FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Prisma: Enkelit ja tiede

Ylen dokumentti käsittelee enkeleiden ja tieteen yhteyttä. Videossa käsitellään mm. sitä, että onko kokemus enkeleistä yhteydessä aivojemme tiettyyn osaan.

Monet täpärästi kuolemasta pelastuneet kertovat samanlaista tarinaa: jokin outo voima ohjasi heidät turvaan. Mitä aivoissamme äärimmäisen uhan alla tapahtuu, ovatko enkelikokemukset selviytymisrefleksin ilmentymiä?

Katso dokumentti tästä linkistä:
http://areena.yle.fi/tv/1580640

23 päivää katseluaikaa vielä jäljellä.

Kiitos vinkistä Sallalle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

28 kommenttia aiheeseen: Prisma: Enkelit ja tiede

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • kainalo sanoo:

  Ihminen kun kuolee ni käpyrauhanen alkaa erittämään dimetyylitryptamiiniä (DMT) joka on voimakas hallusinogeeni. Eli kuoleman rajakokemukset on vain trippailua. Kai 😀

 • kainalo sanoo:

  Toisaalta eikös se käpyrauhanen ole ihmisen kolmas silmä, mutta se on kalkkiutunut. No en tiiä 😀
  Elekee käyttäkö fluori hammastahnaa eikä deodoranttia mikä sisältää alumiinia

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Tästä tulee mieleen enkelit, demonit, Jumala, Paholainen ja alienit. Mikä yhdistää heitä kaikkia. Tiede.

  Tässä on esimerkki, mihin ihminen pystyy kohta kykenee.

  http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1288486008271.html

  Pointti on se, että jotkut alienit ovat pystyneet tieteensä avulla muuttamaan ittensä kuolemattomiksi, tuhansien ja miljoonien vuosien kehityksellä. Ja mikä näitä meidän tarinoiden kuolemattomia yhdistää. Se on tiede ja alienit.

  Totuus tulee vielä esille 😉

 • Ogeli sanoo:

  Kainalo puhuu viisaita. Itse en ole fluorihammastahnaa käyttänyt vuosiin, vaan erilaisia luontaishammastahnoja. Käpylisäkkeen eli kolmannen silmän eli otsachakran saa hyvin nopeasti aktivoitua erilaisilla meditaatiotekniikoilla aktivoitumaan. Itse saan muutaman minuutin jälkeen itseni näkemään kaikenlaisia ”hallusinaatioita” keskittämälläni tietoisuuteni kulmakarvojeni väliin. En ole ikinä mitään huumeita käyttänyt, mutta kuka tahansa kykenee trippailuun ja hyvään oloon pelkästään hiljetymällä, syvähengittämällä ja keskittymällä.

  Olisi kiva nähdä, että miltä oma käpylisäke näyttäisi aivojen röntgenkuvassa. 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Enkelit ovat toki todellisia. Jokaisella on myös oma henkioppaansa ja yliminänsä, joka on puhdas valo-olento. Tai en tiedä onko nuo kaksi sama asia, mutta silti. Luulen, että monissa noissa kokemuksissa ihmisiä on avustanut heidän oma yliminänsä, toki apuna on ollut voinut olla myös ihan oikeita enkeleitäkin. Meistä huolehditaan aina, varsinkin synkimmillä hetkillämme vaikkemme sitä pystyisi tuskaltamme tuntemaan tai huomaamaan.

  Jos pyydämme apua niin sitä myös saamme. Vasta kuoleman jälkeen todella ymmärrämme, koska ihmistietoisuutemme on niin vaillinainen. Ainakin toistaiseksi. 😉

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ogeli

  Oletko kuollut, kun tiedät asiasta noinki paljon? 😛

 • Ogeli sanoo:

  Tuhansia kertoja.

 • Ogeli sanoo:

  Tai no ainakin satoja, mutta en kyllä ole varma että monestiko olen täällä maan päällä elänyt. Kotini on tähdissä, kunhan olen vaan täällä piipahtamassa. 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Ogeli

  Muistatko entisistä elämistä sitten jotain? 😀

 • Ogeli sanoo:

  En ole käynyt regressioterapiassa, vielä. Mutta minulla on kuitenkin tietoa juuristani ja muistikuvia elämästä jossain kaukana. Heti kun käyn muistelemassa menneitä niin voin ehkä niitä tännekin kertoa, jos sieltä vaikka jotain mielenkiintoista löytyy. 🙂

 • Radical sanoo:

  Jos haluatte tietää enemmän suojelusenkeleistä, niin suosittelen lukemaan kolme kirjaa. Minä olen itse kaikki nuo kirjat ostanut ja lukenut (tosin alkup. kielellä) ja suosittelen todella lämpimästi, jos yhtään on kiinnostunut aiheesta.

  Lorna Byrne: Enkeleitä hiuksissani
  Lorna Byrne: Portaat taivaaseen
  Lorna Byrne: Toivon viesti enkeleiltä

  Lorna on vieraillut Suomessakin viime vuonna:
  http://www.lornabyrne.com/lornaFinlandMag.pdf

  Lisätietoja:
  http://www.bookplus.fi/kirjat/byrne%2c_lorna/enkeleit%c3%a4_hiuksissani-9189182

 • Jugi sanoo:

  Minä en vielä tiedä mistä olen tullut, harmittaa kun en ole saanut sitä selville. Tuntuu vaan, että olen ensikertalainen täällä.

  Ehkä tuossa loppuvuodesta alkaa tulla koti ikävä 😉

 • Israfel sanoo:

  Tai sit sä huomaat, että mitään mullistuksia ei tullutkaan ja naurat makeasti näille kaikille New age hörhöille ja heidän järjettömille saduille 😛 Mä voin kyl Jugi kertoo sulle mist oot tullut jos haluat. Voit myös kysyy samaa sun vanhemmilta, mä veikkaan että ne osaa kertoa sen myös.

 • Entity sanoo:

  Dokumentti oli melko mielenkiintoinen, siinä mielessä puhdasverinen tiededokumentti, ettei siinä otettu kantaa siihen onko kyseessä jonkin yliluonnollisen ilmiön havaitseminen tietyissä erikoisolosuhteissa vaan sen sijaan esitettiin tunnetun tiedon pohjalta mikä aivojen toiminnassa voi aiheuttaa enkelikokemuksen.

  Toisaalta itse pidän siitä ajatuksesta että yliluonnolliset kokemukset kumpuavat toisenlaisesta tavasta hahmottaa maailma. Tavallaan eläimellisemmästä, esikäsitteellisestä tietoisuudesta, joka ei ole täynnä kaikkea sitä mitä kulttuurin kehitys on jokaisen meistä mieliin tuottanut. Kävin tässä muutama päivä sitten kokeilemassa miten vaeltaminen onnistuu minulta ja luonnon rauhan kokeminen oli melko upeaa. Pointtina se, että jos neljä päivää luonnonhelmassa saa aikaan miellyttävän irtioton joka tuutista puskevasta turhuuden ja sokeuden kulttuurista, niin mitä pidempi aika saisi aikaan. Juttelisin varmaan itsekin pian tontuille.

 • Vergilius sanoo:

  Olen samaa mieltä Entityn kanssa. Meidän kädellinen rotumme kuitenkin eli kymmeniä tuhansia vuosia esihistoriallisen, animistisen ajattelutavan parissa. Luonnon (melko pelottaviakin) ilmiöitä ei ymmärretty, joten kun luonnolle annettiin ns. kasvot, eivät asiat enää tuntuneet niin ahdistavilta.

 • Radical sanoo:

  Tiede ja tiedemiehet ovat valehdelleet ja kiertäneet totuutta alusta asti.

  Kannattaisi ehkä keskittyä siihen, mitä tiede jättää kertomatta, mikä puuttuu tästä ”totuudesta”. Mitä ei haluta ihmisten tietävän.

  Tiede manipuloi tietoa ja annostelee ”totuuksia” ylhäältä alas. Valitettavasti ihmiset eivät halua kuulla epämiellyttäviä totuuksia ja vaan tyytyvät annettuihin lohdullisiin valheisiin.

  Tässä artikkelin muodossa hieman purtavaa tieteentekijöiden todellisista vaikuttimista, (jokainen voi itse pohtia, elääkö illuusioissa ja ylhäältä alas-annetussa valheellisessa maailmankuvassa):

  Michio Kaku – New World Order Facilitator’.
  http://beforeitsnews.com/story/2427/145/Michio_Kaku_-_New_World_Order_Facilitator.html

  ”Unfortunately, much of the scientific community is blackmailed into towing the party line or they’ll lose their research grants or places in the scientific hierarchy or University system”

 • Vergilius sanoo:

  Radical

  Niin. Mistäs tiedät, että tuo kaveri ei ole varjoeliitin leivissä syöttämässä meille tuollaista roskaa? Haluatkos tässä nyt samalla myös vaikka antaa pari esimerkkiä näistä epämiellyttävistä totuuksista sekä lohdullisista valheista.

  Ja tuo artikkeli on siis Zen Gardnerin TULKINTA herra Kakun kommenteista, ja Zen näkee omasta mielestään Kakun todellisen sanoman näiden lauseiden takana. Hmm, todella vakuuttavaa. Ja todella subjektiivista 🙂 Eli mitä meille taas jää käteen? Yhden ihmisen mielipide (Gardnerin). Minullakin on mielipide. Olen eri mieltä.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Vergis

  Miksei Radde voi ajatella niin miten haluaa uskoa. Tiede antaa vaa vähän faktaa maailmasta. YMS. Teorioita löytyy joka lähtöön.

 • Vergilius sanoo:

  WeAreNotAlone

  Noniin, sieltä se teoria sana taas pomppasi 🙂 Aletaankos taas uudelleen käymään läpi sitä, miten tulkitset sitä sanaa ja mikä sen oikea merkitys on tieteellisessä kontekstissa? Painovoimakin on vain teoria jne. 🙂

  Radde voi uskoa mihin haluaa, totta kai. Mutta onko mielestäsi omituista, mikäli kysyn häneltä tarkentavia kysymyksiä ja esitän oman, yhtä oikeutetun mielipiteen asiasta? 🙂 Ja jos tiede antaa mielestäsi vähän faktaa maailmasta, olet jäänyt paljosta paitsi ja suosittelen lämpimästi tutustumaan tieteellisiin julkaisuihin.

  Tiede ei ole velvollinen antamaan tietoa kädestä pitäen ihmisille. Mikäli kokee elävänsä puutteellisen tiedon maailmassa, kannattaa vain tarttua toimeen ja perehtyä asioihin. Tietoa on saatavilla ja paljon. Mikäli ei nappaa, voi syyttää tiedon puutteesta vain itseään.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Vergis

  Heh 😉 Tarkotin jossain asioissa tiede on vain teoriaa. Jos tiedemiehet/viranomaiset sanoo jonkun asian olevan totta. Nii sitten se on totta, ja monet ihmiset uskovat asian olevan niin. Sama asia pätee myös paranormaaleihin asioihin.

  Ei kaikkea kannata uskoa mitä sanotaan, mä uskon niihin asioihin mitä itse nään paljain silmin ja kuulen omilla korvilla. Mutta tiede on monissa asioissa ollut oikeessa, mutta joissakin asioissa painostus on saattanut olla myöskin kova, korkeemmalta taholta. Sä varmaa itsekkin tidät, mihin viranomaiset ovat kykeneväisii.

 • Jugi sanoo:

  Israfel, kyllä minä suurinpiirtein tiedän 🙂

 • Vergilius sanoo:

  WeAreNotAlone

  Tiede on hieno asia siinä mielessä, että tieteelliset faktat ovat asioita, joiden validiteetti todistetaan kokeilla, jotka ovat toistettavia ja antavat toistettaessaan aina saman tuloksen. Toiseksi, ne ovat falsifoitavissa, joka on tieteellisen teorian välttämätön vaatimus. Tämä taas EI päde paranormaaleihin ilmiöihin.

  Ja kun tiedemies esittää jokin asian esim. tieteellisenä faktana, hänellä on siitä näyttönä tutkimusmateriaalia. Heidän ei tarvitse päättää esitelmäänsä sanomalla ”ja tämä on muuten totta”, vaan hän antaa asiasta konkreettista näyttöä. Tieteellisiä tavoitteita, havaintoja, teorioita ja hypoteeseja on hyvin paljon ja ilman niitä ei olisi tiedettä.

  Ja olet täysin oikessa siinä, kun mainitsit tutkijoiden painostuksen korkeammilta tahoilta. Sitä ilmiötä esiintyy ihan varmasti lähes kaikkialla toisinaan, ja se on sääli. Tämä on myös varsin yleistä esim. juuri Yhdysvalloissa, jossa monet tutkijat ovat kokeneet ongelmia esim. tutkimusrahoituksen, huonon palkan ja kiireen vuoksi.

  Korkeammat tahot vaativat liikaa tehokkuuta ja ajankäyttöä; syntyy epätäydellistä tutkimusmateriaalia, joka ei mene läpi vertaisarvioinnissa, mikä taas saattaa evätä tutkijalta lisärahoituksen uuteen tai täydentävään tutkimukseen jne. Mietin tässä myös kerran, että millaista mahtaa olla tutkijana Pohjois-Koreassa? 😉

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Vergis

  Noh, ei tiedemiehillä ole ollut kaikesta kylläkään näyttöä. Uskon eniten lääketieteeseen, joista on parhaiten näyttöä. Mutta en usko kaikkea mitä tiedemiehet sepittää, enkä usko kaikkea mitä paraheput sepittää.

  Ihmisten mieliä on helppo viedä äärirajoille asti. Nykyään tutkijoiden näyttöäkin on helppo väärennellä, jotta ihmiset uskoisivat siihen paremmin.

 • Vergilius sanoo:

  Ei tietenkään ole kaikesta näyttöä. Et tosissasi voi olettaa että nykyajan teknologia huomioon ottaen olisi mahdollista mitata kaikkia mahdollisia tieteen hypoteeseja. Meidän tiede on kehittynyt ja modernistoitunut työkaluna vasta viimeisen 300 vuoden aikana merkittävästi. Se on hyvin lyhyt aika, todennäköisesti ymmärrät sen.

  Mutta silti, tässä ajassa tiede on tehnyt mielettömiä harppauksia ja saavutuksia. Voimme vain spekuloida, mihin kaikkeen kykenemme seuravan 300 vuoden sisällä. Vielä 30 vuotta sitten ajatus kämmenen kokoisista tietokoneista oli lähinnä naurettava. Jokainen päättää omasta totuudesta ja uskoo, mihin sitten uskookin. Mutta asiat ovat just niin kuin ne ovat, riippumatta ihmisten mielipiteistä, uskomuksista tai havainnoista. 🙂

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Vergis

  Naulan kantaa. Tiede kehittyy jatkuvasti. Itseäni kiinnostaa tiede enemmän elektroniikan puolella, varsinki mitä tulee autoihin ja pärriin. Intohimolle ei mahda mitään 😉

 • Vergilius sanoo:

  Juuri sitä intohimoa ja avaraa mieltä tarvitaan, että voisimme saavuttaa suurempia tavoitteita ja toteuttaa itseämme.

 • Ogeli sanoo:

  Vergilius,

  Hienosti sanottu. Olen ehdottomasti samaa mieltä.

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Vergis

  Se riippuu nii päivästä, että kykeneekö/jaksaako 😉

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot