FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Art Bell tekee paluun radioaalloille

Bellin uusi ohjelma, Dark Matter, aloittaa lähetykset syyskuun 16. päivänä Sirius XM Radiossa.

Art on varsinainen pioneeri paranormaaleja asioita käsittelevien radio-ohjelmien suhteen, mutta vuonna 2002 hän joutui jättämään radion pitkäksi aikaa perhesyiden vuoksi. Bell on tehnyt radiotyötä niin DJ:nä kuin tavallisena juontajana eri kanavilla jo vuodesta 1978.

Hypersuosio tuli kuitenkin Coast to Coast AM-ohjelma myötä, jota keskimäärin kuunteli noin 3 miljoonaa ihmistä. Sirius rakentaa Bellille uuden studion hänen kotiinsa, Nevadaan, josta uudet lähetykset myös tulevat.

AB kotistudiollaan Pahrumpissa, Nevadassa.

LÄHDE

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Art Bell tekee paluun radioaalloille

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Uku sanoo:

  Ainakin hyllyt on kuvassa täynnä kamaa. Varmaan kerää mukavan määrän pölyä.

 • VeeVee sanoo:

  Hieno homma että Art tekee comebackin, toivottavasti lähetystä pystyy kuuntelemaan netin kautta.

 • Ogeli sanoo:

  Itsehän olen lähinnä kuunnellut George Nooryn juontamaa Coast to Coastia vaikka tiedänkin, että kuka Art Bell on. 🙂

 • Wespa sanoo:

  Mainiota! 🙂

  PS. Kiitos artikkelista Mazahito.

 • Entity sanoo:

  Kuka on Art Bell? Mistä hänet pitäisi tuntea? Jenkkien Jouko Piho?

 • Wespa sanoo:

  Art Bell on legendaarinen radiojuontaja joka on hostannut Jenkeissä suosittua Coast to Coast AM -radio-ohjelmaa jossa käsitellään mm. yliluonnollisia ilmiöitä ja haastateltavana on ollut useita eri alan asiantuntijoita yms. 🙂

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Art_Bell

 • Karhu IV sanoo:

  Olisko mahdollista saada aktiivisuutta blogiin ja enemmän ”päräyttäviä” tiedeuutisia jotka juuri ja juuri menevät tieteen rajamailla tai miksei ihan tietene puolellakin. Ei pelkkiä kummitusvideoita ja hölynpölyä!

 • Mazahito sanoo:

  Karhu IV: Kyllä kyllä, kunhan hyviä, potentiaalisia juttuja vain ilmestyy. Itse en tosin ole staffia, vaan satunnainen kirjoittelija:)

 • Wespa sanoo:

  Karhu IV, kyllä näitäkin tulee. 🙂 Tuosta objektien levitaatiosta vähän aikaa sitten raportoimmekin. Yksi mielenkiintoinen aihe tätä sivuten voisikin olla äänen vaikutus ihmismieleen, jota on tutkittu tietääkseni eri projekteissa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot