FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Art Bellin Dark Matter loppui lyhyeen

Legendaarisen Art Bellin hostaama Dark Matter-radio-ohjelma sai äkillisen lopun, kun hän ilmoitti ohjelman poisvetämisestä 4. marraskuuta 2013.

SiriusXM-satelliittiradio kertoi fanfaarit ulvoen, että he tarjoavat ohjelmalle eksklusiivisen kodin jonka avulla Art voi jatkaa paranormaalien aiheiden käsittelyä sekä vastaanottaa perinteiseksi muodostuneita kuuntelijoiden puheluita.

Radio-ohjelman ensimmäinen jakso lähetettiin syyskuun 16. päivänä, mutta jo heti alussa ilmeni monia teknisiä ongelmia. Piratismi sekä Siriuksen mobiilisovelluksen kaatuilu johti siihen, että Bell kysyi voisiko ohjelmaa lähettää ilmaiseksi hänen kotisivujen kautta.

– Ongelma on systemaattinen. Tämä ohjelma toimii osaksi kuunteljoiden puheluiden avulla. Jos joku soittaa liikkuvasta autosta, jatkuvasti pätkivät linjat eivät ole hyvä juttu, selosti Bell.

Kun Sirius ei suostunut pyyntöön, katsoi Bell paremmaksi laittaa homman jäihin. Alla Art Bellin virallinen bulletiini miehen omilta kotisivuilta – pieni toivonkipinä elää…

Olemme pahoillamme lopputuloksesta. Tutkimme mahdollisuuksiamme jatkaa eri formaatissa ja mediassa. Kotisivuni tulevat toimimaan niin pitkään kuin se taloudellisesti on mahdollista. Ilmoitamme heti kun saamme lisätietoa jatkon suhteen.

Lähde: openminds.tv

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Art Bellin Dark Matter loppui lyhyeen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Sääli. :/

 • Ystävä maan päältä sanoo:

  Kyseessä on selkeä salaliitto. Maassa on valitettavasti tahoja, jotka menettävät auktoriteettinsa (tiede ja skeptikot) ja valtansa (suuryritykset ja poliitikot) kun totuus avaruuden ystäviemme tietoisuuden kohotus projektista leviää ihmisten tietoisuuteen. Nämä tahot käyvät nyt epätoivoista eloonjäämiskamppailuaan ja ajavat eri keinoin tietoisuutta kohottavia medioita alas. Onneksi on Internet ja vapaa tiedonvälitys. Todellista tietoa ei Internetissä voi kahlita.

  Totuus tulee kyllä aikanaan ilmi kaikille!

 • TheWonderer sanoo:

  Miksei hyvä voisi voittaa ilman avaruusolentoja?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tuon luokan salailusalaliittoteoria, jota juuri syvimmin uskovat viljelevät voisi ehkä kenties jopa melkein saattaa toimia jonkin aikaa jos puhuisitte edes vain muutamasta (sitä uskottavampaa mitä harvinaisemmasta) tapauksesta, mutta ei… Alienaluksia pörrää ilmatilassamme harva se päivä ja kuitenkin joku pieni klikki onnistuu pitämään nämä jutuistanne päätellen ilmeisen julkisuushakuiset ja teknologialtaan ylivertaiset ’avaruuden ystävämme’ pimennossa..? Yeah, right…

 • Akvinolainen sanoo:

  Höpönpöpölle:

  Salaliittojen (kuten bilderberg ja Uusi Maailmanjärjestys) ei suinkaan ole pimittää mitään ufohavaintoja, vaan kerätä pienelle valtaapitävälle eliittiporukalle mahdollisimman paljon rahaa. Raha on se, mikä pyörittää salaliittoja.

 • TheWonderer sanoo:

  ”Raha on se, mikä pyörittää salaliittoja.”

  Ja valta. Kerran kun valtaan pääsee, sitä tekee mitä tahansa pysyäkseen siellä.

 • ss sanoo:

  Ei kyl mitn hajuakaan keitä nää radiotyypit on tai edes mistä maasta vai ovatko kenties kuusta…Ois kiva jos vähän aukaistais asiaa näis artikkeleissa:)

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *