FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Lumimies saatu kiinni Venäjällä?

Aikaisemmin uutisoimme miten Lumimiestä on etsitty Venäjällä. Uutisten mukaan alueelta löydettiin mm. karvoja, mutta tutkimuksia pidettiin kyseenalaisina ja mainostemppuna.

Nyt Lumimiesjahti on mennyt astetta kovemmalle vaihteelle, sillä Venäjän uutisten mukaan alueelta on saatu kiinni aito Lumimies, joka vietiin eläintarhaan ja sieltä myöhemmin tutkimuksiin.

Lähteiden mukaan kyseessä on kaksimetrinen otus, joka muistuttaa gorillaa sekä kävelee kahdella jalalla.

Aiheesta uutisoi myös Stara.

Jotkut pitävät videolla näkyvää otusta kuitenkin feikkinä ja kunnon lähikuvien puute on aiheuttanut epäilyksiä. Mitä mieltä sinä olet?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Lumimies saatu kiinni Venäjällä?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • ehhe sanoo:

  Kylähullu apinapuvussa = venäjän lumimies

 • Nexeon sanoo:

  enpä nyt oikein tiedä…vähän kyl nyt haiskahti kusetukselle

 • Isojalka sanoo:

  Siis tuo juttu on paljastunut feikiksi jo.
  En ole ainakaan vielä kuullut kenestäkään kuka tuohon uskoisi, videollahan näkyy selvä tavallinen gorillapuku.
  Itse siis kuullut jutusta jo pari viikkoa sitten enkä sitä tänne viitsinyt linkata, sillä kyseessä on feikki, ja vielä huono sellainen.
  En muista miksi nämä venäläiset tekivät tämän jutun, mutta jokin ”stuntti” se oli.
  Tuolla sivulla on jopa video, jossa näkyy että ”lumimies” on apinapuvusssa oleva mies:
  http://www.cryptomundo.com/cryptozoo-news/rus-yeti-suit/

 • Isojalka sanoo:

  Tuossa on vielä yksi video tuosta ”lumimiehestä” vai pitäisikö sanoa ”luminainen”, sillä venäläiset väittivät että kyseessä on naaraspuolinen lumimies:

  http://www.cryptomundo.com/bigfoot-report/female-yeti-captured-in-russia-2/

 • Isojalka sanoo:

  Tuolta jälkimmäisestä linkistäni lainattua:
  ”It was later reported that the news about the captured Yeti was a hoax. Bagaudin Marshani stated that reporters misinterpreted his words.

  “That was a life-size puppet that we are going to use for New Year holidays. You guys just think – it’s December 29th – what kind of Yeti can there be before the New Year holidays? He will be our Yeti for three days: on December 29, 30 and 31,” the minister said.

  “The holiday for children will start at 2 p.m. Ded Moroz and Snegurochka are arriving today on a special flight from Greenland. They will get to meet the Yeti that we “captured.” There will also be ten talking animals at the holiday – a wolf, a squirrel and others. Ded Moroz will introduce the Yeti to children,” the minister said.

  Officials with the Border Department of the Federal Security Bureau Directorate in the Republic of Ingushetia rejected the information about the capture of the so-called Yeti by the republican border guards.

  “News agencies distributed the information without checking the facts. It’s a hoax,” the press service of the department told Interfax.”

 • WeAreNotAlone sanoo:

  No näkeehän noista liikkeistä jo että toi on ihminen.

 • Isojalka sanoo:

  WeAreNotAlone: Henkilö, joka oli kyseisessä apinapuvussa oli ainakin huono näyttelijä.
  Jos kyseessä olisi ollut aito tapaus he olisivat valaiseet ”lumimiehen” niin että otus näkyisi eikä toisin päin.
  Videosta huomaa myös että kyseisellä oliolla ei ole lihasrakennetta –> Henkilö puvussa.
  Siinä pari muuta asiaa joista tietää myös että kyseessä on feikki noiden mainituiden asioiden lisäksi.

 • FenuGH sanoo:

  Tuskin on aito kun ei voi näyttää ollenkaan hahmoa enempää.

 • APSIJD sanoo:

  Kehon mitat vaikuttavat minusta aivan ihmisen mitoilta. Samoin eleet. Jos olisi aito lumimies, miksi sitä ei voinut näyttää kuin siluettinä (valo tuli takaa)?

 • tool sanoo:

  Hahahahaha!!Kaikkea ne venakot keksii…

 • aapo sanoo:

  LOL

 • napalmi sanoo:

  seuraavaksi pakkasukko!

 • attta sanoo:

  Eikö tämän pitäisi olla päivän piristys?

 • sanoo:

  hehe sehän on vaari taisi eksyä metsään

 • Akvinolainen sanoo:

  LOL!
  Venäjällä usein tiedotusvälineisiin pääsee tämäntapaisia ufo- ja lumimiesuutisia. Tällä saadaan kansalaisten huomio pois venäjän poliittisen johdon väärinkäytöksistä.

 • Mirai sanoo:

  Sanon nyt saman kuin Starankin sivustolla:
  Tuo ei ole aito lumimies, sillä lumimiehet seikkailevat lähinnä siellä astraalisilla ja eteerisillä tasoilla. Jos lumimies on aito, on se todennäköisesti kuollut, koska lumimies on voinut noilta A ja E tasoilta tullut fyysiselle tasolle maan päälle tekemään jotakin, eli tullut näkyväksi. Ja kuoltuaan kesken kaiken se ei ole voinut palautua takaisin noille edellämainituille tasoille.

  Siinä on selitys näin minun kannaltani. Tuohan on mies apinapuvussa.

 • Naali sanoo:

  Apinamies käyttäytyi kuin apinapukuun sonnustautunut mies joka yrittää esittää apinamiestä… hänen kannattaisi ehkä perehtyä enempi rooliinsa koska tuo oli aika surkea 😀

 • paranormaaliHULLU sanoo:

  kuka tietää onko siinä puvussa oleva mies? o.O

 • paranormaaliHULLU sanoo:

  puku mies = lumimies

 • HD sanoo:

  VOI ei! mummo taisi löytyä humalassa!!

 • Banaaneja Banaaneja sanoo:

  Joku hyypiö gorillapuvussa siellä heiluu 😀

 • Skeptikko sanoo:

  Voi elämä, miten surkea yritys vedättää ihmisiä!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot