ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Arvostelu kirjasta "Mystiikan maailma: Kummittelu"

Siitä onkin pitkä aika kun olen tehnyt kirja-arvostelua saatika kirjoittanut tänne blogiin. Tänään päätin tehdä parannuksen ja tarjota pari ytimekästä lausetta tästä kirjasta.

Mökillä ollessani olimme perheen kanssa käymässä kaupassa ostamassa pussillisen hassuja perunoita. Kun saavuimme kauppalle näimme laajan linja-auton seisovan pihassa, jonka tunnisti teksteistä ja kuvista kirjastoautoksi. Samalla huomasimme myös poistotarjouksen, jolla olisi mahdollista saada kirjoja kassillinen mukaan vain viidellä eurolla. No, tottakai menimme sisään. Yhdeltä syrjäiseltä hyllyltä löytyi tämä mielenkiintoinen painos, joka tarttui mukaan monien muiden kiinnostavien kirjojen ohella.

Kirja ei tarjoa tietoa esimerkiksi kummituksista, niiden metsästämisestä tai ilmentymisistä. Sensijaan kirjasta löytyy 140 sivun verran asiaa merkillisistä kummitteluista ja poltergeist-tapauksista, jotka pääosin sijoittuvat englantiin, mutteivät kaikki. Hieman selaamalla kirjasta saattaa löytyä joitain tuttuja kuuluisia tapauksia, kuten nk. Amityville Horror sekä kasvoista keittiön lattiassa. Kirja on massiivisen kokoinen ja teksti pienellä präntätty, joten lukemista riittää monelle pelottavalle illalle (voin myöntää tulleeni hieman vainoharhaisiksi yön äänille pari kertaa). Ihmiset, jotka haluavat laajentaa tietämystään näistä karmeista ja perinpohjin tutkituista kummittelutapauksista, on tämä kirja oikea. Suosittelen!

-Regendos

Tykkäys ja jakotoiminnot:

41 kommenttia aiheeseen: Arvostelu kirjasta "Mystiikan maailma: Kummittelu"

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • gh0stb0y sanoo:

    Täytyis varmaan hankkia tuo kirja… o_O Mielestäni kirjat joissa kerrotaan tapauksia on kiinnostavampia kun missä kerronaan kummituksista ja jne.

  • GHOSTHUNTER sanoo:

    Mulla on koko sarja SUOSITTELEN tämähän kirja kuuluu siis kirja sarjaan

  • gh0stb0y sanoo:

    Ai…?! o_O

  • Regendos sanoo:

    GHOSTHUNTER, mitä muita kirjoja kuuluu ko. kirjasarjaan?

  • Ghost Hunter sanoo:

    Porukat meni äsken kirjastoon ois pitäny mennä mukaan >< Pakko lukee toi kirja! gh0stb0y, oon samaa mieltä, tapaukset on kiinostavampia

  • ninjani sanoo:

    En lue paljon yhtään kirjoja. Varmaan siksikoska en ole löytynyt yhtään mielenkiintoista kirjaa… Voisihan tuon lukasta jos joskus harmaassa tulevaisuudessa ilmestyy nenän eteen.

  • just... sanoo:

    jepjep…………….

  • jontti sanoo:

    kirja sarjaan kuuluu muistaakseni utopiat, elävät kuolleet, parantavat voimat, aika ja avaruus, noidat ja hmmm…. jotain vastaavaa. löytyy hyllystöstä tuokin sarja 🙂

  • gh0stb0y sanoo:

    Aika monella on sama kirja… o_O

  • Anthrapos sanoo:

    Tämä ja monta muuta mielenkiintoista kirjaa löytyy täältä jos jotakuta kiinnostaa.. : http://www.kirjajalehtilinna.fi/rajatieto.htm

  • ninjani sanoo:

    Anthrapos (19:28:56) :

    Tämä ja monta muuta mielenkiintoista kirjaa löytyy täältä jos jotakuta kiinnostaa.. : http://www.kirjajalehtilinna.fi/rajatieto.htm

    Tuolta löytyi ´´Mystiikan maailma: Unien salattu maailma´´.
    Se kuullostaa kiinnostavalta. Voisin jopa käydä kirjastosta etsimässä jos sille tielle sattuu. :]

  • Wespa sanoo:

    Aika kiinnostavan näköinen kirja. Itse tykkään juuri tällaisista tietopohjaisista kirjoista, jossa on paljon ns. ”pikkuluettavaa”. Pitänee katsoa jos löytäisin tämän vaikka paikallisesta kirjastosta.

  • gh0stb0y sanoo:

    Tuolla linkissä ei ole sitä kirjaa joka on isälläni ja siinä on mm. alienin ja ihmisen kohtaamis kokemuksia… o_O

  • GHOSTHUNTER sanoo:

    muodon muutokset ja elävät kuolleet muistakseen myös ufot mut pitää tarkastaa vielä mitä muita tohon kuulu sitten kun etin ne tuolta kirjahyllystä

  • Kekedeemus sanoo:

    Sarja on ”Mystiikan Maailma”. Itsellä löytyy koko sarja, tosi mielenkiintoinen kokonaisuus, asiaa paranormaalista laidasta laitaan. Löytynee varmaan divareista nykyään. Tuli aikoinaan, about 10 vuotta sitten, kirjamyynnin kautta kirja per kuukausi periaatteella. Etsikää ja lukekaa!

  • Haukka sanoo:

    Tuossa Amityvillen tapauksessa ainoa tosiasia on se, että ne murhat tapahtuivat.

    Taloon muuttaneet Kathleen ja George Lutz keksivät sitten kummittelut myydäkseen tarinan eteenpäin (muistaakseni murhaajakin saattoi olla mukana tarinan kehittelyssä ja sai siitä jopa rahaa). Ja kyllähän se hyvin myikin.

    ”In September 1979 Judge Weinstein dismissed the Lutzes’ claims and observed in his ruling: ”BASED ON WHAT I HAVE HEARD, IT APPEARS ME TO ME THAT TO A LARGE EXTENT THE BOOK IS A WORK OF FICTION, RELYING IN A LARGE PART UPON THE SUGGESTIONS OF MR. WEBER.” In the September 17, 1979 issue of People Magazine, William Weber wrote: ”I KNOW THIS BOOK IS A HOAX. WE CREATED This HORROR STORY OVER MANY BOTTLES OF WINE.” This refers to a meeting that Weber is said to have had with George and Kathy Lutz, during which they discussed what would later become the outline of Anson’s book.”

    Katsokaa kohdat jotka vahvistin suurilla kirjaimilla.

    Lähde:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Amityville_horror#Criticisms

    Harmi kuinka tuota tarinaa yhä kaupitellaan totena.

  • Tähän kirjasarjaan kuuluu ainakin seuraavat.

    -Alkemistien salaisuudet
    -Arvoituksellinen itä
    -Maaginen eläin
    -Kuolleet elävät
    -Utopiat
    -Maan energiat
    -Sielua etsimässä
    -Parantavat voimat
    -Ajatuksen voima
    -Aika ja avaruus
    -Muodonmuutokset
    -Kummittelu

  • Haukka sanoo:

    Kävin oman kaupungin kirjaston sivuilla ja niiden mukaan Mystiikan maailma kirjasarjaan kuuluu 16 eri teosta. Itse olen joskus kauan sitten lainannut vain 2 osaa, Kummittelu sekä Noidat ja noituus. Tuli vähän yllätyksenä noiden kirjojen määrä. Kaikki ovat vuosilta 1991-93.

    Aika ja avaruus
    Ajatuksen voima
    Alkemistien salaisuudet
    Arvoituksellinen itä
    Kadonneet maat ja kansat
    Kummittelu
    Kuolleet elävät
    Maaginen eläin
    Maan energiat
    Muodonmuutokset
    Noidat ja noituus
    Parantavat voimat
    Rajaton ihmismieli
    Sielua etsimässä
    Unien salattu maailma
    Utopiat

    Täytyy kyllä myöntää, että en voisi koskea joitakin noista ilman, että tuntisin syvää inhoa. Niin huuhaalta niiden nimet kuullostavat.

  • gh0stb0y sanoo:

    Wööw… o_O

  • jeppis sanoo:

    Onhan tuo ihan kiintoisa sarja, tuli tuota ite luettua pienempänä.
    Mutta mitä ovat Regendoksen mainitsemat ”hassut perunat”?

  • gh0stb0y sanoo:

    Hahaha! 😀 Itteäkin ihan kiinnostais 😀

  • Regendos sanoo:

    Hehhe. Pari hassua perunaa tarkoittaa muutamaa pottua, jotta saadaan sapuskaa aikaiseksi. Perunoihin ei liittynyt psykedeellistä koomisuuta 😀

  • Maima:))))) sanoo:

    Joo. Kirja kiinnostaa 🙂 Pitäis varmaan lukee. Paitsi et siitä vois tulla painajaisia. Mut perunat ei ainakaan pelota 😀

  • Maima:))))) sanoo:

    Mun serkulla on muuten yks kirja jossa kerrotaan kaikkee kummituksista yms. paranormaaleista jutuista, asioista, olioista ja tapauksista. En vaan harmi kyllä muuista kirjan nimeä. Mutta sen kyllä muistan että kun 8-vuotiaana kan kerran katselin kirjaa, siinä menin ihan kananlihalle.. Vieläkin selkäpiitä karmii kun luen sitä 😉

  • Maima:))))) sanoo:

    Siis kun kahdeksanvuotiaana *ekan kerran katselin kirjaa..

  • REB sanoo:

    Itseltänikin löytyy kyseinen kirja… Aivan mahtava kirja! Sain kirjan isältäni parisen vuotta sitten. Ja olen lukenut ja selannut sen monia kertoja läpi. Vaikka olenkin lukenut kirjan monta kertaa läpi, niin sen tarinat jaksavat silti kiinnosta aina uudestaan ja uudestaan… ”Tarinat” = Tutkitut oikeasti tapahtuneet asiat. Itseltäni löytyy tämän kummittelu kirjan lisäksi toinen mystiikan maailma kirja. Joka kulkee nimellä ”Kuolleet elävät” Siinä taas kerrotaan enemmän meedioista ja sen semmoisesta 😀 Mutta ihan helvetin hyvä kirja tämä Kummittelu! Suosittelen muillekkin asiasta kiinnostuneille.

  • Anonyymi sanoo:

    Meillä on tuohon sarjaan kuuluvia: Sielua etsimssä, Ajatuksen voima, Muodonmuutokset, Kuolleet elävät, ja oli vielä joku mutten muista nimeä 😀

  • Nappo sanoo:

    Lainasin ton kirjan kirjastosa muutama viikko sitte 😛 Kannattaa lukee!

  • Markku sanoo:

    Tämä on kyllä varsinainen klassikko. Kirjasarja itsessään ei juuri kummoinen ole, mutta juuri tämä osio on tunnelmallisesti kuvitettu ja erittäin hyvin kirjoitettu. Jotenkin jokainen sivu huokuu lohduttomuutta ja synkkää tunnelmaa. Kummittelun uhreiksi joutuneiden hätä ja pelko ovat joskus melkein käsinkosketeltavia. Penskana tuli luettua moneen otteeseen ja muistot jäivät alitajuntaan ikuisesti.

  • gh0stb0y sanoo:

    o.O wauuu… o.O

  • Iippa sanoo:

    Paranormaaliblogin taso on romahtanut..

  • Syonpask44 sanoo:

    oon osittain samaa mieltä lippan kanssa…

  • Pikku Alien sanoo:

    mun kaverilla on toi kateltiin niitä kuvia ja luettiin joitain tapauksia hyvä kirja

  • Regendos sanoo:

    Tuohon parablogin tasoon vielä: Wespalla ei ole nyt nettiä käytössä, joten hän ei oikein pysty keskittymään uutisointiin, vaikka tarvetta ja halua olisikin. En tiedä mistä hän löytää artikkelinsa, mutta minä en ainakaan saa selville mitään kirjoitettavan arvoista. Ja lippa, on turha uikuttaa tason romahtamisesta jos ei aijo tehdä asialle jotain, kuten PISTÄÄ ASIALLISTA PALAUTETTA, jolloin voisimme korjailla puitteita.

  • nukka_ sanoo:

    Iteltäkin löytyy muutama nuita kirjoja. Ihan mielenkiintoinen sarja. Välillä vaan teksti jotenkin melko raskasta…

  • Raita sanoo:

    Minkä ihmeen takia vierailijoiden täytyy asioille tehdä jotain? Eiköhän se ole blogia ylläpitävien tehtävä houkutella vierailijoita sivustolleen. Tuntuu, että ylläpitäjät ovat turhan herkkiä kommenteille, jos kommenttien pitää olla heidän näkökulmastaan asiallisia.

    Mielestäni Paranormaaliblogi on viihdyttävä sivusto, johon mielellään palaa uudelleen, mutta sisältö on kuitenkin pääasiassa muiden tuottamaa ja ylläpitäjien omaa asiantuntijuutta paranormaaleja ilmiöitä käsitellessä ei juurikaan jutuissa ole. Paranormaaleja ilmiöitä käsitellään aika pintapuolisin tiedoin ja syvällinen analysointi ja lähteiden kriittisyys on vähäistä. Tätä ei pidä ottaa moitteena vaan mielipiteenä, joka mahdollisesti antaa viitteitä paremman sisällön luomiselle. Tämä oli minun 2c aiheesta.

  • gh0stb0y sanoo:

    No vierailijat voivat laittaa netti sivustoja mm. s-postilla ylläpitäjille! Regendoshan juuri sanoi ettei tiedä sivustoja miltä Wespa hakee tietonsa ja Wespa ei juuri nyt pääse internettiin hakemaan niitä tietoja ja laittamaan niitä tänne!! Ajatelkaa vähän edes!

  • _Rosa_ sanoo:

    Itsellänikin löytyy muutamia tuohon kirjasarjaan kuuluvia kirjoja. Tuota Kummittelua kirjaa olen koettanut etsiä joka paikasta ja mistään en ole sitä käsiini saanut. Suosittelen sarjaa lämpimästi.

    Vaikka osa nimistä onkin aika tyhmiä ja inhoa herättäviä ovat kirjat siltikin ihan lukemisen arvoisia 🙂

  • JK sanoo:

    Luin itsekkin tota kirjaa useasti pienempänä, aina kun siis löysin sen kirjastosta. Haluaisin sen kuitenkin itselleni omaksi, mutta mistäköhän sen voii löytää?.. :/

  • Hattu sanoo:

    Ystäväni isällä on tämä kirja, ja olen tätä aiheesta kiinnostuneena selannut. Ehkä noin kolmasosan ihan ajatuksen kanssa lukeneena osaan suositella tätä myöskin, nautin todella paljon kirjan kertomista tarinoista!

  • höh sanoo:

    Mä just tarkistin mitkä noista löytyy meidän kirjastosta, mutta ei ollu juuri niitä jotka kiinnosti eniten D: Mutta sentäs 9 noista kirjoista löytyy 🙂

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto