ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Viestin sisältäviä viljapeltokuvioita

Tapaus1

Peltokuviossa näkyy avaruusolennon kasvot ja kiekko, jossa on binäärikoodia. Binäärikoodi käännettynä aakkosiksi on ”Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES. Much PAIN but still time. Believe there is GOOD out there. We OPpose DECEPTION. Conduit CLOSING (BELL SOUND)

Viljapeltokuvio1

Tapaus 2

Puertoricossa sijaitsevasta Arecibo radioteleskoopista lähetettiin avaruuteen viesti vuonna 1974, johon vuonna 2001 saatiin vastaus.

Viljapeltokuvio

Maasta lähetetty radioviesti

Viesti viljapellossa

Katso myös video aiheesta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Viestin sisältäviä viljapeltokuvioita

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Tenceri sanoo:

    Tuo kakkostapaus on aika mielenkiintoinen. Harmi, ettei tuossa ufoviestissä ole selitetty tarkkoja arvoja.

  • feikki sanoo:

    Joku tehny miinaharava pelin ja laittanu tonne kuvan 😀

  • Laura sanoo:

    Vieläkö tuo meidän lähettämä kuvio on tuolla pelloilla jossain? 😀

  • DonHessu sanoo:

    Tuo kakkostapaus on erittäin mielenkiintoinen, jos noista jompaakumpaa epäilisin feikiksi, se olisi ensimmäinen.

    Syynä on se että siinä esiintyvä avaruusolia on ihan samannäköinen kuin kaikissa tieteisleffoissa.

  • Dissu sanoo:

    Näitä on ennenkin tavattu. Tämä todistaa, että emme ole yksin…

  • Arpikudos sanoo:

    Juu, ihan mielenkiintonen aihe nää viljapeltokuviot.
    ehkä ne on varoitus?

  • thebel sanoo:

    Tuo viesti ei oikeastaan kuullosta varoitukselta, vaan pikemminkin siinä lukee, että on vielä hyvää ja sen tuloon on vielä aikaa. En usko että maailma tuhoutuu 2012, jos tuo viesti pitää paikkansa. Mielestäni maailmanloppu ei tule vielä pitkään aikaan.

  • Zipuli sanoo:

    Mää ajattelen, ettei tuo 2 tapaus ole feikki. Mehän lähetettiin viesti, ja meille vastattiin

  • Sippo sanoo:

    Voisiko joku Suomentaa tuon ensinmäisen kuvan? En ole nimittäin hyvä Englannissa…

  • Wespa sanoo:

    Suomennos:

    Ole varuillasi väärien lahjojen/kykyjen esittäjistä ja heidän rikotuista lupauksistaan. Paljon tuskaa, mutta silti vielä aikaa. Usko, että on olemassa myös hyvää/hyvyyttä. Me vastustamme vilppiä/huijausta.

  • jaaco96 sanoo:

    en tajua mutta silti uskomatonta

  • ihme. sanoo:

    Eka tuli mieleen siitä mayojen kalenterista joka loppuu v. 2010, että maailmatuhoutus sillo millo kalenteri loppuu ;<<

  • Wespa sanoo:

    Se loppuu vuonna 2012.

  • KillerV sanoo:

    olen hiukka ulko puolinen mutta ajatelkaa tätä mahdollisuutena.. kysymys mistä mayat saivat rakennnus taitonsa niin NOPEASTI verrattuna esim eurooppaan ja egypitiin.. enyway voi olla että avaruus ovat käyneet aikaisemminkin jo maassa ja auttaneet alkuun.. ja ehkä kertoneet mayoille esimerkiksi toisesta rodusta (3:mas rotu) joka on jättänyt maapallon rauhaan siihen asti.. jos näin on he tulevat 2012 ja juonittelevat meidän kanssamme (jos yhdistetään eka) mutta he (se toinen rotu) tulevat auttamaan meidän alkeellista kansaamme…

  • KillerV sanoo:

    sori typo avaruus OLENNOT (!)

  • Totuus sanoo:

    Luulen että lähes kaikille yliluonnollisille asioille on selitys. Mutta ei tälle?
    Maailman mysteeri

  • thebel sanoo:

    ”Ole varuillasi väärien lahjojen/kykyjen esittäjistä ja heidän rikotuista lupauksistaan. Paljon tuskaa, mutta silti vielä aikaa. Usko, että on olemassa myös hyvää/hyvyyttä. Me vastustamme vilppiä/huijausta”

    Blossomin 14.10 ennustus/huijaus, anyone?

  • J Fox sanoo:

    Varokaa vääriä profeettoja… jne. Sekä lupaus Jeesuksen toisesta tulemisesta.. Jeesus tulee pilvistä. Hän lupasi meille että tuntisimme hänet sitten kun hän palaa maan päälle.

    Nämä kaikki asiat lukevat raamatussa.. Tietäisitte kyllä ja osaisitte yhdistää monia asioita, JOS joskus vaivautuisitte lukemaan raamattua.

    Niin, ja Jeesus sanoi raamatussa myös, että on olemassa muitakin paimennettavia kuin me ihmiset.. Ei ihan noilla sanoilla. Ei nyt satu olemaan Raamattu tässä lähellä, jotta voisin tarkistaa kirjoitus asun, mutta emme kuulema ole ainoita.

  • J Fox sanoo:

    En nyt siis tässä väitä mitään sellaista että Jeesus olisi avaruus olio, enkä tarkoita että nämä jutut liittyisivät välttämättä toisiinsa, mutta tuli vain mieleen, kun luin tuon tekstin kuvan alta. Enkä todellakaan halua tehdä mitään omia lisäyksiä Raamattuun. Nämä ovat vain omia arvailujani, mutta lukekaa Raamattua. En itsekkään aikoinani uskonut siellä olevan mitään mielenkiintoista kunnes kerran aloin lukemaan sitä. Sieltä löytyy asioita jotka muuttaa käsityksen tästä maailmasta lopullisesti. Siellä on sellaisia tosiasioita, että ei uskoisi ellei lukisi.

  • tupakissi sanoo:

    Eksyin näille sivuille ekaa kertaa. Nämä oletettavasti alien-viestit sopii hienosti joulun sanomaan…

  • rezaR sanoo:

    ”En nyt siis tässä väitä mitään sellaista että Jeesus olisi avaruus olio, enkä tarkoita että nämä jutut liittyisivät välttämättä toisiinsa, mutta tuli vain mieleen, kun luin tuon tekstin kuvan alta. Enkä todellakaan halua tehdä mitään omia lisäyksiä Raamattuun. Nämä ovat vain omia arvailujani, mutta lukekaa Raamattua. En itsekkään aikoinani uskonut siellä olevan mitään mielenkiintoista kunnes kerran aloin lukemaan sitä. Sieltä löytyy asioita jotka muuttaa käsityksen tästä maailmasta lopullisesti. Siellä on sellaisia tosiasioita, että ei uskoisi ellei lukisi.”
    Sadut tuppaa tempasemaan mukaansa.

  • killokki sanoo:

    toka tapaus on kyl melko mielenkiintoinen. itte en oo kylla koskaan kuullu ouhuttavan tommosista iesteista

  • killokki sanoo:

    ’puhuttavan tommosista viesteista’ sorry my mistake

  • WM_ sanoo:

    Hetkonen, miksen muista tätä? Harvinaisen mielenkiintoinen tapaus. Juuri tuosta ihmisten lähettämästä viestistä oli jossain telkkarissa. En tiennytkään että siihen on ”vastattu”.

  • Pari kertaa olen Raamatun läpi kahlannut, enkä kyllä löydä sieltä kuin ristiriitaisuuksia ja toteutumatta jääneitä profetioita. Noin yhteen lauseeseen kiteytettynä. Toki myös reipasta insestiä ja sukupuolielinten silpomista. Aivan käsittämättömän raskasta ja jankkaavaa tekstiä, vaikka omani on sentään tämä nykysuomeksi käännetty versio. Lisäksi älytöntä toistoa, järjettömiä luetteloita, turhanpäiväistä diipadaapaa. Kaipa siitä voisi joku editoida ihan luettavankin version, mutta sitä tuskin ainakaan kirkon puolesta tehdään sillä eiköhän kirkolle ole vain eduksi, että sen opin peruskivi on niin vaikeasti hahmotettava, ettei siitä kukaan ota selvää.

    Tuo eka kuvio on kyllä hauskempi, mutta tämä toinen ehkä hitusen ovelampi. Mutta, mutta… jos nämä avaruusoliot ovat ilmeisen näppärästi onnistuneet vastaanottamaan lähettämämme signaalin mikseivät he vastaa samalla tekniikalla? Jos joku lähettää minulle tekstiviestin, vastaan hänelle tekstiviestillä enkä suinkaan tamppaa hänen leipäviljojaan…

  • Ja kysytäänpä nyt täälläkin tämä… Miten on mahdollista ettei esimerkiksi Stephen Hawking korvaansa lotkauta näille viesteille? Häntä voitaneen kuitenkin pitää kohtalaisen uteliaana ja avoimena persoonana, jota varmasti kiinnostaisi maan ulkopuolisen älyn kanssa kommunikointi jos sellaiseen näyttäisi olevan edes pienoinen mahdollisuus..?

  • Wespa sanoo:

    Höpönpöpö tiedätkö minkä vieressä tämä pelto sijaitsee jonne viesti tuli? Se sijaitsee nimenomaisen lähtyslaitoksen vieressä. Mielestäni aika selvä vastaus. Jos miettii, että miksi sitten ei käytetty samaa tekniikkaa, niin siihen voi olla tarkoituksena se, että haluttiin viesti suurempaan tietoisuuteen ja siihen varmempi tekniikka on käyttää julkista tapaa (joka ei silti aiheuta paniikkia), joka on viljapeltomudostelma. 🙂

  • Millaistahan paniikkia syntyisi jos viestiin vastattaisiin radiosignaalilla? Sen verran moni noita signaaleja seuraa, että ko. tekniikkaa voitaneen pitää kohtalaisen julkisena. Eikä selityksille juuri jäisi sijaa. Uskoisin jopa Hawkingin tällöin kiinnostuvan asiasta. Ehkäpä tällaista yksiselitteisen selkeää radiosignaalivastausta ei ole saatu siksi, ettei kukaan ole vastaanottanut omaamme..?

    Oikein kyllä ihmetyttää tämä sinisilmäisyytesi ja hyväuskoisuutesi. Voiko moinen olla edes mahdollista? Aikuinen ihminen, joka näitä kiinnostuksesi kohteena olevia asioita tutkiskelee ei voi olla törmäämättä valtavaan määrään huijausta, puijausta ja silkkaa valhetta, ja silti tunnut kerta toisensa jälkeen uskovan mitä älyttömämpiä juttuja täysin vailla minkäänlaista lähdekritiikkiä.

  • wm_ sanoo:

    Ei siihen välttämättä tarvitse uskoa mutta ei heti tyrmätäkään.
    Suoralta kädeltä tyrmääminen on lähinnä naurettavaa blogissa joka nimenomaan esittelee ja käsittelee hieman kyseenalaisia juttuja.

  • Wespa sanoo:

    Lisäsin aihetta käsittelevän videolinkin artikkeliin.
    http://www.wimp.com/cropcircles/

  • epäilevä inen sanoo:

    voihan se olla,voip olla olematakin

  • Paketzi sanoo:

    Kuvat ovat aika outoja, mutta sanoisin että ensimmäinen kuva kuvaa humanoidia joka tarjoaa pitsaa.

  • KFO sanoo:

    Siisei hyvänen aika… jos toi eka on feikki, nii voihan sitä ite mennä lankulla työntelee sinne binäärikoodattua kuviota, sekä sellasta alieni naamaa.. Jos se nyt muistuttaakin meitä kaikista tieteisleffojen ”marssilaisista”, niin ehkä ne juuri haluaa sillä tiedostaa meille että siellä on Alieneita, tai mitä nyt onkaan… Saatte kyllä uskoo mihi haluutte, ei siinä mitään mulle, mutta sanoisin että on siinä tullu käytettyä viikkoja jos on feikki 😉

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto