FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Bob Dean Project Camelotin haastattelussa

Project Camelot haastattelee Bob Deania.

Bob kertoo mm. siitä miten kuolema on illuusio ja tietoisuus jatkaa matkaansa, miten maapallon elämällä on oma tarkoituksensa ja miten kaiken kulkua seurataan. Hän kertoo myös miten hänet otettiin matkalle toiselle planeetalle tai mahdollisesti toiseen dimensioon. Tämä kokemus kesti kuusi viikkoa, mutta hänet palautettiin takaisin omaan aikaansa niin, että vain 5 minuuttia oli kulunut.

Haastattelussa hän avaa myös käynnissä olevaa galaktisen totuuden julkituloa (disclosure).

http://www.youtube.com/watch?v=6aY-WadFk44

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Bob Dean Project Camelotin haastattelussa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Ogeli sanoo:

  Ihan mielenkiintoinen haastattelu tuo kyllä on, tullut vaan nähtyä jo aikoja sitten.

 • Nexeon sanoo:

  Oli joo mielenkiintoinen haastattelu, en nyt muista nähneeni hänen aikaisempia haastatteluja. Pitänee kai kaivella tuolta YT syövereistä.

 • hlk sanoo:

  Mielenkiintoinen, mutta korjaus: ”mutta hänet palautettiin takaisin omaan aikaansa 5 minuuttia ennen lähtöään.” Itse ainakin ymmärsin, että hänet tuotiin 5 minuuttia lähdön jälkeen.
  Ainakakin kohdassa 0:42:45 näin Dean sanoo.

 • Wespa sanoo:

  hlk mielestäni hän sanoo aikaisemmin tyyliin ”5 min before I was taken”, mutta saattaa olla että tulkitsin/muistan väärin, tai sitten hän sanoo asian kahdella eri tavalla joka ei toisaalta olisi ihme 85-vuotiaalta.

 • Nexeon sanoo:

  hlk on oikeassa, näin hän mainitsi useamman kerran videolla

 • Kabanossi sanoo:

  Ai 85v? No ei ihme että kertoo tälläisiä stooreja.

 • Wespa sanoo:

  Joo kuulin/tulkitisin asian väärin. Korjasin kyseisen kohdan artikkeliin. Kiitos huomautuksesta. 🙂

 • Wespa sanoo:

  Muistin tuon iänkin väärin, 82v on siis ja kokenut kaikenlaista. 🙂

 • sepiq sanoo:

  ”Hän kertoo myös miten hänet otettiin matkalle toiselle planeetalle tai mahdollisesti toiseen dimensioon.” Tosa kohtaa mielenkiinto lopahti ja päätin jättää videon kattomatta..

 • johnathan sanoo:

  Voihan herranjumala kun ihminen voi olla sekaisin.
  Valitettavaa mutta totta

 • Nexeon sanoo:

  johnathan: voihan herranjumala kun ihminen voi olla niin negatiivinen ja putkikatseinen.

 • Toveri sanoo:

  Nexeon: voihan herranjumala kun ihminen voi uskoa noin sokeasti kaiken huuhaan silmää räpyttämättä vailla mitään todisteita.

 • Nexeon sanoo:

  Toveri: Missä vaiheessa olen väittänyt että uskon sokeasti kaikkeen ilman todisteita? Taas sitä vaan oletetaan asioita! Itselläni on tapana tuoda vain asioihin lisää perspektiiviä, joka ei tarkoita, että tuon asioita esille, jotka MIELESTÄNI ovat FAKTOJA. Kuitenkin tässähän on tarkoituksena saada aikaan keskustelua, ja keskusteluihin tietääkseni saa tuoda esille asioita, joita ei välttämättä ole nykytietämyksien mukaan edes todistettu, mutta on väitetty mahdolliseksi. Teoriat, ovat vain teorioita kunnes ne todistetaan faktoiksi. Tämä siis ei tarkoita, etteikö teoria voisi olla myös faktaa vaikka sitä ei ole vielä faktaksi todistettu.

  Voisinkin tässä vielä ateistina sulta kysäistä, uskotko sä, että ihmisillä (ja miksi ei eläimilläkin) on sielu? Vai kaipaatko tähänkin jonkin konkreettisen todisteen, jota sun aivot ei vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan kykene käsittelemään? Jos ajattelet asiaa tarkemmin, jos menisit ajassa tuhansia vuosia taaksepäin ja kertoisit ihmisille, että pystyt lentämään maapallon ympäri vuorokaudessa, heidän järki sanoisi että se ei ole mahdollista, ennen kuin tietysti kykenet asian heille todistamaan. On se jännä juttu tuo ihmisen mieli ja järki…

 • wtf is going on?? sanoo:

  Lähinnä herää mielenkiinto miksi päälle 80 vuotias kertoo tämmösiä juttuja, onko ilmoitettu sotilastausta oikea ja mitä muuta kaveriin liittyy. Miksi joku valehtelisi tuossa iässä.
  Kiinnostus yliluonnolliseen heräsi jo kauan sitten ns. sieppauskokemuksen(unihalvaus?) takia ja jo pitkään olen muistanut asioita ajalta ”ennen syntymää” kuin että miksi tulin tänne, minkä elämän valitsen(tarkoitus/onnellisuus) ja muutenkin elämän ainoa kiinnostus pyörii ns. totuuden etsimisen ja muiden opettamisen ympärillä. Helppo olisi kuitata hulluudella mutta kun itsekin on kokenut samoja asioita vähän liian yksityiskohtaisesti kuin mitä niin moni muukin..
  En usko mitään ennen pureskelua mutta tämä todellakin sotkee ajatuksia.

 • johnathan sanoo:

  hei wtf! Kuvailemisia kokemuksia nimitetään kansankielellä hourailuksi. ns valveunet ovat hyvin todentuntuisia ja pieni osa meistä uskoo niiden olevan totta ja julistavat suureen ääneen heidän olevan salaliiton uhreja. Herr Nexeonin julistamat ns ”faktat” mitä hän toi esille (vai toiko?) eivät vaikuta kovinkaan vedenpitäviltä mikäli derr kommissaar ei niitä pysty todentamaan…kysymys kuuluu onko ne lainkaan faktoja? kysymykseen ”miksi joku valehtelisi tuossa iässä” on helpoin antaa vastaus. Jokainen joka on seurannut läheltä vanhenemis prosessia niin ei tarvinne kauaa miettiä mistä tulee tuollaiset höpinät ulottuvuuksista.

 • lownrgy sanoo:

  ihan mielenkiintoisia juttuja, valitettavasti vaan en usko tota äijää pätkääkään.

 • Nexeon sanoo:

  johnathan: katsotaan kun itse olet tuossa samassa iässä mitä sitä sitten ”hourailet” 😀

  Itse olen tavannut vanhuksia, jotka ovat olleet todella fiksuja ja tykkäävät puhua paljon. Useimmat ovat aina kertoneet omista elämänkokemuksista sekä tietysti omia tulkintoja asioista, jotka itsekukin saattaisi tulkita samoin tai toisin. Jossain vaiheessa elämää varmasti tulee se, että tuntee ettei ole mitään menetettävää/hävittävää. Joten miksi ei tämäkin vanhus voisi ihan hyvin puhua totta koska tuntee nykyisessä elämänvaiheessaan, että hänellä ei ole enää mitään menetettävää tms? Sanokaa mitä tykkäätte, mutta oma näkemykseni tuon vanhuksen ”hourailuihin” on se, että hänen sanoissaan saattaa olla jotain tottakin. Se, että itse ei ole kokenut samoja asioita, ei tarkoita etteikö joku muu olisi voinut niitä kokea…

  En tuo yleensä faktoja esille, koska faktat eivät jätä tilaa mahdollisuuksille.

 • Höpönpöpö sanoo:

  ”En tuo yleensä faktoja esille, koska faktat eivät jätä tilaa mahdollisuuksille.”

  Eihän tuollaisella asenteella liikkeellä olevan kanssa voi edes yrittää asiallista keskustelua. Sellaiset ’mahdollisuudet’, joille ei jää tilaa jos faktat otetaan huomioon ovat mahdottomuuksia.

 • johnathan sanoo:

  Itse uskon paljon helpommin sellaista ihmistä jolla on jotain menetettävää

 • Nexeon sanoo:

  En vain jaksa aina tarkentaa kaikkea mitä sanon. Kyllä mun kanssa voi keskustella ihan asiallisestikin, sanoin vain tuon ”fakta” asian, koska loppujen lopuksi kun miettii, vaikka esim. tiede on useita asioita ”todistanut faktaksi”, ei kuitenkaan tarkoita, ettei jossain vaiheessa joku tule ja kumoa kyseisen tiedon tai ainakin osan siitä vääräksi ja tuo esille uuden ”faktan”. Luullaan tietävämme asioita, koska ”tiede on asian niin todistanut”, kuitenkaan loppujen lopuksi emme tiedä asioita aivan perin pohjin esim. atomitasolla. Mistäs ne atomit saivat alkunsa? En oikein usko tuota ”vety-teoriaa”, että vety oli ensimmäinen atomi josta kaikki sitten sai alkunsa. No mistäs hemmetistä se vety atomi sai sitten alkunsa!? 😀

  Kyllä meillä on vielä paljon opittavaa, ollaan vielä ihan lasten kengissä. Kyllä mä uskon jos asiat todistetaan/on todistettu, mutta se ei kuitenkaan tarkoita että en uskoisi seuraavaa ihmistä joka väittää aikaisemmin uskomani asiat väärin. Niin kauan kun asiat voidaan todistaa, olen avoin uusille asioille. En usko sokeasti mihinkään…

 • Possu sanoo:

  ”Disclosure” tapahtuu siis juurikin siihen tahtiin kuin ”he” sen haluvat tapahtuvan ja valmiuttamme vastaanottaa se tieto, jonka se tuo tullessaan valvotaan tai mitataan koko ajan.

  Kiitti vaan skeptikot. Nyt kun lukevat tämänkin blogin viestiketjuja niin huomaavat että suurimmalla osalla menee pönttö sekaisin kun ensimmäinen ET laskeutuu julkisesti maahan tai olemassaolo myönnetään maailman vakuuttavimman tahon, poliitikon, toimesta.

 • qwerty sanoo:

  Vanhan papan lääkehoureita, ei muuta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *