ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Venäjällä kuvattiin kolmionmuotoinen Ufo

Tämän vuoden alkupuoliskolla kuvattiin Venäjällä kolmionmuotoinen Ufo. Katso video tapauksesta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

35 kommenttia aiheeseen: Venäjällä kuvattiin kolmionmuotoinen Ufo

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • hohoijaa sanoo:

    Ufolyhtyjä (ryhmä) Näitä on netti pullollaan. Ei jaksa ”säväyttää”

  • Taff sanoo:

    Kas kun ei Venäjän ilmavoimia oo lähetetty perään…

  • Omnipotent sanoo:

    Or perhaps it WAS A GOD!

  • jatu sanoo:

    Eipä oikein, eipä oikein…..

  • Grazyeye sanoo:

    joku leija tai radio-ohjattava tsydeemi

  • Jugi sanoo:

    Eilen noin puoli kymmenen aikaan näin oudon lentävät esineen taivaalla joka muistutti lentoketta, mutta se meni paljon nopeammin kuin lentokoneet yleensä ja se oli paljon lyhyempi. Mutta se ei lentänyt kuin ufot yleensä kiemurrellen vaan se lensi suoraan ja laskeutuvasti. No ensiksi epäilin kyllä vain lentokonetta, koska Helsinki-vantaan lentokenttä on siinä ihan vieressä, mutta sitten kun näin 5 minuutin päästä oikean lentokoneen kulkevan sitä samaa reittiä niin ajattelin, että tuohan näyttää ihan erilaiselta kuin se ufo. Ja voiko lentokoneilla olla viiden minuutin ero toisiinsa? Aika jännä juttu, huomasiko kukaan muu?

  • Nexeon sanoo:

    Lentokoneilla voi olla välillä vain muutaman minuutinkin aikaero toisiinsa.

  • joku sanoo:

    Jugi, se voi olla pienempi lentokone jos meni nopeammin

  • Jugi sanoo:

    Lentokonehan se taisi vain olla, mutta vielä täytyy ihmetellä sen muotoa. Se oli sellainen pyöreä iso pallo. Ei näyttänyt yhtään lentokoneelta.

  • pyykkipoika sanoo:

    Minäkin näin oudon lentävän jutun. Luulin ensin linnuksi, mutta se oli pallomainen ja kiisi vain lujaa eteen, ellei sitten lintu joka ei sillä hetkellä käyttänyt siipiään.

    Tosin en ole koskaan nähnyt linnun liitävän nii pitkästi ilman siipien käyttämistä ja linnuthan pitävät liitäessäänkin siipiä levällään, tällä pallolla ei näkynyt siipiä lainkaan. Tämä siis Pohjois Suomessa päiväs aikaan.

  • Esteban Tuero sanoo:

    Jugi, voi olla.
    Lontoossa Heathrowille laskeutuu kone 32 sekunnin välein.
    Ja toisella puolella kenttää noustaan 32 sekunnin välein.

  • Radical sanoo:

    Kohde näyttäisi olevan kolmionmuotoinen (tyypillinen ufon muoto), suuret valot kolmion kärjissä (srkin tyypillistä UFOissa), ehkä yksi tai kaksi värillisiä? Etäisyyttä oli paljon ja videon laatu ei ollut riittävän tarkka. Lienee kännykyllä kuvattu.

    Video kuvattu venäjällä, joten voi olla myös Venäjän ilmavoimien salainen hävittäjä, mutta kohteen nopeus oli hyvin hidas, lähes paikallaan leijuva. Autot läheisellä tiellä menivät huomattavasti nopeampaa vauhtia.

    Valon väläyttäminen ja sammuttaminen oli myös tyypillistä ufojen käyttäymistä. Jospa kaverit oli abduktio-reissulla? ;D

    Itse asiassa UFO (unidentified flying object) on nykyisin hieman epätarkka ilmaisu, sillä USAn valtakoneisto ja ilmavoimat kyllä tietävät mistä nämä UFOT ovat kotoisin ja mitä täällä tekevät.

  • pyykkäri sanoo:

    Pyykkipoika: Milloin ja missä päin suunnilleen teit pallo havainnon? Näin itsekin vastaavaa 2 pv sitten keskellä päivää, musta pallo kiiti todella lujaa taivaalla ja hävisi nopeaa ylös, samaa lintuasiaa pohdin, että oli mahdoton yhtälö.

  • Pasi Kuikka sanoo:

    Radical: ”[…]kohteen nopeus oli hyvin hidas, lähes paikallaan leijuva. Autot läheisellä tiellä menivät huomattavasti nopeampaa vauhtia.”

    Et ole perspektiivistä kuullut? Mutta joo, eihän se hirveän nopeasti kulje, ehkä 4 sekunnissa oman läpimittansa, mitä se lieneekään.

  • Karhu IV sanoo:

    Kylläpä liikkui hiljaa etääntymättä juurikaan. Ellei se ole kiertoradalla asti lentänyt ja jotenkin tänne näkynyt (tuskin, silloinhan tuo olisi aivan valatavan kokoinen).

    Mitään muuta tuosta sitten taas ei voikaan sanoa, aika turhauttavaa. Once again huonolaatuinen video jossa vois jotain ollakin mutta kun ei siitä voi oikeen mitään enempää sanoa.

  • Radical sanoo:

    Lots of UFOs over Texas – Shuttle footage
    http://www.youtube.com/watch?v=kMi7JdZ6g10

    sun – UFO from march 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=K9o9PYYJOa4

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Radical

    Hyvä clippi toi eka. Tänä vuonna ne tulee 😉

  • Nexeon sanoo:

    Alkaa mennä jo hermot näihin ”UFO” videoihin, saisivat jo tulla jos ovat tullakseen niin saataisiin tämäkin homma pois päiväjärjestyksessä…hohhoh.

  • Jugi sanoo:

    Jumankekka tänään tunsin paljon energioita. Olin aamulla kyllä tosi väsynyt vaikka meninkin suht aikasin nukkumaan. Vieläkin tuntuu selvästi väsymystä. Ei ihme sillä onhan nyt 21.7, hyvät naiset ja herrat enää viisi kuukautta!

  • jatu sanoo:

    Eli nyt kannattaisi ottaa kunnon pankkivelat ja elää 5kk leveästi. 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jugi

    Mitä tapahtuu 5 kk päästä? Mikä/mones päivä ja kellonaika? 😀

  • Jugi sanoo:

    Jatu jos on täysin varma asiasta vähän niin kuin ogeli 🙂 ja WeAreNotAlone 21.12.2012 päästään uuteen maailmaan toivottavasti 😉

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jugi

    Joo kyllä ne ajat oli selvillä 😉

    Toivotaan. Tarviiks enää tehä töitä ja maksaa laskuja? 😀

  • Ogeli sanoo:

    Mites olette ihmiset varautuneet uuteen aikaan? Ei sitä kannata pelätä vaan odottaa innolla. Uusi aika on niin hienoa kuin olla voi eikä kannata aluksi panikoida internetin ja sähkön kaatumista. Se on vain yksi prosessi, vanhan täytyy ”kuolla”, jotta uusi voi syntyä. Niin on aina tapahtunut. Ajatella miten nopeasti tämäkin aika kulkee. Vain viisi kuukautta! Kahdeksan lopulliseen huipentumiseen, mutta kukaan ei tarkalleen tiedä miten muutos tapahtuu. Auringolla on kuitenkin suuri merkitys tässä. 🙂

  • Ogeli sanoo:

    Ja mitä tulee rahatalouden kaatumiseen, niin sen onkin jo aika mennä. 1 % ihmisistä on elänyt ruhtinaallisesti muiden kustannuksella sillä aikaa kun tavalliset ihmiset ovat joutuneet raatamaan niska limassa töitä. Köyhät ja sairaat ovat unohdettuja oman onnensa nojaan, mutta onneksi se tulee muuttumaan.

    Itse ainakin maksan laskuja niin kauan kuin pystyn, vaikkei rahaa olekaan juuri. Toki sitä saa ja täytyy nauttia näistä maallisista nautinnoista niin kauan kuin vielä on, mutta kaikkea kohtuudella 🙂

  • Jugi sanoo:

    Ogeli, oletko tuntenut energioita tänään? Minä olen ja vieläpä erityisen paljon.

  • Ogeli sanoo:

    Kyllä tunsin jo eilen yöllä ja tänään aamulla. Jotain voimakasta energiaa ilmassa.

  • näin saman sanoo:

    näin kanssa eilen kyseisen oudon esineen vuosaaressa.. ´lensi nopeasti ja oli oudon muotoinen.. ja tuli vantaan suunalta.

  • Jugi sanoo:

    Kiitos ufot, ette ole unohtaneet meitä soomalaisia 🙂

  • tuplawee sanoo:

    elämme omituisia aikoja

  • Israfel sanoo:

    Hörhöt tuntuu elävän aina omituisia aikoja.

  • kabanossi sanoo:

    olen nähnyt samanlaisen kiinassa pari vuotta sitten ison moottoritien yläpuolella. ainoa ero tuohon oli se, että ympyröiden keskellä oli vielä yksi iso ”ympyrä”, jossa vaihtui värejä. mutta en tiedä, ehkä se oli suokaasua

  • Entity sanoo:

    Ihan selvä säähavaintopallo.

    Energioiden tuntemiseen ja maailmanloppuun on pitkä matka noista valovideoista. Itsekin näin muutama päivä sitten taivaalla jotain, joka näytti ensin olevan tunnistamaton lentävä esine, kunnes se muutti lentorataansa ja tunnistin sen helikopteriksi.

    Tässä lähellä on lentokenttä ja välillä sen yllä on hienoja ”näytöksiä” kun ilmatilassa on ruuhkaa. Koneet lähestyvät kenttää kolmessa tasossa kaarrellen ja toisinaan joku vietävä vielä nouseekin. Jos ei tietäisi mitä näkee, voisi olla näkevinään vaikka mitä.

  • asrael sanoo:

    Niinpä niin, kun tuo 21pv olisikin oikeassa, mutta kun nythän on löytynyt kalenteri joka jatkuu, olikos nyt tuhat vuotta ainaskin tuon jälkeen, eli ketuiks meni tämäkin odotus. Hienoahan se olisi että jotain sinä päivänä tulisi, itse odottaisin lähinnä alieneita jotka mullistaisivat terveydenhuollon, mutta sitäkääm ei ole kai tapahtumassa…..

  • Ogeli sanoo:

    Ihmiset tulevat olemaan niin yllättyneitä…

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto