ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Sokea näki itsensä OBE:n aikana

Syntymästään asti sokeana ollut Vicky Noratuck joutui auto-onnettomuuteen. Hän oli kuolleena neljä minuuttia, jonka aikana hän erkani ruumiistaan ja näki itsensä makaamassa sairaalassa.

Katso video tästä

Kyseessä oli siis aika tyypillinen kuolemanrajakokemus, mutta ihmeellistä oli se, että Vicky ei ollut koskaan ennen nähnyt.

PS. OBE = Out of Body Experience.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

33 kommenttia aiheeseen: Sokea näki itsensä OBE:n aikana

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • skökkerssön sanoo:

    En nyt osaa aivan tarkkaan selittää mitä päässäni pyörii, mutta miten hän on voinut tietää olevansa itse se jota hän tarkkailee?
    Tuossa jutussakin kyseinen henkilö kertoi että hiusten pituus oli sama ja sormus oli tuttu. Molemmat asioita jotka hän tuntee hyvin ja joista hän on saanut vahvan kuvan mieleensä tuntoaistin avulla. Jos hän vain teki mielikuvan itsestään noiden tuntomerkkien avulla? Ääh en tiedä…
    Uskon kyllä tuonpuoleiseen yms. mutta silti on kiva asettaa omaakin uskoaan koetukselle 😉

  • Heikkuhei sanoo:

    jännää 🙂

  • Emolys sanoo:

    Noh siis kyllä sokeat tietävät hyvinkin oman ulkonäkönsä vaikka eivät ole ikinä nähneet itseään. Kun on tarpeeksi kauan sokeana niin voi kasvojaan tunnustelemalla luoda todella selvän mielikuvan itsestään joka vastaa samaa kuin näkisi itsensä peilistä. Siitä tämä tyyppi tiesi katsovansa itseään.

  • Pete sanoo:

    Joo, mehän ollaan oikeasti henkiotuksia jotka on aina täysin terveitä. Keho sitten saattaa olla jostain rikki eli esim. silmät ei toimi. Mutta kun astuu ”ajoneuvosta” ulos niin kehon rajoitukset eivät enää sido. Sokeat näkee, rammat kävelee/lentää jne.

    Eli jos ymmärtää että tämä keho on vain väliaikainen kulkuväline niin tuo on ihan looginen juttu.

  • Eric sanoo:

    Sokeat pystyvät jopa veikkaamaa oikein kohteen kulkusuunnan (ei äänen perusteella). Ei siis mitenkään ihmeellinen tapahtuma.

  • Eric sanoo:

    ”Eli jos ymmärtää että tämä keho on vain väliaikainen kulkuväline niin tuo on ihan looginen juttu.”

    Mutta valitettavasti tämä sinun ajattelutapasi ei ole looginen eikä mihinkään tietoon perustuvaa.

  • Totuus sanoo:

    Todisteita?

  • Gamma sanoo:

    Täältä löytyy sokeiden kuolemanlähikokemuksista: http://www.paranet.fi/paradocs/arvioita/nareaho2002b.html

  • Zoe sanoo:

    Jotain houreita, tuollaisessa tilanteessa ihminen ei ajattele selkeästi.

  • Wespa sanoo:

    Jos ollaan ihan tarkkoja, niin imisen aivotoimintojen ja sydämmenlyöntien näyttäessä nollaa ei pitäisi ajatella mitään. Ihmeellistä kuitenkin, että aina sokeana ollut näki itsensä ja lääkärit!

  • pole sanoo:

    ”Eric” Tuo on täysin loogista jos ymmärtää miten ihmisen todellisuus rakentuu.
    Lue autobiografisesta muistista ja tuosta tulee täysin järkevä.
    Autobiografinen muisti on käytännössä tietoutta tämän maailman kappaleiden suhteista, liikkeistä ym basic juttua kaikista havainnoitavista fysiikaalisista tapahtumista tässä maailmassa. Merkittävää tuosta tekee se että se on synnynnäistä, se ei erikseen rakennu kokemuksen kautta.

  • pole sanoo:

    Käytännössä ihmisillä on käsitys näkemisestä ja eri kappaleiden käyttäytymisestä ja tiedostamisesta tässä maailmasta eri aistien avulla, vaikka he eivät koskaan näkisikään. Aivotoiminnan rajoja ei vielä ole edes löydetty. Tää oli kyllä mielenkiintoinen uutinen =P

  • Zoe sanoo:

    Sen että tämä henkilö näki jotain todistaa vain hän itse.

  • Ali G- sanoo:

    No niin tuulipuku-skeptikot, antaa tulla!

  • Totuus sanoo:

    Epäilen sitä. Että aivoissa naksahti jokin ja hän vain kuvitteli. Auto onnettomuuden jälkeen ja 4 minuutin kuolleena olemisen jälkeen voi ehkä pää vähän olla sekasin? Jotain tommosta varmaan.
    Nimittäin jos kuollut on ja uudestaan alkaa elämään niin aika sekavat tunteet varmaan on

  • Pauli sanoo:

    Melkoisen hämmentäväähän olisi, jos tämä henkilö olisi vaikka osannut tarkalleen kuvailla miltä lääkärit ja ympäristö näytti kun tämä OBE tapahtui…

  • 555+111 sanoo:

    Meilläpäin näitä kutsutaan uniksi…

  • sp1nno sanoo:

    Jännä, itse en kuitenkaan usko tähän jostain syystä.

  • rezaR sanoo:

    ”Todisteita?” Totuus olet ymmärtänyt tämän sivuston kaiketi väärin. Ainakin olen mieltänyt, että tämä sivusto ei yritä todistaa mitään asiaa todeksi. Tänne tulee vaan mielenkiintoisia artikkeleita, videoita yms.

  • akba sanoo:

    No kyllähän tämä voi olla ihan hyvinkin mahdollista, kuten ollaan sanottu, että jotkut ihmiset, jotka ovat kuolleet vähäksi aikaa, ovat nähneet valon.

  • Assassin sanoo:

    rezaR (23:11:53) :

    “Todisteita?” Totuus olet ymmärtänyt tämän sivuston kaiketi väärin. Ainakin olen mieltänyt, että tämä sivusto ei yritä todistaa mitään asiaa todeksi. Tänne tulee vaan mielenkiintoisia artikkeleita, videoita yms.

    Katsos kun Totuus ajattelee asian niin, että ihmiset jotka tekevät tämmöisiä sivuja vapaa-ajalla, jota muutenkin on niukasti, heidän pitäisi uhrata loppukin vapaa-aika kyseiden asioiden tutkimiseen. Mutta Totuushan itse on täydellisyys ja suuren aktiivisuuden ja mielenkiinnon takia kysyykin joka aiheessa ”todisteita?”, koska hänellä itsellä ei ole aikaa etsiä niitä. Mutta totta kai kaikilla muilla on, varsinkin niillä jotka jo ”tuhlaavat” aikaansa etsiessään mielenkiintoisia uutisia netistä.

    *Kiitos ja kumarrus*

  • Ruby sanoo:

    Kuolemanrajakokemuksista kannattaa lukea lisää osoitteesta nde.com, siellä on tuhansia tapauksia ja melkein päivittäin tulee lisää.

  • Ruby sanoo:

    Ohops, oikea osoite olikin nderf.org

  • Minä:D sanoo:

    Joo, no mää en tiiä, mut uskon tähän. Yhden mun tosi hyvän kamun kans ku on sattunu kaikenlaista. Nähty oikeesti kummituksia yms. : )

    Jännää : P

  • sorvu sanoo:

    hmm… Tämän voisin uskoa.. Koska myös eräs tuttuni on käynyt lähellä kuolemaa ja noussut ruumiistaan.. Hän sanoi nähneensä itsensä maassa makaamassa (hän oli liikenne onnettomuudessa) sitten hän näki kuulemma valon ja jonkun ihmisen näköisen hahmon joka ohjasi hänet takaisin ruumiinsa.. Näin tuttuni sanoi nähneensä.. Ja olen kuullut että jokainen sielu on täydellinen eli niissä ei ole pientäkään erhettä jolloin ihminen ei olisi sokea yms. Sielultaan…

  • Korn sanoo:

    Hmm niin…ruumishan se on joka sairastuu ja saa kolhuja. Mutta entäpä sisin? Mielikin voi sairastua mutta itse näen sielun jonain vielä syvempänä olevana ”asiana”. Uskon että sielu on se voima joka tulee sillointällöin esille, ja on joillakin ihmisillä ”esillä” jo elin aikana. Uskon että sielu on se voima jonka avulla jotkut voivat esim. kommunikoida henkiolentojen kanssa, tai voima joka näyttää ihmisille asioita joita ei normaaleilla aisteilla voi havaita. Vaikea selittää tätä niinkuin ajattelen mutta jotenkin noin uskon… Olen kuullut uskomattomia asioita joita tutuilleni ja sukulaisilleni on tapahtunut. Uskon että he ovat osanneet näillä hetkillä jotenki tietämättään (?) herkistää itsensä näkemään asioita.

  • Shanya sanoo:

    Kyllä minä ainakin tavallani uskon obe:n. Olisi todella hienoa päästä sellaiseen tilaan, josta näkee itsensä. Olen sitä muutaman kerran kokeillut, mutta harjoitella pitäisi jokapäivä.

  • kärmes sanoo:

    mä kyllä haluun olla kuollu sitte ku oon kuollu.

  • Skeptikko sanoo:

    LUE TÄMÄ:

    Osa sokeista näkee vaikka he eivät sitä tiedostakkaan. Näköaistimukset ikään kuin menevät suoraan alitajuntaan kulkematta ollenkaan tajunnan kautta ja tämä Vicky Noratuck on varmasti ”nähnyt” itsensä monta kertaa peilistä, jolloin hänen alitajuntansa perukoille on muodostunut tarkka kuva hänestä itsestään. Toisin sanoen hän tiesi miltä hän näytti vaikka hän ei itseään ollut nähnytkään. Ja onhan useimmilla sokeilla tietenkin erittäin tarkka tuntoaisti, jonka avulla he havainnoivat ympäristöään ja näin ollen myös omia kasvonpiirteitään.
    Myös tuo OBE kokemus on myös aivan tavallinen juttu. Aivot eivät saa tarpeeksi happea ja ne alkavat oikutella elintoimintojen hidastuessa ja silmänkalvot ohenevat ja pupillit laajenevat. Vaikka Vicky olikin sokea hänen silmänsä herkistyivät valolle tajuttomuudentilassa ja hän alkoi saada aistiharhoja. Hänen näkönsä siis parantui hetkellisesti ja hän näki kaiken mitä hänen ympärillään tapahtui, tosin eri kulmasta, mutta sen hän kuvitteli itse ( johtuu todennäköisesti jostakin ihmisen muinaisesta puolustusmekanista, jonka avulla ihminen pystyy hahmottamaan ympäristöään myös syvässä tajuttomuudentilassa).
    Aivot ovat niin monimutkainen kemiallinen järjestelmä ettei kaikkiin asioihin voi saada tieteellistä selitystä edes vuosikymmenissä, mutta kai tuo oli liian monimutkaista, joten ihmiset uskovat mieluummin ylösnousemukseen ja taivaaseen ym. kun kaikkea ei voida selittää heti.

    DIAGNOOSI: Vicky Noratuck koki OBE:n kuoleman ja elämän rajalla. Hän ei keksinyt itse mitään näistä kokemuksista.
    VINKKI: Lue mieluummin Tieteen kuvalehteä kuin Ultraa, niin ymmärrät paremmin.

    PS. Aivot voivat olla ilman happea enimmillään 8 min (joskus harvoin enemmän) ilman muita elintoimintoja. Esim. verenkierto, hengitys ym. Tämän jälkeen ihminen on pysyvästi kuollut. Huom! Vicky oli ”kuollut” vain 4 min ja hänet voitiin herättää eloon defibrillaattorilla, eli tahdistimella, ja sydän hieronnalla sekä tekohengityksellä.

    PSS. Tässä se sitten olikin. Toivottavasti selvensi asiaa…

  • riivattu sanoo:

    Jea

  • Kuulkaa se sokea huijjaa ja sammuttakaa internet heti!

  • minä tässä vain sanoo:

    öö miks netti pitää sammuttaa? ja miks se sokee huijais? tarviiko kaikkeen aina olla looginen selitys? :O

  • LOLLERO sanoo:

    TOTTAKAI se nyt ittensä tuntee!!!!! TYHMÄT 😀 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto