ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

7 päivää Maya-kalenterin loppuun

Maya-kalenterin loppuun 7 päivää

Maya-kalenteri loppuu yleisimmän tulkinnan mukaan 21.12.2012. Tähän ajankohtaan on nyt vain seitsemän päivää aikaa.

21.12.2012 on perjantaipäivä, josta alkaa Mayojen mukaan uusi kukoistuksen aikakausi.

Ennustukset ja arviot kyseiselle päivälle vaihtelevat hurjasti. Eri kanavoinneissa sekä ihmisten kirjoituksissa on hehkutettu 5D-ulottuvuuteen siirtymistä, avaruusolentojen saapumista ja mm. rahan sekä ajan loppumista. Niin tai näin, 2012 on kuitenkin ollut muutosten vuosi, niin kuin lähivuodet muutenkin. Yhteiskunnallisten muutosten määrä on suurentunut, sekä vaikuttaisi siltä, että todellisia mullistuksia on tapahtunut entistä enemmän.

Tarkkailijan asemasta voisi todeta, että maapallo käy läpi todellakin muutosten aikakautta. Erilaiset fyysiset mullistukset, kuten maanjäristykset ja tsunamit ovat jollain tapaa nostaneet päätään. Moni meistä muistaa varmasti mm. Japanin tsunamin. Fyysistä mullistuksista huolimatta elämä on jatkutnut ja uudelleenrakentaminen on käynnissä, syytä pelkoon ei ole, elämä jatkaa radallaan myrskyistä huolimatta.

Elämme internetin kultaista aikakautta, kaikki informaatio on nopeasti saatavilla, sekä nopeasti leviävää. Tästä johtuen fyysisten muutosten lisäksi mm. erilaiset protestit ovat nostaneet päätään useissa maissa, salaisuuksia on julkaistu niin julkaistujen ufo-raporttien kautta, kuin Wikileaksin vuotamien asiakirjojenkin avulla. Erilaisia korruptioita on paljastunut ja mm. suuret pankit ovat joutuneet oikeuskäynteihin rahanpesun takia.

Vanhat dogmat ja tabut ovat alkaneet myös rakoilla. Kannabis laillistettiin hiljattain mm. Coloradossa ja Washingtonissa.

Olemme kuitenkin vasta raappaiseet pintaa. Vaikuttaisi siltä kuin jonkinlainen evolutiivinen kehitysprosessi olisi käynnissä. Ehkä nyt määritellään mistä meidän on tehty, ehkä nyt voimme näyttää todellisen sisäisen voimamme. Tämä aika ennen tuota kyseistä maagista päivämäärää 21.12.2012 on ollut hieno matka niin ihmisenä, kuin suurempana kokonaisuutena (yhteiskunta, maapallo, ihmisrotu). Uskon, että aika tuosta pisteestä eteenpäin tulee olemaan vähintäänkin maagista, se mitä tarkoitan sanalla maaginen olkoon jokaisen itse tulkittavissa…

Parablogi jatkaa matkaansa vielä 21.12.2012 ajankohdan jälkeenkin ja on mukana Oulussa Kosmisilla Parapäivillä 2013.

Mitä 21.12.2012 -ennustukset sitten pitävät sisällään, mitä merkkejä muutokselle on ollut? Vuotta 2012, Mayoja ja mm. edellisiä kysymyksiä käsitellään sivustomme 2012 – maailmanloppu – uuden ajan alku -osiossa.

Mitä sinä odotat Maya-kalenterin loppumisen jälkeiseltä ajalta?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

160 kommenttia aiheeseen: 7 päivää Maya-kalenterin loppuun

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Entity sanoo:

    Musta on tuntunut jo kauan siltä, että rahat ja aika on molemmat loppu. Ei tosin yleensä samalla kertaa, jos on aikaa ei ole rahaa ja toisin päin.

    Kannabis oli aikanaan laillista koko Pohjois-Amerikassa, se että kahdessa osavaltiossa on muutettu lainsäädäntöä, ei ole vieä merkki maailmanlopusta. Lisäksi huumeiden käyttö on vain tajunnan hämärtämistä, kannabis ei ole tässä suhteessa poikkeus muihin huumeisiin. Itse en tunne narkkaria, jolla ei olisi pää pehmennyt.

  • Karhu IV sanoo:

    Kannabis on aina ollut laillista kaikkialla kunnes se kiellettiin joskus 50-80 luvulla maasta riippuen. Onhan ne kaikki muutki huumeet laillisia siihen asti kun ne kielletään. Suosittelen silti jokaista pysymään karhu IV:ssä tai enintään jossain konjakissa ja juomaan vastuuntuntoisesti ja sivistyneesti.

    Mukavaa että tämä paljon hehkutettu päivämäärä on käsillä.. Melkoinen juttu tästä on saatu aikaan ja paljon bisnestä pyörii homman ympärillä, jo se tekee siitä todellisen tavallaan, vaikka siinä ei muuta ihmeellistä olisikaan.

  • Entity sanoo:

    Alkoholi on huume kovimmasta päästä. Itse suosittelen selvin päin olemista, humalaan juominen on alkoholin väärinkäyttöä.

    On ollut mielenkiintoista seurata miten viimeisen 12 vuoden aikana homma on paisunut foorumien ja huuhaa-kirjojen sivulauseesta tuollaiseksi bisnekseksi, jossa liikkuu ihan oikeasti rahaa. Enkä olisi kauhean yllättynyt jos vaikka Pane Andovin lahkon kommuunista paljastuisi samanlaista hyväksikäyttöä kuin kaikista muistakin lahkoista aina lopulta paljastuu, kun maagiset päivämäärät tulevat ja menevät ja maailma ei lopukaan.

    Mutta se että maailma ei lopu tänä vuonna, ei välttämättä ole kuitenkaan syy jättää tulevaisuutta miettimättä.

  • Vijaya sanoo:

    Tuskin yhdessä yössä mitään ihmeellistä tapahtuu. 21.12.2012 on vain yksi tähtitieteellinen/astrologinen merkkipaalu – joskin merkityksellinen sellainen. Merkkejä muutoksesta on ollut olemassa jo vuosien ajan. Monet puhuvat romanttisesti ihmiskunnan siirtymisestä ’korkeampaan tietoisuuteen’. Kuten sanottua, ei mitään minkä itsessään välttämättä tiedostasi. Asiat ovat ennemminkin nähtävissä ympäristössä. Talouskriisi, jonka myötä moni äärikapitalistinen (itsekkyyteen perustuva) toiminta kyseenalaistettiin, 2007 talouskriisi, finanssilaitosten ravistelu, myöhemmin tapahtunut Lähi-Idän demokratia-vallankumous, suuri buumi erilaisten lahjonta ym. asioiden nousemisesta päivänvaloon sekä ym. ym. Useat ihmiset tuntuvat henkilökohtaisesti käyvän läpi suurta draamaa – kukin omalla tavallaan (luopuakseen ’vanhoista käytösmalleista’).

    Pyörimisliikkeen lisäksi maapallo tekee sivuttaista keinumista, jossa yksi keinahdus kestää n. 26 000 vuotta. Joulukuun 21. on tällaisen ’keinahdusken’ taitekohta, jonka aikana maapallon magneettikenttä muuttuu, joka puolestaan aiheuttaa ihmiselle tietynlaista ’herkistymistä’.
    BBC:llä näytettiin kerran tiede-ohjelma jossa tutkittiin parapsykologisia ilmiöitä. Ohjelmassa ei tultu muuhun johtopäätökseen kuin se, että Englannin ilmakarttoja tutkittaessa huomattiin erilaisten ’kummitus’-ilmiöiden yleensä esiintyvän suurten voimalinjojen läheisyydessä. Loppu-yhteenvetoa oli ”mitä sitten erilaiset kummitus, ym. ilmiöt ovatkaan, niillä tuntuu olevan jotain tekemistä maan magneetti-kentän kanssa. Tämä tuntuu ’mahdollistavan’ ne”.
    Maapallon magneettikentän muutos herkistää ihmistä (ei-fyysisille asioille), jonka seurauksena mm. moraali ja empatia kasvavat. Maailmasta tulee ns. ’parempi paikka’. Vanha mailma ’loppuu’. Ja jotta uutta voi ilmentyä, vanhasta täytyy tavalla tai toisella luopua.
    Ihminen, joka hakee asioista draamaa, näkee sen ’maailmanloppuna’. Henkinen ihminen ’tietoisuuden muutoksena’ tai erilaisina ’kuudennen aistin aktivoitumisina’, tiedemies ja ympäristöstään huolestunut ’ilmaston lämpenemisenä’, ym.
    Kaikki pohjautuvat lopulta samaan ilmiöön. Mikä ilmenee psyykkisesti, sen täytyy ilmentyä fyysisesti – ja päinvastoin.
    Mayat vain sattuivat olemaan hyvin perillä tähtitieteestä, ja ennekaikkea sen psyykkisestä vaikutuksesta maapallolle/ihmiselle. Tämän päivän maailman tiede on vielä pikälle fyysisesti orientoitunutta, jolloin tulkinta medioissa on usein summattu (fyysisenä) ’maailmanloppuna’.
    Sitä se tavallaan onkin, mutta ei syynä, vaan seurauksena.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Selvinpäin olo on tietysti se tavoiteltavin olotila ja alkoholi pahimpia markkinoilla olevia myrkkyjä, mutta siihen, Entity, koen pakottavaa tarvetta puuttua, että kaikki huumaavien aineiden käyttäjät olisivat narkkeja. Tuskin tätä edes tarkoitit, mutta haluan silti huomauttaa, että yli neljännesvuosisadan kestänyt kannabiksen käyttö ei uskoakseni ole pehmentänyt päätäni ainakaan toivottoman paljon. Sen lääkinnälliset vaikutukset auttavat moniin remppoihini huomattavasti vähemmin haitallisin sivuvaikutuksin kuin usein koukuttavat reseptilääkkeet enkä ole kokenut sen satunnaista viihdekäyttöäkään vahingolliseksi. On kuitenkin toki muistettava, ettei kaikki sovi kaikille ja kohtuus on kaikessa hyvä pitää mielessä. Eikä päihteistä todellakaan kannata Totuutta alkaa etsimään.

  • theWonderer sanoo:

    No toi 21.12.2012 oli kyllä väärin tulkittu, mutta eipä sillä kai ole maailmanloppu-uskovien mielessä mitään väliä…

    En kyllä näe yhtään syytä miksi tuona päivänä tapahtuisi jotain erityistä. Jos jotain oikeasti rajua olisi tulossa, niin näkyisivät merkit jo selvästi ja maailma olisi luisumassa kaaokseen. Mutta en nyt ole mistään havainnut mitään varsinaisia merkkejä jostain suuresta muutoksesta. Jotenkin ainoat ”todisteet” siitä että jotain ihmeellistä tapahtuisi on joidenkin ”valaistuneiden” ihmisten puheet, mitä en nyt oikein osaa ottaa vakavasti… Ja etenkin kun nämä jutut on ristiriidassa keskenään. Ja useat niistä ovat ristiriidassa kaiken tieteen ja järjen kanssa, pahimpana esimerkkinä lienee se 5D-juttu tai sitten Nibiru.

    Ja jos jonkun mielestä maailma on jotenkin hullu, niin ihan vaan tiedoksi, että se on aina ollut samanlainen. Ja aina osa ihmisistä on pelännyt maailmanloppua. Joka vuodelle on ennustettu jonkinlainen ”maailmanloppu” minkä tuleminen on ollut 100% varmaa! Eivätkä mitkään ennustukset ole koskaan osuneet oikeaan. Joten jospa otetaan ihan rauhassa ja jatketaan vaan elämää? Ei ole mitään rationaalista syytä uskoa että 21.12 tapahtuisi jotain erityisen mullistavaa.

  • Jackie sanoo:

    Jaa… Toivon että tapahtuu jotain. En tiedä mitä tuo päivä aktivoi ihmisten alitajunnasta kumpuamaan. Itse oletan sen vaikuttavan minuun niin, että aamulla herättyäni ajattelen, että tänään on nyt se ”suuri” päivä. Joten ainakin oma päiväni tulee olemaan normaalista poikkeava vähintäänkin ajatuksen tasolla. Ja siitä eteenpäin sitten on, että sinne jäi se maaginen päivä.

    Ajatuksen tasolla tämä vaikuttaa kaikkiin niihin ketkä ovat ilmiötä seuranneet. Miten sitten se heijjastuu käyttäytymiseemme ja sen myötä elämämme kulkuun tai kohtaloon niin jää nähtäväksi.

    Oma näkemykseni juuri onkin että tapahtuu ajatuksen tasolla muutoksia. Tämä heijjastuu käyttäytymiseen ja sen myötä koko ihmiskunnan kohtaloon.

  • Jackie sanoo:

    En kuitenkaan sulje pois mahdollista ulkopuolista vaikuttajaa. Esimerkiksi galaksin keskipisteessä olevaa olentoa joka pystyy tahdollaan vaikuttamaan kaikkeen galakissa olevaan. Tai että olemme tietokone simulaatiossa mihin on ohjelmoitu jotain ulottuvuus hyppyjä sinne tai tonne… Kaikelle voi olla avoin kunnes tiedämme totuuden 😀

    Tai ehkä tämä kaikki oli vain alieneiden ”viljelmää” sitä varten että he tulevat ensi perjantaina tekemään universumin suurimmana aivo pirtelön.

  • Kuolemantuoja sanoo:
  • Malja sanoo:

    Olikos eilen taivaalla niitä ”sinisiä aaltoja”, niinkuin joku jossain aiemmassa postauksessa oli kommentoinut..?

  • Huttu sanoo:

    No Ogeli, miten sinä ja sun guru kommentoitte sitä ettei taivaalla näkynytkään paljon hehkutettua ja ennustettua valoshowta?

    Tuolla kun lukenut noita kirjoituksia ja kommentteja Pane Andovin sivuilla, ei voi kuin ihmetellä miten pihalla porukka oikeasti on. Miten ihmiset eivät osaa lainkaan kyseenalaistaa asioita? Esimerkiksi Andovin teorian yksi tärkeimmistä tukipilareista on se että se valopulssi, jonka siis piti eilen näkyä, muuttaisi auringon punaiseksi jättiläiseksi 21.-23. -12 joka laukaisisi samassa ihmisen DNA:ssa nukkuvia geenejä. Australiassa olisi ainoa paikka maailmassa joka säästyisi tuholta, ja seliviytyneet voisivat sieltä aloittaa uudelleen puhtaalta pöydältä, uuden aktivoituneen ihmiskehon ja mielen voimalla.

    Paha vaan, että jos aurinko muuttuisi punaiseksi jättiläiseksi, maapallosta tulisi sula kiviplaneetta, mikään elollinen ei selviytyisi siitä tuhosta. Andov ei myöskään vaivautunut selvittämään sen Australiassa sijaitsevan alueen speksejä sen kummemmin, nimitäin kerran vuodessa se alue tulvii todella pahasti, tehden maanviljelystä ja asumisesta kerrassaan mahdotonta pitkällä kaavalla, ja varsinkin isommalla joukolla.

    Luulenpa että Pane viettää tällä hetkellä leppoisia hetkia uima-altaalla kauniiden naisten ympäröimänä, pankkitili pullollaan rahaa kaikkien myytyjen kirjojen ja dvd:n turvin 😀

  • Entity sanoo:

    En, Höpönpöpö, tarkoittanut tosiaan että kaikki aineiden käyttäjät ova narkkeja. Oma kokemus on että mössöjen kanssa huolettomasti pelailu on taiteilua kaltevalla pinnalla, josta on helppo lipsahtaa alamäkeen. Itsellä ei ole sellaisia vaivoja, joihin liikunta ja ruokavalio eivät toistaiseksi auttaisi. Olen tässä jo rivien välistä lukemisen taidon omaaville paljastanut, että oma päihteidenkäyttöni ei pysynyt yhtä hienosti hallussa kuin joidenkin. Varsinkin viinan kanssa läträäminen meni taiteilijavuosina hiukkasen överiksi.

    Boströmin simulaatioargumenttia aiotaan muuten lähivuosina tutkia ihan tosissaan tieteellisesti. Tarkoitus on simuloida maailmankaikkeutta ja etsiä mittauksista simulaatiolle tyypillistä käytöstä. Ongelma on tällä hetkellä se, että meillä ei ole käytössämme tarpeeksi tehokkaita tietokoneita simuloimaan kosmoksen käytöstä.

    Ei nyt takerruta niihin valoihin taivaalla, koska niiden lähteenä on vain yksi guru-ukko. Olisi ollut hauska, jos niitä olisi näkynyt, mutta ei voi mitään. Olen vain hiukan pettynyt, mutta en kauhean yllättynyt.

    Tuolla Bugarachin kylässä tapahtuu pian jotain, mutta siihen ei välttämättä liity ufomiehiä.
    http://www.guardian.co.uk/world/2012/nov/19/bugarach-french-village-survive-mayan-apocalypse

  • Wespa sanoo:

    se että kahdessa osavaltiossa on muutettu lainsäädäntöä, ei ole vieä merkki maailmanlopusta

    Artikkelissa ei väitetä sen olevan merkki maailmanlopusta. Toki kannabis on ollut ennenkin laillista joskus aikoinaan, mutta siitä on tullut vahva tabu jonka verho on alkanut rakoilla. Muutama vuosi sitten jos olisi sanottu, että se tullaan laillistamaan muutamissa osavaltioissa olisi sitä pidetty mahdottomuutena. Kuitenkin kannabis oli artikkelissa vain yksi esimerkki, turha takertua siihen yksikseen kun kyse on suuremmasta kokonaiskuvasta, josta tuo on vain pieni palanen.

  • theWonderer sanoo:

    En kyllä sanoisi että kannabis olisi mikään ”tabu”. Kannabiskeskustelua on käyty ihan avoimesti länsimaissa siitä lähtien kun kannabis tuli länsimaisten tietoon. Mutta viime aikoina suhtautuminen on alkanut kallistua enemmän laillistamisen kannalle yhä laajemmin. Eipä siinä toisaalta mitään ihmeellistä ole, ihan vaan rationaalisuudesta on kyse. Jos esimerkiksi miettii että kuinka musertava vaikutus kannabiksen ja muiden mietojen huumeiden laillistamisella olisi kansainvälisiin rikollisorganisaatioihin. Järjestäytynyt rikollisuus saa n. 70% tuloistaan huumekaupasta. Jos huumeet olisivat laillisia, niin lähtisi rikollisliigoilta elinkeino.

    Kehitystä se vaan on, asiat muuttuu kun aikaa kuluu.

  • HH sanoo:

    Itse olen odottanut tätä tulevaa päivää jo vuoden ajan. En usko ehkä enää koko maailman vain ”loppuvan” vaan uskon, että jotakin suurempaa tapahtuu, koska niin monet ennustukset sattuvat tälle päivälle. Olen seurannut koko vuoden ajan tapahtumia maailmalla ja olette ehkä itsekin huomanneet: Syyrian sisällissota, arabimaiden jatkuvat mellakat, talouskriisi, luonnonmullistukset, astronomiset tapahtumat… ja viimeisempänä p-korean satelliitin laukaisu. Eivät nämäkään tarkoita välttämättä mitään maailmanloppua, mutta tuntuu kuin jotain olisi tulossa. Yhdistyvätkö nuo kaikki tuona yhtenä päivänä? Tuntuu, kuin koko maailma olisi menossa vain yhä levottomammaksi. Ja eikös se mennyt niin, että kun maya-kalenterin yksi ajanjakso on päättynyt, on tapahtunut jokin suuri tai ”mullistava” tapahtuma?

    Tässä on nyt vielä 7 päivää aika ihmetellä tätä maailmaa, jos jotain todella tapahtuu. Ja vaikka mitään ei tapahtuisi, niin en aio nauraa vanhoille ennustuksille, niin kuin jotkut kavereistani ovat sanoneet tekevänsä, jos loppu ei tule 🙂 Muutoshan voi olla sellainen, että huomaamme sen vasta myöhemmin.

    Kävi miten kävi, maailma on ihmeellinen paikka.

    Tuossa vielä koko vuosi 2012 tiivistettynä puoleen tuntiin, jos ette ole vielä nähneet 🙂
    http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288523821644.html

  • Ogeli sanoo:

    Jotkut sanovat, että tulemme ehkä hieman pettymään, mutta uusi aika on silti lähellä seuraavien kuukausien ja vuosien aikana. Toiset taas sanovat, että täydellinen muutos on varma lähiaikoina. Itse en ole vielä oikein varma asiasta, mutta intuitioni sanoo että todellakin elämme muutokse aikoja. Tämä sukupolvi tulee todellakin elämään uudessa maassa tavalla tai toisella, mutta en usko siihen, että asiat vain pahenevat.

    Asian tulevat vain paranemaan. Uskokaa siihen! 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Jos ei mitään ”merkittävää” tapadu niin kenties voimme sitten laittaa tuomipäivän ennustukset taaksemme ja keskittyä vaan yhdessä luomaan uutta aikakautta. Minä haluan elää maailmassa, jossa ei ole sotia, nälänhätää tai kurjuutta. Maailmassa jossa ihmiset pystyvät vaikuttamaan aisoihin ja tekemään mitä haluavat muita vahingoittamatta. Maailma, jossa tiedämme todellisen historiamme ja johtajamme ovat hengellisesti tasapainossa eivätkä ole ahneutensa pauloissa olevia egoisteja. Aika jossa megakokoiset lääke -ja öljyyhtiöt eivät pidä ihmisiä sairaina ja loputtoman energian puutteessa vaan antavat meille avaimet itsemme ja maailman parantamiseen. Tutkikaa uusiutuvaa energiaa ja pyramidien parantamisvoimaa niin hämmästytte.

    Asiat tulevat muuttumaan nopeammin kuin uskommekaan. 🙂

    http://www.youtube.com/watch?v=O3gzsvjammw&feature=youtu.be

  • Ogeli sanoo:

    Huttu, olet törkeästi väärässä Panesta.

    Ensinnäkin hän ei pidä tiedosta minkä hän on maailmaan tuonut. Hän ei ole sitä omasta päästään keksinyt vaan hän on ollut hänellä on ollut ufokontakteja, jotka kuulemma ovat olleet positiivisia. Hänellä on oma perhe eikä hän ei ole rahan vuoksi tätä tekemässä. Mitä tulee siihen suojapaikkaan Australiassa niin kuulemma viimeisten tietojen mukaan hän ei ole sinne menossa, koska sinne oli mahdotonta rakentaa mitään. En tiedä pitääkö se paikkaansa.

    Mitään aaltoa ei tosiaan ole nähty, joten ehkä hän sitten tulkitsi kuvion väärin ellei hän tarkoittanut komeettaa joka meni juuri ohitsemme. Eihän tässä ole kuin seitsemän päivää jäljellä siihen, että nähdäänkö joulukuun 21. päivä muutoksia DNA:ssa kun olemme suorassa linjassa galaksimme keskustaan. Myös juuri tuo maan pyöriminen muutuu lähiaikoina, joten jännä nähdä että onko sillä mitään vaikutusta meihin. 26 000 (25 920) vuotinen sykli on tulossa päätökseensä, Auringon sykli on tulossa päätökseensä ja myös jokin muukin suurempi sykli on tulossa päätökseensä.

    Uuden ajan alku siis. 🙂

  • Itse piru sanoo:

    Kuule Karhu IV ei ole viskin voittanutta jotenka nautitaan nyt maailmanlopun hetkillä elämänvettä.

  • Entity sanoo:

    Lukekaan historiaa, ei tässä viimeisen vuoden aikana ole tapahtunut mitään ennen kuulumattoman mullistavaa. Luonnonkatastrofeja on menneisyydessä tapahtunut pahempiakin eikä kulunut vuosi ole ollut mitenkään poikkeuksellisen aktiivinen.
    Se mikä on muuttunut nopeasti, on tiedonkulku. Nykyään meillä on ajantasaista tietoa siitä mitä maailmalla tapahtuu. Arabikevätkin oli osittain siitä seurausta, että ihmiset pystyivät organisoitumaan tehokkaasti. Kuitenkin arabimaissa on osa kansannousun ”saavutuksista” valunut hukkaan, koska vanhan vallan edustajat ovat ovelia ja tiesivät että kun kansannousu laantuu, he pääsevät ujuttautumaan vähin äänin takaisin vallankahvaan minkään oleellisesti muuttumatta. Huono vertaus on ihmedieetillä laihduttaminen, kilot kyllä menevät mutta kun innostus laantuu eikä muutos elämäntavoissa ollut tarpeeksi syvällinen, kilot tulevat takaisin ja tuovat kaverinsa mukanaan.

    Kulttijohtajilla on ollut kautta historian hankaluuksia pitää housut jalassaan. Johan se Nokian Mission saarnamieskin narahti sodomian syntiin höpsähdettyään. Näin ulkopuolisen silmin lahkon perustaminen on vain yksi hyvin toimiva konsti alfaurokselle hallita laumaansa miten haluaa. Se on rumasti sanottu, mutta on se rumasti tehtykin.

    Asioihin voi vaikuttaa siinä vaiheessa kun ottaa vastuuta elämänsä hallitsemisesta. Henkivallat eivät ole vastuussa tekemisistämme tai tekemättä jättämisistämme. Parempi maailma on hyvä tavoite, mutta sen saavuttaminen on helpommin sanottu kuin tehty. Mikä olisi ensimmäinen askel sen luomiseen? Ellei ole opiskellut itseään tutkijatohtoriksi tai lakimieheksi, ellei ole lähtenyt politiikkaan mukaan edes paikallistasolla voisiko vaikka tehdä töitä ja lahjoittaa rahaa jollekin tutkimusta tai hyväntekeväisyyttä harjoittavalle taholle?

    Eräs markkinaliberalismin harhoihin hurahtanut pohjimmiltaan ihan fiksu ja kunnollinen ihminen sanoi kerran, että maailmassa on kahdenlaisia ihmisiä: niitä, jotka puhuvat asioista ja niitä, jotka tekevät asioita.
    En ole ollenkaan eri mieltä siitä että olisi kiva jos maailma olisi parempi paikka. En ole vaan ihan varma siitä millaisilla konsteilla siihen tavoitteeseen pääsisi.

  • Huttu sanoo:

    ogeli, miksi olen väärässä? Olisi kiva kuulla perustelut kun olet varmaan enemmän tutustunut hänen juttuihin 🙂 Tuo myös vain vahvistaa mun tuntemuksia kyseistä henkilöä kohtaan kun nostat hänet lähes marttyyrin asemaan, ihmiskunnan väärinymmärretty puolustaja, ja varsinkin kun tiedot ovat muka peräisin avaruusolioilta eikä suinkaan hänen omasta mielestään. Eikö se herätä sussa mitään epäilyksiä? Varsinkin kun heti alkuun jo ensimmäinen osa ”annetusta” infosta oli väärä 🙂

    Käytin lähteena 2012hoax.org sivua jossa ollaan paneuduttu syvemmin 2012 myytin ympärillä liittyviin teorioihin ja profeettoihin, mukaan lukien Pane Andov. Tuolla sivulla jokainen hänen väitteensä on debunkattu varsin hyvin. Kannattaa tutustua tohon sivustoon.

    Eikö Andovin jutut ja Yhden laki eroa toisistaan aika paljon? Olin siinä käsityksessä että olet vahvasti Yhden lain puolestapuhuja, kaikkineen värähtelyineen ja uusine maailmoineen 🙂

  • Huttu sanoo:

    Ja mitä tarkoitat auringon syklillä? Meinaatko sitä 11 vuoden sykliä vai jotain muuta?

    Toi aurinko itseasiassa on ainut mikä laittaa mut huolestumaan, kunnon purkaus voi saada aikaan melkoista tuhoa sähkölaitteissa. Joskus 1850-luvullä, jos muistan vuosiluvun oikein, lennätinlinjat ja jotkin lennätinlaitteistot oli kuulemma syttyneet tuleen kun ne ei kestänyt sitä isoa auringon purkausta. Noi tollaset laitteistot oli silloin sitä teknologian huippua, saas nähdä tulisko joskus sellainen iso purkaus joka pimentäisi meidän sähkölaitteet.

    Vissiin ens vuoden aikana olis tarkoitus tulla iso purkaus, omaan mieleen toi olis jopa sellanen realistinen tapahtuma 🙂

  • 555+111 sanoo:

    MINÄKIN VOIN KANAVOIDA, SAIN JUURI VIESTIN SPAGHETTIHIRVIÖLTÄ 16.ULOTTUVUUDESTA: Mitään maailmanloppua ei tule 21.12.2012-21.12.2013 eikä ihmisten dna koe järisyttäviä muutoksia. Emme siirry, ettekä te siirry toisiin ulottuvuuksiin. Vieras äly avaruudesta loistaa poissaolollaan. Taloustilanne pahenee entisestään ja tämä taas aiheuttaa kriisejä. Näin on käynyt ennekin ja näin tulee käymään jatkossakin. Tilanne tulee parantumaan jossain vaiheessa synnyttääkseen jälleen uusia ongelmia, näin se vain menee. SPAGHETTIHIRVIÖ ON PUHUNUT!
    Kuinka moni lyö vetoa puolestani että osun kanavoinnissani enemmän oikeaan kuin nämä New Age- hörhöt!

    Itse piru! Olet harvinaisen viisas mies 🙂 Blue Label virkistäköön mieleni.

  • theWonderer sanoo:

    Mun mielestä tämä uuden aikakauden alun odottelu on pahimman laatuista luovuttamista ja saamattomuutta. Odotetaan vaan jossain mukavassa piilossa jotain ihmettä mikä muuttaa kaiken hyväksi ja sitten ei itse viitsitä tehdä mitään. Entäpä sitten jos/kun mikään uusi aikakausi ei alakaan? Se, että alkaa vain odottamaan ihmettä tai jotain mystistä muutosta, on luovuttamista.

    Maailmassa on paljon epäoikeudenmukaisuutta ja vääryyttä. Tehkää asialle jotain itse älkääkä odottako jotain kosmista ihmettä, mitä tuskin tulee.

  • Tumppi sanoo:

    Wespa. Miksi tuo sivun oikeanlaidan laskuri , Counting down to Maya-kalenteli loppuu, laskee edelleen kalenterin loppuvan 20.12.2012. Olisiko siinä korjattavaa?

  • Thene sanoo:

    @theWonderer

    Kiva että joku muukin ajattelee asiasta samoin kuin minä! 🙂

    ”-Don’t look the answer from horizon, It’s closer than you think”

    Mitään ei tapahdu ellemme muuta itseämme. Me emme muutu jos vain odotamme jonkun ulkopuolisen voiman tekevän sen.

  • Huttu sanoo:

    Mullapas onki 10 vuotiasta Ardbeggia 😀

    Ja uskon spagettihirviön tuottamaan viestiin! Youtube-video varmisti sen myös!!

  • Ogeli sanoo:

    Huttu, en kohota häntä kuten ketään muutakaan mihinkään asemaan, he ovat vain sanansaattajia. Yhden Laki on itseasiassa puhtain versio opetuksista, mutta Pane Andovilla on hieman samanlasta infoa. Itseasiassa hän on melkoinen kävelevä tietopankki.

    Mayat puhuivat kuudennen Auringon alkamisesta. Yhden Lain mukaan Aurinko on ali-luoja, joka vastaa meidän tietoisuudemme tasosta ja heilahteluista. Aurinko on todellakin elämän antaja ja ottaja. Näillä silmillä emme ymmärrä Auringon todellista olemusta. Näemme vain tietyt osat siitä.

    On hyvin mahdollista, että tuollainen iso purkaus tulee joka uudistaa koko meidän DNA:mme. Tiedemiehet väittävät tai uskovat, että Aurinko muuttuu vasta viiden miljardin vuoden päästä punaiseksi jättiläiseksi ja että prosessi on hidas. Todellisuudessa Aurinkomme kuitenkin alkoi jo 1970-luvulta lähtien laajentua ja se olisi kärventänyt meidät ilman tiettyjen tahojen väliintuloa. On hyvin mahdollista, että Aurinkomme muutoksen annetaan jatkua. Kuulemma myös saapuva kosminen aalto voisi aiheuttaa sen.

    Siinä viesti avaruuden veljiltämme:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GMT4IlYTo7E

  • Tumppi sanoo:

    Huttu sanoo: Yhden Laki on itseasiassa puhtain versio opetuksista.

    Yhdenlain mukaan maa muuttuu 4D-positiiviseksi planeetaksi. Mitä siis on tämä juttu 5D-ulottuvuuteen siirtymisestä. Voisitko kertoa.

  • Ogeli sanoo:

    Mitä tulee tuohon päihdekeskusteluun, niin itse en käytä alkoholia koska se ei tarjoa minulle mitään. Tai onhan pieni hiprakka joskus ihan hauska tila, mutta ehkä vaan olen sitten niin askeettinen kun en silti tunne tarvitsevani sitä. Olen nähnyt alkoholin aiheuttavan liian monelle agressiotiloja. Se on ikävä sivuilmiö. Uskon, että alkoholin oikeaoppiseen hallintaan tarvitaan syvää itsekuria ja sitä ei kaikilla todellakaan ole. Juoma vie mennessään.

    En ole koskaan käyttänyt mielenlaajentajia, mutta lievästi kiinnostaisi esim. kannabis tai shamanistiset lääkkeet rentoutumis ja itsetutkiskelukäytössä. Kyseisen materiaalin tulisi silti olla täysin laillista (senkun näkisi) ja puhdasta luonnon tavaraa. Myöskään niistä ei saisi tulla mikään itseisarvo, joka täysin hallitsee elämää. Mikään ei fyysinen aine ei ole minulle tarjonnut samanlaisia upeita tuntemuksia kuin syvämeditaatio. Sääli että moni ihminen hylkää meditaation kun sitäkin pidetään hihhulointina vaikka siinä ei tarvitse olla mitään uskonnollista. Se on vain puhtaasti hengitystekniikka ja työkalu itsensä syvempään tuntemiseen.

  • Ogeli sanoo:

    Puheet 4D ja 5D maailmoista ovat ehkä kommunikaatiovirheitä. Luonnollisesti kolmannen ulottuvuuden jälkeen tulee neljäs.

  • Tumppi sanoo:

    Kiitos Huttu. Näin ajattelinkin, hämää vain kun Wespakin kertoo: Eri kanavoinneissa sekä ihmisten kirjoituksissa on hehkutettu 5D-ulottuvuuteen siirtymistä.

  • Ogeli sanoo:

    Miksi sekoitat minut huttuun? 🙂

  • Tumppi sanoo:

    Anteeksi. Tarkoitin tietysti kiitos Ogeli.

  • Karhu IV sanoo:

    ”Jotkut sanovat, että tulemme ehkä hieman pettymään, mutta uusi aika on silti lähellä seuraavien kuukausien ja vuosien aikana”

    Huoh.. varmasti vaikka mitään ei tapahdu niin tuota ne samat tyypit hokee vielä 80 vuotiaanakin vanhainkodissa ”kohta se tapahtuu, nyt on tällä kertaa ihan varma päivämäärä, mutta jos se ei pidäkään, niin kohta sit ainaki sen jälkeen”

  • Ogeli sanoo:

    Muutosta tapahtuu koko ajan. Nyt aika on vaan nopeutunut ja muutos tapahtuu nopeammin, koska asiat manifestoituvat nopeammin.

  • theWonderer sanoo:

    Luulen että muutosten näennäinen nopeutuminen selittyy sillä että netin kautta saamme nopeammin tietoa. Globalisaatio on tehnyt maailmasta pienemmän ja ns. kaikki vaikuttaa kaikkeen. En tajua miksi asian selittämiseen tarvitaan jotain ihme mystisiä juttuja manifestoitumisia sekä energioita ym.

  • jatu sanoo:

    Enää 6 päivää, kumpi tulee ensin, uuden ajan alku vai pukki?

  • minä sanoo:

    Maailmanloppu ei tule,ei ainakaan tänä vuonna,aina voi toivoa että maailma muuttuisi paremmaksi,se nyt ei vain tapahdu itsestään.Maailma on minusta entistä kovempi paikka elää,vanha arvomaailma pelot viha ja ahneus ei tunnu katoavan minnekään.meillä on kovat ajat edessä tässä meidän vankila planeetassa.

  • Maria sanoo:

    Mulla on ollut selittämättömiä kokemuksia viimepäivinä. Viimeisin tänään, 6 päivää ennen `loppua`. 😀 Hyvin skeptinen olen maailmanlopun suhteen, mutta täytyy sanoa, että vaikka mulla on ollut muitakin näitä kokemuksia, ne ovat voimistuneet erityisesti just tänä ajankohtana…Oon kai niin herkkis. Tai magneettikentille altis. 😀

  • kabanossi sanoo:

    tämä sivusto… on NAURETTAVA!

    jos ei tapahdu edes pientäkään uutisotikkoa ylittävää tärkeää tapahtumaa ”maailmanloppuna”, lopetan näillä sivuilla käymisen. tälläistä turhaa propagandaa. toivon, etä toimitte samoin.

    mikäli Wespa on eri mieltä ja poistaa tämän kommentin, pyytäisin häntä olemaan yhteydessä sähköpostiini.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ihmiset eivät tiedä mitä palvovat tietämättään edes. Paholainen rakastaa tuhota tätä maailmaa tieteen ja skeptisismin avulla. Mutta hänellä on myös hyvät piirteensä, ja hänet tunnetaan monissa uskonnoissa PääJumalana – kaiken luojana.
    Hän on jättänyt vuosisatoja ja tuhansia itsestään kertovia palikoita kaikkiin uskomuksiin, niin tieteessä, uskonnoissa, mutta myös niissä asioissa mitkä tulevat paranormaaleihin asioihin. Niin, että ihmiset osaavat yhdistää pienet ja suuret tekijät.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Gematria

    Ymmärtävätkö ihmiset, että miten kaikki ovat yhdistetty toisiinsa. Aivan kaikessa.

    Kun lopunajat lähestyy, ihmisillä alkaa seota nuppi. Ens vkol, kun on tietty merkkipäivä. Se vaikuttaa moniin ihmisiin. Perjantaina 21.12.2012, monet ihmiset pelkäävät maailmanlopun tuloa, he allottavat mellakat ympäri maailmaa, joka lopulta käynnistää kolmannen maailmansodan. Vuosii kestää taistelut, lopulta ihminen on sukupuuton partaalla, ja vain kouralliselle ihmisistä koittaa uusi aika, ja he saavat uuden mahdollisuuden, että eivät tee samanlaista virhettä, mitä heidän esi-isänsä ovat tehneet vuosi tuhansia.

    Hyvä ja paha ovat yhtä, jos olet molempii, hallitset itseäsi ja koko maailmaa.

    Pidä ystävät lähellä, mutta viholliset vielä lähempänä. Te kaikki olette vain uskovaisii.

  • Karhu IV sanoo:

    ” Paholainen rakastaa tuhota tätä maailmaa tieteen ja skeptisismin avulla.”

    Miten noin heIvetin kujalla edes voi olla? Ai niin, ei voikkaan. Trolli paljastuu..

  • Karhu IV sanoo:

    Jopa raamattu varoittaa vääristä profeetoista ja niiihin uskomisesta.. Mutta niihin te höImöt lankeatte ja maksatte itsenne kipeäksi milloin mistäkin roskasta, ja uskotte aivan kaiken mitä teille sanotaan, ja varmaan viieläkin uskotte pane androwiin vai mikä olikaan, viakka ennustuksetkin meni jo metsään. Kai te ymmärrätte miten hemmetin tyhmiäolette olleet? Meinaatteko jatkaa samaa rataa vai ymmärrättekö jatkossa kenties olla uskomatta mihinkään perustelemattomaan käsittämättömään soopaan ja olla ostamatta kirjoja ym roskaa noilta huijareilta?

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Karhu IV: Sä oot niin dille, että et ymmärrä palvovasi paholaista tieteen avulla. Hän kehitti tieteen kauan kauan sitten kun sä et ollu edes syntynytkään. Hauskaa että puhut trollaamisesta, mut et näköjään vieläkään tiedä missä sivustolla pyörit ja minkä puolesta kovasti puhut täällä. Mukavaa olla varmaan björni yksi paholaisen nartuista 😉 Hän nauttii siitä, samoin minä. Mitä enemmän puhut ja iniset tietees avulla, sitä suuremman otteen hän saa susta. Hyvä, näytä lisää agressioo, ota pari kulausta kaljaa lisää 😉 Avaudu lisää, mut sä tule koskaan voittamaan mua, et ikinä.

  • Ogeli sanoo:

    Itseasiassa ateistit ovat merkki Luojan hulvattomasta huumorintajusta. 😉

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Oge 😉

  • Jackie sanoo:

    Odotan sitä päivää kun käytännössä ihmiset ymmärtää Jumalan, katsoo taivaalle näkee auringon ja hymyilee, siellä se kohtalon määrittäjä on.

  • Jackie sanoo:

    Tällä hetkellä maallinen vetää puoleensa ihmisiä aika paljon, mutta sieltä se valo silti ponnistelee voittajaksi. Ajan kysymys vain.

  • Jones sanoo:

    Millonkas se seuraava maailmanloppu olikaan? Niitähän on jo ollu useempia.

  • Sarco sanoo:

    Ai että on ollut erittäin suurta viihdettä lukea viime viikkoina kaikennäköisistä hihuleista ja heidän erittäin ristiriitaisista näkemyksistään tästä suuresta tapahtumasta.

    Se ei vaan oo ikinä selvinny, että miks tätä vuoteen 2012 loppuvaa kalenteria on hypetetty niin paljon, eikä niitä muita kalentereita? Kuten niitä jotka on loppunu jo useita vuosia sitten, sekä niitä jotka jatkuvat yli vuoden 2012 🙂

  • JayeS sanoo:

    mä kyl uskon ufoihi mutta en tähän, taas on löydetty jotai maya juttuj et maailma loppuu 5000 vuoden pääst suunillee eli joskus 7 000- luvulla
    elämä jatkuu, live your life

  • theWonderer sanoo:

    Ja kuten yleensäkin ennen kuin ennustuksen lupaama päivä tulee, suljetaan korvat kaikelta rationaaliselta järkipuheelta ja keskitytään niiden omien gurujen ja profeettojen sepityksiin. Ei edes viitsitä kuunnella mitään muuta.

    Järjettömyys leviää nopeammin kuin järki, siitä ovat todisteena vaikka maailmanuskonnot. Miljardit ihmiset elää elämiään uskoen johonkin minkä olemassaolosta ei ole yhtään mitään todisteita.

    Mutta kyllä minä sitten nauran teille hölmöille kun koittaa 22. joulukuuta ja maailma pyörii yhä samoin kuin ennnenkin ja ihmiset on samanlaisia kuin aiemminkin. Ja kaikki maailmanloppu-uskovat on parhain esimerkki siitä etteivät ihmiset ole muuttuneet mihinkään, aina on ollut samanlaisia uskovia jotka ovat olleet 100% varmoja siitä kyllä se loppu tulee juuri omana aikanaan. Onkohan syynä se että tavallinen arki on käynyt liian tylsäksi ja pitää väkisin saada jotain jännitystä siihen?

  • Susanna23 sanoo:

    Olen kyllä enemmän huolissani niistä ihmisistä jotka uskovat maailman loppuvan 21.12.2012. Todella idiootteja!

  • Silence sanoo:

    JayeS, joidenkin lähteiden mukaan maya-kalenterit ovat laskeneet vuoteen oktiljoona asti =)

    Mitä tulee sitten 4D:hen ja 5D:hen, niin joidenkin mukaan 4D on lyhyt aikakausi, vuodesta 2012 vuoteen 2015. Vuoden 2015 paikkeilla saavutamme 5D:n.

    21.12.2012 on varmaankin käännekohta (suuri herääminen, kuten jotkut nimittävät), ilman sen suurempaa magiaa, muutoksia alkaa näkyä myöhemmin.

  • Karhu IV sanoo:

    Kuolemantuoja, sinä olet niin peIIe ettei sinun kanssa viitsi edes puhua. Tämä on fakta jonka kanavoinnista sain ja siinä ei ole kellään mitään kiistämistä.

  • Jorma sanoo:

    Te sivistymättömät pellet kehotatte juomaan viinaa kun Täysoin puhdas luonnon tuote cannabis muka on huume? tai huonompi vaihtoehto viinalle,?

    vai te v’äitätte että cannabis hämärtää aivoja Väitän että kaikki aikaisemmat väittämäsi ovat täyttä soopaa!:
    elkää tulko tänne puhumaan asioista mistä ette tiedä ja väitä niitä todeksi..!

  • Karhu IV sanoo:

    Kannabis on ihan ok mun mielestä, mutta en itse käytä, kokeillut pari kertaa kukkaa täytyy myöntää ja ei ole vaikuttanut oikein mitenkään, joten turha sitä on poltella. Muut huumeet ei kiinnosta, alkoholi on ihan jees, huonoahan se on tietysti jos juo liikaa (ei osaa käyttää).

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Karhu IV: Victory is mine 😉

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Mulle kelpaa kaikki huumeet ja viinat. Tosin ne ovat jääneet paljon vähemmälle vuosien varrel. Nyt vaa bissee, enimmäkseen.

  • Karhu IV sanoo:

    En nyt lähtis voitosta puhumaan kuolemantuoja, ellet sitten juo Karhu IV. Silloin saattaa sinunkin teorioissasi olla jokin tolkku..

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Karhu IV: Emme ole kovinkaa erilaisia 😉

  • Jackie sanoo:

    Suuri herääminen siihen että ei se auringon pimennys ollukkaan herran tuomioiden päivä, tai punanen kuu demonien manalasta nousun päivä. Vaikka ne ”jumalan miehet” kuinka sitä sieltä kirkon portailta huuteli. Tää on sitten se vihon viimenen tommonen tapahtuma 😉

  • Jackie sanoo:

    Olemme lukeneet tähtien liikkestä että taivas tippuu niskaan xx.xx.xxxx. Varmaan miljoona kertaa tommosta puhuttu. Tää on sitte se kaikkien taivaan tippumis päivien ÄITIEN ÄITI! 😀

  • Jackie sanoo:

    Vai mihin ulottuvuuteen ikinä ovatkaa singahtamassa tällä kertaa.

  • :dd sanoo:

    Mayojen kalenterista tosin löydettiin jo toukokuussa lisää osia, jotka ulottuvat jopa 7000 vuoden päähän enkä siis usko että mitään tapahtuu. Eihän meidänkään vuosikalentien päättymisen jälkeen mitään käy? Mayat vaan käyttivät erilaista aikakäsitystä ja foliohatut repivät siitä suunnatonta hysteriaa irti, että muka tapahtuisikin jotain!

  • Jaa´`a says: sanoo:

    Kyllä maailma loppuu kun uutisissa sanoivat että seuraava hallitus on kokoomus/keskusta. Ja Shellin agitaattori JORMAN ehdotuksesta hallitus aikoo säätää lain jolla kerätään taas lisäveroja työssä käyviltä (Kylläinen hän tätä jo esitti, mutta tuli täys tyrmäys koska on nainen). Siis jos liikut niin maksat joka metristä. Nahkasi alle laitetaan siru joka valvoo liikkumistasi.
    Selvät lopunajan merkit on ilmassa. Ei riitä raha enää kun eliitin mällääminen maksaa aina vain enemmän ja enemmän.

  • Karhu IV sanoo:

    Ens viikon lottonumerot kuulemma:

    3 6 9 18 24 30 42

  • Karhu IV sanoo:

    Ane Pandrov ennusti

  • jatu sanoo:

    5 päivää,,,,

  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”21.12.2012 on varmaankin käännekohta (suuri herääminen, kuten jotkut nimittävät), ilman sen suurempaa magiaa, muutoksia alkaa näkyä myöhemmin.”

    Kyllä sen noinkin voi ilmaista, siis sen kusetetuksi tulemisen huomaamisen kun mitään ei tapahdu.

  • Ogeli sanoo:

    Brad Johnson puhuu ulottuvuuksien vaihtumisesta:
    https://www.youtube.com/watch?v=2Q3HnOb-j98

    Eli ne heräävät ja ”ylösnousevat”, jotka ovat jo sillä tiellä. Kyseessä on laaja tietoisuuden muutos. Se tosin on vielä pimennossa, että miten tuo erkaantuminen tapahtuu. Unessa olevat jatkavat unessa olemista kenties läpi elämiensä, muut jatkavat elämämäämme korkeamman tietoisuuden omaavalla Maa-planeetalla. Sen tiedän, että ylemmissä ulottuvuudessa olevia olentoja ei voi havaita silmillä, koska 3D-ihmisten silmät eivät taita niin tiheää valoa.

  • theWonderer sanoo:

    ”Sen tiedän, että ylemmissä ulottuvuudessa olevia olentoja ei voi havaita silmillä, koska 3D-ihmisten silmät eivät taita niin tiheää valoa.”

    No eipä niitä tietenkään voi havaita! Jotenkin arvasin…

  • Ogeli sanoo:

    Se ettei jotain voi havaita omalla (alkeellisella) näkökalustollaan ei tarkoita sitä etteikö sitä olisi olemassa. Et näe radioaaltojakaan tai langatonta wifi-verkkoa ja ne ovat kuitenkin asioita, jotka helpottavat jokapäiväistä elämäämme paljon.

  • Ogeli sanoo:

    Menneisyydessä ovat avaimet nykyhetkeen ja tulevaisuuteen:
    http://www.sci.fi/~starseed/fromstars/viestit.php?page=tikal-98

    On sääli, että monia alkuperäiskansoja on pidetty vain raakalaisina vaikka todellisuudessa suuri osa heistä oli yhteydessä luontoon ja muihin sivilisaatioihin. Me kaikki olemme muiden sivilisaatioiden alulle laittama rotu, eivätkä he ole koskaan meitä hylänneet. Meitä on seurattu jo pitkään ja autettu.

  • Huttu sanoo:

    Muista ogeli sitten 21. päivän jälkeen kuitenkin laittaa vaatteet päälle kun lähdet tuonne ulos, vaikka miten luulet olevas 4d henki niin olet silti lihaa ja luuta meidän muiden joukossa ja me kyllä nähdään sut 😉

    Jännä miten sä vielä uskot tähän hömpötykseen noinkin vahvasti.

  • minä sanoo:

    21.12.2012 on juhlapäivä kaikille vihkiytyneille valontyöntekïjöille kaikille muille jotka odottavat ja haluavat maailmanloppua tulevat kyllä pettymään,täytyy muistaa että tämä vuosi kiinnosta kuitenkin kourallinen ihmisiä.Suuret uskonnot ja opit esim.kristityt ja buddhistit eivät käsittele tätä vuotta juuri ollenkaan.Tämä vuosi ja seuraava on avoin kirja ennusmerkit osoittavat kuitenkin huonompaan suuntaan maailma muuttu henkisemmäksi,törsäilijät kulutusjuhlijat tulevat tuntemaan sen nahoissaan.

  • Istoo sanoo:

    Historiaan suhteutettuna ei ole vuonna 2012 tapahtunut mitään mullistavaa: pikkasen vakavampi tsunani tapahtui jo vuonna 2004 Thaimaassa, kannabis on jo laillista Amsterdamissa ja Arabimaissa jo 70-luvulla riehuttiin (Iranin vallankumous, öljykriisi ja Saddam Hussein.)

    Toisin sanoen ei ole olemassa mitään merkkejä mistään muutoksesta. Nasa, eivätkä mitkään tähtieteelliset yhdistykset ole huomanneet muutoksia auringossa tai magneettikentässä. Viimeinen johtopäätös on:

    J***lauta, minkälaisia ihmisiä on maailma täynnä. Sen huomaa, että uskontoa ei saada pois ihmisestä, vaan se muuttuu tälläiseksi maailmanlopun odottamiseksi tai palvomiseksi. Ensi viikko on ihan samanlainen viikko kuin muutkin.

  • Entity sanoo:

    Talouskriisi on vain pankkiirien ja kapitalismin kriisi. Vaihtoehtoja on olemassa.

    Itse sekoilin kymmenen vuotta kannabiksen kanssa. Sinä aikana näin monen alunperin fiksun ihmisen sekoavan, monen siirtyvän kovempiin aineisiin ja jouduinpa hyvän ystävän saattelemaan hautaankin. Muutama idioottikin pääsi hengestään, mutta se ei ollut suuri menetys edes heille itselleen. Eräällä entisellä ystävällä on pysyvä aivovaurio, muutama tuttu kiertää linnasta linnaan. Olen silti sitä mieltä, että sallivampi lainsäädäntö ja hoitoonohjaus ilman merkintää rikosrekisteriin poistaisivat monet noista ongelmista, koska nykyään huumeita saa vain rikollisilta ja niiden käyttäjät ovat automaattisesti rikollisia itsekin. Mutta tässäkään asiassa ei ole mistään luonnonlaista kyse vaan, ihmisten toiminnasta, joka voidaan kyllä muuttaa.

    Miettikää ihan tosissanne mikä on se suunta mihin ihmiskunnan pitäisi mennä? Porvarit puhuvat vapaan markkinatalouden puolesta ja tottakai myös puolustavat oikeuttaan hyväksikäyttää toisia ihmisiä oman etuoikeutetun asemansa säilyttääkseen. Heidän vaatimansa työelämän huonontaminen ja hyvinvoinnista luopuminen eivät ole kuitenkaan pakon sanelemia, vaikka he mielellään sellaisina ne esittävätkin.

    Monesti tuntuu, että asioiden oletetaan muuttuvan parempaan suuntaan, jos vain saataisiin kelloja käännettyä taaksepäin. Miksi ei mentäisi eteenpäin? Jos maapallo ylikuumenee, jäähdytetään sitä. Jos asteroidi uhkaa törmätä, rakennetaan avaruusalus ja siirretään asteroidi vaarattomalla radalle. Jos maapallo ylikansoittuu, valistetaan ihmisiä perhesuunnittelusta ja rakennetaan siirtokuntia avaruuteen.

  • Silence sanoo:

    Eikö jokainen saa uskoa mihin haluaa, ei se ole toiselta pois, jos ei itse usko johonkin mihin joku toinen uskoo. Ei toista pitäisi näin kamalasti haitata se mihin joku muu uskoo. Se vaan pitää sulattaa, että kaikki ei ajattele kuin itse. Eihän siitäkään mitään tulisi, jos kaikki olisivat samaa mieltä, silloin emme saisi uusia näkökulmia ikinä, eikä kukaan kyseenalastaisi mitään. Kun on eri näkökulmia, niin silloin jokaista mielipidettä voidaan tarkkailla ja korjata, jos huomataan, että oma näkemys ei ollutkaan se täydellisyys.

    Toisen näkökulman arvostelussa ei kumminkaan saisi vajota alentavaan sävyyn (hömppää, roskaa, olet hullu/tyhmä jne…), vaan tuoda julki, että miten itse näkee asian ja todeta vaan että näkökulmamme ovat eriävät. Sitten voi alkaa pohtia syitä ja ajatuksia miksi ne eroavat, onko mahdollisesti minun teoriani se väärä vai mistä johtuu. Ei siis saisi suoraan olettaa, että toinen on väärässä ja minä oikeassa. Totuus voikin olla kummankin teorian välimuoto.

    Kaikki pitäisi hyväksyä ja kyseenalaistaa omatkin näkemykset, jos ei kumminkaan tule siihen lopputulemaan, että omassa näkemyksessä olisi mitään vikaa, niin sitten täytyy vain todeta, että ajattelemme eri tavalla. Turha toista on yrittää käännyttää omiin näkemyksiin liian voimallisesti, tiedonkipinöitä voi heittää ilmaan ja toinen nappaa ne kiinni, jos siltä tuntuu. Jokainen mieltää asiat sellaisenaan miten ne resonoi itselleen parhaiten.

    Se mikä toimii itsellä, ei välttämättä toimi toiselle. Olemme jokainen eri polulla ja eri kohtaa polkua. Meidän on vaikea neuvoa toista, koska jokaisella on oma suunnitelma, mutta jokaista tarvitaan, jotta voisimme oppia ja kehittyä.

    Jos joku uskoo maailmanloppuun ja toinen henkiseen muutokseen ja kolmas ei kumpaakaan, niin antaa kunkin uskoa miten haluaa. Eri näkökulmat ovat tiedollista rikkautta, koska ne kyseenalaistavat toisensa.

  • theWonderer sanoo:

    @Ogeli

    Mutta radioaaltojen olemassolon voi todistaa ja niitä voi mitata. Kaikenmaailman ylempien ulottuvuuksien olemassaoloa ei voi millään tavalla todistaa.

  • Huttu sanoo:

    minä sanoi: ”21.12.2012 on juhlapäivä kaikille vihkiytyneille valontyöntekïjöille kaikille muille jotka odottavat ja haluavat maailmanloppua tulevat kyllä pettymään,täytyy muistaa että tämä vuosi kiinnosta kuitenkin kourallinen ihmisiä”

    Tuota.. Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, ja miksikäs ei oltaisi, niin 21.12.2012 on juhlapäivä vain ja ainoastaan keski-amerikan/etelä-amerikan väelle, varsinki Maya-kansalle. Länsimaalaiset idiootit hörhöine guruineen ovat kaapanneet itselleen tämän kyseisen päivän ja kuvittelevat sillä olevan jotain merkitystä, samalla antaen omalle olemassaololleen mystifioidun merkityksen. Vihkiytyneet valotyöntekijät… voi jessus mitä soopaa..

    Keski/etelä-Amerikan ihmiset, Mayat varsinkin, ovat monta kertaa sanoneet että tämä päivä on heille sama kuin normaali uusivuosi, eli vanha kalenteri loppuu ja uusi alkaa. Samalla tavalla kuin nykymaailmassakin uutena vuonna kalenterivuosi 2012 loppuu ja alkaa 2013.

  • Karhu IV sanoo:

    Eipäs nyt valotyöntekijät sorruta egoiluun. Saanen muistuttaa kuka on Jumala? Minä.

  • Huttu sanoo:

    Ton valotyöntekijän tekstistä jäi jotenkin sellainen olo että he oikein odottavat että muut kuin heidän lahko joutuisi kärsimään. Enpä olisi yllättynyt jos tulevaisuudessa tuosta lahkosta muodostuu terroristisolu, joka ottaa tähtäimekseen matti meikäläiset jotka käyttävät rahansa perheensä ruokkimiseen ja ylelliseen elämään.

    Jotenkin pelkäsin myös että tuosta uusimmasta jenkkien kouluampumisesta tulisi sellainen uutinen jossa valotyöntekijä oli päättänyt vapauttaa lapset tulevalta tuomionpäivältä. Saas nähä millanen motiivi paljastuu.

  • Silence sanoo:

    Mikäli olen oikein sisäistänyt ns. Valontyöntekijä-termin, niin Valontyöntekijä ei pidä itseään muita parempana tai ylempänä. Ero on vain siinä, että Valontyöntekijä on ns. herännyt ja oivaltanut mistä on kyse. Valontyöntekijät eivät ole lahko, jotka pakottavat toisia ”heräämään”. Sisimmissään kaikki eivät edes halua herätä tai heidän elämänsuunnitelmiin kuuluu vaeltaa ”nukkuvana”. Tämän Valontyöntekijät tiedostavat ja kunnioittavat toisten vapaata tahtoa.

    Valontyöntekijän ei tarvitse edes puhua mitään auttaakseen muita muistamaan mistä on oikein kyse, pelkkä läsnäolokin riittää – hänen asenne elämään jne. Pelkkä hymy voi riittää heikentämään jonkun ”nukkumissyvyyttä” kohti heräämistä. Ihmistä ei voi pakottaa heräämän, vaan herääminen tapahtuu ymmärtämisen ja sisäistämisen kautta – tässä prosessissa Valontyöntekijät tukevat.

    Jokaisen täytyy oivaltaa oma todellisuutensa, ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu.

  • theWonderer sanoo:

    Ihmiset ovat unessa ja sen syynä on viihde ja kulutuskulttuuri. Keskitytään vaan tv-sarjoihin, shoppailuun ja tietokone/konsolipelien pelaamiseen. Ja sitten tehdään jotain tyhmää liukuhihnaduunia. Uskotaan kaikki mitä poliitikot ja rahamiehet sanoo. Siinä unessa ei ole mitään mystiikkaa tai magiaa, se on vain ihmismielen psykologista manipulointia ja keino hallita massoja.

  • Ogeli sanoo:

    Silence, hyvin sanottu.

    Ote Paulo Coelhon kirjasta Valon Soturin käsikirja:

    Valon Soturi uskoo.

    Koska hän uskoo ihmeisiin, ihmeitä alkaa tapahtua. Koska hän on varma, että hänen ajatuksensa voivat muuttaa hänen elämäänsä, hänen elämänsä alkaa muuttua. Koska hän uskoo lujasti löytävänsä rakkauden, rakkaus saapuu.

    Välistä hän pettyy. Välistä hän saa kolhuja.

    Ja silloin hän kuulee huomautuksen: ”Kylläpä hän on naiivi!”

    Mutta Soturi tietää, että kannattaa maksaa hinta. Jokaista tappiota kohden hän saavuttaa kaksi voittoa.

    Jokainen uskova tietää sen.

  • tunut sanoo:

    theWonderer: katsos nähkäämme eräs henkilö on taas tajunnut missä mennään, ottakaa te muutkin opiksenne hänest’ä ja alkakaa seuraaman boxin ulkopuolelta asioiden etenemistä ja syitä tapahtumille, kaivakaa niitä syitä.
    seurailkaa tästä eteenpäin ja ihmetelkää tätä asioiden valumista kohti scifi henkisen elokuva-tyylin maailmaa jossa ihmisiltä riistetään kertakaikkisen hieno Vapaus.! no ei tässä vielä kaikki te ette edes tajua sitä kun asioita tapahtuu pikku hiljaa ja niille annetaan eri merkitys.. tälläisessä hienossa maailmassa sitä sitten pitäisi suorittaa ja rakastaa elämistä? ehkä me harvat niin teemmekin mutta päättäjät ja salateerikot joutuvat Syvimpään..

  • Ulululululululullulu sanoo:

    Ave satanas!

  • Mikkelsson sanoo:

    Itseä kiinnostaa kovasti tuo 5d. Jotenkin sain punaisesta langasta kiinni mutta lisätiedot ei olisi pahitteeksi. Toivottavasi tuona ”maailmanloppupäivänä” tapahtuu jotain positiivista.

  • theWonderer sanoo:

    ”Maailmanloppupäivänä” tapahtuu jotain positiivista jos me teemme jotain positiivista!

  • Silence sanoo:

    Jos kaikki lopettaisivat epärehellisyydet, sotimiset, vallanhimon, rahan palvonnan jne. ja panostaisivat yhteiseen hyvinvointiin jne. Tämä olisi jo hyvä alku =)

  • 555+111 sanoo:

    Ja jos tädillä olis munat, se olis setä.

  • Jugi sanoo:

    Totta.

  • theWonderer sanoo:

    Ja jos tädillä olis munat, se olis setä.

    Ei välttämättä! Jos kyseessä on intersukupuolinen nainen, niin sitten voi tädilläkin olla munat!

  • arjektina hav chirtars jilu

  • joku sanoo:

    Ei tuu mitään maailmanloppuu,korkeintaan joku mallimaailman loppu,kun ihmiset on nii läskei

  • Ogeli sanoo:
  • jatu sanoo:

    3 päivää……

  • Ogeli sanoo:
  • Kuolemantuoja sanoo:
  • Kuolemantuoja sanoo:

    Se on jotenkin hassuu kun löysin tämän uutisoinnin ilta-sanomista, että on löydetty uusi kalenteri(joka on vanhempi) joka kumoaisi vanhan kalenterin(joka on uudempi). Eli Mayat teki uudemman kalenterin, jonka mukaan uusi aika alkaa 21.12.2012.

    ”Guatemalasta on löydetty vanhin(korostan, vanhin) tunnettu mayakalenteri, joka muuttaa käsitykset ”mayakansan ennustamasta maailmanlopusta”.

    http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288468349419.html#comments-anchor

    Eihän nyt tsiisus sentää vanhempi kalenteri voi kumota uudemman(ei edes nykypäivänä), jos inkkarit väsäs uudemman kalenterin. Mutta en usko kumminkaa, että maailmanloppuu tulee, koska se on niin laaja käsite, ja sen voi määritellä ihan miten vain.

    Uusi aika, voi tarkottaa ihan mitä vaa, ihmiset voivat kehittyä teknologisesti eteepäin, ja tulee jokin tieto jostain mullistavasta keksinnöstä esim. Vaihtoehtoi löytyy rajattomasti.

  • Jackie sanoo:

    Ton Georgen videohan Ogeli kertoo et toi sun toinen linkki on huonoa tavaraa. Et jo riittää energian tuhlaus tommosiin mielikuvitteellisiin asioihin.

  • Wespa sanoo:

    Mayjoilla on aina ollut useita eri kalentereita eri aikakausien ja asioiden mittaamiseen. Tuo ei ole sinäänsä mitään uutta tietoa, eikä se kumoa sitä, että 21.12 mittaava kalenteri mittaa maapallon, ihmiskunnan, ihmisten ja sivilisaation kehitystä. Tuo vanhempi kalenteri sitten mittaa jotain muuta asiaa. Mayoilla on erillinen kalenteri myös viljelykausien mittaamiseen.

  • Ogeli sanoo:

    Toin vaan erilaisen mielipiteen pöytään vaikken täysin olekaan samaa mieltä Georgen kanssa. Vaikka mitään ei nyt lähipäivien tai viikkojen aikana tapahtuisikaan niin uskon silti, että massiivinen muutosprosessi on käynnissä. Baktun päättyy, mutta mitä se tarkallaan ottaen tarkoittaa? Miksi pyramidit ovat myös kalentereita, jotka sanovat että 2012 on käänteentekevä vuosi? Itse uskon, että muutoksia aletaan toden teolla vasta nähdä vuonna 2013. Tämä vuosi oli vasta alkusoittoa.

    Prosessi saattaa kenties kestää vuosia, muttei kuitenkaan enää sukupolvia. Aika on muuttunut ja nopeutunut. Olen oikeasti vakuuttunut siitä, että meillä on edessämme Kulta-aika tavalla tai toisella. Silloin ei enää tarvita rahaa ja muita orjuutussysteemeitä.

    Miksi Nikola Tesla halusi vapaata energiaa maailmaan? Jotta ihmisten ei tarvitsisi tehdä niin paljon töitä ja että heillä olisi aikaa omalle henkiselle kehitykselleen.

  • Silence sanoo:

    Nikola Teslahan taisi rakentaa vapaaenergia-auton ihan normaaleista osista. Ajoi muistaakseni 90 kilometriä ja purki autonsa, varmaan sen vuoksi ettemme ollut silloin vielä valmiita siihen (olisimme käyttäneet vapaataenergiaa tuhoamiseen jne). Näin lyhyesti kerrottuna.

  • Ogeli sanoo:

    Valitettavasti Tesla vaienneetiin syystä tai toisesta ja suurin osa hänen keksinnöistään mahdollisti monet tulevat mustat projektit joista suurella yleisöllä ei ole hajuakaan. Kaikki, jotka ovat hänen jälkeensä keksineet samanlaisen energiamuodon ovat joko lahjottu tai uhkailtu hiljaiseksi. Loput heistä ovat kadonneet.

    Tuo siis kaiken ufosalailun sun muun lisäksi. Ei muka kuulentoja neljäänkymmeneen vuoteen. Jos ihmiset oikeasti uskovat tuohon niin hyvin on uponnut valheet. Onneksi kaikki totuus tulee kuitenkin aina lopulta valoon.:)

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Tietääkö kelle muullekkin 13 on pyhä luku, ja missä monessa asiassa numero 13 ilmenee?

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012121816467576_uu.shtml

  • ari teräväinen sanoo:

    Mikään ei muutu ihmisen elinajan sisällä: Maailmankaikkeus ja todellisuus on aina edelleenkin olemassa olevana asiana?

    Tähtiportissa on kuvattu realistisella tavalla miksi maapallo on eristetty kaikesta olevasta? Ja kaikki ei ole yhtä suurta perhettä on aina hyvin monta yhtäaikaista ja rinnakkaista todellisuutta tähtiportissa paha on läsnä olevana?

    Yhdysvaltojen itsekehua kuinka hyviä he on : He ei ole hoitaneet leiviskäänsä niin hyvin olisivat maailman esikuva ja johtotähti täällä !?!

    Ei venäjä tai Kiinakaan ole mikään esikuvallinen tekijä täällä: Matkii Yhdysvaltoja ja ostaa maata Afrikasta paikalliset hallitukset ajaa viljelijät mailtaan kodit jyrää puskutraktori ?

    Elokuvassa Avatar: Ja mikä on tämän elokuvan opetus meille täällä ….

  • Hexa sanoo:

    Ufot saisivat tulla jo ja pelastaa meidät 95% ihmisistä valheen ikeen alta ja syöstä hullut vääristelijät ja manipuloijat toiselle planeetalle ta isitten päin vastoin, antaisivat niiden elää hyvää elämää jotka sitä haluavat ja siihen pyrkivät mutta tässä yhteiskunnassa EI vain Voi sitä Saavuttaa!!

  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”Mutta radioaaltojen olemassolon voi todistaa ja niitä voi mitata. Kaikenmaailman ylempien ulottuvuuksien olemassaoloa ei voi millään tavalla todistaa.”

    No itse asiassa…Jos oletus korkeammista ulottuvuuksista tuottaa hypoteesin reaalimaailman käytöksestä, niin sen voi mitata. Esimerkkinä vaikkapa neliulotteinen aika-avaruus Einsteinin kenttäyhtälöiden perusteella.

    Ongelmana on, että korkeampaan ulottuvuuteen voi tietyssä mielessä projisoida äärettömän määrän ratkaisuja, jotka näyttävät samalta kun niitä redusoidaan alempaan ulottuvuuteen, esimerkkinä monet tensori-laskut.

    Tämän takia ToE:t (theory of everything:it) joissa on useampia kuin 4 ulottuvuutta ovat hankalia ja tietyssä mielessä tautologisia. Tämä siis ilman ToE:jen mahdollista ristiriitaa Gödelin epätäydellisyys aksiooman kanssa.

  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”No itse asiassa…Jos oletus korkeammista ulottuvuuksista tuottaa hypoteesin reaalimaailman käytöksestä, niin sen voi mitata. Esimerkkinä vaikkapa neliulotteinen aika-avaruus Einsteinin kenttäyhtälöiden perusteella.”

    Eli tässä tapauksessa, jos 5D tms huttu vaikuttaa jotenkin reaalimaailmaan siten että sen voi mitata, niin se voidaan varmistaa.

    ”esimerkkinä monet tensori-laskut.”

    Käytännönläheisempänä vaikkapa paperille 2D projisoitunut ympyrä, joka voi 3D-maailmassa olla about mitä tahansa pallosta ja kartiosta lähtien.

  • jatu sanoo:

    2 päivää….

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Mitä kahden päivän päästä tapahtuu? *Viisastelee*

  • Silence sanoo:

    Gangnam sinetöi lopun =)

    http://youtu.be/bM4prGJf4Nw

  • Jackie sanoo:

    Perjantaina on vähä niiku auringon pimennys mut vaan toisenlainen taivaankappaleiden järjestäytyminen.

    Koska tää on harvinainen juttu ni tätä pelätään ja toivotaan tuomionpäivänä ja ylösnousemuksen päivänä kuten ihminen on koko historian ajan tehny erillaisista taivaankappaleiden järjestäytymisistä. Toisaalta jotkut hyppii joidenkin uusi aika ajatusten tahtiin. Ja sit on tälläsiä kun minä mitkä menee ”ei tapahdu mitään” ajatusten tahtiin. En tiedä mikä hahmo on parasta olla mutta olisin mielissäni jos pääsisin seuraamaan joidenkin heimojen ”uudenvuoden” juhlia. Täällä kun nyt on jotain ”doomsday” partyja mitkä eivät sytytä.

  • Ogeli sanoo:

    Kuten Mayat sanovat ei mikään lopu vaan uusi aika alkaa ihmiskunnalle. Vesimiehen aika! 🙂

    Vain luoja voi tietää, että miten muutokset pidemmässä mittakaavassa tapahtuvat. Meidän pitää vain luottaa siihen ja olla huoletta.

  • Jackie sanoo:

    Pakko myöntää Silence et toi oli paras profetia video mitä oon nähny 😀 haha. Nyt ei voi muuta kun uskoa.

  • Jackie sanoo:

    Pakko myöntää Silence et toi oli paras profetia video mitä oon nähny 😀 haha. Näiden todisteiden valossa ei voi muuta kun uskoa.

  • Jackie sanoo:
  • Ogeli sanoo:

    Antaisin melkein mitä vain jos näinä aikoina voisi olla esim. pyramidien tai muiden pyhien paikkojen luona. Energia kuulemma virtaa niissä paikoissa vieläkin, mutta ei enää yhtä vahvana kuin entisinä loistoaikoina. Muinaiset yrittivät rakentaa pyramideja ympräi maailmaa luodakseen jonkinlainen kristustietoisuusverkoston ja osittain onnistuivatkin siinä.

  • Huttu sanoo:

    Eikai ne nyt mitään kristustietoisuusverkkoa pykänny kun Kristus nimenä ja käsitteenä tuli varmaan käyttöön vasta joskus vuonna 100 AD?

    Ehkä niillä oli jonkinlainen maanlaajuinen tietoliikenneverkko, vähän iinkuin internet nyt meillä, mutta hologrammitekniikkaa hyödyntävä? Muistaakseni eräässä Ancient Astronauts -jaksossa käsiteltiin tota ja se oli varsin mielenkiintoinen jakso 🙂

  • Jackie sanoo:

    Antaisin mitä vaan että ihmiskunta ”heräis” ja rupeis tajuumaan että ajatus lentävästä spagetti hirviöstä on vaan ajatus.

    Ajatus möröstä kaapissa on vain ajatus, mutta se hallitsee ihmisolentoa aika paljon… Esimerkiksi kääriytymään peittoon niin että on naama seinää vasten eikä mikään raaja tule peiton alta pois. Samalla tavoin ihmiset kääriytyvät unelmiin tai pelkoihin taivaankappaleiden liikkeiden vaikutuksesta.

    Antaisin siis mitä vain että ihmiset kohtaisivat itsensä eivätkä kääriytyisi peittoon sen takia että omat aivot sanovat mörön olevan kaapissa. Ihmiset pakenevat ITSEÄÄN….

  • Ogeli sanoo:

    Huttu,

    Puhuttiinko siinä pyramidien vaikutuksesta ympäristöön? David Wilcockin Lähdekenttä-kirjassa on juttua siitä, että pyramideilla on parantava vaikutus ihmisiin ja ympäristöön. Sen lisäksi pyramidit myös toimivat initaatiopaikkoina tarpeeksi kypsille henkisille ihmisille kuten Jeesukselle… Uusimpien teorioiden mukaan ainakin Gizan pyramidi on myös kello, jonka aika päättyy huomenna. En ole varma, että pitääkö se paikkansa.

  • Ogeli sanoo:

    *Siis Gizan pyramidit ovat kello, jotka päättyisivät ylihuomenna*

  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”David Wilcockin Lähdekenttä-kirjassa on juttua siitä, että pyramideilla on parantava vaikutus ihmisiin ja ympäristöön.”

    Khyyllä. Näkee niiden parantavan vaikutuksen kun katsoo Egyptiä tai Väli-Amerikan maita.

    Paljos se egyptiläisten keskimääräinen elinaikaodote on verrattuna vaikka suomalaisiin, jotka eivät ole nähneet pyramideja kuin kuvissa?

  • Huttu sanoo:

    Mä en muista Ogeli ihan tarkkaan, siitä on aikaa kun se jakso tuli. Mut on esim löytynyt mielenkiintoisia hieroglyfejä joissa olis kuvattu jonkinsortin hologrammiteknologiaa, henkilö pitää kädessään laitetta josta lähtee säteitä yms.

    Vastaavanlaisia kapistuksia on ollut myös pyramidien rakennuttajien käsissä, kenties jotain antigravitaatiohärpäkettä pidellyt? Nyt mut leimataan hörhöks, mutta niitä pyramidien kiviä ei vaan liikutella ihmisvoimin 😀 Vaikka tosin muinaisajan ihminen on ollut monissa asioissa todella kekseliäs, haluan uskoa että siinä on ollut joitain muitakin voimia liikkeellä 🙂

    Muinaisilta ajoilta löytyy ihan liikaa legendoja ja myyttejä, reliikkejä ja taideteoksia, kaikki ei nyt ihan täsmää 🙂 Toivottavasti joskus saadaan vielä selvyys meidän historiaan.

  • Ogeli sanoo:

    R. A. Tionaali, niitä tutkimuksia oli tehty mm. Venäjällä, jossa tiedemiehet olivat rakentaneet isojakin pyramideja joskus 1990-luvulla. Joku voi yrittää etsiä niitä tutkimuksia netistä, mutta tuossa kirjassa on niin paljon hienoa tietoa suomeksi.

    Kaikki muut jäljellä olevat pyramidit ovat hyvin rapistuneita ja vaikka niistä voi aistia energian vielä niin ei niillä ole enää samanlaista vaikutusta. Aikoinaan pyramidit olivat päällystettyjä kalkkikivillä ja hiottu niin kirkkaiksi, että aurinko hohkasi takaisin niistä. Ajatelkaapa sitä majesteettista näkyä!

    Gizan pyramidit olivat myös samassa linjassa Orionin vyön kanssa:
    http://www.semiregular.com/mika/orion.html

    Sfinksi on leijona ja se vastasi aikoinaan Leijonan eläinrataa, joka näkyi Egyptin taivaalla.
    http://www.youtube.com/watch?v=TsofKUDXds4

    Huttu, olet aivan oikeilla jäljillä. Tervetuloa ”hörhöjen” klubiin. Se on varmaa, että käsin ei noita pyramideja rakennettu. Korkeintaan muokattiin jälkeenpäin.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Sanoisin, että se on mahdottomuus, että ihminen on rakentanut Kheopsin pyramidin. Noin 2.5 milj kiveä, 2.5-5 tonnin painoisia järkäleitä suurimmaks osaks, ja joukossa oli jopa 50 tonnin painoisi järjäleitä. Pyramidin rakentaminen kesti 20-30 vuotta kuulem.
    Mutta, muistan kun tuli dokkari asiasta, että se on mahdotonta, ensinnäkin oli pitänyt laittaa yksi kivi paikoilleen joka 5-9 min, yötä’ päivää, yli 20 vuoden ajan.

    Vastaavia rakennelmia on ihmetelty ympäri maailman. Esim Keski-Amerikassa Atsteekkien suurin pyramidi, jonka sivut ovat yhtä pitkiä metrilleen kuin myöskin Kheopsin.

  • Kuolemantuoja sanoo:

    Ogeli: ”Kuten Mayat sanovat ei mikään lopu vaan uusi aika alkaa ihmiskunnalle. Vesimiehen aika”!
    Kuten aikasemmin sanoin, että Mayjojen pyhä luku on 13. Ja heidän kalenterin mukaan uusi aika alkaa 21.12.2012. Heidän kirjoituksissaan sanotaan, että HÄN/SE saapuu tuona merkkipäivänä. Monet ovat spekuloinu, että Antikristus saapuu sinä päivänä. Ja Mayat näkivät tämän enteen. Numero 13 yhdistetään voimaakkasti Antirkistukseen, paholaiseen, Vesimieheen ja Illuminatiin. Seuraava Antikristus on Vesimies, ja kohta alkaa Vesimiehen aika.

    http://www.laverdaduniversal.org/juonet.html

    http://www.youtube.com/watch?v=g_fQs7ZHDfw

    Planeetta Saturnus yhdistetään Paholaiseen monissa kirjotuksissa. Täs yksi mielenkiintoinen video. Ja niitä riitää muutenkin paljon, samoin kirjotuksii.

    http://www.youtube.com/watch?v=7-UijZx12MQ

  • paranormaalifani sanoo:

    MAAILMAN LOPPUA EI TULE!

    Mayathän kaikki kuoli,koko heimo tuhoutui. JOTEN ei se siitä kummene kun se kalenteri loppuu,kaikkihan kuoli? ELI EI OLE EDES TEHTY LISÄÄ NIITÄ! JOTEN IHMISET LAKATKAA PELOTTELEMASTA IHMISIÄ!! >:((

  • WeAreNotAlone sanoo:
  • R. A. Tionaali sanoo:

    ”R. A. Tionaali, niitä tutkimuksia oli tehty…”

    Elinajanodotetta kysyin.

    Egypti, pyramidien lähellä oleva paikka: 73 vuotta
    Meksiko, pyramidien lähellä oleva paikka: 76 vuotta
    Suomi, kaukana pyramideista: 79,9 vuotta
    Islanti, uskomattoman kaukana pyramideista: 82 vuotta
    Japani, toooodella kaukana pyramideista: 83 vuotta

    Voisi näin faktojen valossa melkein väittää, että pyramidien läheisyys TAPPAA ihmisiä…Jos siis ei ymmärtäisi korrelaation ja kausaliteetin välistä eroa.

    ”Sanoisin, että se on mahdottomuus, että ihminen on rakentanut Kheopsin pyramidin.”

    Ei elämä…Minkä takia kehittyneet epä-ihmiset olisivat rakentaneet noin pienen pyramidin noin heikosta materiaalista?

    Oletettavasti nämä epäihmiset kykenevät tähtienväliseen matkailuun…Tällöin pari kilometrisen pyramidin rakentaminen esim. timantista olisi naurettavan yksinkertaista.

    Ihan aikuisten oikeasti, JOS jokin laji pystyy tähtienväliseen matkailuun KAIKKI kuviteltavat rakennusprojektit – ehkä Dyson palloa lukuunottamatta (Dyson-rengas sen sijaan onnistuu) – ovat *täysin* lastenleikkiä.

    Tällöin jokin kivikasa EI ole se, mitä tuollainen laji rakentelisi.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Paranormaalifani

    Mayjojen jälkeläisii on vielä. Ja jotkin Mayojojen tavat eivät ole kuolleet edes

  • Ogeli sanoo:

    Lisää Graham Hancockia:
    http://www.youtube.com/watch?v=e2qE0lOIBtE

    Hieman yli keskivälin paikkeilla puhutaan ylihuomisesta. Olivatko mayat sitten oikeassa?

  • Jaa´`a says: sanoo:

    Alkaa tuntua uutisista päätellen että ainakin meikäläisen maailma loppuu. Viddu viikko lomilla ja kaikki sekaisin työmaalla. Tämähän oli jo 2 vuotta sitten nähtävissä. No joo antaa mennä..Tätä ne mun unet ties,,

  • jatu sanoo:

    1 päivä…..

  • Ogeli sanoo:

    Ja sitten aika pysähtyy. 🙂

  • Sarco sanoo:

    Lauantai tulee oleen kaljapäivä, sillä nettoan silloin lähemmäks nelinumeroisen summan kahisevaa erinäisiltä foliohatuilta sen takia että mitään ei tapahdukkaan perjantaina 😀 Ois pitäny tajuta alkaa lyömään noita vetoja vähän aijemmin niin ois saanu enemmänki

  • Huttu sanoo:

    Mä meinasin sit taas jos alkais itekki kirjottaa tollasia ennustuksia ja skenaarioita, vois yrittää saada myytyä tonne jenkkilään jos sais lyötyä rahoiks 😀

  • jatu sanoo:

    Aika paniikissa ihmiset on ympäri maailmaa, vaikka siihen ei ketään uskokkaan 🙂

  • Sarco sanoo:

    Noniin arvoisat foliohatut, paranoista kärsivät ja fantasiamaailmoissa elelevät ystäväni. Osassa maailmaa on jo 21. päivä eikä mitään ole tapahtunu. Mihinkä aikoihin suunnilleen sen nibirun pitäis tulla, meidän pitäisi siirtyä toisiin ulottuvuuksiin, ajan pysähtyä, kuolettavan epidemian levitä… [jatka listaa loputtomiin]?

  • jatu sanoo:

    Ei tässä mitään pitänytkään tapahtua, nyt aletaan jännittämään seuraavaa päivämäärää.

  • Sarco sanoo:

    2016 taitaa olla lähin, kyllä sillon varmasti tapahtuu jotain kun ei ole vielä tapahtunut 🙂

  • Silence sanoo:

    Maailmanlopun keskustelu:
    http://areena.yle.fi/tv/1769370

  • jarko sanoo:

    sarco kello 13.00 suomen aikaa.

  • Ogeli sanoo:

    Nyt alkoi jännä päivä. 🙂

  • tontox sanoo:

    booom!! jaahas täällä ollaan, vetäs kännit 😀

  • Ogeli sanoo:
  • jatu sanoo:

    0 päivää, se olis sitten paljon odotettu ja puhuttu 21.12.2012. saas nähdä miten päivä etenee?

  • Ogeli sanoo:
  • Ajatusvirhe sanoo:

    Päivä etenee niinku normaali perjantai,ihmiset ostaa alkoholia, sitte tapellaa nussitaa ynm. laittakaa ne foliohatut ny roskii jo. Eiköhän nuita hulluja oo jo tarpeeksi tässä maailmassa.

  • jatu sanoo:

    Ogeli:
    Ei ole kauaa kun tuo kaveri tuli alas puusta, en ole ennen nähnyt kenelläkään noin pitkiä käsiä?

  • Ogeli sanoo:

    Drunvalo tuli kyllä jostain ihan muualta. 🙂

  • Entity sanoo:

    Pyramidit ja ylipäätään kaikki muinaiset rakennukset ovat mielenkiintoisia. Kokeellisten arkeologien leikit muinaisten työmenetelmien toistamiseksi ovat mielestäni todistaneet vain sen, että paperia ikänsä pyörittäneet tutkijatohtorit eivät yllättäen olekaan mestarillisia kivenleikkaajia ja muurareita.

    Nykypäivän tehokkuusajattelu ei ole vallinnut aina. Esimerkiksi se kuuluisa kiinalainen terrakotta-armeija haudattiin keisarin mukana ja kätkettiin kaikilta paitsi tuonpuoleisessa odottaneilta vihollisilta. Tavallinen maaorja Ping ei varmaan edes tiennyt keisarin hankkeesta. Lähempää löytyy esimerkki myös, kaverini esitteli Etelä-Amerikasta YK-keikan jälkeen mukaan tarttunutta piippua, jonka joku intiaanivanhus oli kaivertanut käsin kivityökaluilla. Piippu oli koristeellinen, erittäin taidokkaasti veistetty, mutta aikaa yhden piipun tekemiseen menikin kuulemma 3-4 kuukautta. Kaupallisen tuotannon aikakautena ihan järjetöntä.

    Työmenetelmien katoamisesta on esimerkkejä lähempänäkin historiassa. Oluen paneminen on tarkkaa hommaa, lämpötilat täytyy hallita koko prosessin ajan. Panimoja on ollut satoja vuosia, mutta tarkkoja lämpömittareita vasta pari sataa vuotta. Panimomestareilla oli aikanaan käytössään keinoja joilla lämpötilat pystyttiin arvioimaan alle asteen tarkkuudella, mutta kenelläkään ei ole enää mitään käsitystä siitä mitä ne keinot olivat. Aikanaan ne olivat ammattikunnan sisällä yleisesti tiedossa, ikään kuin itsestään selviä asioita, joita ei vaivauduttu edes kirjoittamaan muistiin kun lämpömittarit tekivät ne tarpeettomiksi. En epäile hetkeäkään etteikö muinaisilla korkeakulttuureilla olisi ollut käytössään menetelmiä, jotka yllättäisivät keksiliäisyydellään nykypäivän konevoimaan luottavat rakennusmestarit ja insinöörit. Muinaiset ihmiset olivat kuitenkin yhtä älykkäitä kuin mekin ja kun tarve vaatii jonkin tekemistä, ihmisen luovuus keksii yllättäviä keinoja tavoitteen saavuttamiseksi.

    Näin kerran dokumentin sepästä, joka oli tehnyt tehtaaseen nostokoukkuja moottorilohkojen liikuttamisen. Insinöörin laskelmien mukaan sen muotoisen nostokoukun ei olisi pitänyt kestää kuormitusta, jolle se joutui. Teollisesti valmistettu koukku olisikin ratkennut, mutta mestariseppä pystyy hallitsemaan teräksen ominaisuuksia paremmin mihin teolliset prosessit pystyvät. Teollinen tuotanto on optimoitu tuottamaan hyvää keskilaatua, loistavat ominaisuudet ovat yleensä liian kalliita valmistaa että niihin olisi syytä pyrkiä jatkuvasti. Seppä pystyy linjaamaan takoessaan materiaalin virheet ja epäpuhtaudetkin siten, että ne heikentävät rakennetta mahdollisimman vähän.

    Tampereen Vapriikissa oli muutama vuosi sitten Kiina-näyttely. Mieleen jäi 3000 vuotta sitten pronssista valettu varsijousen laukaisumekanismi, joka oli sen näköinen että sen olisi vieläkin voinut iskeä kiinni varsijouseen ja se olisi haukkunut hommansa. Pinnat oli työstetty niin tarkkoihin toleransseihin että mietin ovatkohan eurooppalaiset pajat pystyneet samaan ennen kuin muutaman viime vuosisadan aikana.

    Meitä vaivaa perspektiiviharha. Kuvittelemmme että sata vuotta sitten, kun isovanhempiammekaan ei ollut (tai ehkä täällä olisi syytä puhua isoisovanhemmista?), ihmiskunta putosi puusta ja nyt eletään tiedon ja tekniikan kukoistuskautta koska on telkkarit ja mäkkärit.

    Ehkä maailmanloppu sitten tulikin, koska mulla on ainakin sellainen olo, että pää räjähtää.

  • Ogeli sanoo:

    Huttu, Pane Andovin vastaus noille skeptikoille:
    http://paneandov.com/2012hoax-org-small-insignificant-group-of-distorted-individuals/

    Kuulemma hänen juttunsa eivät liity Maya-kalenteriin. Huomennahan se selviää. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    http://rt.com/news/maya-apocalypse-re-scheduled-616/

    Olisi ollut vuosituhannen pila saada ihmiset uskomaan väärään päivämäärän samalla kun oikea päivämäärä olisikin kahden päivän jälkeen. 🙂

  • Ajatusvirhe sanoo:

    Ogeli, missä se se muailmanloppu on, millo sitä värähdellään sinne 5D tasolle? Selvennätkös hieman. 21 päivä meni jo, 23 päivä kohta menny, äläkä sano et se tapahtuuki 2013.. Jos huomenna herään rapulaan, totean sut virallisesti ”hörhöksi”

  • Ogeli sanoo:

    23.12.2012 – 28.03.2013

  • Ajatusvirhe sanoo:

    Se päivämäärä siirtyy joka vuosi…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto