FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Nerolapsen telepatiakyvyt herättivät tiedepiirin kiinnostuksen

Nykyaikana puhutaan paljon Savanteista ja Indigolapsista.

5-vuotias Ramses Sanguino on hämmästyttävä tapaus. Hän pystyy lukemaan äitinsä ajatuksia ja kertomaan numeroita joita äiti kirjoitti piilossa. Onko Ramses uuden ajan Indigolapsi tai Savant? Jatka lukemista.

Ramseksen telepatiakykyjen lisäksi hän osaa seitsemää eri kieltä, mm. kreikkaa, arabiaa, herpreaa ja japania. Hän ymmärtää lukemansa ja osaa myös kirjoittaa näitä kieliä. Ramses on nero myös ratkaisemaan erilaisia matemaattisia ongelmia ja yhtälöitä.

Nerolapsi Ramses

Nerolapsi Ramses Sanguino kirjastossa. Kuvassa myös fysiikka-astronomia-matematiikka -kirja.

Tiedemiehet kiinnostuivat nerolapsi Ramseksesta kun hänen äitinsä Nyx Sanguino alkoi postaamaan videoita, joilla hän näyttää miten lahjakas hänen poikansa on. Harvardin lääkekoulun neurolääkäri, tohtori Diane Powell alkoi tutkimaan tapausta.

Neurolääkäri Powellin mukaan telepatia on vaihtoehtoisen kommunikaation muoto autististen lasten ja heidän vanhempiensa välillä. Telepatian avulla lapsi voi ilmaista itseään parhaalla mahdollisella tavalla. Powell on tutkinut Ramseksen lisäksi seitsemää telepatiatapausta.

Jos sinun pääasiallinen kielesi on rikkoutunut, antaa se täydellisen asetelman telepatialle. Olen löytänyt monia autistisia lapsia, joiden on kerrottu olevan telepaattisia, halusin itse nähdä ja tutkia näitä tarkoissa kontrolloiduissa olosuhteissa, kertoo Diane Powell.

Olen varma, että telepatia on olemassa. En ole koskaan 100% varma mistään, mutta olen nähnyt todisteita. Mitä tulee toisiin tiedemiehiin, niin he eivät yleensä usko telepatiaan. Mutta olen yksityisesti tavannut useita ihmisiä, jotka ovat kertoneet, etteivät koskaan julkisesti tule myöntämään, että uskovat telepatiaan, kuitenkin he kertovat, että ovat itseasiassa kokeneet ja todistaneet telepatian itse, neurolääkäri Powell lisää.

Alla olevalla videolla lisätietoa Ramseksen tutkimisesta.

Alla olevalla videolla nerolapsi Ramses opettaa Kiinaa.

Lähde: youtube.com ja thespiritscience.net

Tykkäys ja jakotoiminnot:

11 kommenttia aiheeseen: Nerolapsen telepatiakyvyt herättivät tiedepiirin kiinnostuksen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Jani Lassila sanoo:

  Hieman lisää tietoa mm. Diane Powellin tutkimuksista löytyy Ultran lokakuun nettikolumnista http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kol-2015_10.html

 • Apinateoria sanoo:

  Veikkaan että toi on antikristus ja kloonata siitä faaraosta.

 • Apinateoria sanoo:

  Kiitos autohomocorrect, kun paskot aina kirjoitukseni.

 • worldwarr III sanoo:

  Veikkaan että joillain raksuttaa vähä tyhjää… alitajuisesti tai ei

 • Andro sanoo:

  Ei ole indiko vaan ns.kristallilapsi. Nämä luokitellaan syntymävuoden mukaan ja kristallilapsiksi sanotaan lapsia, jotka on syntyneet v.2001 tai sen jälkeen. Indikoita on alkanut tulemaan tänne 50-60 luvulta lähtien. Ramseksella on kanavat auki ja yhteys korkeampiin olemuspuoliinsa. Me olemme Maan ulkopuolisia, kukaan meistä ei ole alunperin tältä pallolta vaan tuolta Lyyran tähdistöstä. Kun puhumme ET olennoista, harva ymmärtää että puhumme hyvin usein omista korkeammista olemuspuolistamme, joita elää samanaikaisesti tässä moniulottuvuudessa.

 • Ystävä maan päältä sanoo:

  Näitä ”savantteja” tulee vielä lisää. Hän on ensimmäisiä, joihin 2012 käynnistetty laitteisto on vaikuttanut. Hän on onnekas, sillä hänen geeninsä ovat juuri sopivasti herkät Avaruuden ystäviemme tietoisuuden kohotus laitteiston taajuuksille. Vaikka laitteisto on ollut päällä jo pian kolme vuotta, Avaruuden ystävämme säätävät edelleen sen hienotaajuuksia. Kunhan taajuudet saadaan kuntoon, alkaa meidän kaikkien tietoisuus kohota.

 • Andro sanoo:

  Eikö kohottavat energiataajuudet tule kirjaimellisesti Aurinkomme kautta. Avaruusystävät tai korkeammat olemuspuolemme moniulottuvuudessa myös säätävät tarvittaessa taajuuksia.

 • Rahaa tulee sanoo:

  Nyt olisi mammalla mahdollisuus tahkota rajusti rahaa lapsensa kyvyillä. Skeptikko James Randin yhdistys maksaa miljoona taalaa sille, joka tiukasti valvotussa testissä suorittaa yliluonnollisen tapahtuman tai ihmeen. Tähän mennessä moni on yrittänyt, mutta kukaan ei ole onnistunut.

 • Wespa sanoo:

  Voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen juttu… Tosin en tiedä kannattaako Randiin luottaa. Randista: http://paranormaaliblogi.net/index.php/2010/06/14/kritiikkia-james-randista-ja-skepsiksesta/

 • zoliann sanoo:

  onko tästä nyt kuulunut mitään vähään aikaan? tuntuu että katosi viime marraskuun jälkeen.

 • kabanossi sanoo:

  katsoin vain kiinavideon, koska osaan itse puhua vähän kiinaa. mitä siinä käydään läpi, on lapselle helppo oppia (etenkin 5v lapselle, koska lapset oppivat kieliä älyttömän hyvin). lapsi käy läpi perusteista perusteet. näyttää toki vaikealta kiinan kielttä osaamattomalle kun lapsi käy läpi numeroita kiinalaisilla merkeillä, mutta kerrankos ne oppii puolessa tunnissa ulkoa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot