ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Jukka Nieminen – Suomalaisten tuho 10 000 eKr.

Jukka Nieminen on suomalainen tietokirjailija, jonka aikaisemmat tuotokset, kuten Luomiskoodi sekä vuoden rajatietokirja 2010 – yleisöäänestyksen voittaja Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta ovat keränneet kiinnostusta.

Kuvassa kirjan kansi

Niemisen uusin tuotos Suomalaisten tuho 10 000 eKr. käsittelee mielenkiintoisia aiheita. Kirja pureutuu jääkauteen, tieteellisiin tutkimuksiin sekä teorioihin siitä, että ehkä jääkautta ei koskaan ollutkaan.

Kirjassa kerrotaan vaihtoehtoisia teorioita siitä miten kalliot ovat pilkkoutuneet, suuret kivet siirtyneet paikasta toiseen, hiidenkirnut ym. jäljet muodostuneet… Ennen näitä tuotoksia perusteltiin jääkaudella, mutta uuden tiedon valossa syynä voikin olla jotain muuta. Plasmafyysikot ja muut asiantuntijat pitävät sähköisiä purkauksia mahdollisempana teoriana, joka olisi voinut tuhota ihmiskunnan noin 12 000 vuotta sitten.

Nieminen ei heitä teorioita omasta päästään sillä teksteille on useita viitteitä tieteellisistä julkaisuista ja käydäänhäpähän kirjassa hyvin läpi kaikki jääkausiteorian aukotkin. Jääkausiteorioiden paikkailun, sen suurien vajaavaisuuksien sekä uuden nykytietämyksen valossa on päädytty uuteen näkökulmaan siitä mitä tapahtuikaan 10 000 eKr.

Kirja on kunnianosoitus Keijo Parkkuselle, joka kyseenalaisti jääkausiteorian jo 40 vuotta sitten.

Itselleni kirjan aihealue oli ennestään tuntematon ja tietoni jääkaudestakin olivat hyvin vähäiset. Kaikki tieteellinen tieto oli hyvin koottu ja Jukan kerronta muodosti aiheesta selkeän sekä mielenkiintoisen kuvan. Jukka Niemisen Suomalaisten tuho 10 000 eKr. nappaa nopeasti sisäänsä ja tietoa alkaa tulvimaan monesta eri suunnasta. Lukemista on vaikea lopettaa kun sen on aloittanut.

Suosittelen ehdottomasti kirjaa kaikille joita aihealue vähääkään kiinnostaa. 5/5.

Tähän väliin Tajunta Median ja Jukka Niemisen yhteistyön tuloksena syntynyt lyhytelokuva, jossa Jukka seikkailee tulevaisuudessa selvittäen mitä ihmiskunnalle on tapahtunut.

Jukka Nieminen – Suomalaisten tuho 10 000 eKr. -kirjan voi hankkia Tajunta Median verkkokaupasta.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Jukka Nieminen – Suomalaisten tuho 10 000 eKr.

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Akvinolainen sanoo:

    Keijo Parkkunen on legenda. Hänhän teki Speden kanssa jääkausi-aiheesta elokuvan MTV3:lle 70-luvulla, jota ei koskaan päästetty julkisuuteen.

    Olisi kiva nähdä se. Onkohan se vielä mtv3:n arkistoissa?

  • mustamies sanoo:

    täällä ei nyt puhutakaan keijosta, vaan jukka niemisestä!

  • Thene sanoo:

    5/5 ei maistu salami

    Löytyisiköhän kirjastosta tuota kirjaa, voisi ehkä lukaista

  • Toveri sanoo:

    Videosta jäi sellainen vaikutelma, että loppu on taas tulossa pian. Milloinkohan tuo hyypiö alkaa kerätä rahaa tuomionpäivän kassaansa?

    Voisiko joku kirjan lukenut kertoa, milloin tuho on taas odotettavissa ”100% varmuudella” Ei kai vain 2012? Jos kirjassa ei mitään tulevasta tuhosta mainita, niin prkl! Silloin teen ilmoituksen harhaanjohtavasta mainonnasta

  • huuhaa sanoo:

    Korjaus.

    Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta ei ole vuoden rajatietokirja vaan yleisöäänestyksen voittaja. Vuoden 2010 Rajatietokirja on Sisäpiiri – ufot, sotilaat ja tiedustelupalvelut, kirjoittaja Timothy Good.

    2011 rajatietokirja valitaan ensi keväänä.

  • Wespa sanoo:

    Kiitos paljon korjauksesta, päivitin oikean tiedon artikkeliin. 🙂

  • huuhaa sanoo:

    Eipä mitään. 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto