ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Sotilashaamu saatiin kuvattua Englannissa

Ryhmä rajatiedon harrastajia sai kuvattua viime kuussa haamun, joka mahdollisesti kuoli Englannin sisällissodassa.

Northampton Paranormal Group niminen harrastajaryhmä kuvasi kummituksen Englannin Northamptonshiressa paikalla, jossa taisteltiin vuonna 1645 Nasebyn taistelu. Harrastajaryhmä ei ollut tietoinen, että oli kyseisen taistelun 363 vuosipäivä.

Henkilöt kertovat myös kuulleensa mm. pamauksia ja kanuunan laukauksia.

Ryhmä otti paikalla kuvia ja sai taltioitua tumman hahmon, joka näyttää kantavan käsissään mahdollisesti asetta.

Kuva otettiin noin tunti sen jälkeen, kun kuulimme ääniä. Emme nähneet silloin mitään ihmeellistä. Meidän mielestämme se on sotilas, Emma Whiteman Northampton Paranormal Groupin johtaja kertoi.

Kirjailija Adrian Perkinin mielestä kuvassa on sotilas, joka kantaa kädessään muskettia tai keihästä.

Jos tämä on aito, niin se on todella hyvä esimerkki (kummituksesta). Se on paras näkemäni (kummitus)kuva moniin vuosiin, Adrian Perkin kertoo.

Lähde: telegraph.co.uk (lähteessä myös isompi kuva)

Kiitokset vinkistä Tonille, Aleksille ja S.t.a.l.k.e.r:lle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

53 kommenttia aiheeseen: Sotilashaamu saatiin kuvattua Englannissa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • GHOSTHUNTER sanoo:

    Kuulivat pamauksia ja kanuunan laukauksia aika ihme etteivät ottaneet evp:tä ovat varmaan sit aika alottelijoita.Veikkaan että kuvassa on oikea ihminen.

  • Wespa sanoo:

    Kuka sanoi, että eivät ottaneen EVP:tä? Taisi olla ihan oma päätelmäsi… Mielestäni tuo ei näytä ihan normaalilta ihmiseltä ainakaan. Enemmän tuollainen läpikuultava kohde on kyseessä.

  • Wolf sanoo:

    Katosikohan tuo hahmo vai jatkoi juoksemista O_o? Selittäs aika paljo mulle…

    Ja miksi ihminen juoksisi keskellä metsää eikä kiinnittäisi kuvaajiin huomiota?

    Uskon että kuvaajatkin oisivat erottaneet ihmisen ja haamun jopa keskellä pimeää metsää 😛

  • GHOSTHUNTER sanoo:

    Nyt kun tarkkaan katsoin tota kuvaa ja zoomailin kanssa näyttäisi että hahmo kävelisi ilmassa mutta silti sanon että on varmaan ihminen.Ihmettelen vain mikä tuo valopallo oikein on ton hahmon edessä.Jotkut sano että tuo hahmo ratsastaa hevosella mutta kyllä se mun mielestä kävelee mitäs sanot Wespa onko tolla hahmolla hevonen vai käveleekö se.Sanoin vähän liian hätäisesti ton evp jutun mut jos ottivat evp:tä toivottavasti julkaisevat sen.Anteeksi hätäinen lausunto.

  • hannu sanoo:

    Huomasin tuon kuvan aamulla mutten siitä oikein tolkkua saanut, en ehkä näe metsää puilta. Pitää varmaan tallettaa ja zoomata jos tuosta jotain selkoa saisi.

  • Penttijuhani Toivanen sanoo:

    Kerran asiantuntijat ovat itse kuvan ottaneet ja ovat myöskin tutkineet
    nämä kuvaamansa kohteet niin ei tarvitse epäillä.
    Heidän maineensa on mennyttä jos huomattaisiin että ovat väärentäneet kuvan!
    on hyvä että näitä löytyy ja niistä on ihan hyviä kuvatodisteita.

  • Lizard sanoo:

    Tuo suttu nyt voi olla ihan mitä vaan…..ei vakuuta ei.

  • köhmä sanoo:

    hmm.tuossa kuvassa näkyy muitakin hohtavia kohteita,jotka ovat saman värisiä kuin tuo hahmo. Jonkinlaista valoa ilmeisesti päsee puidenvälistä tai jostain. Ja tuo hahmo muistuttaa vain sattumalta sotilasta. Näkyyhän tuossa toisessakin sinertävässä kohdassa kasvot.

  • Anonyymi sanoo:

    MInusta tuosta kuvasta ei voi päätellä mitään. Ammatti taidoton ryhmä kyseessä sillä luulisi heillä olevan ainakin video klippiä, ja parempi laatuinen kuva jos ovat ammattilaisia. Näyttää, että kuva olisi otettu jollain kännykän VGA kameralla

  • Assassin sanoo:

    Jaa-a, jos katsoo linkin takaa Telegraphin sivuja ja laajempaa kuvaa, näkee selvästi samaa liilaa/sinertävää väriä koko kuvan ajan.
    Sattunut vaan näyttämään entisajan sotilaalta ja päälle vielä loistava tarina kyseisestä illasta… Voila!!!

    Ja vielä se kuuluisa painostus, tässä tapauksessa vaaleampi kuva, kohteen kohdalla ja kaikki ihmiset luulevat näkevänsä haamun. Ihmissilmää ja -mieltä kun on tunnetusti helppo manipuloida/huijata.

    Itse olen nähnyt vakuuttavampia kuvia haamuista, kun taas tämä Adrian Perkin kertoo sen olevan ”paras näkemänsä kuva moniin vuosiin”. Kyllä tämä ”asiantuntija” kaveri nyt nolasi itsensä totaalisesti…

  • ete sanoo:

    yhdyn kyllä skeptikoihin, kameran temppuilua.
    onko ihmiset todellakin näin epätoivoisia? 😀

  • gh0stb0y sanoo:

    Saatttaa olla että siellä päin saattoi olla ilotulituksia tai muuta vastaavaa jos nyt oli sodan vuosipäivät ja tuo kuvassa oleva sotilas vain eksyi paikalle eikä nähnyt tiede mihiä ja naisia? Aika kaukaa haettu juttu kyllä… -.-

  • Pikku Alien sanoo:

    Joo en taida uskoo tohon mikse liikkuis yksikseen ja toi ´´ase´´ näytää joltain metalli tikulta jossa on joku sininen pallo

  • Pikku Alien sanoo:

    varmaan aito kun sitä kattoo tarkkaan niin näytää kun se katsois alaspäin ja siitä EVPstä se on ihan helppo tehä

  • Mephistopheles sanoo:

    Laitoinkin tämän linkin tuonne galleriayhteisöön tänään. Minusta tuo on aika tarkkalinjainen, joten saattaa hyvinkin olla oikea kummitus.

  • deppo sanoo:

    hmm oon nähny ton noin 10v sit vidona youtubessa….

  • Raubtier sanoo:

    No jos tällä sivulla olevaa kuvaa katotaan niin näyttää kylläkin pahasti että olisi haamu,mutta kun katsotaan sitä koko kuvaa joka löytyy tekstin linkistä niin vähä rupeaa ihmetyttämään. Mitäs nuo muut valokohdat sitten on. Tuo näyttää kyl joltain hahmolta, mutta mielestäni se kyl saattaisi olla myös puiden takana olevaa taivaan rantaa… Eli kuva on varmastikkin aito mutta enpä tiedä olisiko kyseessä sotilaan haamu…

  • Ufomies sanoo:

    Käveleekö se vai ratsastaako se? Minusta tuosta on suhteellisen vaikea saada selvää… Vai pitäsköhän sitä hankkia uudet silmät.

  • Ufomies sanoo:

    Miksi muuten tageissa on ”1945”?

    Juu kirjoitusvirhe. Korjasin siihen sen oikean vuoden eli 1645, jolloin tuo sota käytiin.
    – Wespa

  • Totuus sanoo:

    Haluisin vähä tietää mitä kaikkee tuollapäin on missä tuo haamukin esim. puita tai kasveja? Tosta vähä vaikea ottaa selkoa…

  • Pikku Alien sanoo:

    musta toi on oikea näyttää kun sillä ois hattu ja se kattos alaspäin

  • S.t.a.l.k.e.r sanoo:

    Ihan mielenkiintoinen tapaus. Tosiaankin kyseessä voi olla mikä tahansa kameran aiheuttama ilmiö, tai muuta pientä skeptikkokivaa.
    Tageissa pitäisi olla 1645 ei 1945.

    Korjattu.
    – Wespa

  • maratzu sanoo:

    Onko tota kuvaa jotenki digitaalisesti kirkastettu, jotta tuo hahmo näkyis paremmin? Se ainakin selittäis miksi tuo on noin oudon värinen. Sillä käytettiikö ennen sodissa pinkkejä asuja.

  • Jersu sanoo:

    Se on Ethereal suoraan Nagrandista!

  • maratzu sanoo:

    Suurensin tota namaa ja se näytti minun mielestä aivan kuin joltain koiralta jolla on sarvet päässä. Oiskohan pojat (tai tytöt) napanneet pirun kuvaan?

  • gh0stb0y sanoo:

    Se ”pallo” joka näkyy aseessa ei ole mikään pallo! Jos itse koitatte esim. ottaa kuvaa auringosta kuvaan tulee samanlaisia renkuloita.

  • Ammo9 sanoo:

    Hyyh!! Ko sitä oikeen tarkkaan tiiraa, niin huomaa, että sen keihään tai minkälie päässä, näyttäisi olevan pää…

  • Pikku Alien sanoo:

    tallensin ton koneelle ja oon tätä kirjotaessa parhaillaan tiirailemassa sitä ja musta se katsoo alaspäin aseeseen sillä on ruskea hattu ja laukku se pitää jotain asetta vasemmalla kädellä ja oikealla kädellä se hivelee sitä toisesta päästä sillä on vihreät housut ja pinkki paita(en tiedä mistä tämä johtuu) sen pää näytää PÄÄKALLOLTA eli voisin sanoa oikea ja et se on luurankoa ei perus kummitus vaan luuranko

  • astr sanoo:

    Haamun pää tosiaan näyttää pääkallolta jolla on sairas virne :O mitehä tällänen kuva olis voinut muodostua ? eihän tota valoisaan aikaan ole kuitenkaan otettu 😉

  • ges sanoo:

    Olisi mielenkiintoista nähdä samasta kohtaa otettu kuva päiväsaikaan, jos takana olisi jotain kiiltävää esim mikä yöllä salamaa hyödyntäen toisi tuollaisen efektin.

    Luulen että kuvan ottajat itse tietävät että kyseessä on tälläinen tapaus, mutta rahan ja julkisuuden maku suussa teki sitten muutaman dollarin tällä jutulla. piste.

  • Wespa sanoo:

    maratzu, kuvaa on kirkastettu ainakin tuon hahmon kohdalta ja siksi siinä näkyykin tuollainen vaaleampi ympyrä ympärillä.

  • meiizi sanoo:

    Näyttää kävelevältä koiralta, jolla on isot viikset, korkea hattu, suuret suipot korvat, aurinkolasit, musta suuri nenä, suu auki ja kitara kädessä…

  • jeje sanoo:

    Veikkaanpa että on kategoriaa ”ihminen etsii järjestystä kaaoksessa”. Verratkaa esim keskellä kuvaa puiden välissä kajastavaa auringon valon tuohon ”haamuun”. Värit ovat identtiset. Onha se tietysti jännä että just taistelun vuosipäivänä otettu kuva.

    Ja on muuten uskomatonta että taas on paranormaali kuva, joka on paskalaatuinen. Ehkäpä sivuston vika mutta miks ihmeessä ne pistäis tuollasen nettiin jos vois pistää kunnollisen kuva.

  • jeje sanoo:

    Ilmeisesti en… toi kuva mielestäni kuuluu ryhmään ”ihminen etsii järjestystä kaaoksessa”. verratkaa esim auringon valoa keskellä kuvaa tuohon ”haamuun”. Täysin samat värit ja vielä pari katajaa ja ja koivua niin saadaan kasvonpiirteet. Jännä sinänsä että taistelun vuosipäivänä otettu mutta en usko ton olevan mitään ihmeellistä.

    Ja kävikö taas niin että jotain paranormaalia nähdään jollain kökkökameralla vai onko vika tuossa linkin uutissivustossa?

  • ei jaksa sanoo:

    on sullaki perustelut 🙂

  • Pikku Alien sanoo:

    kiva tääl ei oo kukaan sanonut suoraan et ´´feikki´´ mä ainakin uskon tohon

  • Pikku Alien sanoo:

    sillä kautta aikoijen on kerrottu et sodan vuosi päivinä on kuulunut taistelun ääntä ja nähty outoja

  • Pikku Alien sanoo:

    sillä musta valo ei voi muodostaa tollasta

  • gh0stb0y sanoo:

    Voisit laittaa kaikki asiat yhteen ”kuplaan” alien. Itse näen hahmon 1500 luvun ritarina jolla on kypärä päässä, haarniska päällä, miekka oikeassa kädessä, miekan päästä roikkuu pussi tai ehkä jopa pää!! o.O En näe sitä koirana tai ratsastavana sotilaana. -.-

  • Pikku Alien sanoo:

    sori ghostboy mut noi tulee eri aikaan mieleen 🙂

  • köhmä sanoo:

    mahdollista myös,minusta tuo toinen sinipunainen alue kuvassa.Ei vaikutakkaan minkäänsortin heijastukselta,vaan se alkaa yllättäen pikkuhiljaa kirkastuen ja ala osasta taas himmenee,elikkä joku on lääppäässyt linssiä nakkirasvaisin käsin?

  • laurrrr` sanoo:
  • A-nnnna sanoo:

    En mä nyt ihan usko et tää on haamu tms. tai voihan se olla mut kun tossa lähde linkin kuvaa kun kattoo niin siellä on vähän saman tapasia ”kuvioita”. Tai siis tollasta lilaa väriä ja puita yms.. Onhan se jännää uskoo johonkii tollasee, et on ite nyt löytäny haamun ja kuvannu sen ihan vahingossa. Mut joo, en jaksa pohtia enempää (:

  • A-nnnna sanoo:

    mut kyllä se näyttää vähä ihmisen haamulta 😀

  • Marko15 sanoo:

    Toihan sitten kumoaa uudelleensyntymisen jos toiki on ny päälle 300vuotta tallustellu tääl 😀

  • köhmä sanoo:

    ei välttämättä kumoa,jotkut sattaa asustella rajan takana hyvinkin pitkään, ennen utta inkarnaatiota.

  • ihme. sanoo:

    oiskoha pyssy/keihäs kädessä? tai pyssykeihäs? O____________________o
    O.o =D

  • Zoomaaja n.1 sanoo:

    Kun zoomailin niin sain siitä sellaisen kuvan että se (mikä lie) olisi kävelemässä kuuvaajasta/kamerasta hiukan ohi oikealta…
    Mielestä tuo keihäs/miekka/musketti on haamun vyöllä tai sitten se on keihäs/miekka/musketti jolla hänet on surmattu…

    Kun muuttaa kuvaa pimeämmäksi nii miekan/keihään/musketin oikeanpuoleinen pää hohtaa sinisenä ja erottuu hyvin ja näyttää miekalta ja haamun päästäkin erottaa jotain…

    Kannattaa pimentää kuvaa jos on yhtään kiinnostumut!

  • Kakka sanoo:

    Näyttää haarniskalta..

  • joku sanoo:

    feikiltä näyttää ja pahasti

  • ice age sanoo:

    ”- Kuva otettiin noin tunti sen jälkeen, kun kuulimme ääniä. Emme nähneet silloin mitään ihmeellistä.”Itsekkin tässä tarkastelin ja pimensin tuota kuvaa. Kyllähän se kieltämättä näyttää joltain oudolta ihmiseltä mutta mistä lähtien sotilaat on pukeutuneet pinkkiin? Sininen valopilkku luultavasti on aiheuttanut kamera tai jokin muu.. Miksi tämä kyseinen Northampton Paranormal Group ryhmä kuvaili vain tyhjää siellä ja yleensäkkin nuin huonolla kameralla. Kuva on muuten melkein musta ja yhdessä kohdassa kaikki luulevat näkevänsä pinkin sotilaan. Tälläisen kuvanhan saa aikaan vaikka Paintilla.Miten ihmismieli onkaan uskomaton

  • Skuperman sanoo:

    PAM 😀

  • Suvi sanoo:

    Iha ok..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto