabetha Boyajian arvelee, että kyseessä saattaa olla avaruuselämää.

Avaruusolentojen pitäisi olla kaikista viimeisin hypoteesi jota harkitaan, mutta tämä näyttää kyllä joltain, jota vieras sivilisaatio saattaisi rakentaa, hän kertoi haastattelussa.

Tähteä aijotaan tutkia tarkemmin ja etsiä mm. merkkejä radioaalloista.

Tiedemies Michio Kaku kommentoi asiaa CBSN:n haastattelussa.

Lähteet: iltasanomat.fi, ewao.comdiscovery.nasa.gov, nasa.govmysteriousuniverse.orgsavonsanomat.fi, youtube.com

Jaa sosiaalisissa medioissa:

11 kommenttia aiheeseen: Avaruudessa tapahtuu – Lokakuu 2015

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Myös vuoden alussa tehtiin mielenkiintoinen löytö. NASA löysi nimittäin kahdeksan uutta niin kutsuttua Eksoplaneettaa, eli planeettaa jotka muistuttavat Maapalloamme.

  Lisätietoa videolla:
  https://www.youtube.com/watch?v=R1ep30dsR-I

 • ftjyttdjfjftyj sanoo:

  väitätkö sä tosissas et noi 2 pistettä vois olla kaupunkeja?

 • jubububububu sanoo:

  Noh, kaikkeahan ne aina VOIVAT olla. Kaikki on mahdollista ja mikään ei ole mahdotonta… Sitten on tietenkin ihmisiä, jotka pitävät toisia asioita TODENNÄKÖISEMPINÄ kuin toisia asioita. Ohjenuoranaan Occamin partaveitsi, eli se todennäköisin selitys (yleensä kaikkein tylsin) on se selitys. Joillekin taas, alienit ovat erittäin todennäköisiä universumissa, ( mitä mekään muuta olemme?) ja joillekin ne ovat vain ufo hihhuleitten fantasiaa.

  ja bla bla bla bla bla…

 • kokoo sanoo:

  siis ihan uskomatonta huttua noi jutut kuka oikeasti ajattelee noin kun niinkuin järjellä miettii huh huh pitäisi olla pikkuisen enemmän näyttöö enne kuin uffo miehiä aletaan miettiin

 • Salvador Tali sanoo:

  minusta tuo cereksen touhu näyttää vulgaaniselta toiminnalta?

 • Jacke sanoo:

  Cereksessä voi ollasuolaa.

 • Jacke sanoo:

  Ontoksi epäilty kohde syöksyy Kuun takaa kohti Maata – tutkijat hämillään.

 • Wespa sanoo:

  Occamin partaveistä käyttäen Las Vegas näyttää ylhäältä (artikkelin kuvassa) tuolta ja samanlaista valoloistetta näyttäisi olevan myös Cereksellä. Joten tällä hetkellä mahdollisin vaihtoehto on se, että siellä on älykästä elämää.

  Oma veikkaus on se, että NASA:lla menee vielä noin viisi vuotta myöntää asia julkisesti. Dawn-satelliitti on saanut tarkempaa lähikuvaa, jota ei ole julkistettu. NASA:n pojat ovat varmaan hämillään löydöksestä. Tosin huhujen (ja jännien videoiden) mukaan Marsistakin on jo rakennelmia löydetty.

  PB on taas aikaansa edellä, mutta odotellaan nyt vielä niitä varmistuksia asialle.

  PS. Suolateoria on käsittääkseni jo tiedemiesten taholta kumottu?

 • Karhu IV sanoo:

  Missä tuo Ceres edes on? Sielläkö olisi kaupunki, jossa loistaa valot kuin Moskovassa konsanaan? Tekisi mieli sanoa että ei ny hemmetti VOI olla niin.

 • Karhu IV sanoo:

  Jos siellä on epäilty ennen olevan suolaa tai jäätä joka kimaltaa, niin sehän varmaan tarkoittaa, että se loistaa vain auringon valossa. Tuskimpa loistaa pimeällä, niin kuin tuo las vegas.

 • TommiL sanoo:

  Niin eikös nämä vaaleat alueet olekin suola lampia tai jotain vastaavia järviä.Eli siis SUOLALÄTÄKÖITÄ jotka hohkaavat tollain…….????Niin mä olen lukenut meinaan.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SecretsOpen
Graafista suunnittelua
Graafista suunnittelua
Kirjat, kirjakaupat ja lehdet
Ääretön verkkojulkaisu

Tajunta kauppa

Tähteläiset
Koulutusta
Tähtitieto