ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Vuosituhannen aikameditaatio

21.12.2012. klo 19 paikallista aikaa ympäri Maa-planeetan.

Maapallo-meditaatio

Planetaarisen rauhan, tasapainon ja harmonian sekä ykseyden meditaatio.

Ohjaavat Aikain Viisaat ovat inspiroimassa Maan ihmiskuntaa planetaarisesti ottamaan vastaan ja välittämään Solaarisen Ohjauksen Suunnitelman virtauksen Tietoisuusaikaportista uudistavan Rauhan, Tasapainon ja Harmonian ykseyden energiavoiman kohdennuksen Maa-planeetalle.

Vetoamme kaikkiin yksilöihin ihmiskunnassa, luodaksemme yhdessä oikeudenmukaisuuden tasa-arvon Valon Energia-auran. Pyydämme Sinua yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa keskittymään Korkeimman Itsesi ohjauksessa RAUHAN, TASAPAINON, HARMONIAN Ykseyden Energiakolmiovoimaan.

Tunnistele sielussasi mitä nuo kolme olevaisuuden perusenergialaatua: RAUHA, TASAPAINO, HARMONIA, merkitsevät Sinulle tai mitä niiden toteutuminen voisi käytännössä fyysistyneenä tarkoittaa koko ihmiskunnalle.
Riippumatta yksilökohtaisesta mielipiteistäsi, olemme ihmiskuntana yksi kokonaisuus. Maa-planeetta on yhteinen kotimme, jossa olemme samaa perhettä keskenämme.

Meditaation hyödyt

Varaa meditaatiolle sopiva paikka, voit istua vaikka rennosti tuolissa tai makoilla sängyssä. Muista rentoutua. Meditaation on tutkittu parantavan mm. terveyttä ja yleistä hyvinvointia.

– Tähtitieto

Tykkäys ja jakotoiminnot:

82 kommenttia aiheeseen: Vuosituhannen aikameditaatio

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Silence sanoo:

    Onkohan kyse tästä:

    http://www.wpsconnect.org/meditate.php

    Eli Ogeli ja pari muuta ei ole yksin, meitä on monta =)

  • Ogeli sanoo:

    Täytynee ehdottomasti osallistua. Tulkoon valo maailmaan. 🙂

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Tulkoon pimeys maailmaan. Odotan sinua paholainen ja sinun armeijaasi 😉 LOL.

  • Jaahas sanoo:

    Kun kynttilä syttyy pimeyteen, niin pimeys väistyy valon tieltä.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Eikö fikkari olis parempi?

  • Huttu sanoo:

    Tos Wespan viestissä ja tuolta Silencen linkin meditaatio-päivässä on poikkeavat kellonajat, aattelin vaan huomauttaa teille jotka osallistutte 🙂 Wespa on laittanut klo 19:00 ja toi Silencen linkissä oleva alkais klo 13:30 suomen aikaa ja loppuu 14:30, osuu siis juuri sille välille kuin kalenteri iskeytyy nollaan 🙂

    Varsin jalo tarkoitus kyllä, mutta en ymmärrä miten mediaatio voisi vaikuttaa niin, että tulisi maailmanrauha yms. Tuleeko tästä taas sellainen egoilu-efekti että ”henkisesti korkeammalla olevat” saavat sulan hattuunsa kun meditoivat koko maailman puolesta? Ikäänkuin mukamas pelastavat koko maailman synkkyydeltä ja tuholta. 99,85% maapallon väestöstä (laskin ihan itse) ei edes tiedä että tuollaista järjestetään saatikka niitä edes kiinnosta.

  • Ogeli sanoo:

    Meditaatiolla on tutkitusti rikollisuutta ja negatiivisuutta vähentävä efekti. Se että suurin osa ihmisistä ei tajua tai välitä meditaatiosta kertoo vain vallitsevasta henkisen köyhyyden tilasta Maa-planeetalla. Toisin oli kauan sitten.

  • Huttu sanoo:

    Miten ihmeessä sitä pystyy mittaamaan että väheneekö rikollisuus vai ei ja onko sillä mitään korrelaatiota meditaation kanssa? Siis ihan vaan mielenkiinnosta kyselen.

  • Silence sanoo:

    Huttu, ”Pelasta cheerleader, pelasta maailma.” =)

    Jeesus muotoili asian vähän samoin Pelasta yksi, kaikki pelastuvat.” tai jotenkin niin.

    Henkisestä rappiosta:
    http://www.hs.fi/paakirjoitukset/Moraalisen+rappion+pohjanoteeraus/a1305627959362

  • Nexeon sanoo:

    Huttu, ei kaikkea nykyihminen pysty mittaamaan. Se, että jotakin ei pysty mittaamaan ja sitä kautta todentamaan todelliseksi ja olemassaolevaksi asiaksi, ei tarkoita kuitenkaan, etteikö sitä olisi olemassa. Eihän aikanaan IR-valoakaan pystytty mittaamaan ja sen olemassaoloa epäiltiin, koska se oli jotain sellaista jota ei ihmissilmät nähneet.

    Usko, siinä vasta sana! Uskoa tarvitaan jo pelkästään siihen, kun uskoo että meditoinnilla EI ole rikollisuuteen ja väkivaltaan vaikuttavaa vaikutusta. Samoten uskoa tarvitaan myös, kun uskoo sillä OLEVAN vaikutusta em. asioihin. USKO, on vahva sana, eikä sitä aina tarvitse liittää edes uskontoon. Se, että joku uskoo vain kun näkee, ei tarkoita etteikö joku toinen usko näkemättä.´

    Uskoa vahvistaa aina kokemus…

  • Nexeon sanoo:

    Silence, kiitos kun pistit linkin, En ollut lukenut tuota artikkelia aikaisemmin. Järkyttävää miten raha on moraaliakin tärkeämpää ja kuinka hätää kärsivän ihmisen auttamisesta maksetaan rahaa, kun pelkästään se, että auttoi toista pääsemään tilanteesta eteenpäin ja jatkamaan elämäänsä luulisi riittävän palkkioksi. Kyllä mulle ainakin tulisi todella hyvä mieli pitkäksi aikaa jos joutuisin tilanteeseen, jossa joutuisin auttamaan toista ihmistä, joka kamppailee esim. hengestään….enkä mä TODELLAKAAN vaatisi taikka ottaisi siitä minkäänlaista rahallista palkkiota.

    Siis mitä vit**a ihmiset! Tuollaistako kohtelua (artikkeli) te hyväksyisitte itsennekin kohdalla? Kiina ei ole ainoa maa jossa kansa toimii tuollatavoin. Esim. Intiassa tilanne on lähes samanlainen…nähnyt aivan omin silmin! Kyllä on järkyttävä maailma jossa me eletään, en voi muuta sanoa…

  • Nexeon sanoo:

    Niin ja tosiaan se kellon aika on se 13:30-14:30 Suomen aikaan

  • Huttu sanoo:

    Kiva kun otit valon eri spektrit esille, kyseisen asiahan ei liity millään tavalla uskoon, vaan fysiikan ilmiöihin. Taisi olla Isaac Newton joskus vuonna 1660 jos muistan oikein, kun keksi laittaa tavallista ns. valkoista valoa prisman läpi, ja huomasi että valo hajaantuu kauniisti, paljastaen koko kirjon. Siitä se lähti se valon tutkiminen, varsinkin kun huomattiin tekniikan kehittyessä mittalaitteiden mukaan tullessa että valoilla on eri aallonpituuksia.

    Usko usein ajaa eteenpäin kun tehdään uusia löydöksiä, mutta niitä tuloksia ja löydöksiä pitää pystyä mittaamaan ja todentamaan. Muuten ei voi kehittyä. Pelkkä puhdas usko ei tee mistään totta, se on valitettavaa mutta niin se vain menee. Voidaan jankata tästä vaikka kuinka kauan.

    Jos uskon että 21. päivä taivaalle tulee avaruudesta spagettihirviö jakamaan spagettia ja lihapullakastiketta kaikille maailman ihmisille, niin mun usko ei tee siitä totta. Samaten jos uskotte että meditaatio antaa meille maailmanrauhan, pinkkejä pilviä ja muuta ihanuutta niin olette pahasti väärässä. Jos meditaatio toimisi, meillä olisi varsinainen utopia maanpäällä.

    Saatte toki tehdä mitä haluatte, uskoa mihin haluatte, mutta kannattaisi ihan oikeasti kokeilla sitä realismiakin joskus 🙂 En kyllä tiedä minkä takia jaksan jankata teidän kanssanne, joten ehkä vetäydyn viettämään maailmanlopun odotusta. Voin tulla kyselemään kuulumisia sitten perjantain jälkeen, katotaan kuin moni on vielä täällä 😉

  • Jugi sanoo:

    Anteeksi, mutta saanko kysyä että mikä on se kellonaika milloin ylösnousemme paratiisiin eli 4D – ulottuvuuteen?

  • Ogeli sanoo:

    🙂

  • Karhu IV sanoo:

    Tämä on ihan mielenkiintoinen. Los Angelesin rikollisuushan väheni tutkitusti aina joukkomeditaation aikaan verrattuna vastaavaan iltaan joilloin meditaatiota ei ollut, eikä kyseistä ilmiötä onnistuttu vielä muuten selittämään.

  • Thene sanoo:

    Karhu IV:

    Eikös tuo voi myös kertoa että suurin osa meditoijista oli rikollisia, ja pahanteon sijaan olivat meditoimassa 😀

    Mutta voisi tosiaan perjantaina liittyä tuohon 13:30 meditointiin. Ja jos ei ihmeellisempää tekemistä illalla ole niin toisen kerran vielä 19:00 aikaan.

  • Wespa sanoo:

    Tästähän on tehty tutkimuksiakin. Jollekkin sota-alueelle tai muulle vastaavalle rauhattomalle alueelle kerättiin joukko meditoijia ja tosiaan samanlainen yhteys löytyi (rauhattomuuden väheneminen), kuin tuossa Karhu IV:n mainitsemana, ellei ollut jopa samasta jutusta kyse kun en tarkkaan muista. Kuitenkin kyseessä oli siis erillinen ryhmä meditoijia, eikä kyseisen alueen tyyppejä. Tutkimuksessa oli otettu huomioon muistaakseni myös normaalit vaihtelut (mm. pyhät jne. vaikuttavat tekijät).

    Näissä linkeissä on aiheesta enemmän:

    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2009/03/16/meditoiminen-voi-estaa-sotia/
    Tässä mielenkiintoisessa videossa kerrotaan ja näytetään dataa miten meditointi voi auttaa mm. sodan torjumisessa.

    http://paranormaaliblogi.net/index.php/2011/05/24/2012-a-message-of-hope/
    2012 – A Message of Hope -nimisellä lyhytelokuvalla käsitellään tietoisuuden ja tunteiden vaikutusta ympäristöön. Tutkimusten mukaan mm. meditaatiolla on suuri vaikutus rikosten alenemiseen.

    Mitä artikkelissa mainittuun meditaatioon tulee, niin kyseessä on eri meditaatio kuin viesteissä linkitetty. Toki vastaavia on varmasti useita ja jokainen saa vapaasti päättää koska meditoi jne. 🙂
    Meditoinnissa ei välttämättä tarvitse ajatella ihania sateenkaaria ja maapallon täyttymistä valolla, vaan ihan pelkkä hiljentyminen auttaa ainakin omien olojen paranemiseen… Toki kaunis visualisointi tuo monesti hyvät fiilikset.

  • Ogeli sanoo:

    2012 Crossing Over:
    http://www.youtube.com/watch?v=hlfYHAV1i8w

    Hyvä dokumentti, jossa puhutaan sykleistä, uudesta Kulta-ajasta, tietoisuudesta, meditaatiosta ja kaikesta muusta tärkeästä. Valitsemmeko negatiivisuuden ja kaaoksen vai valitsemmeko rakkauden ja toivon? Olemme ikuista tietoista energiaa kokemassa elämää maan päällä. Jokaisella on mahdollisuus valita.

    Namaste. 🙂

  • Ulululululululullulu sanoo:

    Ave satanas!

  • Ulululululululullulu sanoo:

    Ps. Olette onnettomia meditoijia kun ei tunnu sodat&väkivalta maailmasta edes vähenevän saati loppuvan 🙁

  • Karhu IV sanoo:

    Liekö rehellistä arvostella ihmisiä jotka haluaa niin kovasti tehdä jotain hyvää että yrittää esim tuollaista meditointia.. Se ainakin todistetusti auttaa meditoijaa itseään, jos ei muita. Ihan kuin haluaisitte kouluammuntoja ym. lisää kun vastustatte tuollaista ajattelua, missä sellainen halutaan pois maailmasta.

  • Karhu IV sanoo:

    Jos ihmiset haluaa puhua tuollaisesta että nämä ammunnat ja muut hirmuteot pitää saada pois, niin ei sellaista ajattelua pidä mennä dissaamaan.. Sairasta touhua imo sellainen. Siinä ei keneltäkään rahoja huijata jos pyydetään meditoimaan, nään tässä ihan selvän eron näihin perus huijauksiin. Vaikka itse meditaatio ei toimisi kuten luvataan, niin ainakin saadaan ihmiset haluamaan parempaa ja jollain tasolla aktivoitumaan sen asian edestä – sekinhän on jo yksi askel eteenpäin.

  • Silence sanoo:

    On näitä tapahtumia ollut ennenkin.

    Harmonic Convergence -tapahtuma vuonna 1987 herätti korkeampia energioita ja kohotti yleisesti ihmisten tietoisuuden tasoa. Harmonic Concordance vuonna 2004 toi lisää jumalallista feminiinistä energiaa, joka herätti myötätuntoa ja avasi sydämiä.

    Elokuussa 1987 oli astrologinen kuvio, joka tunnetaan nimellä Harmonic Convergence. Tuolloin monet valotyöntekijät kiipesivät kukkuloiden laelle tai pyhille paikoille rukoilemaan ja mietiskelemään pyytäen apua maapallolle.

  • Huttu sanoo:

    Se olisi yksi askel eteenpäin jos oikeasti, konkreettisesti tekisi asioiden eteen jotain, lähtisi vaikka politiikkaan mukaan vaikuttamaan asioihin, tai liittyisi hyväntekeväisyysjärjestöön. Se että odottaa 21. päivää kuin kuuta nousevaa, makaa tunnin sängyllä rentoutuen ei suoraan sanottuna edistä yhtään mitään muuta kuin ehkäpä sitä omaa ajatusmaailmaa. Mikä ei tietenkään väärin ole mutta ympäristöön sillä ei ole vaikutusta, muuta kuin sitten voi egoilla pyhyydellään keskustelupalstoilla. En syyllistä ketään täällä, mutta kyllä tuollaistakin näkee valitettavan usein.

    Tuskin kukaan sitä on kiistämässä että kouluammunnat sun muut raakuudet olisivat yhdentekeviä. Hirveitä asioita nuo ovat ja jokainen varmasti haluaisi sellaisen maailman jossa ei tuollaista ei tapahtuisi. Niihin syihin miksi tuollaista tapahtuu pitää oikeasti puuttua teoin, ei meditoida ja toivoa parempaa. Eikä meditaation kyseenalaistaminen tarkoita sitä että henkilö haluaisi lisää raakuuksia kun ei usko ihanuuden voimaan. Aika vinksallaan tollainen yleistäminen.

    Itseäni ei todellakaan haittaa jos jotkut meditoi hyvän asian puolesta, siitä vain. Mä teen omalla tavalla sen mitä mä pystyn, oon jo pitkään ollut Amnestyn kuukausilahjoittaja ja koen että saan sillä enemmän aikaan että annan rahaa hyviin tarkoituksiin tuon järjestön kautta 🙂

  • Ulululululululullulu sanoo:

    Nostan hattuani sinulle huttu!
    Joku sentään tekee jotain eikä vaan päde omalla paremmuudellaan foorumeilla, tatti pystyssä…..ogelille & kumppaneille: ottakaa oppia!

  • 555+111 sanoo:

    Tuossa Wespan linkissä puhutaan todennäköisesti Libanonin sisällisodasta joka nimenomaan kiihtyi 80 luvulla verisemmäksi kuin siihen asti, joten tuo höpösetä voi tunkea diagramminsa varjoisaan paikkaan. Luulen että setä otti ”esimerkki sodakseen” juuri Libanonin sodan koska, Amerikassa ei siitä tiedetä kuin 220 merijalkaväen surmannut pommi-isku. 84 Libanonin armeija käytännössä tuhottiin joten ja amerikkalaiset rauhanturvaajat vetäytyivät maasta, joten siinä tuli hetkellinen notkahdus. 86-89 mätettiin taas oikein kunnolla, kun Amal, Hezbollah, Syyria, druusit ja palestiinalaiset kahakoivat keskenään. Eli aiheuttiko meditointi Libanonin armeijan tuhon vai mitä lienee mietitty.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Komppaan Huttua sillä eiköhän kuitenkin aktiivisin toimin saada enemmän ja pysyvämpää aikaiseksi kuin mediotoimalla.

  • Silence sanoo:

    Juututte nyt liikaa siihen meditointiin, kyse on vain päivästä ehkä paristakin (21. – 23., energiaikkuna). Kai nyt meditoivat ihmiset tekevät muutakin kuin vain meditoivat =)

    Näin se valo leviää, aiheesta puhuvat myös he, joita ei tunnu aihe edes kiinnostavan ja vieläpä voivat levittää tietoa huomaamattaan eteenpäin, josta sitten joku kiinnostuu ja ottaa selvää jne. Näin se homma toimii =)

  • Mr Pörkö sanoo:

    Hienoa tuo yhteismeditaatiohetki. Itse aloitin paastonkin ja tein jo aikaisemmin päätöksen meditoida 2-3 päivää ennen ja jälkeen tuon ajankohdan useamman tunnin päivässä. Paastolla lähinnä haen herkkyyttä aistia mahdolliset värähtelymuutokset (mikäli niitä tulee) ja myös hieman helpottaa meditaatiota. Nyt kun on kellonaikakin tiedossa niin täytyy ajoittaa meditaatioajankohdat oikein. En varmaan jaksa meditoida kuin tunnin kaksi putkeen, mutta päivässä vaikka kolmeen otteeseen suoritettuna tulee aika meditaatiopainotteinen viikko.

  • Entity sanoo:

    Kun meditoi, on poissa pahanteosta, mutta buddhalaistenkin opetusten mukaan pelkkä istuminen ei johda valaistumiseen. Tarvitaan sitä aktiivista huonoista tavoista ja ajatuksista pois oppimista ja pyytettömien hyvien tekojen tekemistä.

  • Ogeli sanoo:

    Silence, tuon Harmonic Convergencen sanotaan aiheuttaneen niin positiivisia värähtelyjä ympäri maapalloa, että katastrofaalinen aikajana poistui tyystin tulevaisuudesta. Toivon, että se tosiaan pitää paikkansa. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Oletteko valmiita, rakkaat ystävät?

    http://www.youtube.com/watch?v=PlxDmMN2KY0
    https://www.youtube.com/watch?v=PLLplGYUsjk&feature=youtube_gdata_player

    Mikään ei suinkaan ole loppumassa vaan todellinen upea matkamme on vasta alkamassa!

  • ave sanoo:

    Tälläiselle ahdaskurkkuiselle on näin paksun pajunköyden nieleminen ylivoimainen tehtävä!! Joo meditoikaa ja värähdelkää ihan keskenänne !

  • ave sanoo:

    Eikös suomessakin ole näitä harmonikka konsertteja aina silloin tällöin?

  • Nexeon sanoo:

    no nyt on alkanut vissin intiassakin tapahtua http://www.youtube.com/watch?v=rjeEnSYMFvU

  • Karhu IV sanoo:

    Ogeli noiden sun videoiden takaa löyty tällanen saitti:

    http://www.magentapixie.com/

    Nekin myy jotain roskaa.. Minkähän takia ”viidennen dimension” olennot lähettäisivät viestit tuon yrityksen kautta maapalolle? Ovat kenties hyviä saunakavereita niin samalla laittaavat viestit tuota kautta niin business kulkee?

  • Karhu IV sanoo:

    Hyvä tapa tarkistaa motiivit on kelata heti videon loppuun.. Eiköhän sieltä aina jotain mainoksia löydy. Jännä että raha niitä kiinnostaa vaikka ”ulottuvuus vaihto” on juuri edessä..

  • Kunto sanoo:

    Melekosta höpinää. Meikä kyllä värähtelee semmosilla taajuuksilla että alta pois mutta aivan muista syistä

  • Wespa sanoo:

    Mikä siinä rahassa vielä nykyaikanakin pelottaa? Siis juurikin yliluonnollisissa ja henkisissä tuotteissa? Onhan niitä kirjoja, DVD:tä ja palveluja vaikka mistä (siis ihan dinosaurusdokkareista lähtien)… auton tankkaus ja terveyspalvelutkin maksavat. Olisihan se kiva jos esim. vanhustenhoitoa tekevät ihmiset tekisivät työnsä ilmaiseksi, mutta vielä tällä hetkellä elämme rahaa käyttävässä yhteiskunnassa, johon kuuluu myös henkisiä tai paranormaaleita asioita tekeviä tai niistä tiedottavia ihmisiä jne… Toki joka alalta löytyy vapaaehtoistyöntekijöitä, sekä alaa harrastavia joiden tulos näkyy ilmaisena meidän elämässämme. Paranormaali Blogikin on aikalailla ilmainen palvelu jonka kautta jaetaan tietoa eri asioista, vaikkakin järjestämme myös alan maksullisia tapahtumia sekä rahoitamme toimintaa mm. luentovideoiden kautta.

    Sitten meditaatioon… Meditointi on paljon muutakin kuin vain paikalla olemista. Meditaation kautta voi kehittää vaikka yritys -ja/tai projekti ideoita yms. Meditoimalla voi kasvaa ja kehittyä ihmisenä ja täten itse vaikuttaa lähiympäristöönsä.

    En tiedä sitten miksi meditointia pelätään ja karsastetaan niin paljon, nähdäänkö se sitten jonain hippien puuhana johon ei haluta samaistua, koska pelätään leimaantumista. Vai onko kaikki henkinen kasvu yms. setti sitten jotenkin noloa tai nössöä? Niin tai näin, niin nämä tuntemukset tulevat pelosta ja siitä, että ei tunneta itse asiaa. Monet meditointia karsastavat ja siitä mitään tietämättömät eivät ole juuri itse meditoineet, mikä ei ole yllätys sinäänsä. Olihan itsellänikin aika rajoittunut kuva meditaatiosta ja meditoinnista, ennen sen kokeilemista.

    Itse aloitin ohjatuilla meditaationauhotteilla ja olen palannut meditoinnin pariin aina välillä, varsinkin ennen nukkumaan menoa se on ollut hyvä tapa rentoutua ja purkaa omia pelkoja sekä tunnelukkoja. Toki meditointi itsessään ei ole ratkaisu vaan sen kautta saadut uudet ajatusmallit sekä meditoinnin jälkeen tehty toiminta ja ratkaisut omassa elämässä.

    Meditaation kautta saatu tieto ja tuntemukset vaikuttavat meidän jokaisen jokapäiväiseen elämään. Monet suuret yritysjohtajat, psykologit ym. vaikuttajat ovat harrastaneet meditointia ja heidän elämäntyönsä näkyy meidän elämässämme. Applen entinen johtaja Steve Jobbshan harrasti myös aktiivisesti meditointia. Nykymaailman huippuyritysmaailmassa työntekijöitä kannustetaan ja joskus jopa vaaditaan meditoimaan työtauoilla ja/tai sen ohessa.

    Ja kuten aikaisemmassa viestissäni mainitsin, niin meditoida voi eri tavoilla, se voi olla vaikka kynttilän liekin tuijottamista ja ajatusten tyhjentämistä, tai sitten vaikka sateenkaarien loistavan energian visualisointia. Visualisointi on vain yksi tekniikka päästä omaan alitajuntaansa käsiksi, jota kautta voi saada uudenlaista infromaatiota vaikka nettisivuston layouttiin tai mihin tahansa projektiin tai tavoitteeseen.

  • Ogeli sanoo:

    Huhujen mukaan Bill Gates ja Steve Jobbs kehittivät ohjelmistonsa sen jälkeen kun olivat kokeilleet LSD:ta. Avaa kuulemma luovat kanavat se aine, mutta tämä nyt ei oikeastaan liity asiaan.

    Se on muuten hassua, että esim. moni harras kristitty pelkää kanavointia, koska ”se voi avata ovet demonisille voimille”. Se on höpönlöpöä, sanon minä. Totuus on se, että kyseiset ihmiset eivät vaan uskalla edes yrittää tuntea itseään ja ovat uskontojensa aivopesemiä. Ateistit (ei pahalla) ovat taas keskittyneitä fyysiseen maailmaan ja ihastuneita siihen ajatukseen, että tietoisuus olisi sidottu aivoihin. Aivot ovat vain työkalu, jotka vastaanottavat tietoisuutta.

    Meditaatio on yhtä luonnollista kuin hengittäminen, koska se tavallaan onkin vain tietoista hengittämistä. Itse voi valita, että mihinkä tietoisuutensa kohdistaa. Mieli tarvitsee koko ajan jotain mihin se voi keskittyä ja kun se saa rauhassa mellestää 99 % ajasta niin siitä kumpuaa useimmiten (turhat) ajatukset. Itse keskitän tietoisuuteni joko hengitykseeni, sydämeeni tai sitten kolmanteen silmääni jos haluan saada visioita. Se tosin on melko intensiivistä, en välttämättä suosittelisi sitä vasta-alkajille jos ei ole vielä chakrat avoimina ja puhtaina. Itse luulen, että oma henkinen kehitykseni alkoi vuosia sitten samalla kun oma otsachakrani alkoi aueta.

  • Karhu IV sanoo:

    ”Mikä siinä rahassa vielä nykyaikanakin pelottaa? Siis juurikin yliluonnollisissa ja henkisissä tuotteissa? Onhan niitä kirjoja, DVD:tä ja palveluja vaikka mistä (siis ihan dinosaurusdokkareista lähtien)… auton tankkaus ja terveyspalvelutkin maksavat. ”

    Siis Wespa, väkisinkö sinä ummistat silmäsi sille epäloogisuudelle että sama mies sanoo ensin että siirrymme kohta 5 dimensioon tms ja kaikki muuttuu aivna täysin, kaikilla on kaikkea jne.. Ja sitten pyytää rahaa jostain? Etkö tajua mikä siinä on epäloogista?

    Kyllä mä tiedän että tajuat. Kiellät vaan sen tosiasian aivan täysin. Ei siinä rahassa mikään pelota, taitaa sinua vain pelottaa se totuus että kyseessä on huijari joka haluaa rahaa ja tietää ettei mihinkään 5 dimensioon siirry kukaan, ja oikeuttaa huijauksensa ajattelemalla että hölmöt on tehty huijattaviksi.

  • Karhu IV sanoo:

    Wespalle itselleen iso plussa siitä että hän on itse juuri tällainen vapaehtoistyöntekijä.. Pääasia eli itse blogi on ilmainen. Eikä wespa itse väitäkään mitään varmaksi todeksi, eikä siten huijaa rahaa..

    jos väittäisit että joo ylihuomenna tällaista maailmaa ei enää ole ja lähettäisit sit 14 päivän laskun niin asia olis eri.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Logiikka ei täällä kyllä näyttäis nauttivan suuren suurta kunnioitusta… 😀

  • Jackie sanoo:

    Ymmärtäisitkö Ogeli jos pyytäisin sinua keskittymään siihen mihin kehosi keskittyy? Eli tiedoistaisit ”nyt keskityn hengittämiseen”. ”nyt keho keskittyy ajatuksiin mitkä vaativat uskoa”… ”Nyt keho keskittyy kirjoittamaan parablogiin viestiä”… ”Nyt keho keskittyy syömään”.

    Mitä jos ajattelisit hetken niin ettet valitse, vaan katson minkä valitsee. Sanot ”voi valita”… mutta et katso mitä valitsee.

    Kun keskityt hengittämiseen ja alat ajelehtimaan ajatuksissa, mieti: Ai kehoni päätti keskittyä hetken aikaan ajatteluun. Tulet huomaamaan ettet valinnut alunperin keskittyväsi hengittämiseen, vaan vain ”ajelehdit” keskittymään siihen kuten ajelehdit keskittymään kesken hengitykseen keskittymisen ajatteluun.

  • Wespa sanoo:

    Mistä miehestä Karhu IV puhut? Toki jokaista pitää katsoa tapauskohtaisesti ja huijareitakin löytyy lähes joka alalta.

  • Huttu sanoo:

    Karhu tarkoitti varmaa aika pitkälti kaikkia 2012-myytistä puhuvia ”autoriteetteja”, kaikilla on myynnissä joko kirjoja tai dvd-lättyjä joissa kerrotaan selviytymisen salaisuudet ja mitä tulee tapahtumaan kun siirrymme korkeammille taajuuksille. Ja ihan hyvä pointti, miksi myydä ja kerätä rahaa kun sillä rahalla ei mitään enää muutoksen jälkeen tee. Lähes kaikki promoaa uuden ajan puolesta jossa raha menettää merkityksensä, edelleen, miksi silloin myydä ja tienata tuottoa jos itsekkin uskoo että raha menettää arvonsa lähiaikoina? 🙂

    Andovin Panekin kerää massia dokkareillaan vaikka hänen mukaan aurinko mossahtaa punaiseksi jättiläiseksi tämän viikon sunnuntaina.

    Nuo gurut ovat vaan pirun ovelia bisnesmiehiä, newage on päivän kuuma sana, ja asiakkaita riittää aina 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Uusi aika on todellakin tulossa. 🙂

  • Huttu sanoo:

    Oot sä Ogeli kyllä aika epeli 😀

    Heh iltalehdessä oli muute juttua että suomalaiset soittelee hädissään Ursaan ja kyselee että onko se maailma nyt oikeesti loppumassa ku maijat niin sanoo 😀

  • Ogeli sanoo:

    Tuolta löytyy kaikki tarvittavat tiedot kuten aikavyöhykkeet!
    http://unify.org/

    Ymmärtääkseni siis perjantai-iltana myös klo 22.00 Suomen aikaa. Hitto, koko päivän voi käyttää meditoimiseen jos niin haluaa. 🙂

  • Metsämies sanoo:

    *osuu kehen osuu ei siihen voi vaikuttaa* – Nuuska Muikkunen

    en usko maailman loppuun, on näitä ennenkin ollut ja yhä täällä ollaan.
    siksi toiseksi, mikäli inkat ennustivat maailman lopun…mutta eivät osanneet ennustaa omaa loppuaan XD

  • Nexeon sanoo:

    Sant-Matissa kerrotaan, että pitäis pyrkiä meditoimaan se 2½ h päivässä, harva kuitenkaan toteuttaa sitä. Pääasia on, että edes käyttää päivittäin aikaansa muuhun kuin mielen temppujen kuuntelemiseen. On hyvää harjoitusta hielentää tuo mieli meditaation aikana…

  • Ogeli sanoo:

    Itsehän en ole mikään meditaatiomestari vaan oikeastaan vielä aika noviisi siinä, mutta parhaimmillaan olen meditoinut päivässä noin puoli tuntia. Yleensä vartin tai jopa vaan viisi minuuttiakin. Nostan hattua heille, joilta löytyy vielä enemmän itsekuria pidempiinkin sessioihin.

  • Nexeon sanoo:

    Se, että ihmiset uskovat 21.12.2012 olevan maailmanlopun päivä, kertoo jonkin verran jo siitä kuinka pihalla me ihmisinä ollaan. Sekin, että ihmiset nykyään vieraksuvat meditointia tai kiertävät aiheeseen liittyviä keskusteluita kertoo aika paljon ihmisten yleisestä mielentilasta. Ympäristön ja yhteiskunnan aiheuttamia nuo edellä mainitut asiat…ei aina ollut näin eikä todellakaan ole näin joka paikassa edes tänä päivänä. Se miten mä näen asiat on, että ihmiset on unohtanut itsensä, unohtanut keitä me ollaan. Tähän liittyy monta asiaa, kuten esim. meidän kaukainen historia, josta monikaan ei tiedä hyttysen pas**n vertaa. Kouluni käytyä on monet asiat joita koulussa opetettiin ja opetetaan vielä tänäkin päivänä, herättänyt paljon kysymyksiä. Olisipa nuo kysymykset tulleet mieleen kun olin vielä koulussa.

    Monta asiaa olen todistanut vääräksi, todistin itsenikin olevan väärässä monen asian suhteen. Kokemusteni kautta uskoni asioihin joita ennen pidin mahdottomina ja satutarinoina on muuttunut rajusti. Ei niitä omakohtaisia kokemuksia muuta mikään.

  • Ogeli sanoo:

    Nexeon, uskotko että Pane olikin erehtynyt tiedoistaan? Itse olisin toivonut nopeaa muutosta, mutta en ole enää niin vakuuttunut että asiat voisivat muuttua kuukausissa saati sitten päivissä. Vuosissa kylläkin.

    Ellei se kosminen aalto sitten tosiaan saavu. 🙂

  • theWonderer sanoo:

    Miten ihmiset vielä uskoo näihin 2012-profeettoihin ja salaliittoteoreetikkoihin? Siis onko niin vaikea hyväksyä sitä että ne on vain ja ainoastaan joukko karismaattisia, narsistisia ja rahanahneita opportunisteja, jotka lyö rahoiksi ihmisten vilpittömällä uskolla? Ne vain puhuvat kauniita sanoja, samoin kuin poliitikot ja yritysjohtajat, mutta kuitenkin haluavat vain sinun rahasi. Jos joku heistä olisi vilpitön, niin ei hän silloin olisi pyytämässä sinua antamaan hänelle rahaa.

    David Icke ja Alex Jones ovat kaikkein pahimmat, kummatkin tienaavat vuosittan useita miljoonia (olettekos muuten joskus katsoneet tyyppien kirjojen ja dvdeiden hintoja? Eivät ole mitään ihan huokeita! Takuulla kummatkin naureskelee itsekseen aina kun saavat jonkun hyväuskoisen ihmisen rahat.

    Ja kuten joku jo mainitsikin, niin eikö ole hiukan outoa että joku joka puhuu siitä kuin 21. päivä tulee muutos tietoisuuteen, haluaa kuitenkin sinulta rahaa? Kyseessä on huijaus!

    Ja usein nämä profetoijat ja teoreetikot puhuvat hyvin epäselvin sanoin. Heidän juttujaan ei voi käytännössä todistaa vääriksi tai tosiksi. He myös tulkitsevat Raamattua, Mayojen pyhiä tekstejä, Veda-kirjallisuutta oman mielensä mukaan, jotta saavat ne sopimaan omiin ennustuksiinsa. Tälläisten henkilöiden mielipiteet eivät ole minkään arvoisia. Minäkin voisin ruveta profeetaksi jos olisin hiukan parempi puhuja.

    Joten herätkää ja alkakaa ajatella omilla aivoillanne! Älkää vaan uskoko mitä joku profeetta tai guru selittää, vaikutti hän kuinka uskottavalta tahansa. Siitä että ihmiset on kuunnelleet vain jonkin yksittäisen gurun, profeetan tai johtajan puheita, on seurannut kauheuksia. Esimerkkeinä tästä toimivat profeetta Muhammed, Lenin, Hitler ja Mao. Ja nykyään sitten kuuntelemme vain uudenaikaisten ”tietäjien” ja ”gurujen” puhetta.

    Miksi muuten globaali kapitalismi tuhoaa maailmaa? Koska ihmiset uskovat yksittäisiä taloustieteilijöitä ja poliitikkoja!

    Kyseenalaistakaa kaikki ja tutkikaa asioita itse!

  • theWonderer sanoo:

    Kaikenlainen auktoriteettiuskoisuus on yksi maailman pahimmista ongelmista. Se on vallankäyttöä ja ihmisen mielen alistamista. Itse olen tälläistä vastaan.

  • Ogeli sanoo:

    theWonderer, David Icke tosiaan joo oikein kylpee rahassa ja asuu kullalla vuoratussa kartanossa.
    https://www.youtube.com/watch?v=H0P38WEHaWU

    Alex Jones on taas enimmäkseen pelonlietsoja.

    Miksi joidenkin on niin vaikea uskoa, että jotkut ihmiset oikeasti haluavat auttaa ihmiskuntaa ja ottavat vain minimaalisen palkkion työstään? Jo pelkästään luentojen järjestäminen ym. matkakulut maksavat paljon.

  • theWonderer sanoo:

    Arvasinkin että joku laittaa tänne ton David Icken videon. Mutta mitä se todistaa? Ei yhtään mitään! Tyypillä voi olla jossain päin toinenkin, paljon suurempi asunto, mikä on täynnä luksustavaroita. Kyllä Icken kaltainen tyyppi voisi lavastaa ton.

    Mutta siinä olet oikeassa että Jones lyö rahoiksi pelolla. Jonesin juttujen läpi näkee siinä vaiheessa kun ymmärtää että tyyppi on äärikapitalisti.

    Minimaalisen palkkion? Menäpä katsomaan kuinka paljon Icken uusin ja kirja ja dvd maksaa hänen nettikaupassaan. Tai kuinka paljon liput tyypin luennoille maksaa. David Icke tienaa kuin yritysjohtaja tai Hollywood-tähti. Ihan sama juttu kun skientologian kanssa, keino rahastaa uskon avulla.

  • theWonderer sanoo:

    On surullista kuinka ihmiset rupeaa erillaisten salaliittoteoreetikoiden opetuslapsiksi.

    Mutta jos vaikka salaliittoteoreetikoiden jutut kaikkea hallitsevasta Illuminatista ja NWO:sta ovat totta, niin miksi he voivat täysin vapaasti levittää tietojaan aiheesta? Miksi esimerkiksi Alex Jones on ollut FOX-kanavan lähetyksissä haastateltavana? Jos nämä tyypit oikeasti tietäisivät jotain arkaluontoista, niin eivät he pitäisi avoimia luentoja ja vierailisi valtavirtamedian tv-ohjelmissa. Jos jollakulla on oikeasti hallussaan valtioiden salaisia tietoja, niin ei hän voi niistä avoimesti luennoida.

  • Ogeli sanoo:

    Mutta eikö tuollainen ajattelu ole aika kyynistä? Minä en usko ketään sokeasti vaan luotan oman intuitiooni kun tutkin asioita.

  • theWonderer sanoo:

    ”Mutta eikö tuollainen ajattelu ole aika kyynistä? Minä en usko ketään sokeasti vaan luotan oman intuitiooni kun tutkin asioita.”

    Jonkun tyypin motiivien ja puheiden epäileminen ei ole kyynistä, vaan järkevää. Ja kaikesta päätellen taidat itse luottaa enemmän David Icken intuitioon kuin omaasi. Toivottavasti tajuat sen.

  • Ogeli sanoo:

    En luota, mutta uskon että hänellä on myös paljon hyvää tietoa.

  • theWonderer sanoo:

    Itse uskon jotain vasta kun se on perusteltu hyvin. Ikävän usein näillä salaliittoteoreetikoilla, guruilla ja profeetoilla on surkeat perustelut tai sitten ei perusteluita ollenkaan.

  • theWonderer sanoo:

    Olen muuten itse uskonut kaikenmaailman guruja, uskontoja ja salaliittoteorioita, mutta en usko enää. Tajusin että ne yrittävät vain manipuloida mieltäni ja saaman minut pelkäämään, uskomaan valheisiin ja ottamaan minun omaisuuteni sekä aikani. Päätin sitten etten enää tule huijatuksi.

  • Silence sanoo:

    Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluu noin 77 % väestöstä, ovatko hekin kaikki huijattuja, koska uskovat johonkin? =)

    Raamattua tuskin voidaan todistaa sen paremmin, kuin mitään muutakaan uskoa, joka on maailmanlaajuinen.

  • Nexeon sanoo:

    Ogeli: Oon ollut vähän skeptinen Pane Andovin juttujen suhteen, ne asiat ei jotenkin vaan tunnu mahdollisilta ilman, että olisi ollut jotain näkyviä merkkejä taivaalla/maassa vuosia etukäteen. Uskon kyllä muutosten aikaan, sen nyt jokainen jolla on silmät päässä osaa nähdä kun katsoo ympärilleen (uutisia, lehtiä yms).

    Mä en ole koskaan kuulunut mihinkään uskontoon enkä täten ole uskonut mitään tiettyä uskontoa. Mitähän guruja sä theWonderer oot kuunnellut? Mä seuraan vain ja ainoastaan yhden gurun oppeja ja se ei ole puhunut mistään 2012 maailmanlopusta. Joku joskus kysyikin häneltä tästä 2012 profetiasta ja hän vastasi jotakuinkin näin: ”te murehditte, että maailma loppuu tänä vuonna, minä taas murehdin minne ja miten järjestän tämänkaltaisia tapahtumia ensi vuonna yhä suuremmalle määrälle ihmisiä”. Tämä kyseinen tapahtuma järjestettiin Espanjan Malagassa johon osallistui tuhansia ihmisiä (pieni tapahtuma). Intiassa on paikka nimeltä Dera (lausutaan Deera), jonne kerääntyy viikottain tai kuukausittainen kymmeniä tuhansia (joskus jopa yli satatuhatta) ihmisiä. En siitä sen tarkemmin….

    Oikean gurun kyllä tunnistaa jos on chakrat edes vähän auki ja aktiivisia. Tätäkin gurua on koitettu murhata monesti, kerran muistan tapauksen jonka serkkuni oli todistamassa paikan päällä, kun 3 aseistautunutta miestä astui Deraan (Derassa ei saa pitää mukana mitään elektronisia laitteita taikka mitään terävää, ei minkäänlaisia aineita, vähän kuin lentokentälläkin). Tieto kerkesi gurulle ennen kuin miehet pääsi lähelle. Guru vaan sanoi: ”antakaa heidän tulla”. Kun nää lopulta tuli gurun eteen, kaikki kolme meni polvilleen ja pyysi anteeksi vaikka ei ollut minkäänlaista vastarintaa. Edes gurun henkivartijat ei kanna minkäänlaisia aseita, joten tilanne oli melko häkellyttävä. Kolme aikusita miestä murha aikeissa, polvistuu oma tahtoisesti ja ryhtyy gurun seuraajiksi…huhhuh. Näitä ”tarinoita” on vielä lisää, joista yks kävi mulle itselle….kaikki tapahtunut tämän kyseisesn gurun elinaikana.

  • 555+111 sanoo:

    Suomen evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluu noin 77 % väestöstä, ovatko hekin kaikki huijattuja, koska uskovat johonkin? =)

    Kyllä! Koska valtionkirkko on saanut hapatuksestaan oppiaineen koulujärjestelmään. Kun kerran tuommoista opetetaan totuutena, niin mitä muuta se on kuin huijausta?

  • theWonderer sanoo:

    ”Oikean gurun kyllä tunnistaa jos on chakrat edes vähän auki ja aktiivisia”

    Olen kyllä kuullut noista chakroistakin, mutta en kyllä saa vaan itseäni uskomaan niihin. Mitä ihmettä ne edes oikeastaan on? Miten muka joku voi sanoa että niitä on olemassa? Olen meditoinut paljon, mutta en missään vaiheessa ole kokenut mitään mikä viittaisi chakroihin. En vaan tunne mitään mystistä tai ihmeellistä.

  • theWonderer sanoo:

    Tulipa tässä myös mieleeni sellainen juttu että onko se ”herääminen” sitä että alkaa uskoa vanhoihin myytteihin, kuunnella David Icken puheita ja kieltäytyä teknologiasta? Jos on, niin nukun mielummin!

  • Silence sanoo:

    Aika vahvaa sanoa, että suurin osa maapallon ihmisistä olisi huijattuja eri uskojen perusteella =)

  • atarra sanoo:

    Meditaatio on mukavaa, harrastan sitä itsekkin. Mutta kaikki höröhö valo-aura-chakra-energia rahastus new-age liittettynä siihen hävittää koko meditaation idean. Minä en normaalisti vihaa ketään, mutta näitä helvetin new-age hippi rahastajia niin vietävästi että…miten ihmiset voi olla niin idiootteja että uskovat tälläiseen humpuukkiin.

  • Violet_Rose sanoo:

    Pitää osallistua :)<3

  • Entity sanoo:

    Näin ulkopuolisen silmin järjestäytyneet uskonnot ovat keino hallita ihmisiä. Ei se ole mikään salaisuus, että esimerkiksi Suomessa on pyritään kasvattamaan kansalaisiin mahdollisimman yhtenäinen arvomaailma, jotta ihmisten toiminnan organisoiminen olisi helpompaa. Kysymys on todella suuresta huijauksesta.

    Suggestion voima on suunnaton ja moni tahtoo jonkun ulkopuolisen sanomaan mikä on totuus maailmasta. Suoraan syvään päähän hyppääminen ei ole houkutteleva vaihtoehto, koska se tarkoittaa sitä että on opittava nopeasti joko uimaan tai hengittämään veden alla.

  • Silence sanoo:

    Raha / velkajärjestelmä on myöskin eräs tapa hallita ihmisiä.

  • theWonderer sanoo:

    ”Raha / velkajärjestelmä on myöskin eräs tapa hallita ihmisiä.”

    Juuri näin! Sen vuoksi joudumme käyttämään päivämme tekemällä töitä mistä emme nauti ja minkä vuoksi pankkiirit ja rahaeliitti johtaa maailmaa. Eikä asiaan liity mitään mystistä, se on vain he***tin ovelasti rakennettu systeemi, mikä takaa köyhän häviön ja rikkaan voiton.

  • Entity sanoo:

    Siitä huolimatta että tuo köyhän tappioksi rakennettu ja riistoon perustuva systeemi on näköjään ihan yleisesti tiedossa, meitä sosialisteja pelätään. Toki on totta, että raharikkaalla eliitillä on syytäkin pelätä ja heille on edullista että myös alistetut ja riistetyt pelkäävät sitä.

  • Ogeli sanoo:

    Onko se muka sosialismia, että haluaa tasa-arvoa kaikille? Jos 1 % hallitsee tätä maailmaa niin kyllähän siinä nyt on jotain mätää! Sitä kutsutaan normaaliksi järjeksi, että haluaa kaikille tasa-arvoa. Kommunismi oli täysin epäonnistunut järjestelmä kuten on myös kapitalismi, joka hyödyttää tiettyjä tahoja ja riistää toisia.

  • uliuliuliuliuliuliuliuliuliuli sanoo:

    kapitalismin takia sinäkin ogeli voit maata kotonasi ja nostaa massia tekemättä mitään yhteiskunnan hyväksi, pelkäämässä kaiken maailman maailmanloppuja 😀

  • Ogeli sanoo:

    En pelkää mitään ”loppuja”.

  • Silence sanoo:

    Ogeli, tee Wespat. Käy (jonkun) töissä =)

    Wespa teki sen extremetempun jotenkin pelokkaan oloisena =)

  • Ogeli sanoo:

    Hahah, noin tulee useinkin tehtyä Silence. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto