FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Elämmekö laatikossa?

Kirjailija ja luennoitsija David Icke kertoo miten elämme tietoisuutemme laatikossa ja miten kaikki on yhteydessä kaikkeen.

http://www.youtube.com/watch?v=X41LqjqFBQI

Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Elämmekö laatikossa?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Janne sanoo:

  Tarvitseeko siitä edes luennoida, kun sen tietää jokainen muu paitsi päätösvaltaaomaavat, jotka haluavat riistää.

 • jatu sanoo:

  Jo pelkästään otsikon mukaan voin sanoa, että KYLLÄ.

 • JayJay sanoo:

  Mä en ainakaan elä laatikossa mä elän talossa.

 • Boxia sanoo:

  Jayjay talosi koostuu kumminkin laatikkomaisista huoneista. Mitä itse dokkariin tulee, niin tämä varmaan pärisis parhaiten LSD:n kanssa. Etukäteen olen kyllä silti ihan puhtailla jauhoillakin samoilla linjoilla että kaikki vaikuttaa kaikkeen!

 • Nexeon sanoo:

  Kaikki varmaan muistavat sen uutisen jossa kerrottiin ison ryhmän meditoineen samaan aikaan joka olisi vaikuttanut dramaattisesti mm. rikollisuuteen? Eli ts. meditointi sai aikaan positiivisia vaikutuksia ympäri maailman. Joku voisi väittää tätä aivan hömpänpömpäksi. Samankaltaisia vaikutuksia on todettu aiemminkin jo ennen tätä uutista…lukuisia kertoa.

  Totuus on, että meidän planeettallamme on tietty frekvenssi, tietty taajuus jolla se toimii. Kaikella on oma taajuutensa, jopa ihmisillä. Jotkut uskovat (nyt myös tiedemiehet), että meidän plaaneettaamme kohdistuu tulevan vuoden aikana jonkinlainen ”aalto”, tietty frekvenssi joka ei ole positiivinen eikä negatiivinen. Sen vaikutukset, esim. maa-planeettaan eivät ole ennalta määrättyjä, vaan sen vaikutukset riippuvat siitä mikä planeetan taajuus on osumishetkellä. Jos planeetan dominoiva frekvenssi on negatiivinen, sillä on silloin negatiivisia vaikutuksia – jos positiivinen silloin positiviisia vaikutuksia.

  http://www.youtube.com/watch?v=o61NFIREFq8

  Superwave-teoria:

  http://www.youtube.com/watch?v=oURVtGKW420

  Asiahan on hyvin yksinkertainen: Jos olet huonolla tuulella tai vihainen, tuotat negatiivista energiaa, negatiivista taajuutta, joka vaikuttaa kaikkiin ympärillä oleviin ihmisiin. Varmaan moni on huomannut kuinka omalla asenteella voi saada negatiivista asennetta aikaiseksi muissakin ihmisissä. Tätähän historiamme on täynnä, propaganda puheet yms. Vastaavasti voidaan saada aikaiseksi positiivista energiaa jolla on vastakkainen vaikutus edelliseen nähden.

  Tämä vaikutus ei ainoastaan rajoitu ihmisiin, se vaikuttaa myös planeettaan, joka elää. Tietenkään muutama ihminen ei saa aikaiseksi mitään dramaattista, mutta kun puhutaan miljoonista ihmisistä, silloin alkaa vaikutukset näkymään. Kannattaa tosiaan tutustua aiheeseen tarkemmin.

 • Ogeli sanoo:

  Nexeon, on sanottu että tuolla aallolla tulee olemaan erilainen vaikutus eri ihmisissä riippuen heidän värähtelytaajuudestaan. Maapallolla tosin on tällä hetkelläkin niin negatiivinen värähtely johtuen ihmisten negatiivisista teoista ja ajatuksista, ja siitä on seurannut ja seuraa luonnonmullistuksia. Mutta kaikki nämä ovat vain suuria oppiläksyjä matkalla kohti rakkauden aikaa, jossa jokainen oikeasti samalla viivalla ja kukaan ei ole vähemmän arvokkaampi kuin toinen. Valaistuminen on se tila.

  Ajatuksemme muokkaavat todellisuutta enemmän kuin pystymme ymmärtämäänkään.

 • Nexeon sanoo:

  Ogeli, juuri näin. En vain muistanut mainita jokaista pientä yksityiskohtaa 🙂

 • Akvinolainen sanoo:

  Nexeon: ”Totuus on, että meidän planeettallamme on tietty frekvenssi, tietty taajuus jolla se toimii. Kaikella on oma taajuutensa, jopa ihmisillä. Jotkut uskova…”

  Niinpä niin. Uskovaiset sanovat sitä Pyhäksi Hengeksi. Tässä mennään totuuksilla vaarallisille poluille…

 • Nexeon sanoo:

  ”Vaarallisille poluille”, jos tiedettäis tarkemmin meidän menneisyydestä ei tarttis tällaisistakaan asioista jankkaa. Tieto jota mäkin haluan joko ei ole saatavilla tai sitten se on ns. korruptoitunutta tietoa johon ei voi luottaa. Siksi sitä usein joutuukin turvautumaan tutkimusdataan, ihmisten kokemuksiin ja omaan päättelykykyyn.

  Tästä tullaankin sitten ihmisten uskomuksiin, uskontoihin jne. Ikinä ei mielestäni pitäisi ”uskoa” mihinkään niin sokeasti, että ns. totuuden päättelykyky tai yleensäkkin päättelykyky sumenee. Asioita pitää pystyä kyseenalaistamaan oli vaikka olisi kuinka vankka uskominen johonkin asiaan, terve skeptisyys asioita kohtaan kannattaa aina säilyttää…en mäkään väitä uskovani kaikkeen mitä imen sisääni taikka kaikkeen mitä kirjoitan täällä…pidän vain asioita mahdollisina/mahdollisuuksina. Tiedä vaikka jotkin niistä olisikin oikeilla jäljillä tai vaikkapa täysin totta…

 • Rockhill sanoo:

  spurgut elää laatikoissa

 • ulululululu sanoo:

  Nexeon, jos joillain on mahdollista poistaa rikollisuutta pelkästään meditoimalla niin mikseivät he tee sitä kokoajan ja poista kaikkea rikollisuutta maapallolta? Miksi pihdata lahjaansa ja aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä toisille ihmisille?

 • Starfighter sanoo:

  Sanoisin että meditoinnin positiivinen voima on väliaikaista, se lopullinen onko ihminen hyvä/paha riippuu jokaisesta itsestään ja ympärillä olevista tekijöistä jne. Rikollinen ei ole pakosta paha esim. ghettolapsi tekee rikoksia elättäkseen itsensä…jos meditoinnin positiivinen voima automaattisesti poistais rikollisuuden niin lapsukainen kuolis nälkään. Tuo ns Enlightment ei tapahdu yössä vaan pikkuhiljaa jokainen rupee heräämään ns unesta. (uskontoja/uskoa tähän ei kannata sekoittaa!) Systeemi on rakennettu juuri siten että ihminen keskittyy pelkästään elättämään itsensä/perheensä, positiiviset vibat saadaan esim. ostamalla tavaroita, ryyppäämällä, panemalla. Ne jotka on ruvennu epäilemään tätä maapallon hullujenhuonetta on oikealla tiellä 🙂

 • T sanoo:

  Ei toimi video enää…

 • Nexeon sanoo:

  ulululululu:

  Jos joku kuvittelee ettei maailmaa pystytä muuttamaan, se joku kuuluu niihin jotka eivät sitä muuta.

  Meditoinnilla on positiivisia vaikutuksia, mutta kuten Starfighter toi jo muutaman hyvän pointin esille, jatkan vielä lisää: Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Se että jostain asiasta on hyötyä tänään ei välttämättä tarkoita että siitä olisi samanlainen hyöty huomenna. Syöt jotain lääkettä joka aluksi vaikuttaa, mutta myöhemmin sen vaikutus pienenee ja mahdollisesti häviää kokonaan koska sinusta tulee ikäänkuin ”immuuni” sille. Siinä vain pari vertauskuvaa…

 • Kimi sanoo:

  Meitsin tulkinta vertauskuvallisesti teille ajatuksien voimasta höpöttäville.

  Elämä on kuin kartta. Kartan eteläpäässä (alareunassa) synnyt. Kartan oikealla puolella on pimeetä (negatiivistä, surullista, pahuutta jne) ja vasemmalla puolella valoisaa (Onnellisuutta, iloa jne) Kartan yläreunassa sinä kuolet.

  Kun synnyt, saat ”lahjana” geeneissäsi joitakin ominaisuuksia (Vertauskuvallisesti vaikka kengät, joilla kartalla on nopea kävellä) vanhemmiltasi. Ja lapsuutesi elinvuosina kokemasi kokemukset ja näkemäsi asiat määräävät sen, aloitatko kartan kulkemisen kuinka vasemmalta tai kuinka oikealta. Kun sitten elät elämääsi ja vastaan tulee kartalla olevia asioita ja tapahtumia, olkoon ne sitten positiivisia tai negatiivisia riippuen missä laidassa viiletät menevään, vaikuttavat sinun ajatuksiin. Jos vastaasi tulee paljon pimeyttä, ajattelet pimeyttä (pahuutta, surua, pelkoa jne)ja ajatuksesi pitää sinut siellä pimeässä. Mutta jos tietoisesti rupeat ajattelemaan onnellisesti, rupeat siirtymään kartalla vasemmalle puolen, viiveellä. Karttasi elää kokoajan. Kartalla on mm. vaimosi, lapsesi, rahaa, valtaa jne. Se mitä sinä ajattelet, ja tunnet (ajatuksesi tuottavat tunteen) määräävät sen mihin ”rasteille” (vaimo, raha, valta) tulet siirtymään kartalla. Siirtyminen on kuitenkin hidasta, ja voit joutua odottamaan kuukausia ennenkuin pääset rastille, jota ajattelet/tunnet.

  Kartan voi kulkea nopeasti, kulkemalla suoraan ylös. Tai tarpoa pimeydessä. Tai saada sen mitä sinä ikinä haluat, koska sinä, ajatuksillasi, kirjoitat ja piirrät omaa karttaa. Jos tänään menet kahville kaverin kanssa, olet oikeasti ajatuksillasi ja sen hetkisillä teollasi piirtänyt karttaasi jo aikojan sitten tämän ko. tapahtuman, että tulet menemään tänään kaverin kanssa kahville.

  Jos lopetat tänään tupakoinnin, olet ajatuksillasi aloittanut prosessin jo aikoja sitten, ehkä jo silloin, kun ensimmäistä kertaasi mietit tupakoinnin lopettamista.

  Anteeksi pitkä viestini, oli pakko kirjoittaa ajatukseni ylös, voi joskus aikuisena naureskella 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Kimi: Hyvin tulkittu. Tässä hieman omaa ja Jacque Frescon tulkintaa samoisesta aiheesta:

  Ihminen ei synny kateellisena, koska se ei tunne kateutta, ei tiedä mitä se on. Ihminen ei myöskään syntyessään tiedä mitä on ahneus jne. Elämämme aikana asiat jotka vaikuttavat käytökseemme, ajatuksiimme (kaikkeen ihan kirjaimellisesti) tulevat ympäristöstä. Jos sut on kasvatettu vaikkapa Budhien keskuudessa, susta tulee samanlainen kuin he, teet samoja asioita kuin he tekevät ja sulle se on oikein ja normaalia. Jos sut kasvatetaan Natsien keskuudessa jotka hoilaavat jatkuvasti ”Heil Hitler”, susta tulee ihan samanlainen ja et näe siinä mitään väärää, se on sulle normaalia.

  Meille opetetaan kuinka tietyt ihmiset/ihmisryhmät ovat huonompia kuin muut vaikka todellisuudessa ei ole huonompia tai parempia ihmisiä. Kaikki ovat hyviä, kaikki ovat normaaleja. Se miten me vertaamme ”normaalia” tänä päivänä on väärin ja korruptoitunut. Ongelmana on se miten ja mihin ihmiset ”koulutetaan”. Tämä asettaa ihmisille eri arvot elämässään. Ei rikollinen ollut rikollinen syntyessään! Hän päätyi rikolliseksi johtuen hänen ympäristöstä.

  Jos me OIKEASTI elettäisiin kaikki tasa-arvoista elämää, ei meillä olisi näitä tuhansia ongelmia meidän yhteiskunnassa tänä päivänä. Jos me OIKEASTI oltaisiin ”vapaita”, ei meitä tarvitsisi edes muistuttaa siitä että ollaan ”vapaita”.

  Tutustukaa Jacque Fresco nimiseen kaveriin ja hänen The Venus Project:n. Itse aloin lahjoittamaan $5/kk heille…

 • Ogeli sanoo:

  Kulttuuri muokkaa meitä ja ideologiaamme. Valitettavasti nykykulttuuri vain sattuu olemaan hyvin korruptoitunutta, eikä ainoastaan länsimaissa. Länsimaista yhteiskuntaa jota kutsutaan hyvinvoinnin kehdoksi, ei todellakaan ole sitä kuin päällepäin. Ihminen on vieraantunut todellisesta itsestään, luonnosta ja siksi kärsimystä on niin paljon. Mutta on onneksi ihmisiä, jotka ovat raivaamassa tietä muille. Moni ihminen on tajunnut, että luonnossa onni sijaitsee. Todellinen valo ja voima lötyy sisältä itsestämme.

  Terrence McKenna puhui kulttuurista hyvin:
  http://www.youtube.com/watch?v=RqGZOdErqVE

  Viisas mies, joka leimattiin sienitrippailijaksi… Mitä hän osittain olikin. Mutta silti niin paljon edellä aikaansa.

 • Wespa sanoo:

  Nyt video on taas katseltavissa. 🙂

 • ulululululu sanoo:

  Elikkä ei kannata enään meditoida ja yrittää parantaa rikollisia kun he ovat jo tulleet immuuneiksi tälle voimalle kun joku joskus on jo näin toiminut. Tahi pahimmassa tapauksessa tämä ”hyvä” rikollinen kuolee meditoinnin voimasta……ok.

  Ja ovatko psykopaatit vain ympäristönsä uhreja….hmm.

 • ulululululu sanoo:

  Ogeli, eikö olisi myös mahdollista että tämö luonnosta erkaantuminen on ihan luonnollista evoluution tuotosta?

 • Nexeon sanoo:

  eih, ululululu et nyt oikein ymmärtänyt asian pointtia. Ei kaikkea tarvitse ottaa kirjaimellisesti…enkä jaksa tästä asiasta sen enempää tahkoa. Joskus on kai parempi jättää asiat omaan arvoonsa jos omassa päässä asia on täysin selvä…myönnän että mä en aina osaa tuoda omia ajatuksiani selkeästi esille niin että muutkin tajuaisivat ne samalla tavalla ja samalla tasolla kuin minä itse…

 • Kimi sanoo:

  Itse (monet muutkin) olen sitä mieltä, että ihmisellä on kaksi mieltä, vaikka A-mieli ja B-mieli. Ne ovat kuin sekoittuneet keskenään. Itse et voi tietää kumpi mieli ”puhuu” pääsi sisällä. Mieli A on sinun oma mielesi, joka tulee sinulle syntyessäsi. Tuo mieli ei tunne ahneutta, ei pelkoa, ei vallan himoa, ei mitään pahaa, ainoastaan hyvää rakkaus, rakkaus kaikkeen. Tämä mieli on läsnä nykyhetkessä aina. Jos mietit menneisyyttä, tai tulevaisuutta kyseessä on mieli B. Toi mieli B on kulttuurin muokkaama ”ego”. Joka tuntee pelkoa, ahneutta, vihaa tai ylipäätään mieli B on kaikkea sitä, mitä olet kokenut ja nähnyt ja oppinut tästä omastamme kulttuurista. Jos kuvitellaan että voisit aloittaa elämäsi uudestaan, ja valita, missä vanhempasi asuisivat kun sinut tekisivät, tuo mieli A olisi sama riippuumatta mihin syntysit. Se olisi sinun sielu.

  Kun Mieli B on ”vallassasi” pääsi sisällä, et tunne tyyneyttä ja et ole läsnä. Esim. Jos olet ihastunut, makaat sohvalla uuden tyttöystävän kanssa, tunnet ääretöntä mielihyvää. Olet SIINÄ hetkessä sinulla on raukea ja mahtava fiilis. Silloin mieli A on käytössä.

  Itse olen opetellut hallitsemaan mieli A:lla elämääni ja sulkemaan mieli B:ltä volumen nollaan. vaikeata se on, itse kuitenkin ajattelen ja kuvittelen asioita kuten piiretyissä. Jos pääni sisällä sanon itselleni jotain minkä liitän mieli B:ksi, kuvittelen tuon pieneksi piruksi toiselleni olkapäälle, joka kuiskuttelee pahuuksia korvaani, ja taas toisella puolella on tuo enkeli kuka kertoo miten ne asiat oikeasti menevät 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Kimi puhut samoista asioista joista monet ns. ”mestarit” puhuvat ja opettavat. He kertovat esim. jotta voit meditoida sinun tulee sulkea ego kokonaan pois ja löytää se sisäinen itsesi. Ego estää sinua näkemästä totuuden, estää näkemästä kuka oikeasti olet. Sen pois sulkeminen on hyvin vaikeaa, MYÖNNÄN…on tullut kokeiltua useita kertoja. Uskon tähän täysin, sillä lukuisat eri kulttuurit, vanhat uskonnot ja kirjallisuudet eivät voi olla väärässä kun kerta samasta asiasta puhuvat.

 • Kimi sanoo:

  Nexeon:

  Ite olen pähkäillyt tämän tiimoilta tällästä:

  Pahoittelen etukäteen, jos en saa kirjoitettu selkeästi sitä, mitä mietin.

  Raamattu. En ole uskovainen, kuitenkin mietin onko raamattu täynnä ohjeita, vertauskuvallisia ohjeita, löytämään tuo sisäinen itsesi (Jumala) ja täydellinen tietoisuus (Taivas) joita raamattu kutsuu Jumalaksi ja taivaaksi. Raamatussa on kirjoitettu synneistä ja käskyistä. Onko nuo käskyt ohjeita siihen, ettei egolle pidä antaa valtaa. Jos rikot käskyjä, teet se egollasi, ja näin tullen erkanet kauemmaksi ja kauemmaksi tuosta itsestäsi ja tietoisuudesta, Jumalasta ja taivaasta.

  Onko raamattu tekstejä, vanhoilta ajoilta kun totuuden sanaa jouduttiin peittelemään pahuudelta, ja verhoilemaan totuus vertauskuvannoillisesti mystisiksi tarinaksi.

 • attta sanoo:

  ”Terrence McKenna”

  Aivopieru hippi! Kannattaa uskoa miestä =)

 • no en varmasti missään lootassa elä!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot