FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Happy birthday Rauni-Leena!

rauni-74-vuottaRauni-Leena, olet tehnyt mittaamattoman arvokasta työtä ihmiskunnan hyväksi jo vuosikymmeniä. Olet sinnikkyydellä ja määrätietoisella asenteellasi jakanut arvokasta viisauttasi pyyteettömästi tällä pitkällä matkalla.

Kiitos Sinulle ansiokkaasta ja periksiantamattomasta pioneerityöstä ihmisyyden ymmärtämiseksi.

Toivottavasti saamme jatkossakin kuulla arvokasta viisauttasi vielä pitkään. Ja oikein hyvää 74-vuotissyntymäpäivää!

Rauni-Leenan Juhlakiertue – 50 vuotta ”täyttä paranormaalia elämää” Kuopion ja Lahden Kosmisilla Parapäivillä 16-17.11.2013.

Paljon onnea!

 


Tykkäys ja jakotoiminnot:

34 kommenttia aiheeseen: Happy birthday Rauni-Leena!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • kabanossi sanoo:

  Vaikuttaisi siltä, että paranormaaliblogin nimen voisi muuttaa Rauni-Leena -blogiksi.

  Artikkelit lopussa? Vaikuttaisi siltä, moneen kuukauteen, ellei vuosiin, ole tullut kiinnostavia artikkeleita.

 • TheWonderer sanoo:

  Henkilöpalvontaa… Ikävän yleinen ilmiö New Agen ja ufouskovien keskuudessa. Nostetaan joku ”totuuden” tietävä henkilö jalustalle ja ihaillaan häntä. Vaikka kyseessä olisi auto-onnettomuudessa harhaisuuteen johtavan aivovamman saanut ihminen…

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Eipä mua kiinnosta Raunin jutut, ja lukenut hänen juttuloita.

 • mie sanoo:

  tässä on teille aito ufo http://paranormaaliblogi.net/index.php/2013/10/30/vau-mika-ufo-kerrankin-laatua-mita-monet-vaativat/ (ufo tarkoittaaa tunnistamatonta lentävää esinettä ei alienalusta) se ”hiiren kuvake aluksen pohjalla” ei ainakaan muhun tehoo, koska skeptikot sanoisi varmaan että joku piirtää hiiren paperiin kun ei ole ite kuusipuuta nähnyt, ja nykyiset skeptikot on liian skeptisiä ja sanoo heti feikki. jos haluate nähdä varmuudella niin feikin ufon kattokaa tää http://www.iltalehti.fi/iltvhullumaailma/20131120032995288_a6.shtml

 • Ogeli sanoo:

  Raunin kautta ”kanavointeina” tulleet muutamat kirjat ovat hyvin vaikuttaneet minuun ja niissä se sanoma on universaalin rakkauden julistamista. Suosittelen ehdottomasti lukemaan esim.
  Universumin lapsi
  -kirjan, jos sattuu sellaiseen törmäämään esim. kirppiksillä tai kirjastoissa.

 • TheWonderer sanoo:

  Ihmettelen todella paljon että miten kukaan voi uskoa mihinkään ”kanavoijiin”. Siis siinä tapauksessahan uskotaan ihmiseen, joka kuulee ääniä, mitä muut eivät kuule ja myy siitä kertovia kirjoja kalliilla rahalla ”uskoville”. Eihän siinä että joku kuulee päässään ääniä, ole mitään epäilyttävää, eihän?

  Pahimmassa tilanteessa ”kanavoijan” ympärille syntyy uskovaisten lahko, jonka jäsenet ovat valmiita luovuttamaan kaikki rahansa sille suurelle opettajalleen ja vaikka juoksemaan alas jyrkänteeltä tämän käskystä. Koska ”kanavoija” tietää kaiken lähtökohtaisesti muita paremmin, niin ei siinä järkipuheella ole enää sijaa. Ovathan kaikki hullujen lahkojenkin johtajat henkilöitä jotka väittävät kovasti kuulevansa Jumalan puhetta.

  Ja sitten näillä kanavoijiin uskovilla on pokkaa syyttää muita ”lampaiksi”… Voisi olla ehkä olla aika noilla uskovilla katsoa peiliin.

 • Ogeli sanoo:

  Jos kanavointien sanoma on hyvä niin ei muulla ole väliä. Luitko edes viestin sisältöä? Kanavoija itsessään toimii ”kanavana” eikä häntä mitenkään palvota, hän vain välittää sen viestin. Jos viesti kielii tuhosta ym. niin silloin luultavasti eivät ole valon olennot asialla. Myös päivämääriin ei kannata luottaa, koska aika ei ole sitä mitä luulemme sen olevan. Rakkauden sanoman välittämisessä ei ole mitään vikaa, tuli se sitten mitä kautta tahansa. Se on vähän eri asia kuin joku maailmanlopun lahko. Onko sellaisia enää edes? Jenkkilässä niitä taisi olla joskus 90-luvulla ja siellä nyt on muutenkin asiat vähän hullusti.

  Miksi vaikutat niin kyyniseltä, TheWonderer? Ei asioita kannata aina ottaa niin vakavasti. 🙂

 • TheWonderer sanoo:

  Muuten useat hirmuhallitsijat, kuten vaikka Hitler ja Stalin, puhuivat usein siitä kuinka rakastivat ehdoittaa kansaansa. Monesti ne jotka saarnaavat eniten ”rakkaudesta”, ovat parhaimpia vihassa (Katolinen kirkkokin saarnaa ”lähimmäisenrakkaudesta”). Ihmisiä manipuloidaan syöttämällä heille valheita rakkaudesta tai rauhasta…

  Maailmanloppua odottavia uskonnollisia yhteisöjä ja lahkoja on. Itse asiassa oikeastaan kaikki kristilliset kirkot ovat sellaisia, koska odottavat Jeesuksen paluuta ja uuden maailman syntyä. Ja monien New Age-porukoiden jutuissa uuden ajan alkamisesta on aika paljon samaa. Ja olihan tuossa viime vuona se 21.12.2012-sekoilu. Kyllä on monia jotka odottavat jonkinlaista nykyisen maailman loppua.

  Olen kyyninen, koska rehellisesti sanottuna ottaa päähän se miten ihmiset, jotka muuten pystyisivät saamaan aikaan jotain yleisesti hyvää, uskovat valheisiin. Samaan aikaan maailmassa on oikeita asioita, joihin pitäisi puuttua.

 • Haerski sanoo:

  @Ogeli
  Minusta tarpeeksi pahuutta on jo siinä, että nämä ihmiset rahastavat muilla paasaamalla tätä universaalia rakkauttaan, mutta ei Rauni kuitenkaan näin puhtoinen täti ole: Mitenkäs höpinät rokotusten kautta injektoitavista mikrosiruista, radio- ja mikroaaltokontrolloinnista, sun muista salaliitoista? Ne aiheuttavat suoranaista vahinkoa ja pelon ja epäluulon lietsominen ihmisissä, joidenkin keksittyjen NATO-upseerien kanssa käytyjen mielikuvituskeskustelujen perusteella, on suoraan sanottuna niin kaukana rakkaudesta kuin olla voi. Niin ja tämä Raunismihan ei ole mikään maailmanlopun lahko eihän? Vaan mitäs sanovatkaan nämä itse linkittämästäsi blogista löytyneet katkelmat:

  ”Vanha kokonaisuutta ymmärtämätön maailmankatsomus tulee luhistumaan ja häviämään. Uusi maailmanjärjestys, jossa universumin äly saa jälleen sille kuuluvan paikan, astuu valtaan. Ihmiskunnan rappio on tänä päivänä pahempi kuin aikaisempina vuosisatoina. Ihmiskunta on jälleen kehittynyt teknisesti sellaiseen asemaan, että se voi tuhota niin oman planeettansa kuin kaikki siinä elävät olennotkin lähes napin painalluksella. Olemme saavuttaneet kehitysvaiheen, josta ei voi enää palata takaisin. Ennen kuin uutta voi syntyä täytyy vanhan väistyä.”

  ”Tämä aikakausi on kuitenkin loppumaisillaan. Saamme vielä elää uuden aikakauden nousun. Ajan, jolloin ihmiskunta otetaan maailmankaikkeuden muiden älyllisten rotujen yhteyteen. Silloin koko vanha maailma luhistuu ja ihmiskunta pääsee uuteen kukoistukseen, eikä tämä aika ole enää kaukana. Sitä ennen joudumme kuitenkin kokemaan paljon raskaita vaiheita. Maapallon puhdistuminen negatiivisista energioista ja ihmisistä käynnistyy todenteolla. Silloin ei auta tekopyhä asenne eivätkä kirkkojen ontot seinät. Silloin kysytään vain ihmisten henkisen tason astetta ja sitä, miten paljon rakkautta hän on osoittanut elämällään. ”

  Kuulostaa hyvin vahvasti kristillisen maailmanlopun New Age-variaatiolta ainakin minun korvaani. Vaikkei maailma tässäkään versiossa ole varsinaisesti loppumassa, niin sen mahdollisuuden pelolla ja uhalla ratsastetaan surutta. Tästä pelosta ja ahdistuksesta vapaudutaan kuinkas muuten, kuin hyväksymällä lahkon sanoma totuutena ja noudattamalla sen oppeja. Sitten lähtee energiatasot sellaiseen nousukiitoon, että aivot kannattaa jättää suosiolla narikkaan ja lopussa kiitos seisoo ikuisissa dimensiobileissä valo-olentojen säkenöivässä seurassa.

  Mitä tulee tuohon negatiivisten energioiden ja IHMISTEN PUHDISTAMISEEN, niin alkaa jo kuulostaa aika pelottavan klassiselta lahkoajattelulta. Nämä saarnaajat asettavat itsensä ja seuraajansa usein muiden yläpuolelle kuvitellen olevansa jotain rakkauden ja valistuksen ilmentymiä tämän pahan maailman keskellä. Jos et usko mitä rohveetta sanoo, olet sulkeutunut, ahdasmielinen, kyyninen ja kaikin puolin negatiivinen ja pelokas ihmispolo, jolle lahkolaisten pitää näyttää oikea tie.

  Jäämme mielenkiinnolla odottamaan koska Luukanen puhdistaa minut täältä väärine, negatiivisine mielipiteineni planeettamme energiatason nousua hidastamasta.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Maailma pysyy niin kauan samana kun uskonnot ja muut säälittävät palvomisrituaalit jyllää täs maailmas. Kun niistä päästään, maailma olisi parempi paikka asu myös tuleville sukupolville.

  Mitäs luulette mikä/kuka olis natsien takana?

  Vatikaani:

  http://jordanmaxwell.com/images/research/Page1/2.jpg

  http://jordanmaxwell.com/images/research/Page1/3.jpg

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Natsit:

  http://jordanmaxwell.com/images/research/resized/swastika-flag_640x374_320x187.jpg

  Ja lainaus yhest artikkelista.

  ”Adolf Hitler was working directly with the Vatican. The Nazis were a tied form of Catholicism. People who do not understand ancient religions and ancient theologies and symbols and words do not realize that Nazism was a Roman Catholic operation. How did the Nazi’s get out of Germany in the last days of the war? They got out through the Vatican. The Vatican gave the top Nazis who were leaving Germany passports, falsified identification, gave them money ans sent people all over the world. There are all kinds of documents here in America, showing that the Vatican had a line called The Ratline. The Vatican Ratline was rats leaving the ship. The Vatican was providing safe passage to Argentina, Paraguay, Uruguay, Brazil, Mexico – all Catholic countries. We’re too ignorant, ill informed, bigoted and stupid and we don’t see the real truth right in front of us”.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Hitler rakasti suorastaan Jeesusta, ja miksi hän vihasi niin paljon juutalaisia, ateistei, yms.

  http://www.evilbible.com/hitler_was_christian.htm

 • Ogeli sanoo:

  Jos asioita tulkitsee kuin piru raamattua niin kyllähän kaikki asiat saa käänettyä pahaksi ja uhkaavaksi. Silti minä uskon vapaaseen ajatteluun, tiedon tutkimiseen ja jakamiseen sekä olen ehdottomasti sitä mieltä, että ns. virallisten vallassa olevien tahojen totuutena esitettävä tieto tulee haastaa ja kyseenalaistaa.

  Mielestäni pitää olla melko sokea jos ei näe miten maailma todellakin on ollut rapistumassa… Moraalittomuus on huipussaan ja vääriä jumalia palvotaan. Raha ja valta on asetettu kaiken yläpuolelle ja niitä pidetään elämääkin arvokkaampana. Tiede on edistynyt ilman henkistä ymmärrystä ja se on johtanut joukkotuhoaseiden syntymiseen. Toki kaikki ei ole niin epätoivoista kuten jotkut väittävät sillä samaan aikaan koko ajan ihmisten tietoisuuden taso on ollut nousemassa. Mitä enemmän ihmiset kyseenalaistavat asioita niin sitä enemmän tulemme ymmärtämään asioiden todellista puolta.

  Ja kyllä, katolinen kirkko on vastuussa monesta pahasta. Uskon myös, että heillä on monien muiden organisaatioiden tavoin hallussaan merkittävää tietoa ihmiskunnan todellisesta historiasta ja vierailuista. Toki suurin osa mennneiden aikojen historiasta on jo ehtinyt rappeutua ja tuhoutua, mutta silti varmasti ainakin osa siitä on säilytetty ja se on tarkasti varjeltuna. Sfinksin käpälän alle on myös haudattu tietoa ja jonnekin Tiibetin temppeleihin. Raamattuhin ym. muihin myyttikokoelmiin on parhaimmillaankin kiteytettynä vääristynyt totuus asioista. Jokainen voi valita mihin uskoo, mutta todellisuudessa Jeesus opetti rakkauden sanomaa, mutta kristinusko kaappasi sen omiin tarkoitusperiinsä. Meidän ei tarvitse palvoa ketään vaan muistaa se, että me olemme osa suurta kokonaisuutta.

  Kuolemantuoja, katsopas tämä video ja sano mietteesi siitä. 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=iCNeuYE7rM8

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Ogeli: ”Moraalittomuus on huipussaan ja vääriä jumalia palvotaan”. Onko sit jossain oikeita jumalia mitä palvota? Minun mielestä oikeita tai vääriä jumalia ole edes. Ja toki sä (ja muutkin) edelleen saa uskoo siihen Jesseen, johon minä en koskaan usko. Tarinoissa pidän häntä pahana, huiputtajana (ja onhan hänkin tarinoissa Satan/Devil), joka esitti ”hyvää” kaveria. Satanismissakin palvotaan mm. Jeesus Kristusta, mutta todellisuudessa hän oli aivan muuta, kuten esim ”demoni”.

  Juu olen nähnyt tämän videon – http://www.youtube.com/watch?v=iCNeuYE7rM8

  ”Demonit/enkelit” kuuluvat samaan kastiin Archonsien kanssa, jotka ovat harmaita (the greys), eivätkä repsui, niinkun jotkut luulevat. Repsut loivat (samoin mitä luoja tarkottaa – Demiurge) harmaat sotilaiks/orjikseen. Mutta mä vihaan sanoja: enkelit, demonit ja jumalat, vaikka todellisuudessa ne ovat aivan muuta. Ja se välil mua Ickes ärsyttää, kun se sanoo että ”ihan sama mitä kutsutte niitä, enkeleiksi, demoneiks, jumaliks ja alieneiksi”. Jooh, ”demonit/enkelit/jumalat” käyttävätkin huipputeklogiaa hyväkseen, niikuin tarinoiden enkelit/demonit/jumalat käyttävät MAGIAA. Todellisuus on aina toisenlainen.

 • Ogeli sanoo:

  Ei tosiaan tarvitse ketään tai mitään palvoa, sitähän minä olen tässä yrittänyt sanoa. Olemme unohtaneet omat jumalalliset alkuperämme… Olemme vain nyt henki lihaksi muuttuneena.

  Kaikki ei ole myöskään pahaa. On olemassa äärimmäistä hyvää ja pahaa sekä myös kaikkea siltä väliltä. Ilman vaihtelua missään ei olisi mitään järkeä.

 • TheWonderer sanoo:

  Jumala on kuollut ja on turha odottaa mitään apua. Me olemme yksin.

 • Entity sanoo:

  Joskus sitä miettii miten pieniä asioita ihmiset pitävät merkittävinä. Ajatelkaa hetki maailmankaikkeuden mittasuhteita ja sitä miten valtavan pitkä kehitys on täytynyt käydä läpi että olemme ylipäätään olemassa. Eikä tämä nykyinen tilanne ole kehityksen päätepiste, vaikka tuhoaisimme itsemme. Ei moraalissamme ole mitään vikaa, ei se sen rappeutuneempi ole kuin ennenkään eikä kauhean paljon suositumpi. Filosofit ovat aina olleet vähemmistö, sillä ajatuksista tyhjä pää on kevyempi kantaa.

  Ihmiskunnan itsekeskeisyys on huvittavaa. Samoin ihmisten tärkeily milloin milläkin asialla.

 • TheWonderer sanoo:

  @Entity

  Monestihan ihmiset unohtaa sen että ennen asiat oli kyllä monessa mielessä huonommin. Usein ns. vanhojen hyvien aikojen kaipaaminen ja nykyajan paheksuminen on vain fantasioita ja jonkin sellaisen kaipaamista mitä ei koskaan edes ollutkaan…

  Ja onhan planeettamme ja ihmiskunta yksi kärpäsen paska maailmankaikkeudessa. Ei ole oikeastaan mitään väliä mitä me täällä teemme. Mutta ihminen haluaa aina olla jotenkin erityinen, siihenhän oikeastaan kaikki uskonnot perustuvat kun väittävät että jokin Jumala on kiinnostunut juuri ihmiskunnasta eniten… Jos jumala olisi olemassa, niin tuskinpa häntä kiinnostaisi ihmiskunta pätkän vertaa. Kun on sitä universumissa takuulla paljon mielekkäämpiäkin asioita!

 • Ogeli sanoo:

  Kyynisyys ja apaattisuus vaivaavat nykyaikaa, mutta kukin tyylillään. 😉

 • keke sanoo:

  Mut silti vois olla artikkeleita/uutisia eikä kosmisiaparapäiviä koko ajan

 • Jugi sanoo:

  Kun komeetta ISON törmää torstaina aurinkoon, se aiheuttaa ison säteilyaallon, joka tavoittaa planeettamme ja kolmas antikristus tulee valtaan (nostradamus effect) ja kuolemme kaikki. Niin kuin tapahtui viime talvena. Sitten pääsemme paratiisiin eli 4D projektiin, jossa elämme kaunista elämää ikuisesti. Ps. Kolmas antikristus on saddam ”veli” Hussein ainakin eräiden lähteiden mukaan. Itse uskon, että se on kaikkien rakas ystävä Baraq Obamah. Korjatkaa jos olen väärässä?

 • TheWonderer sanoo:

  ”Niin kuin tapahtui viime talvena”

  Ja samoin tapahtuu ensi vuonnakin! Näin sanoo avaruusveliprofeettani!

 • Ogeli sanoo:

  Ei ISON voi edes törmätä aurinkoon, mutta periaatteessa on mahdollista, että se synnyttäisi auringossa aktiivisuutta eli purkauksia joulukuun aikana. Joku noista purkauksista voisi olla suunnattuna maahan ja sillä olisi suuria vaikutuksia meihin jos sillä olisi voimaa paljon. Tällä hetkellä kukaan ei kuitenkaan vaan osaa vielä sanoa, että miten tuo komeetta tulee käyttäytymään.

 • Kuolemantuoja sanoo:

  Revelation 13:18 KJV:

  18 Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six.

  Löytyyhän hiiliatomissa 6 protonia, 6 elektronia ja 6 neutronia = 666. Samoin mitä ihmisestäkin löytyy, hiiltä.

  Täs video esimerkkinä – https://www.youtube.com/watch?v=FFVaH82y8gM

  Itseasiassa me kaikki olemme antikristuksia, koska se kuvastaa itse ihmistä, jokaista. Jokainen on syntyessään antikristus, sekä kuollessaan. Mut lopulta joku valtaa rakastava ”antikristus” tuhoaa ihmiskunnan, jos ei jokin muu.

 • Haerski sanoo:

  @Ogeli
  ”Jos asioita tulkitsee kuin piru raamattua niin kyllähän kaikki asiat saa käänettyä pahaksi ja uhkaavaksi. Silti minä uskon vapaaseen ajatteluun, tiedon tutkimiseen ja jakamiseen sekä olen ehdottomasti sitä mieltä, että ns. virallisten vallassa olevien tahojen totuutena esitettävä tieto tulee haastaa ja kyseenalaistaa.”

  Virallien tieto pitää haastaa ja kyseenalaistaa, mutta ilmeisesti Rauni-Leena Luukasen ajatuksia ei saa? Kappaleen alku on muuten aika ironinen, koska tuohonhan tämä koko salaliittovouhotus perustuu: Ylitulkitaan kaikkea ja halutaan nähdä pahaa siellä missä sitä ei ole. Yksi iso paha kaiken takana on loppujen lopuksi se turvallinen ja helppo vaihtoehto verrattuna siihen, että universumi ja maailmamme olisikin vain yksi loputon kaoottinen tapahtumasarja, jolla ei ole määränpäätä, eikä ohjaajaa. Kun pahuudellakin on joku suunnittelija on se huomattavasti helpompi hyväksyä. Suurta harmaata eminenssiä, kuten Illuminatia vastaan voi ainakin leikkiä taistelevansa kirjoittelemalla vihaisia kommentteja internetissä ja ”levittämällä tietoisuutta”, mutta todellisuudessa kyseistä puljua ei ole ainakaan siinä muodossa, kuin salaliittoteoreetikot sen näkevät ja sen syyttäminen on vain halpa defenssi maailman oikeaa pahuutta ja kurjuutta vastaan.

  En väitä, että itsekään uskoisin täysin pelkkään sattumaan, mutta näiden defenssien olemassa olo on silti hyvä tiedostaa. Uskonko siksi, että minulla on vakuuttavia, aukottomia todisteita vai siksi, että se tuntuu minusta itsestäni hyvältä? Itse tunnusta, että omat uskomukseni ovat lähes järjestään jälkimmäistä sarjaa. Siksi en niitä totuuksina kenellekään tuputakaan.

  ”Mielestäni pitää olla melko sokea jos ei näe miten maailma todellakin on ollut rapistumassa… Moraalittomuus on huipussaan ja vääriä jumalia palvotaan. Raha ja valta on asetettu kaiken yläpuolelle ja niitä pidetään elämääkin arvokkaampana. Tiede on edistynyt ilman henkistä ymmärrystä ja se on johtanut joukkotuhoaseiden syntymiseen. Toki kaikki ei ole niin epätoivoista kuten jotkut väittävät sillä samaan aikaan koko ajan ihmisten tietoisuuden taso on ollut nousemassa. Mitä enemmän ihmiset kyseenalaistavat asioita niin sitä enemmän tulemme ymmärtämään asioiden todellista puolta.”

  Lähtisit varmaan sitten vapaaehtoisesti vaikka toisen maailmansodan aikoihin keskitysleirille katsomaan miten ruusuista elämä oli silloin vanhoina hyvinä aikoina? Ehkä sittenkin pimeälle keskiajalle katsomaan kun punatukkaisia naisia ruskistettiin tikun nokassa? Tai oikeastaan 1800-luvun lopun Lontoo se vasta lysti paikka olikin, mitä nyt joka toinen viikko kaupungilla riehui joku prostituoituja suolistava sarjamurhaaja. Oi niitä aikoja…

  Tuo vanhojen hyvien aikojen haikailu on vaan pahinta puppua mitä kukaan voi suoltaa. Sinäkään et ole menneitä aikoja ollut näkemässä. Luet vain niistä ja luulet tietäväsi paremmin. Todennäköisesti 99% ihmiskunnan koskaan eläneistä jäsenistä on ollut sitä mieltä, että asiat ovat juuri hänen aikanaan huonommin kuin koskaan. (ja että nykynuoriso on vain joukko saamattomia lurjuksia) Mitkä ovat ne suuren suuret ongelmat, joita sinä jokapäiväisessä elämässäsi kohtaat? 3G pätkii ja älypuhelimesta loppuu akku kesken koulu-/työpäivän? Voi surku! Kyllä nyt on asiat pahemmin kuin koskaan ja moraalittomuus kukoistaa! Tänä samana päivänä vuonna 1939 ammuttiin Mainilan laukaukset… Ihan vaan referenssinä.

  ”Kyynisyys ja apaattisuus vaivaavat nykyaikaa, mutta kukin tyylillään. ;)”

  Verrataanpa mielipiteitämme:
  Minusta ihmiskunta elää nyt huippuhetkiään. Ihmiset ovat terveempiä, elävät pitempään, ovat tasa-arvoisempia ja vapaampia olemaan omia-itsejään, kuin koskaan aikaisemmin. Vaikkei maailma ole lähelläkään täydellisyyttä ja heittoja noususuhdanteessa on siellä täällä, väitän, että ihmiskunta on edelleen pitkällä aikavälillä hyvää vauhtia matkalla parempaan suuntaan ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Aseet ovat toki kehittyneempiä kuin koskaan, mutta koskas sitä ydinpommia käytettiin viimeksi? 10 pisteen vihje: Ei ihan lähiaikoina. 9 Pisteen vihje: *KRÖH*toinen maailmansota*KÖH!* Lähetetäänpä ydinaseita aikakoneella Napoleonille, niin saattaisi maankamara ottaa vähän uusia muotoja alta aikayksikön.

  Sinun mielipiteesi puolestaan luimmekin jo edellisestä lainauksesta. Kukas se nyt olikaan se kyynikko, senkin möksöttäjä.;)

 • Ogeli sanoo:

  Haerski,

  En juuri ota kantaa Raunin puheisiin kun en niitä nykyään ole kuunnellut, mutta totta kai hänenkin teorioitaan saa haastaa. Mitä tulee Illuminatiin sun muihin, niin en usko, että olisi vain jotain yhtä ryhmää millä olisi paha agenda. Uskon, että ympäri maailmaa on erilaisia salaseuroja tai seuroja vaan joiden tarkoituksena on vallan ja omaisuuden haaliminen. Ahneus on hyvin dominoiva piirre ihmisissä.

  Et ehkä ymmärtänyt, että mitä tarkoitin paremmilla ajoilla. Totta kai elämä on nyt paljon parempaa kun se oli vielä vuosikymmeniä tai vuosisatoja sitten, elämähän oli varsin kauheaa joskus keskiajalla jos et tosiaan ollut rikas. Näin on ollut jo monta tuhatta vuotta. Silti uskon nykytiedon valossa myös siihen, että yli 10 000 vuotta sitten oli olemassa varhaisia korkeakulttuureita, joissa vallitsi harmonia. Tosin hekin lopulta ”korruptoituivat” ja rupesivat vaalimaan maallisia arvoja, halusivat lisää valtaa ja väärinkäyttivät teknologiaansa.

  Mielestäni internet on yksi parhaimmista asioista mitä nykyään on tapahtunut, sen avulla kuka tahansa pystyy pysymään ajan tasalla, vaikuttamaan ja tutkimaan asioita ilman välikäsiä.

  Hyvä jos olet noin optimistinen, kyllä minäkin pyrin olemaan. Silti vielä ”vain” yli pari vuosikymmentä sitten kylmä sota oli valloillaan ja koko ajan oli ydinsodan pelko. On totta, että asiat ovat nykyään näennäisen hyvin, mutta silti on niin paljon parannettavaa. Koko ajan tuhoamme maailmaa, talous keikkuu, rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Haluaisin kovasti nähdä maailman, jossa jokainen voi elää elämäänsä ilman pelkoa nälästä tai sodasta. Ihmiset ovat nykyään jo melko älykkäitä, mutta viisauden suhteen on vielä paljon opittavaa. Emmehän me haluaisi tuhota tätä kaunista maailmaamme?

  Laitan tähän nyt vielä Alan Wattsin videon. 😉
  http://www.youtube.com/watch?v=qml1-xzPpxY

 • Ululululululu sanoo:

  Ogeli nyt olet väärässä. Mistä lähteistä tietojasi oiken luet? Eikä perustelujakaan ole kuulunut? Ei ole hirveän vakuuttavaa tekstiä. Kirjoistahan ne parhaat tiedot löytää ainakin nykyään.

 • Atmosfäärin puute nykyisessä paranormaaliblogissa (Jos lukee vain uusia artikkeleja) sanoo:

  Olen samaa mieltä kabanossin ja The wondererin kanssa. Missä on ne artikkelit, jotka lisättiin vaikka epäilykset niiden aitoudesta olisivatkin olleet vahvoja? Nykyään tuntuu että aika iso osa niistä, jotka muuten lisättäisiin, sensuroidaan juurikin tämän takia. Ikävöin myös paljon niitä huhu-juttuja (Tontuista, hirviöistä jne.)

  Tämä Rauni-Leena on varmasti ihan mukava ja mielenkiintoinen persoona mutta mitään RIITTÄVÄN erilaista hänessä ei ole, että uusia artikkeleita pitäisi tämän takia tehdä. Johtopäätös: Pitää kai jatkaa artikkelien ehdotusta ja toivoa, että osa niistä pääsisi muidenkin luettavaksi 🙂 (huom. en millään tavalla tuomitse Wespaa tai muita sivun ylläpitäjä, haluaisin vain, että sivu olisi enemmän ”käyttäjäystävällinen”. Pahoittelen sivustosta antamaa negatiivisen kuvan antoani, olen vain sitä mieltä että aika paljon on sivu muuttunut nyt sanotaanko kolmen vuoden sisällä.

 • Erx sanoo:

  Atmosfäärin puute nykyisessä paranormaaliblogissa (Jos lukee vain uusia artikkeleja)

  Olen samaa mieltä kabanossin ja The wondererin kanssa. Missä on ne artikkelit, jotka lisättiin vaikka epäilykset niiden aitoudesta olisivatkin olleet vahvoja? Nykyään tuntuu että aika iso osa niistä, jotka muuten lisättäisiin, sensuroidaan juurikin tämän takia. Ikävöin myös paljon niitä huhu-juttuja (Tontuista, hirviöistä jne.)

  Tämä Rauni-Leena on varmasti ihan mukava ja mielenkiintoinen persoona mutta mitään RIITTÄVÄN erilaista hänessä ei ole, että uusia artikkeleita pitäisi tämän takia tehdä. Johtopäätös: Pitää kai jatkaa artikkelien ehdotusta ja toivoa, että osa niistä pääsisi muidenkin luettavaksi 🙂 (huom. en millään tavalla tuomitse Wespaa tai muita sivun ylläpitäjä, haluaisin vain, että sivu olisi enemmän ”käyttäjäystävällinen”. Pahoittelen sivustosta antamaa negatiivisen kuvan antoani, olen vain sitä mieltä että aika paljon on sivu muuttunut nyt sanotaanko kolmen vuoden sisällä.

 • Haerski sanoo:

  @Ogeli
  Paljon on parannettavaa, siitä ollaan samaa mieltä, mutta Rauni-Leenan korkealentoiset kuvitelmat jostain ulkopuoleleta tulevasta puhdistuksesta ja energiatasojan noususta on omiaan passivoimaan porukkaa vain odottamaan, että jotain ihmeitä alkaa tapahtua, sen sijaan, että itse tarvitsisi tehdä jotain. Huomaa, että on myös hyvin eri asia sanoa, että maailmalla on salaseuroja tai seuroja, joiden päämääränä on haalia valtaa ja varallisuutta, kuin väittää, että nämä seurat esimerkiksi vetelisivät nykyhallinnon naruja. Korporaatiot esimerkiksi ajavat kyllä politiikassakin vahvasti omia etujaan lobbarien kautta, mutta meidän äänestämämme eduskunta/parlamentti on kuitenkin se elin, joka loppupeleissä päättää asioista. Eduskunta on taas tasan niin hyvä, kuin kansa ansaitsee.

  Mitä muuten on se nykytieto, jonka perusteella uskot näihin 10 000 vuotta vanhoihin korkeakulttuureihin? Mitä ne kulttuurit olivat, missä ne sijaitsivat, kuka niitä on tutkinut ja erityisesti miten niiden harmonisuus ja sitä seurannut rappio saatiin näinkin pitkän ajanjakson jälkeen selville?

  Lopuksi pitää vielä tarttua tuohon internet-kappaleeseen: Internet on tosiaan yksi parhaita juttuja, joita nykyaika on ihmiskunnalle suonut. Tuohon asti oikein, mutta siellä pätevät samat mediakriittisyysvaatimukset, kuin missä tahansa muuallakin. Vaikka toista väität, niin internet jos mikä on täynnä pelkästään välikäsien kautta tullutta tietoa. Eihän se tieto itse itseään sinne lähetä, vaan joku sen on sinne laittanut ja näiden henkilöiden motiivit ja tarkoitusperät vaihtelevat samalla tavalla, kuin reaalimaailmassa. Ainut tapa saada varmaan ensikäden tietoa on mennä itse ottamaan asioista selvää paikan päälle. Tutkimusta ei voi tehdä netin kautta, vaikka sana onkin täällä paranormaalihöpönassujen keskuudessa saanut aika erikoisia merkityksiä. Nykyään se kai tarkoittaa valmiiksipureskeltujen halpisdokumenttien kyyläämistä YouTubesta. Se, että internet on vapaa ei tarkoita, että kaikki mitä sinne laitetaan on totta, vaikka sisällöntuottaja väittäisikin itse tutkineensa/kokeneensa väittämänsä asiat ja se sopisikin juuri sinun nykyiseen maailmankuvaasi. Se tarkoittaa vain sitä, että medianlukutaito korostuu tämän uuden median kohdalla entisestään.

 • Ogeli sanoo:

  Itse sanon vain sen, että olen melko paljon menettänyt uskoani auktoriteetteihin ja ”demokratian” toimivuuteen. Sen sijaan uskon johonkin syvempään ja ja todellisempaan totuuteen.

  Varhaiskulttuureista löytyy paljonkin tietoa netiä, mutta hyvä aihetta käsittelevä kirja on esim. Graham Hancockin Fingerprints of the Gods: http://www.amazon.com/Fingerprints-Gods-Graham-Hancock/dp/0517887290

  Tässä myös hänen dokumenttinsa:
  http://www.youtube.com/watch?v=-yz1DfTF3-E

  Sekä aihetta käsittelevä luento:
  http://www.youtube.com/watch?v=X4k8pdJ2so4

 • TheWonderer sanoo:

  Jospa nyt minäkin osallistuihin tähän keskusteluun vielä…

  Haerskillä oli hyvä pointti:
  ”Paljon on parannettavaa, siitä ollaan samaa mieltä, mutta Rauni-Leenan korkealentoiset kuvitelmat jostain ulkopuoleleta tulevasta puhdistuksesta ja energiatasojan noususta on omiaan passivoimaan porukkaa vain odottamaan, että jotain ihmeitä alkaa tapahtua, sen sijaan, että itse tarvitsisi tehdä jotain”

  Monesti itse huomaan olevani monista asioista, kuten siitä että nykyinen systeemi on mätä, samaa mieltä new age-porukoiden kanssa. Mutta se mikä siinä porukassa mua harmittaa on se passiivisuus. Ainoa mitä tehdään, on se että syödään jotain supefoodeja, meditoidaan ja katsellaan dokumentteja netistä ja sitten valitetaan kuinka milloin mikäkin NWO/Illuminati uhkaa meitä. Mitä arvoa on valittelulla ilman toimintaa?

  Asiat eivät muutu sillä että niiden vain toivotaan muuttuvan eikä tehdä mitään. Ja ikävä kyllä maailmaa ei voi muuttaa vain ajattelemalla. Toki ajattelulla voi synnyttää hyviä ideoita, mutta ilman käytännön toimia ne ovat turhia. Jos me aiomme oikeasti saada aikaan jonkin uuden, paremman ajan, niin tulee meidän ihan itse tehdä jotakin, eikä siirtää vastuuta joillekin avaruusolennoille joiden olemassaolosta tai aikeista ei ole varsinaista tietoa. Me itse teemme tulevaisuutemme yhdessä luonnon kanssa. Muutosta tapahtuu aina, mutta jos haluamme sen olevan toiveittemme mukainen, tulee meidän tehdä jotakin eikä vaan istuskella perseillämme, vaikka se mukaavaa onkin!

  Aina sellaisen ihmisen joka oikeasti uskoo johonkin asiaa erottaa siitä, että hän on valmis tekemään asioita. Hän on valmis uhraamaan elämänsä sille mihin uskoo. Ja sori vaan, new age-kaverit, te ette näytä toimivan niin. Vähän kyynisesti luulen että useimmat vain puhuvat, mutteivat toimi.

 • Ogeli sanoo:

  Muutat maailmaa muuttamalla itseäsi.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Muutat maailmaa muuttamalla itseäsi.”

  Tota juuri tarkoitin. Mutta kun ei asia vaan mene noin. Ihmiset voi uskoa ihan mihin vaan ja toivoa mitä tahansa, mutta ei yksin sen vuoksi mitään tapahdu. Sadat miljoonat kristityt takuulla uskoo ja toivoo Jeesuksen palaavan, mutta eipä ole tyyppiä näkyny vaikka 2000 vuotta on menny. Sama juttu pätee tohon new age-piireissä vaikuttavaan uskoon siitä että ”maailma muuttuu kun minä muutan ajatteluani”. Itseään muuttamalla voi vaikuttaa vain itseensä ja omaan lähipiiriin.

  Onko maailmasta vähentyneet sodat, köyhyys, epäoikeudenmukaisuus ja muu ikävä kun joukko new age-tyyppejä on takuulla muuttanut itseään? Ei. Valitettavasti asia onn niin että muutos edellyttää tekoja. Koskaan ei ole mikään asia muuttunut pelkästään ajattelemalla ja enkä nyt ihan keksi syytä sillä miksi tämä aika olisi jotenkin erilainen…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot