ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Japani etsii avaruudesta elämää

Japanin observatoriot tekevät yhteistyötä etsiessään avaruudesta elämää.

Katso video aiheesta iltalehden sivuilta.

Kiitokset vinkistä Makkelle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

22 kommenttia aiheeseen: Japani etsii avaruudesta elämää

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • julle sanoo:

    Ei mikään ihme että juuri Japani ryhtyi tähän tehtävään. Muutenkin viisasta porukkaa sielläpäin. Joku taisi sanoa jossakin, että Japanista ei tule muuta kuin hyvää – olen samaa mieltä. 🙂

  • herttaässä sanoo:

    aiheeseen liittymätön: mikähän siinä on kun maikkari on alkanu lähettää näitä ufo-ohjelmia ja muita kiinnostavuuksia näin tiiviiseen tahtiin.. pelon merkit, ensi lauantaina näytetään elokuva Ensimmäinen yhteys, ja eihän tästä ole kauaakaan kun näyttivät star warseja ja star trekejä, vai kuinka? mtv3 scifi on asia erikseen…

    ufoaaltoa pukkaa! havainnotkin lisääntyneet, tai ainakin havainnoista kertominen. ihmiset ovat alkaneet puhua aiheesta ja avata silmiään. (itsekin kesän alussa näin taivaalla aluksen mikä aivan takuulla ei ollut mikään meidän lentokoneemme; sellaisiin käännöksiin, muodonmuutoksiin ja kirkkaan pilvettömältä taivaalta (iltapäivä) yksinkertainen KATOAMINEN ei kuulosta aivan normaalilta. tuskin mikään meidän keksintömme siihen pystyy. tätä seurasi ihmeellisen voimakas onnen tunne. tein havainnosta ilmoituksen fuforalle.)

    käyttääkö maikkari vain hyväkseen tätä ihmisten orastavaa kiinnostusta, vai aikooko jopa edistää meidän ajatteluamme, mikä taas lienee ainoastaan positiivinen asia ainakin näin ufoista ennestään kiinnostuneiden näkökulmasta? muutosten virtaa..

  • jontti sanoo:

    itse voisin poiketa myös aiheesta : olen seurannut näitä sivuja jo pitkään ja olen aina ollut kiinnostunut paranormaaleista ilmiöistä (en tiedä johtuuko äidistäni joka on omista kokemuksistaan kertonut siitä asti kun olin lapsi, kummitukset yms.) ja olen tässä seurannut yhtä sateelliittiä viikon päivät ja muutenkin pälyillyt taivaalle tupakoidessani (en tiiä johtuuko näistä viime aikojen ufo havainnoista mutta näin olen jostain syystä tehnyt) niin joka tapauksessa näin 7.7 08 noin klo 01.00 jonkin omituisen valon lentävän tämän satelliitin vierestä ja olin juuri ottamassa siitä video kuvaa puhelimella ja se katosi juuri kun sain puhelimen kuvaus kuntoon… näkyvillä se pysyi suurinpiirtein 10 sekuntia ja mikään niin kaukana oleva kone ei todellakaan mene niin hurjaa vauhtia kuin tämä meni. eikä tämä myöskään ollut tähden lento… mutta sori että tällä tavalla tänne kirjoitan aivan väärään paikkaan mutta en jaksa tähän aikaan käydä sen kummemmin kirjoittelemaan kuin että paranormaaleja kokemuksia löytyy tältäkin suunnalta runsaasti, sekä eräät valokuvatkin jotka olisin tänne lähettänyt mutta ne ovatkin yhtäkkiä mystisesti kadonneet..? tai olen itse ne hävittänyt mutta etsintä jatkuu 🙂

  • Elli sanoo:

    Hei vaan,
    itsekin olen seuraillut parablogia jo pidempään, ja huomanntu nousevan aallon myös muualla maailmalla.
    Herttaässän kommenttiin liittyen pakko mainita, kun The Sunin keskustelupalstalla joku totesi osuvasti, että tämä median UFOmylly johtuisi pian ensi-iltansa saavasta The X-files elokuvasta…siis markkinointikikka. Hyvin mahdollista, tosin en todellakaan toivo tämän olevan perimmäinen syy. Oikeita havaintoja on aina ollut ja toivottavasti tulen itsekin sellaisen joskus tekemään!

  • gh0stb0y sanoo:

    ” julle (00:51:57) :

    Ei mikään ihme että juuri Japani ryhtyi tähän tehtävään. Muutenkin viisasta porukkaa sielläpäin. Joku taisi sanoa jossakin, että Japanista ei tule muuta kuin hyvää – olen samaa mieltä. :)”
    Ei tule kuin hyvää? Pahkan marjat! Sieltähän ne ydinpommit sunmuut tulee! 😀
    Totta on kyllä että ovat viisaita jne. mutta mikseivät sitten keksi laitetta joka puhdistaisi sieltä ilman? Siellähän on ilmassa miljoonakertaa enemmän saasteita kun täälä. Anteeksi että en keskustellut aiheesta.

  • Ufomies sanoo:

    Jatketaan sitten aiheen vierestä vielä minunkin puolestani:

    Ei saasteongelma ole esimerkiksi Tokiossa ollenkaan sellainen kuin vaikkapa Ateenassa tai Los Angelesissa smog-ilmiöineen. Huolimatta valtavasta väestöpaineesta Kantoun tasangolla, oli jo esimerkiksi paljon pienemmän ja harvemaan asutun Moskovankin ilma huomattavasti sakeampaa (kirjaimellisesti!) ja aiheutti hengityselin- ja silmäoireita ruuhka-aikoina. Japanissa sentään on mukavasti ydinvoimaa fossiilisten polttoaineiden tupsuttelun lisäksi, ja huomiota kiinnitetään toimivaan joukkoliikenteeseen, ja vähän saastuttaviin ja polttoainetta kuluttaviin, ekologisiin automalleihin.

    Paha saasteongelma Japanissa on sen sijaan Gobin autiomaasta asti tuulten mukana kulkeutuvat hiukkaset, joihin sitoutuu suuri määrä saasteita Kiinan hektisestä teollisuudesta, liikenteestä ja eritoten siitä järkyttävästä määrästä hiilivoimaloita mitä tuolla mantereen puolella on. Kiinan ja muiden nopeasti teollistuvien maiden talouskasvu, sekä se tyhjiö mikä kehittymättömässä infrastruktuurissa on vielä kasvunvarana täytettävä, aiheuttaa suurimman saasteongelman maapallolla (siis ainakin ilmansaasteiden ja maanmuokkauksen muodossa).

    Japanin kaltaisilla yhteiskunnilla ei ole yksinkertaisesti enää tilaa missä kasvaa, ja talouskasvu perustuu silloin eritoten myös ekologisempien tuotannon muotojen kehittämiseen ja tukemiseen. Korkean teknologian jälkiteollinen yhteiskunta kyllä kuormittaa ympäristöä sekin, mutta sillä on yhtä lailla myös realistiset eväät ja motiivi saasteongelmien ratkaisemiseen ja huipputieteeseen perustuvan kansantalouden luomiseen.

    Tähän huipputieteeseen kuuluu myös astronomia ja tämän artikkelin sisällön kaltaiset projektit. Toivottavasti asian tiimoilta saadaan aikaan myös huomattavaa kansainvälistä yhteistyötä! Esimerkiksi juuri Japani tarjoaa mainiot puitteet myös köyhempien Aasian maiden lahjakkuuksille antaa panoksensa tieteelle täydellä tehokkuudella. 😉

  • rezaR sanoo:

    ”Ei tule kuin hyvää? Pahkan marjat! Sieltähän ne ydinpommit sunmuut tulee! 😀
    Totta on kyllä että ovat viisaita jne. mutta mikseivät sitten keksi laitetta joka puhdistaisi sieltä ilman? Siellähän on ilmassa miljoonakertaa enemmän saasteita kun täälä. Anteeksi että en keskustellut aiheesta.” Ydinpommit tuli Amerikasta.

  • julle sanoo:

    gh0stb0y
    Kyllähän nuo japskit ovat erittäin tietoisia kasvihuoneilmiöstä ja ilmastonmuutoksesta.
    Ja jos satuit seuraamaan esim. viime vuonna Live Earth konserttia niin siinä oli juttua myös siitä kuinka Japanissa otettiin niskasta kiinni tässäkin asiassa.
    Ja tuota, eikös Albertti tullut juuri Saksasta sitten Amerikkaan, jossa se ydinpommi kehiteltiin käytäntöön.
    Siinä olet oikeassa, että se kaikki paska, ilmansaasteet ja hel*etti joka pääsi irti niitten tippuessa Hiroshimaan ja Nagasakiin leijaili siellä.
    Ei ole helppoo noiden saasteiden kanssa.

  • julle sanoo:

    gh0stb0y
    Kyllä ne japskit ovat hyvinkin tietoisia ilmastonmuutoksesta ja näiden saasteiden määrästä. Jos satuit seuraamaan mm. viime vuonne Live Earth -konserttia niin siinä otettiin kantaa myös Japaniin jossa otettiin juuri niskasta kiinni tässä asiassa. Eli asialle koitetaan koko ajan tehdä jotakin.
    Eikös se ollu Albertti joka tuli Saksasta Amerikkaan ja ydinpommi kehiteltiin sitten siellä käytäntöön. Japani liittyy asiaan vain siten, että sai nuo pommit niskaansa Hiroshimassa ja Nagasakissa, kuten kaikki varmasti tietävät.

  • rezaR sanoo:

    ”mutta mikseivät sitten keksi laitetta joka puhdistaisi sieltä ilman?” Ei semmosta keksitä sormia napsattamalla. Ilman puhdistaminen on vuosien prosessi.

  • Pikku Alien sanoo:

    ois kyl kiva laittaa USAn tai venäjän pressa seinää vasten ja vähän kuulustella mitä se tietää Ufoista

  • gh0stb0y sanoo:

    Venäjällä ei ole pressaa vaan diktaattori… Olette oikeassa rezaR ja Julle.

  • gh0stb0y sanoo:

    Tai en tiedä onko vielä kun Puuttin ei ole enää vallassa.

  • höh sanoo:

    Ei siinä ettei Putinilla ole pressan nimeä tarkota ettei olisi eniten valtaa silti 😉

  • gh0stb0y sanoo:

    Mutta silloin oli 🙂

  • julle sanoo:

    Tiiättekö kuinka raskauttavaa toi on kun noi viestit tulee joku puolisen päivää myöhässä ja sit kirjottaa tuplaviesin. 🙁

  • gh0stb0y sanoo:

    En, koska en edes tajua mitä tarkoitat… 🙂

  • Syonpask44 sanoo:

    AVARUUSOLIOBLOGI.NET

  • Nappo sanoo:

    Kylläpäs näitä ufoja näkyy viimeaikoina! Kohta rupee pelottaa.
    Ja muuten, rezaR ja ufomies, olette oikeassa.

  • Tiia sanoo:

    Uskon vuoteen 20129. Silloin varmasti ainakin joka kolmas ihminen uskoo maan ulkopuoliseen älylliseen elämään. Muutoksen aika koittaa! Tätä on odotettukin :>

  • Tiia sanoo:

    ANTEEKSI KORJAAN, SIIS USKON VUOTEEN 2012 ;D!

  • gh0stb0y sanoo:

    Katselin itsekkin vuosilukua, että silloin varmaan jokatoinen ellei kaikki usko alieneihin 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto