ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Tajunnan räjäyttävä Sirius dokumenttielokuva on pian täällä

Tajunnan räjäyttävä dokumentti Sirius tullaan julkaisemaan näillä näkymin helmikuussa 2013.

Katso Sirius-dokkarin uusi traileri alta.

Steven Greerin alullepanema Sirius tulee käsittelemään mm. yhteiskuntaa, avaruusolentoja ja vapaata energiaa.

Lisää Sirius-projektista voit lukea täältä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

16 kommenttia aiheeseen: Tajunnan räjäyttävä Sirius dokumenttielokuva on pian täällä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Kauranen sanoo:

    ukotusdokkari

  • Ogeli sanoo:

    Josko sieltä vihdoinkin tulisi jotain mullistavaa tietoa. 🙂

  • jatu sanoo:

    Olisipa suomennos mukana…

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Vapaata riistaa 😀

  • Nexeon sanoo:

    Jos maailmassa joku kieli pitää osata nyky-yhteiskunnassa niin se on englanti. Muilla kielillä et tee juuri mitään oman kotimaan rajojen ulkopuolella…tai internetissä. En tarkoittanut millään pahalla ketään kohtaan, mut toi on vaan karu tosiasia. Itse puhun kolmea kieltä, koska olen monikansallinen. Osaisin vain yhtä tai kahta kieltä jos lapsuuteni olisi ollut erilainen…

  • theWonderer sanoo:

    Vaikutti ihan fiksulta aina siinä lopussa näytettyyn ”avaruusolentoon” asti…

  • Seppo Raittila sanoo:

    Hyvä se dokkari varmaan on. Mutta ei ole tulossa 21.12.
    http://www.facebook.com/seppo.raittila/posts/386202814800043
    ( http://www.facebook.com/SupportDisclosure?ref=ts&fref=ts )

    Toimitus voisi lähdekritiikkiä täällä muutenkin harrastaa. Erityisesti: ei enää perustelemattomia isoja väitteitä, vaikka kuinka pitäisitte Riikosta jne. asiantuntijoina. – Maailma on täynnä asiantuntijoita, joilla on asialliset perustelut väitteilleen. – Nyt kommenttiosastossakin on joitain perustelevampia asiantuntijoita kuin varsinaisissa postauksissa.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos ilmoituksesta Seppo.

    Kyllä vain, dokumenttia oli kaavailtu julkaistavaksi 21-23pvä, mutta nyt ajankohta on näköjään muuttunut. Pahoittelen aikaisempien ilmoitusten sekä alkuperäisen fundraiseritrailerin kautta tullutta sekaannusta. Korjasin ajankohdan artikkeliin.

  • Ogeli sanoo:

    Arvatenkin jos dokumentissa olisi jotain todella paljastavaa niin sitä ei julkaistaisi.

  • Seppo Raittila sanoo:

    Ogeli, Greer ja hänen tiiminsä ovat vapaita tutkijoita ja kyllä jotkut sellaiset uskaltavat julkaista omalla riskillä (http://www.facebook.com/notes/beyond-reality-the-ufo-paranormal-files/list-of-ufo-researchers-who-died-mysteriously/10150268184902080). Ja löytävät julkaisuväylänsä vaikka eivät suurimpia vielä saakaan. – Mitkä riskit ovat sitten nykyisin..? – Sirius-leffan markkinointiprojektista on ollut helposti pääteltävissä ja energiatasolla koettavissa viivästyttäviä vaikeuksia jo pitkään, joten tuo viivästys ei ollut yllätys monillekaan, mutta julkisuuteen on kerrottu että ne ovat liittyneet onneksi vain rahoitukseen… Onko se sitten totta? – No, joka tapauksessa Sirius-leffan aiheista ei liene niin hurjaa vähintään pientä uskottavuutta omaavaa väitettä, etteikö sitä olisi jo esitetty eli paljastavuudessa on kyse jo tunnettujen väitteiden todistamisen laadusta ja tunnettuuden leviämisestä. – Itse en usko yllättyväni enää mistään Sirius-leffan tms. kohdasta. Ja melko paljon näissä aiheissa on sellaisia hurjia väitteitä ja todisteita, jotka eivät ole häirinneet tiettyjä tahoja, jotka voisivat ryhtyä kostotoimiin… Eli mikä on ”liian paljastavaa” on hyvin suhteellinen kysymys – miten missäkin maassa valtamedia herää. Suomessa se on maailman mitassa harvinaisen nukuksissa.

    Mm. nämä sisällöt on jo kerrottu Sirius -leffasta:
    – 18.11.12.: ”Amazing New Results From Possible ET Body” ( http://drgreersblog.disclosureproject.org/?p=259 )
    – 17.12.12.: ”DNA on possible ET body being done now as we tweet. More to come. stay tuned: http://t.co/3AbQRj4f” – ( http://www.facebook.com/Disclosure.Project?fref=pb )

    Eli ehkä tuon tapauksen käsittely on leffan ainutlaatuisin piirre. – Toiseksi tunnetuin DNA-tutkimustapaus on varmaan Bill Chalkerin johtama – hiuksista, joita Peter Khoury sai napattua kamppailussaan… 23.7.92. http://www.paraview.com/chalker/index.htmhttp://www.amazon.com/Hair-Alien-Forensic-Evidence-Abductions/dp/0743492862/ref=la_B001HD33MG_1_1?ie=UTF8&qid=1354381485&sr=1-1#reader_0743492862 – hyvä kirja, olen lueskellut.)…

  • Seppo Raittila sanoo:

    … Ja tarkennukseksi vielä, kyllä joskus ihmiskunnan tietoisuus mielestäni voi mennä eteenpäin Sirius-leffan aiheissa myös perustelemattomuuksien täyteisen viihteilyn siivin laajojen ihmisjoukkojen tietoisuuden noustessa sellaisten kautta, ja pienin askelin, ja vielä muillakin tavoilla… eivätkä vain Sirius-leffaan kytkeytyvän tieteellisyyden kautta ja suuren paljastavuuden mielikuvin. Eli monenlaista tarvitaan. Tällä hetkellä vain vuosien tutkailujeni mukaan yllättävän paljon ainakin suomen julkisuudesta puuttuu jo englanninkielisessä maailmassa esitettyjä hyviä perusteluja katsomuksellisesti melko merkittäville väitteille…

  • WeAreNotAlone sanoo:
  • Bloggeri112 sanoo:

    Katsoin ton pätkän tästä sirius Dokkarielokuvasta, ja olihan toi demoksi ihan mielenkiintoinen. En tiennytkään tost painovoiman kumoamis jutusta. Toivottavasti koko elokuva tulis ilimaeksi nettiin.

  • larsleevi sanoo:

    Helmikuu alkaa olla lopussa. onko dokkarin ilmestymisajasta tietoa vieläkään :)?

  • mmmmm sanoo:

    milloinkohan tämä tulee vai tuleeko koskaan?

  • juhis sanoo:

    The Sirius World Premiere will be held on April 22, 2013 in Los Angeles, CA
    => http://siriusdisclosure.com/

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto