ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Floridassa havaittiin Ufoja marraskuussa

Useat ihmiset Floridassa Yhydsvalloissa havaitsivat oudon ilmiön 10 marraskuuta. Taivaalla liikkui useita valopalloja.

Kohteet saatiin kuvattua myös videolle.

Alla olevalla uutisvideolla mm. silminnäkijät kertovat lisää tapauksesta.

Ilmiön syy ei ole vielä selvinnyt. Asiaa selvitellään ja ainakin Floridan lentokentään on otettu yhteyttä ja kyselty oliko tuona iltana ilmassa heidän koneitaan.

Floridassa on hämmästelty aikaisemminkin outoja valoilmiöitä, mm. viime vuoden joulukuussa.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

23 kommenttia aiheeseen: Floridassa havaittiin Ufoja marraskuussa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Akvinolainen sanoo:

    Arveluttavan Foxin uutinen ja mummeli todistajana. Ei kuitenkaan vakuuta tämäkään.

  • Tumppi sanoo:

    Joo. Hitaasti liukuvia valoja nähty ja kuvattu. Ikävä kyllä ei käy todisteeksi mistään paranormaalista. Mitenhän FOX jaksoi innostua tästä.

  • T sanoo:

    Kiinalaisilta lyhdyiltä näyttäisivät videon perusteella. Lähes paranormaalia on mielestäni se, että tämä on päässyt uutisiin.

  • jatu sanoo:

    Nojoo, taitaa mennä lyhtyjen piikkiin tämäkin tapaus. Koska tulee jotain muuta, kuin kaukana horisontissa häämöttävä valopallo?

  • Jaa´`a says: sanoo:

    Ei näköjään vieläkään osata yhdistää väkkyviä tuulen mukan liikkuvia valoja ”ufolyhtyihin” Ajattelin itse väsätä eri värisiä lyhtyjä ja kuvata ne sitten, kunhat jäät vielä vahvovat. Ajattelin päästää ne ilmaan järven jäältä kunhan keli on sopivan tyyni.

  • kuranormaaliblogi sanoo:

    Ei vakuuta, ei.

  • Mölliapiba sanoo:

    Floridassa on satoja lentokenttiä. Ei vain yhtä? 🙂

  • Masa sanoo:

    Olen ihmetellyt miksi ufot aina ajavat pitkät valot päällä että aika tyhmiä ovat jos haluavat piilossa pysyä.

  • Entity sanoo:

    Minä olen ihmetellyt, että jos avaruusolioiden avaruuslaivat ovat yleisiä taivaalla, miksi niitä ei ole kuvattu pilvin pimein, kun nykyään miljoonat ihmiset kulkevat joka paikkaan kamera taskussaan.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Entity

    Johtuiskohan häiveteknologiasta 😉

  • Höpönpöpö sanoo:

    Joo, tietysti sen on pakko johtua häiveteknologiasta! Mistähän nuo valot sitten johtuvat..?!?

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Höpönpöpö

    Vastasin Entityn viestiin, että miksi niitä ei näy taivaalla, en tämän videon 😉

  • Kanavamies sanoo:

    Muuten lentäisivät täydellä häiveteknologialla, mutta joku intergalaktinen EU pakottaa direktiivissään pitämään ajovaloja kaikissa aluksissa aina päällä. Toista se oli vielä 1800 luvulla yms. Sen takia näkyy vain valoja. Lähde: henkilökohtainen kanavointi

  • Ogeli sanoo:

    Oletteko haaveksineet positiivisista ufokontakteista? Uudessa Maassa sellaisia tulee tapahtumaan.

    https://www.youtube.com/watch?v=CPriixJ6_Ms&feature=youtube_gdata_player

    Aika on lähellä.

  • Huttu sanoo:

    Eiks sua yhtää epäilytä noi epämääräiset youtube-videot?

    Jos en ihan väärin muista niin tuo Starnations ja Lightworker jutut on peräisin Blossom Goodchildista 😀 Silloin kuin se galaktinen valoliitto vai mikä nyt olikaan oli aiheellinen, ennen kuin niiden piti ilmestyä, niin toi Lightworker konsepti sai alkunsa Blossomin kotisivujen foorumeilla. Eli kaikki hörhöt jotka uskoivat Blossomia kokoontuivat sinne, ja jäivät vaikka rouvan ennustukset meni aika lahjakkaasti penkin alle, he alkoivat kutsumaan itseään nimellä Lightworker ja kokivat elämäntyökseen levittää valon sanomaa 😀

  • Karhu IV sanoo:

    Aina on hauskaa löytää yhteensattumia, eilen oli yksi huomattava 😛

    12.12.12 = (1+2) + (1+2) + (1+2) = 9

    12+9 = 21

    21.12.12

    OMG!!! 😀

  • Karhu IV sanoo:

    OMG the sum of date is the days left!!

    .. Nojoo, Tiedetään, ettei tuo mtn todista. Halusin vaan postata 🙂

  • Entity sanoo:

    Ei tuota voi laittaa häivetekniikan piikkiin, WeAreNotAlone, aikana ennen kännyköitä ja kännykkäkameroita häivetekniikasta ei puhuttu mitään. Silloin havaintojen puutteesta syytettiin lehdistön ja valtiovallan sensuuria. Ufoja piti olla satamäärin, kuitenkin kameroiden tultua joka taskuun ei luotettavien havaintojen määrä ole noussut yhtään.

    Minun mielestäni ainut selitys, joka jää jäljelle, on se että avaruuslaivat taivaallamme ovat paljon väitettyä harvinaisempia. En lähtisi sille tielle, että siellä ne ovat, mutta niitä ei vaan voi havaita mittalaitteilla eikä aisteilla, koska ne käyttävät niin kehittynyttä häivetekniikkaa.

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Entity

    Se olkoon sinun mielipiteesi 🙂

  • Ystävä maan päältä sanoo:

    Avaruuden ystävämme todellakin pitävät itsestään matalaa profiilia, he eivät halua tulla havaituiksi ennen kuin ihmiskunnan tietoisuudentila on noussut tarpeeksi korkeaksi. Vaikka he ovat teknologisesti meitä huomattavasti edellä, ei heidän teknologiansa kuitenkaan mitään taikuutta ole – samoihin fysiikanlakeihin ne pohjaavat. Siksi heillä ei ole mitään häiveteknologiaa ja valot päällä he ajavat, koska heidän aluksensa nyt vain loistavat kun ne ovat käynnissä. Aivan kuten meidän automme hurisevat ja savuuttavat.

    Havaintoja on tapahtunut aikojen saatossa useita, mutta nyt vasta oma teknologinen kehityksemme on edennyt niin pitkälle että voimme tallentaa tapahtumia ympäriltämme. Vaikka heidän tietoisuuden kohotusprojektinsa on vaatinut heiltä useita vierailuja maan päälle, ei heitä niin merkittävästi täällä vieraile.

    Onneksi enään on muutama päivä kun he käynnistävät tietoisuuden kohotus laitteistonsa ja siitä eteenpäin ihmiskunnan tietoisuus alkaa hitaasti, mutta varmasti, kohota. Kuinka kauan tämä transformaatio vie, sitä edes avaruuden ystävämme ei tiedä.

  • Jemine sanoo:

    Eikö oikeat ufot kuiteskin pysty lentämään nopeammin kuin lentokoneet, niin miksei tälläisiä todisteita koskaan löydy. Tai onko kukaan päässyt edes kuvaamaan ufoa, joka lentää matalalla?

  • Entity sanoo:

    Minun mielipiteenikö estää lukemattomien kuvien ja videoiden leviämisen? Mielipiteensä voi valita itse, mutta faktoja ei (vaikka faktat toki voi esittää monella tavalla) ja tällä hetkellä fakta on, ettei ufo-havaintoja ole nykyään yhtään enempää kuin ennenkään, vaikka havaintolaitteiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti.

    Häivetekniikka on kehno selitys. Yhtä vahvoin perustein voin sanoa, että näkymätön mies taivaalla ohjaa elämääsi, tai että jokaista ihmistä seuraa häivepingviini, jota ei voida mitenkään havaita. Heitetään sekaan lauma irvikissoja ja miksei vaikka muutama tieteelle tuntematon tilaulottuvuus tai vaikka aikaulottuvuuskin. Kaikki nämä ovat olemassa, mutta vain viisaat näkevät ne. Niillä jotka luottavat havaintoihin maailmasta ei ole koskaan mahdollisuutta näihin asioihin tutustua.

  • Vergilius sanoo:

    Uskon, että Russellin teekannu saattaa käyttää hävietekniikkaa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto