ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Venäjän presidenttiä tiedotetaan avaruusolennoista

Venäjän tiedetään olevan ufo -ja avaruusolentoasioissa sekä niiden läpinäkyvyydessä monia muita maita edellä. Tästä viitteitä on jaettu taas Venäjän mediassa.

Venäjän pääministeri, entinen presidentti Dmitri Medvedev kertoi hiljattain medialle tv-yhtiön haastattelussa hämmästyttävän tiedon. Kun Venäjän presidentti astuu virkaansa, saa hän haltuunsa kaksi salaista kansiota. Toinen kansioista sisältää ydinaseiden laukaisukoodit, toinen taas sisältää tietoa Venäjän alueella pyörineistä avaruusolennoista.

Pääministeri kertoi myös, että vaikka avaruudesta saapuneita olentoja vierailee Venäjällä, niiden toimia valvotaan kuitenkin salaisen poliisin erikoisyksikön toimesta. Maapallolla vierailevien olentojen määrää hän ei kuitenkaan halunnut paljastaa, koska haluaa välttää paniikkia.

Myöhemmin puheet on tulkittu satiiriksi tai karkeaksi pilaksi. Mikä olisikaan parempi tapa välittää rankkaa totuutta, kuin huumorin voimin. Tosin ilmeisesti Medvedev itse ei ole puhunut mitään satiirista, vaan tämä on ollut jonkin muun tahon tulkinta asiasta.

Haastattelussa Medvedev mainitsee myös Venäläisen dokumentin Men In Blackin, joka käsittelee avaruusolentoilmiötä (kiitos lisäyksestä u.f.o).

Aihetta käsitteli myös yle.fi.

Mitä mieltä sinä olet? Onko tässä yksi suuri askel kohti laajempaa avaruusolentojen todellisuuden julkistamista?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

25 kommenttia aiheeseen: Venäjän presidenttiä tiedotetaan avaruusolennoista

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • jatu sanoo:

    aika kova uutinen!!

  • UGH sanoo:

    ”Mitä mieltä sinä olet? Onko tässä yksi suuri askel kohti laajempaa avaruusolentojen todellisuuden julkistamista?”

    TOIVOTTAVASTI !!!

    Monien henkilökohtaisten kokemuksien jälkeen, hyvä olisi muidenkin jo tietää avaruusveljistämme.
    En aio avautua enempää kokemuksista, ainoastaan lähipiirini tietää niistä ja se saa riittää.
    Mutta tämä uutinen ilahdutti, ehkä jonain päivänä kaikki tulevat tietoisiksi veljistämme avaruudessa, ehkä.

  • theWonderer sanoo:

    En osaa Venäjää, mutta multa löytyy yksi kaveri joka osaa. Enköhän kohta tiedä että puhuuko Medvedev tossa alieneista vai ei… Jotenkin veikkaan että ei tai sitten Dmitri heittää vaan outoa läppää…

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Miksi ihmeessä Medvedev heittäis tollasta edes läpällä. Jos joku toimittaja kysyis Niinistöltä samaa kyssää, nii se sanois toimittajalle, että ootko nyt ihan terve.

    Medde tietää, että meitä tarkkaillaan koko ajan kuin eläimiä. Ehkä ne tulevat huomen, tai sitten tuhannen vuoden päästä.

  • Hexa sanoo:

    no alienit ovat totta ja se että niitä täälä vierailee luultavasti aivan säännöllisesti,
    ja parempi tullakkin ja parempi että he ottavat selvää missä täälä maapallolla mennään eri asioissa ja toisivat rauhan ja harmonian koko planeetalle.!!.

  • theWonderer sanoo:

    Toi videon loppu missä Medvedev puhuu (tekstitysten mukaan) MIB-miehistä, paljastaa mun mielestä vitsin. Muutenkin tekstitykset niin kliseistä ufojuttua, että tuskinpa on mitään muuta kuin pelkkä pila.

    Ja jos maailman suurimman maan pääministeri tekisi tuollaisen todellisen paljastuksen, niin olisi se aika paljon isompi juttu, todennäköisesti järjestäisi jonkun lehdistötilaisuuden ja juttu leviäisi ympäri maailmaa parissa minuutissa ja olisi kaikkien mahdollisten uutissivustojen ykkösotsikko. Mutta toi video laitettiin youtubeen jo 8.12, eikä vielä ole mitään isoa haloota tullut, niin tuskinpa oli mikään muu kuin vitsi. Siis jos noi tekstitykset edes vastaa yhtään mitä Medvedev puhui.

  • theWonderer sanoo:

    Miksiköhän Wespa laittoi tämän jutun edes tänne? Etenkin kun se on jo aika vanha ja niin selvä juttu?

  • Ogeli sanoo:

    Obamakin on heittänyt läppää ufoista sun muista, mutta takuuvarmasti silti tietää totuuden. Kun asiat lyödään lekkeriksi niin ihmiset menevät helposti halpaan vaikka todellisuudessa heitä juksataan korkeiden tahojen toimesta.

  • Wespa sanoo:

    TheWonderer Venäjällä julkistus ei olis niin iso juttu. Siellä on paljon tullut paljastuksia avaruusolentoihin liittyen ja Venäjän media on paljon avoimempi näistä aiheista. Toki voidaan tässä nyt spekuloida, että oliko Medvedev tosissan vai ei. Mitäs mustapukuisiin miehiin tulee, niin kyllä niitäkin kerrotaan liikkuvan ja saatu jopa kuvattua. Kerrotaan olevan useita eri tahoja jotka hoitaa näitä juttuja, joillain mustat puvut, joillain ei.

  • theWonderer sanoo:

    ”Venäjällä julkistus ei olis niin iso juttu. Siellä on paljon tullut paljastuksia avaruusolentoihin liittyen ja Venäjän media on paljon avoimempi näistä aiheista. Toki voidaan tässä nyt spekuloida, että oliko Medvedev tosissan vai ei. Mitäs mustapukuisiin miehiin tulee, niin kyllä niitäkin kerrotaan liikkuvan ja saatu jopa kuvattua. Kerrotaan olevan useita eri tahoja jotka hoitaa näitä juttuja, joillain mustat puvut, joillain ei.”

    Joo, mutta eipä toistaiseksi ole tullut ainakaan mitään selvää paljastusta tai disclosurea, vaan enemmänkin on ollut vaan puhetta jotain yksittäisistä tapauksista.

    Ja olisi kyllä kiva tietää että vastaako noi tekstitykset sitä mitä Medvedev sanoi. Tai sitten kyseessä on vain osoitus venäläisestä huumorista. Ja jos toi olisi real deal, niin eiköhän sillä olisi hieman enemmän kuin n. 70000 katsontakertaa? Kun on toi video jo jonkin aikaa ollut.

    Musta oikeastaan mikään ei viittaa siihen että toi video olisi mikään muu kuin pila. Ihan hauskahan se toki on.

  • theWonderer sanoo:

    Minulla on muuten kaapissa musta puku, kuulunko näihin pahamaineisiin mustapukuisiin? 😀

  • jatu sanoo:

    Taitaa mennä huumorin puolelle, varmaan vastaus Austraalian pääministerille, joka kertoi maailman loppuvan 21.12.2012?
    Tai Putin on ufo?

  • Reiska sanoo:

    Öööömmm, eikö kukaan teistä katsonut tuota videota, ettekö osaa englantia vai oletteko ihan v*tun tyhmiä? Medvedev nimittäin sanoo lopussa lisätietoja löytyvän dokumenttielokuvista nimeltä Men In Black.

  • keppu sanoo:

    Nyt meni kyll lopullisesti uskottavuus tästä blogista. Videolla heitetään läppää Men In Black elokuvasta. Piti katsoa uudestaan oliko tämä päivän piristys, mutta ei.

  • Vladimir sanoo:

    On se Medvedev kova äijä

  • Tylsä sanoo:

    Läppä.

  • Th3Truth sanoo:

    Tässähän ei ole kyse UFOista. Videolla esiintyy selkeästi suo(li)kaasu ja mitään paranormaalia ei todistettavasti ole tässä kuvattu.

  • Silence sanoo:

    Mitähän Julian Assangella on takataskussaan?

    Wikileaksin perustaja Julian Assange lupasi torstaina julkaista ensi vuonna miljoona uutta asiakirjaa vuotosivustolla.

    Asiakirjat heiluttavat Assangen mukaan kaikkia maailman maita, kertoi Britannian yleisradioyhtiö BBC nettisivuillaan.

    Jotain mullistavaa?

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012122016479674_ul.shtml

  • Kari Pepsi sanoo:

    Anunnakit ja muu shit.

  • u.f.o sanoo:

    Tätä ei ole näköjään vielä linkitetty tänne. Medvedev voi aivan hyvin viitata tuossa haastattelussa uuteen Venäläiseen dokumenttielokuvaan ufoista nimeltä ”Men in Black”, joka on julkastu 18.12.2012 Youtubessa.

    http://www.youtube.com/watch?v=yjQQOHeektY

  • ari teräväinen sanoo:

    Minusta tuntuu ne jotka tietää ei valmiita sitä kertomaan meille muille:Ja mikään ei tapahdu noin vain vaikka kuinka sitä yrität? Ne joilla on tieto: Pitää siintä kiinni kuin sinä pidät kiinni lompakostasi et sinä luovu helpolla siintä mitä sinä omistat?

    Jotka omistaa tietoa: Ja ne omistaa myös valtaa käyttää sitä hyväkseen.Niillä on myös valta sanoa mitä tietoa julkistetaan netissä ja useinmiten se tieto auttaa pitämään valtaenemmistön ihmisiä tyhmänä tietämättömänä.

    Valta enemmistö uskoo tieteen ja sen julkisen tiedon joka on kirjoitettu historinkirjoihin sellaisenaan.Ja sitä koskaan kyseen alaistamatta ja ei he ajattele edes niitä muita vaihtoehtoja?

    Jos toiselle planeetalle jolla elää ihmisiä 1800 luvun tasoisessa maailmassa tipahtaa avaruussukula madonreikää myöten ja se myös laskeutuu lähens täysin ehjänä alas?

    Vaikutusvaltaisin kehittynein valtio ottaa tiedon ja koneen miehistön: Ja käyttää tiedon hyväkseen eikä sitä jaeta kuin täysin harkiten ja vähitellen muille sitä myöten tietoa voidaan soveltaa täysin teknologisesti katsoen niissä koneissa ja tehtaissa?

    Lentäjät kertoo kaiken mitä tietää siintä mitä he on ja edustaa :Vähitellen rakentuu area sotilastukiaseman kaltainen arvoitus jota on jatkettu monta sukupolvea eteen päin vietynä prosessina?
    Valtio on edellä muista aina noin 20 – 30 vuotta sillä on pääomaa ja tietoa millä tavalla se tapahtuu?

    Tyhmät olettaa on negatiivinen tai positiivinen eliitti:Sotkeutuu parapsykologisia teorioita ja syitä valtio rakentaa koneita jotka on aina todella noin sata vuotta aikaansa edellä?
    Mikäli yhteys toimii toisin päin: Ja tietoja vaihdetaan myös muiden suuvaltojen kesken? Ja hyvin pieni ja suljettu piiri joka sitä sanelee muita tahoja antaa tyhmien hörhöjen hoitaa salailua omalla kustannuksellaan levittää sitä ja tätä totuutena ja tietona meille muille..

  • Luomulume sanoo:

    u.f.o sanoo:
    joulukuu 22, 2012 klo 20:13
    Tätä ei ole näköjään vielä linkitetty tänne. Medvedev voi aivan hyvin viitata tuossa haastattelussa uuteen Venäläiseen dokumenttielokuvaan ufoista nimeltä ”Men in Black”, joka on julkastu 18.12.2012 Youtubessa.

    http://www.youtube.com/watch?v=yjQQOHeektY

    TÄMÄ!!

  • Ogeli sanoo:

    Osaako joku sanoa, että mikä ihmeen raketti tämä on?
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MS05V7eoVNI

  • JUUJUU sanoo:

    Just nii Ogeli nyt kun kyseessä on UFOT ja valtion päämies obama mukaan lukien antaa tälläisia lausuntoja niin väität että valtio juksaa meitä. Mutta jos kyseessä olisi joku salaliitto teoria ja joku väittäisi että valtio juksaa meitä niin olisit eri mieltä ja pitäisit tätä höpöhöpö puheena ja kommentin heittäjää foliohattu hörhönä. FAIL!!!! Sama homma oli vuosia takaperin kun jauhettiin näillä ja muilla foorumeilla esim HAARP asejärjestelmän olemassaolosta silloin se oli kaltaistesi kaverien mielestä foliohattu juttuja mutta nyt sen olemassaolo on jo todistettu fakta.

  • Helena sanoo:

    Voisiko joku venäjää taitava kertoa, mistä tässä oikeasti puhutaan… Minullakin venäläisiä tuttuja, kysäisen heiltä, jos kehtaan… Vaikuttaa vitsiltä koko homma.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto