ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Suomen Mysteerit by Jukka Nieminen

Suomen Mysteerit - Jukka NieminenVuoden rajatietokirja -äänestyksen voittaneen Jukka Niemisen uusin tuotos Suomen Mysteerit on putkahtanut kirjakauppoihin ja sainkin sen jonkin aikaa sitten luettavakseni. Nimensä mukaisesti se käsitteleekin suomalaisia ja Suomessa tapahtuneita mysteereitä.

Kirjan sivuilla pyöritellään mm. Ylöjärven kummitustaloa, pohditaan sitä, että liikkuuko Suomessa sarjamurhaaja, oliko Mannerheim vapaamuurari ja käydään läpi mm. SSRI-lääkkeiden mahdollista yhteyttä väkivaltaan ja itsemurhiin. Myös Pudasjärven ufot saavat osansa käsittelystä, teoksessa Pudasjärven ufoja käydään läpi laajamittaisesti ja ilmiölle tarjotaan myös mahdollista selitystä.

Näyttävästi kuvitettu ja helppolukuinen kirja on hyvin mielenkiintoista ja sujuvaa luettavaa. Kun ei ole yksittäistä pitkää tarinaa, niin lukemisen voi suorittaa kahlaten itseään eniten kiinnostavia aiheita. Aiheita onkin monia ja kirjan selailu on helppoa sekä mieltä kutkuttavaa. Teos sopii hyvin vaikka junaan tai matkalle mukaan otettavaksi, ja toki jokaisen mysteereistä kiinnostuneen kokoelmiin.

Mielestäni yksi teoksen mielenkiintoisimpia aiheita on Kytäjän kartanon kirous. Yksityiskohtia sen enempää tässä paljastamatta, kirjassa kerrotaan miten Kytäjän kartano on yksi Suomen traagisempia paikkoja jossa itsemurhia, onnettomuuksia, juonitteluja ja veritekoja on sattunut vuosien varrella todella paljon. Paikalliset uskovatkin Kytäjän kartanon olevan kirottu.

Suomen Mysteerit -kirja on mysteereistä kertovien kirjojen huipputasoa ja sen keskittyminen Suomeen tekee kirjasta pakko-ostoksen kaikille mysteereistä ja Suomen historiasta kiinnostuneille.

Jukka Niemisen kirjoittaman Suomen Mysteerit -teoksen voi hankkia vaikka Tajunnan netti- kaupasta, jossa näkyy myös kirjan tarkempi sisällys.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

13 kommenttia aiheeseen: Suomen Mysteerit by Jukka Nieminen

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Jugi sanoo:

    Joopa joo, samaa vanhaa roskaa.

  • Wespa sanoo:

    Oletko tutustunut kyseiseen kirjaan vai minkä pohjalle omaat kyseisen kommentin? Omasta mielestäni kirja oli viihdyttävä ja mielenkiintoinen. 🙂

  • Tare sanoo:

    Pitää laittaa kirja tilaukseen !

  • Jugi sanoo:

    Omasta mielestäni tuommoisista kirjoista ei saa oikein mitään irti.

  • Tommy Laine. sanoo:

    Mullon jo toi kirja mutta en ole vielä kerinnyt paljoa lukeen sitä.

  • Radical sanoo:

    ”Kirja on todellinen syväluotaus pinnanalaiseen Suomeen”. ”Teos on kokonaisuutena kymmenvuotisen tutkimustyön tulos”.

    Kirja sisältää viisikymmentä mysteeriä, jos oikein laskin. Kirjassa on 177 sivua, eli teoriassa noin 3,5 sivua per mysteeri. Mysteerin kuvaus vienee vähintään parisen sivua, joten tutkimustyön ja tulosten esittelyyn jää noin puolitoista sivua.

    Mielestäni kirja ei vaikuta olevan syväluotaava eikä kirjan sivujen määrä verrattuna mysteerien määrään vakuuta minua kymmenvuotisesta tutkimuksesta.

    Voihan kirja siitä huolimatta olla kiinnostava, koska aihepiiri käsittelee suomalaisia mysteerejä, mutta kirjan tietojen perusteella kuitenkin pintapuolisesti js kevyesti. Jos kirjassa olisi ollut muutama todellinen mysteeri ja vakavaa tutkintaa ja pohdintaa, niin kirja voisi olla kiinnostavampi. Sisällön perusteella näyttäisi olevan aikamoinen sillisalaatti.

    Millaiselle kohderyhmälle tämä kirja on tarkoitettu?

    Mikähän mysteeri on ”karmeassa rääkäisyssä” tai ”Suomen kaameimmassa kämpässä”?

    Taidan jättää väliin… kiitos kuitenkin kirjan asittelystä.

  • Wespa sanoo:

    Otettaneen huomioon, että kirja on isokantinen, eikä normaalissa pokkarikoossa jossa useimmat kirjat yleensä ovat (jollainen oli mm. Jani Kaaron kirjoittama Kaiken Oudon Ensyklopedia [443 sivua]) – yhdelle sivulle mahtuu paljon informaatiota ja mukana on havainnollistavia kuvia. Pinta-alaa pokkariin verrattuna onkin noin kolmenkertainen määrä, joten tietomäärässä pikaisesti laskettuna kirja vastaa reilusti yli 500 sivuista pokkaria.

    Se on totta, että sivuilla on paljon juttua laidasta laitaan, mutta se tekeekin kirjasta ainakin omaan makuuni helppolukuisen. Itse en jaksaisi tutustua useiden kymmenien sivujen verran aiheisiin, jotka voi tiivistää pienemmäksikin paketiksi. Toki makunsa kullakin… Joitain juttuja on käsitelty tiiviimmin ja toisia taas pitemmälti, mm. Mannerheimia käsitellään noin kymmenen sivun verran, kun taas Kirkkotapulin ruumista käsitellän yhden sivun verran. Tämä kuvastaa hyvin kirjassa esiintyvien juttujen skaalaakin, toisista kuin voi olla enemmän kerrotavaa kun taas toisista riittää yhden sivun tiiviimpi esittely.

    Omasta mielestäni juttuja on käsitelty sopivan tiiviisti, mutta samaan aikaan ei ole mitään oleellista jätetty pois. Artikkeleiden luonne ja muut seikat varmasti vaikuttavat osaltaan myös siihen kuinka paljon niistä on voinut kirjoittaa.

    Suosittelen selaamaan kirjaa vaikkapa kirjakaupassa ja selvittämään sopiiko se omiin lukutarpeisiin.

    Suomen kaamein kämppä käsittelee portinvarijan tupaa, jossa luultavasti kummittelee. Kyseinen rakennus on rakennettu hautakivistä… Kyse ei siis ole mistään tositv:n likaisimmasta yksiöstä. 😀
    Karmea Rääkäisy taas käsittelee tarinoita kammottavista huudoista joita on kuultu toisinaan mm. metsistä. Kirjoituksessa käsitellään miten nämä voitaisiin selittää mm. eläinten äänillä ja pureudutaan aiheeseen yhden kertomuksenkin verran.

  • tyy sanoo:

    Niemisen teoksesta ei enää hörhellys parane!

    Rankkaa tavaraa.

  • Apinateoria sanoo:

    Pistin tulemaan. Minun on saatava tietää oliko Aleksis Kivi olemassa 🙂

  • Isojalka sanoo:

    Kun katsoi tuota sisältö, niin sielä oli pari mielenkiintoista aihetta. Mm. Sauhulan ihmissusi ja Mouhijärven hirviö.
    Tuli haettua niistä googlella mutta ei löytynyt tietoa lainkaan. Harmi.

  • IlluMinaTi sanoo:

    pakko näköjään tääki poistaa..

  • Mustikka sanoo:

    Jälleen kerran kirja jonka sivuilla esitetyistä asiosta ei voi aivan varma olla mutta tämän kirjan voisi jopa tilata koska se käsittelee speden kadonnutta elokuvaa joka on kummitellut ajoittain mieltäni jo muutaman vuoden ajan.

  • IlariA. Sohlman sanoo:

    Kirjahan on selvästi lyhyehkö katsaus kirjoittajan olettamuksista ko. mysteerioiden taustoista.
    Ei todellakaan siellä Kytäjän kartanossa mitään kummituksia hiippaile, eikä m itään kirouksia ole langetettum Ukko Jumalaisen päätöksellä. Ihmiset hyvät, älkää anatutuko manipulaation uhriksi, sillä silloin ne kiroukset voivat teidän kohdalla alkaakin, jos sellaisia toivotte.
    Faktatietojen perusteella Kytäjän kartano on vain vetänyt puoleensa erilailla poikkeavia ihmisiä, sukuja ja muita hörhöjä.
    Menkääpä vierailulle Kytäjälle ja ihailkaa kauniita maisemia ja muistelkaa kaikkia niitä kirouksen uhreja!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto