FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Sirius-projekti

CSETI (Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence) on kehittämässä Dr. Steven M. Greerin johdolla tärkeää dokumenttielokuvaa.

Dokumenttielokuva kantaa nimeä Sirius ja se on useiden ulkopuolisten ihmisten rahoittama, sekä sen tekemiseen osallistuu myös useita vapaaehtoisia.

Sirius dokumenttielokuva

Sirius käsittelee maailmantilaa ja siihen liittyviä tärkeitä asioita, kuten kontaktia avaruusolentoihin ja niin kutsuttua free energyä.

Traileri

Trailerista saa myös suomenkielisen (kohtuu puutteellisen) tekstityksen käyttöön.

Sirius valmistunee ja tulee jakeluun joulukuun 21-23 päivä. Saa nähdä miten mullistava dokumentista muodostuu.

Lisätietoa:
www.cseti.org
www.sirius.neverendinglight.com

Kiitos vinkistä Marille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

44 kommenttia aiheeseen: Sirius-projekti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Nexeon sanoo:

  Wau! Tätä odotan todella innolla! Juuri tällaista ihmiset tarvitsee juuri nyt ja jos tuolla dokumenttielokuvalla tuodaan sellaisia asioita esille mitä mä kuvittelen niin tällä voi olla SE ISO vaikutus joka KÄÄNTÄÄ tämän kauan pyörineen kärrynpyörän toiseen suuntaan.

 • Entity sanoo:

  Iso laiva kääntyy hitaasti. Muutoksia tulee, mutta niiden tuloa on hankala jouduttaa.

  Minun on vaikea uskoa maailmanlaajuisiin salaliittoihin, koska esimerkiksi joidenkin yksittäisten pikkuasioidenkin organisoiminen edes maakunnan laajuisesti on hemmetin vaikeaa ja aikaa vievää puuhaa. Puhumattakaan siitä kun pitäisi välittäää motivaatio asioiden tekemiseen uudelle sukupolvelle. Kokeilkaa huviksenne.

  Tosin se on totta, että maailma on väärällään salaisuuksia. Osa jopa valtioiden hallussa. Mihin sitä sitten uskoisi?

 • Nexeon sanoo:

  Mä menetin uskoni valtioihin jo pari vuotta sitten. Siitä lähtien kaikki onkinnäyttänyt vain yhdeltä isolta peliltä jossa me ollaan niitä pelinappuloita. En nyt tarkoita, että koko maailma olisi yksi iso salaliitto, vaan tarkoitan, että meitä kustaan linssiin jatkuvasti esim. politiikkojen toimesta. Suurimman osan ajasta kaikki ei edes huomaa sitä ja nekin jotka huomaavat eivät tee asialle mitään. ”Kyllä se joku hoitaa”. Se ”joku” on ME! Täydellisesti sivuutetaan asiat koska muuten se vaikuttaisi liikaa omaan ns. ”täydelliseen arkeen”. Niin ja sitten on se yleisin, ”en mä yksittäisenä ihmisenä voi kuitenkaan vaikuttaa mihinkään”…no hohhoijaa.

 • Entity sanoo:

  Taas viedään pientä ihmistä kuin sikaa narussa. Soittakaa Karpolle! =)

  Varmasti poliitikot, siis ne jotka ovat jostain vastuussa, pyrkivät hoitamaan työnsä parhaan kykynsä mukaan. Puhdasveristä poliittista peliä, jossa sanotaan mitä vain että oma asema paranee, harrastaa Suomessa vain Persupuolue, tosin Keskustan uusi puheenjohtaja yrittää tehdä samaa. Niin tai näin, poliitiikkaan kuuluu, no, politikointi. Jos aina oltaisiin yksimielisiä ja asioista voitaisiin päättää sopuisasti ilmen eturistiriitoja, ei meillä varmaankaan olisi tarvetta nykyisen kaltaiselle poliittiselle järjestelmälle.

  Minusta politiikkaan kannattaa mennä sen verran mukaan, että on itse osa oman elämänpiirinsä hallintaa. Jokainen on vastuussa itse oman elämänsä elämisestä. Kukaan ei pärjää täysin omillaan eikä kukaan ole täysin riippuvainen toisista. Kompromisseja on vaan tehtävä ja osallistuttava siihen tönimiseen ja törmäilyyn, jota jälkeenpäin sanotaan historiaksi.

  Tuo dokumentti-porukka vaikuttaa aika päättäväiseltä. Nettisivujaan selatessa tulee sellainen olo, että he ovat valmiita näkemään paljon vaivaa saadakseen nyhdettyä rahat pois hyväuskoisilta.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Oli taas vaihteeksi aikaa poiketa täälläkin. Muutaman kommenttiketjun lukaisin ja täytyy vain todeta, että todella toivon teidän täällä intoilevien olevan alle 12-vuotiaita.

 • Vergilius sanoo:

  Welcome back, Höpönpöpö, siitä onkin aikaa kun viimeksi olet täällä piipahtanut. Kai olet jo varautunut värähtelemään uuteen 4-D ulottuvuuteen vuoden lopussa? 🙂 Sellaista on kuulemma luvassa. Ja UFO:ja.

  Ihminen tulee muuten myös muuttumaan kiteiseen elämänmuotoon, sekä kosmiset, läpi galaksin kulkevat myrskyt, iskevät Maahan, kun Maa on samalla tasolla Linnunradan keskustan kanssa (joka tapahtuu muuten joka vuosi, syyskuussa) Hmm, mitäs vielä? Niin, UFO:t siirsivät massanäyttäytymistään elokuun 4. päivästä elokuun loppuun (huomiseen?), kannattaa siis varata kamera taskuun just in case.

 • Huttu sanoo:

  Hei Höpönpöpö tervetuloa takas! 🙂

 • Vergilius sanoo:

  UFO:ista ja kameroista puheen ollen, haluan vielä kerran muistuttaa Skepsiksen ja Skeptikko-lehden suresta UFO-valokuvauskilpailusta, vielä on aikaa osallistua. En jaksa kirjoittaa kaikkea uudelleen, joten kopioin vanhan viestini tänne:

  Skepsis RY ja Skeptikko-lehden puolesta kerron teille tällaisia terverisiä, että ne ovat nyt järjestämässä suurta valokuvauskilpailua. Kilpailun tarkoituksena on löytää mahdollisimman vaikuttavalta näyttävä valokuva UFO:sta, tunnistamattomasta lentävästä esineestä. Muutamia pointteja liittyen tähän:

  – Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu ja sen tulee olla osallistujan itsensä ottama

  – Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet (ps, itse ottamiisi valokuviin sinulla on aina täydet oikeudet)

  – Kilpailuun osallistutan digikuvilla

  -Myös humoristiset näkemykset otetaan arvostelussa huomioon. Kuvaa saa käsitellä miten tahtoo, mielummin taitavasti.
  Kuvat lähetetään sähköpostiin osoitteeseen: editor@skepsis.fi

  Kirjoita lähetyksen aiheeksi UFO-valokuvauskilpailu ja liitä mukaan yhteystietosi. Yksi henkilö saa lähettää kilpailuun korkeintaan kolme kuvaa. Kuvien tulee olla perillä syyskyyn 9. päivään mennessä. Kuvat tulee toimittaa JPEG-muodossa painokelpoisina korkearesoluutiokuvina.

  Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia ilman erillistä korvausta Skeptikko-lehdessä ja Skepsiksen internet-sivuilla. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

  Kilpailun voittaja palkitaan 300 eurolla.

  Kaikki siis mukaan, yhä on aikaa ottaa ”elämänne otos” 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Hienoa, että höppänä on taas täällä. Saadaan kenties mielenkiintoisia keskusteluja aikaan. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Katsotaan nyt, että tapahtuuko huomenna mitään. Mitä tulee Terence McKennan uutuus-teoriaan ja Timewave Zeroon, niin se ei ole oikeastaan ikinä ollut väärässä. Se tekeekin siitä jopa hieman pelottavan tarkan! Onko kyseessä siis uusi keksintö, maanjäristys, kenties jopa sota?

  http://www.youtube.com/watch?v=q_36FF6z9cQ
  http://www.youtube.com/watch?v=EuFVLERwa2E&feature=plcp

  Joulukuussa kun vanha (maailma) päättyy niin mikä on se uusi? Minä haluan uskoa, että se on jotain epätodellisen ihmeellistä.

 • Vergilius sanoo:

  ”It follows the consciousness of the planet The highest chance of any kind of change to occur will be on august 30. or around august 30th. Whatever that change will be, whether is good or whether is bad. Take it how you want”

  Hmm, ”it follows the consciousness of the planet..” Riiiight.. Ok, unohdetaan tuo ”ilmiö” hetkeksi 🙂 Miten tämän nyt sitten tulisi ottaa? Kyllähän varmasti tänään ja huomenna tapahtuu vaikka mitä. Vai onko tämä vaihteeksi tällainen ”pick and choose” -tulkinta? 🙂 I think so! Kuulostaa siltä että ikään kuin luettaisiin horoskooppeja.

 • Ogeli sanoo:

  Itse kun olen noita muutoksia seurannut niin valitettavasti ne ovat yleensä tupanneet olemaan merkittäviä, mutta ”huonoja” tapahtumia, koska noh… Planeetan tietoisuus kun tuppaa olemaan (erittäin) negatiivisella tasolla tällä hetkellä. Poislukien tietyt posiviisisuuden keskittymät ympäri maailmaa.

  Itse ohjelman voi ladata tuolta (vaatii Javan):
  http://ge.tt/4gobkuF/v/0?c

  Se mm. ennusti päivälleen sen kun Saddam hyökkäsi Kuwaitiin.

 • Jugi sanoo:

  Hei vaan! Ogeli tänäänkö on se mystinen päivä mistä puhuit jonkun aikaa sitten? Mitä tänään pitäisi tapahtua? Voisi ne ufotkin piipahtaa tällä pitkästä aikaa 😉

 • Ogeli sanoo:

  Katsotaan sanoi Putkonen. 😉

 • Jugi sanoo:

  Sanoisitko Putkonen vielä mitkä ovat tuoreimmat ennustuksesi tälle päivälle? 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Ei ole minun ennustuksia vaan Timewave Zeron (I Ching). Katsopa tuo aiempi linkkaamani video, jossa tuo tyyppi tulkitsee sitä kalenteria.

  Toistaiseksi ei tietääkseni ole mitään ihmeellistä tapahtunut. Maa on lähinnä järissyt, mutta sitähän se on muutekin tehnyt viime aikoina.

 • Vergilius sanoo:

  Itse asiassa, se Timewaven ennustama päivä oli EILEN, mutta annetaan vaikka suopeuden merkkinä tämä päivä armonaikaa 😉 Maa järisee jatkuvasti jossakin päin maailmaa ja tulee järisemään vielä miljardien vuosien ajan; sitä se laattatektoniikka teettää. UFO:jakaan ei ole vielä näkynyt. Huomenna sentään tapahtuu jotakin varsin mukavaa, sillä Dr. Who:n 7 kausi pyörähtää käyntiin.

 • Ogeli sanoo:

  Saattaahan vielä jossain päin maailmaa olla 30. päivä! Katsotaan nyt, että tapahtuuko mitään tänään. Jos ei, niin sekin on hyvä sillä ihmishenkiä säästyy.

 • Vergilius sanoo:

  Jossain päin maailmaa saattaa olla 30. pvä. Ehheh, no juu, totta! Nice save, Ogeli 😀

 • Ogeli sanoo:

  Tuo tyyppi, joka on pidemmän aikaa tutkinut tuota Timewavea sanoo, että silloin kun on noita syviä kuiluja punaisella janalla, niin uusia asioita tuppaa tapahtumaan. Valitettavasti ne ovat usein näyttäytyneet negatiivisessa valossa. Käyrien noustessa palataan taas tähän vallitsevaan todellisuuteen, kunnes joulukuun 21. päivä tapahtuu jonkinlainen pysähdys tai uudistuminen…

 • Ogeli sanoo:
 • Ogeli sanoo:
 • R. A. Tionaali sanoo:

  ”Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä tästä.”

  Kyllä. Mitään ihmeellistä ei tapahtunut, eikä tapahdu.

  7-8 magnitudin maanjäristyksiä tapahtuu n. kerran pari kuussa. Tuo järistys taisi olla vuoden kahdeksas yli 7 magnitudin järistys.

 • R. A. Tionaali sanoo:

  Edelliseen vielä lisäyksenä, että jos otetaan satunnainen päivä, niin päivää ennen, samana päivänä tai päivä sen jälkeen – eli 3 päivän jaksolla päivän ympärillä – tapahtuu 7-8 magnitudin maanjäristys peräti 12% todennäköisyydellä.

 • Ogeli sanoo:

  Mutta juuri tänäään.

 • Huttu sanoo:

  Ogeli, usko nyt. Tuossa maanjäristyksessä ei ollut mitään outoa 🙂

 • Huttu sanoo:

  Ja kirjoitanpa tänne kun en löydä sitä Itämeren ”ufon” artikkelia, niin geologian professori Tukholmassa on tutkinut ylöstuotuja kivinäytteitä ja on todennut saman kuin muutkin oikeat tiedemiehet ja tutkijat. Eli kyseessä ei ole ufo, vaan jaakauden aikana itämerelle siirtynyt kiven lohkare.

  Jäämassat ovat muinoin napanneet mukaansa valtavia kiviä, ja kun jäät sitten sulivat kivet upposivat paikoilleen. Tietty Ocean X -tiimi ei suostu tätä uskomaan vaan he ovat vakuuttuneita siitä että siellä on joko muinaisten rakentama temppeli tai muu sellainen, tai jopa se avaruusalus. He jatkavat pipojen ja paitojen myyntiä, ja whinettävät feississä kun ihmiset väittävät heitä feikeiksi ja rahanahneiksi 😀

 • WeAreNotAlone sanoo:

  En enää usko mitä ne sanoo sen olevan. Sanon sitä vaa möykyks 😀

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012083116026429_ul.shtml

 • R. A. Tionaali sanoo:

  ”Mutta juuri tänäään.”

  Edellinen yli seiska tapahtui 27.8, sitä edellinen ja vuoden voimakkain 14.8.

  Todella harvinaisia ja uskomattomia sattumia nämä 7-8 magnitudin maanjäristykset…

 • Ogeli sanoo:

  8 magnitudia on jo melko harvinainen. Ja tuo aiheutti tietääkseni myös jonkinlaista tuhoa paikanpäällä. Kaikki maanjäristykset eivät suinkaan aiheuta vahinkoja, onneksi. Mutta minä en ole tuota Timewavea tulkinnut enkä ole vielä kovin perehtynyt siihen. Mutta se olen ymmärtänyt, ettei se erehdy.

 • Ogeli sanoo:

  Huom! Tuo järistys oli alunperin 8,1 magnitudia, mutta se alennettiin 7,6 magnitudiin. Se on totta, että 5 ja 6 magnitudin järistyksiä tapahtuu usein, mutta seiska on jo vähän harvinaisempi.

  Viimeisin yli 8 magnitudin järistys tapahtui yli neljä kuukautta sitten ja se oli vuoden suurin:
  http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eqinthenews/

  R. A. Tionaali, oletko nyt siis ihan varma väitteistäsi?

 • Vergilius sanoo:

  Huttu

  Itse seuraan sitä heidän (OX-team) FB-sivuaan ja valitettavasti siellä tapahtuu juuri tuollaisia asioita, joita äsken kuvailit ja se on aika naurettavaa touhuilua. On kyllä mennyt uskottavuus koko heidän touhuiluun. Siellä on myös niin fanaattista porukkaa, että harvoin olen moista nähnyt. Ihmiset oikein väkisin haluaa uskoa.

  Ogeli

  Uskotko, että ihmisten tietoisuus vaikuttaa mannerlaatojen liikkeisiin? Ja tiesitkö, että Filippiinit ovat erittäin järistysherkkää aluetta? Siellä tapahtuva maanjäristys ei ole mitenkään poikkeuksellista. Tietääkseni järistys ei ole aiheuttanut tähän mennessä saatujen tietojen mukaan yhtäkään kuolonuhria. Mutta odotetaan toki lisää tietoa ja toivotaan uhreilta vältyttiin. Tsunami kyllä ”iski” Etelä-Filippiineille mutta sen korkeudeksi mitattiin peräti 16 cm. Pieni tsunami siis.

 • Ogeli sanoo:

  Vergilius, jos olet Yhden Lakisi lukenut, niin siellä sanotaan että nämä lopun ajan mullistukset johtuvat siitä, että ihmiset eivät ole tasapainossa itsensä ja maailmansa kanssa. Maapallolla on tietoisuus kuten kaikilla, joten on se hyvin mahdollista. Energia purkautuu ulos Gaiasta siten, että se aiheuttaisi mahdollisimman vähän vahinkoa ihmisille. Kuitenkin puhdistusprosessissa tuppaa ihmisiä kuolemaan. Ja jos tämä on sielujen sadonkorjuun aikaa, niin en ymmärrä että mitä muuta se voisi tarkoittaa kuin sitä, että ihmiset lähtevät kuoleman kautta. Kuolemahan ei ole paha asia, vaikka niin meille on uskoteltu.

  http://yhdenlaki.wordpress.com/2011/01/22/muutos-kiihtyy-osa-i/

 • Huttu sanoo:

  Vergillius, niinpä. Tietääkseni kyseisen ryhmän moderaattorit bannaavat samantein jos esität ns. kipeitä kysymyksiä. Eli kyseenalaista OX-tiimin tarkoitusperät. Vaikka olisi ihan asiallinen viesti joka voisi hyvinkin kehittää keskustelua niin se poistetaan äkkiä ja henkilö saa bannit.

  Sitten taas, ne viestit jotka puoltavat avaruusalosta yms. ne kyllä saavat jäädä 🙂

 • Vergilius sanoo:

  Huttu

  Se on todella sääli, että tuosta OX-Teamin jutusta on tullut tuollainen farssi. Noin pari päivää sitten eräs admin erosi protestiksi syynä juuri se, millä tavalla adminit käyttävät väärin oikeuksiaan ja sensuroivat ja bannaavat porukkaa, hemmetin fanaatikot. Tuolla Dennikselle ja Peterille (OX-Teamin jäsenet, tiedät varmaankin) on ehdotettu moneen otteeseenkin, että perustaisivat uuden FB-ryhmät, jonne valikoitaisiin vain heitä, jotka tukevat tiimiä (OX) ja uskovat että siellä on jotain mystistä, eivätkä esitä kriittisiä näkökantoja. Good job!

 • RutapeCeen gona sanoo:

  Taitaa Ra. tionaali puhua shaibaa, kyllä 8richterin järistykset uutisiin päätyyvät takuulla, ei niitä koko aikaa ole..

 • R. A. Tionaali sanoo:

  ”Viimeisin yli 8 magnitudin järistys tapahtui yli neljä kuukautta sitten ja se oli vuoden suurin:”

  Myönnän, että hain vain 7-8 välissä olevia järistyksiä, kuten tämäkin oli.

  Tuossa vielä kaikki 7-8 välillä olevat järistykset tältä vuodelta (USGS). poislukien tuo uusin:
  PDE-W 2012 01 10 183659.08 2.43 93.21 19 7.2 Mw
  PDE-W 2012 02 02 133440.65 -17.83 167.13 23 7.1 Mw
  PDE-W 2012 03 20 180247.44 16.49 -98.23 20 7.4 Mw
  PDE-W 2012 03 25 223706 -35.20 -72.22 40 7.1 Mw
  PDE-W 2012 04 12 071548.50 28.70 -113.10 13 7.0 Mw
  PDE-Q 2012 08 14 025942.02 49.78 145.13 625 7.7 Mw
  PDE-Q 2012 08 27 043720.06 12.28 -88.53 20 7.3 Mw

  Listasta puuttuvat siis nämä yli 8t:
  PDE-W 2012 04 11 083836.72 2.33 93.06 20 8.6 Mw
  PDE-W 2012 04 11 104310.85 0.80 92.46 25 8.2 Mw

  ”R. A. Tionaali, oletko nyt siis ihan varma väitteistäsi?”

  Puhuin vain 7-8n välillä olevista järistyksistä.

  Todennäköisyyslaskustani olen myös varma, sillä matematiikka on lahjomatonta (laskettu käyttäen 100:n vuoden järistysten keskiarvoa, oletuksena tasainen jakauma).

  Käytännössä jos heität harhatonta noppaa kerran päivässä ja sait eilen tuloksen joka on välillä 2-6 ja tänään 6:n on päivä lähes yhtä merkityksellinen – todennäköisyyden kannalta – kuin se, että yli seiskan maanjäristys sattuu tuon päivän ympärillä.

 • Israfel sanoo:

  Elokuu on ny ohi. Eipä ollut UFOjen joukkonäyttäytymistä OMG I’M SOOO SURPRISED!! itse asias tai olla tilastollisest jopa suht hiljasta tol saralla 😀 Luin läpi noit vanhoja viestiketjuja mis oli hirveet toi elokuuhypetys ja entuusiasmi, LOL. Noh, joko joku nero tietää, milloin ne sit päättää näyttäytyy? Mä kyl voin jo hörhöjen puolest vastata: ”No sit kun me ollaan valmiit. Ehkä me ei viel oltu niinku kollektiivisesti valmiit niinku kaistiät.” Jotkut jopa halusi uskoa (ehkö uskoki) ton Karhunvartijan trollaamisia. Oh my god, ppl! Hullua hommaa! 😛 Jokainen saa toki päättää, mihin reikään päänuppinsa työntää.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Hahah, kaikkee ne keksii. Tässä on tääl pörrääville uskovaisille hyvä linkki, miksei kaikille. Aika paha, jos juo bissee, niikuin minä nyt, nii näkee tämän kuvan monien minuuttien ajan 😀

  http://www.coolopticalillusions.com/jesusillusion.htm

 • Israfel sanoo:
 • Israfel sanoo:

  Ahoy adminit, MIKSI kommenttini on taas ”awaiting for moderation”. Alkaa tuntuu silt et olen jollain sensuurilistal. Sit kun tää mun kommentti julkaistaan, kertokaa miksi tää meni taas banniin. THX

 • Israfel sanoo:

  Noniin, kertokaas mitä tos mun kommentis oli bannattavaa? Siis se, jonka kirjotin klo 16.30, yllä. THX!

 • Wespa sanoo:

  Jos postaus sisältää 3 tai enemmän linkkejä, niin se menee automaattisesti tarkistettavien listalle, johtuen siitä, että spämmibotit jakavat monesti viestejä joissa on useita linkkejä. Tämän takia 3 tai enemmän linkkejä sisältävät viestit pitää tarkistaa ennen julkaisua.

  Kaikki tarkistettavana olevat viestit kuitenkin luetaan ja asialliset palautetaan näkyviin, yleensä muutamien tuntien kuluessa.

 • Israfel sanoo:

  Ahaa, so hyvä et selkis tääkin asia! Pitää muistaa tulevaisuudes! 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot