FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Paranormaalit kokemukset – Toukokuu 2011

Tässä taas muutama mielenkiintoinen kokemus. Tällä kertaa kokemuksissa kerrotaan tapauksesta jossa kuolleen miehen kummitus antoi merkkejä olemassaolostaan, oudosta tietokoneen sammumisesta painajaisen jälkeen sekä tapauksesta jossa kummitus oli liikutellut tyynyjä.

Kokija: Anonyymi
Kokemuksen tyyppi: Kummittelukokemus
Paikka ja aika: Kotona Harjavallassa, kesällä 1985 tai 1986.
Kokemusikä: 28 vuotta

Tapahtuman kuvaus:

Eli näin aluksi haluan vakuuttaa tämän olevan täyttä totta. Olen koko ikäni ollut skeptikko ja olen vieläkin, joskin olen alkanut hieman uskoa, että kaikella on tarkoituksensa ja että sattumia ei ole.

Tämä tapahtui kesäaikaan, vuosi oli joko -85 tai -86. Tiedän tämän siitä, että silloin oli yöllä valoisaa ja että vanhin lapseni oli tuolloin aivan pieni (s. -84) ja toinen lapseni ei ollut vielä syntynyt (s. -87). Silloinen aviomieheni oli joskus kännipäissään tehnyt erään kaverinsa Pertin (nimi muutettu) kanssa sopimuksen, että se, kumpi heistä kuolee ennemmin, ilmaantuu tälle toiselle kuolemansa jälkeen niin selvästi, ettei siitä voi erehtyä. Ja ei yhden kerran, vaan kahdesti koska yksi kertahan voisi olla sattumaa.

Myöhemmin tämä Pertti oli sitten päättänyt elämänsä itse, ilmeisesti muutamia kuukausia ennen näitä outoja tapahtumia joista kerron.

Ensimmäinen tapahtui päivällä. Olin pihallamme ottamassa aurinkoa (makasin silmät kiinni), kun yhtäkkiä jokin varjo peitti auringonvalon hetkeksi (tehän tiedätte, että vaikka makaa auringossa silmät kiinni, niin sen huomaa, jos joku tulee auringon eteen), ikäänkuin joku olisi kävellyt ohi. Avasin heti silmäni, olettaen sen olleen aviomieheni mutta ketään ei näkynyt missään. Suljin silmät ja hetken päästä tämä tapahtui uudelleen. Tällä kertaa avasin silmäni heti – ei ketään. Eikä kyseessä voinut olla pilvi, koska avattuani silmäni aurinko räkötti suoraan silmiini eikä mikään pilvi voi peittää aurinkoa ja sitten väistyä niin nopeasti.

Seuraavat ilmiöt tapahtuivat yöllä. Varmuudella en voi sanoa, että olisi ollut juuri seuraava yö mutta kumminkin: nukuin mieheni kanssa kunnes heräsin ääneen; huoneen ikkunaan koputettiin kaksi kertaa. Herätin mieheni ja pian tuli toiset kaksi koputusta. Hänkin kuuli sen mutta tokaisi vain, että ”se on varmaan Pertti” ja jatkoi nukkumista.

Tämän jälkeen menin keittiön pöydän ääreen kirjoittamaan tuntemuksistani. En siis näistä tapahtumista vaan rankoista kokemuksistani; kai ne jotenkin tuli pintaan näiden tapahtuman jälkeen, en tiedä. Kirjoitin paljon erilaisia asioita, mutta aina kun kirjoitin isästäni (joka kuoli muutama vuosi taaksepäin) niin mustekynän muste muuttui eriväriseksi. Tämäkin tapahtui kaksi kertaa.

Vähän ajan päästä aloin kuulla jotakin musiikkia. Jotain outoa, muistutti ehkä hieman rokkia. Muistan jonkin verran edelleen, mutta sitä on erittäin vaikea kuvailla, mutta sen voin sanoa että sellaista musiikkia ei ole olemassa. Tällä kertaa päätin ottaa selvää. Se kuului takahuoneesta, joten menin sinne (meillä oli koti ja liikeyritys samassa rakennuksessa, ja huoneita oli paljon). Kun saavuin sinne, musiikki loppui. Palasin takaisin keittiöön ja musiikki alkoi taas. Muistaakseni tällä kertaa en mennyt enää takaisin katsomaan ja muistikuvani siltä yöltä loppuvatkin tähän. Muistan aamulla kertoneeni miehelleni myös siitä musiikista, mutta hän sanoi taas että ”se oli varmaan Pertti”. Pertti oli muuten musiikkimiehiä; hän soitti haitaria, kuten miehenikin, vaikkakin haitarimusiikkia se ei missään nimessä ollut, mitä kuulin.

24 vuoden jälkeenkään en ole keksinyt mitään selitystä tälle tapahtumasarjalle. Olen kertonut näistä lapsilleni ja heistäkin tämä on jotakin aivan käsittämätöntä. Vähän ihmetyttää sellainenkin seikka, että miksi Pertti ”ilmestyi” minulle? Hänhän oli tenhyt diilin mieheni kanssa, ja vaikka hän kuulikin ne kaksi jälkimmäistä koputusta ikkunaan, häntä ei tuntunut kiinnostavan asia ollenkaan. Hän on myös jo kuollut, eikä hän ollut koskaan kertonut näistä ilmiöistä lapsillemme, ja minäkin kerroin ne vasta hänen kuolemansa jälkeen. Nuo kirjeetkin olen joskus mennyt hävittämään. Olen erittäin skeptinen, mutta pidän tuota tapahtumasarjaa aivan liian todellisena ollakseen pelkkää sattumaa.

Kokija: Ede
Kokemuksen tyyppi: Kummittelukokemus
Paikka ja aika: Tampereella kotona, 30.9. 2010 klo 03:00
Kokemusikä: 21 vuotta

Tapahtuman kuvaus:

Olin nukkumassa naisystäväni kanssa makuuhuoneessani ja näin erittäin epämiellyttävää unta, sellaista jossa ei mielestäni olut mitään järkeä ja sitten heräsin, katsoin kelloa joka näytti klo 03:00 ja yht’äkkiä tietokoneeni käynnistyi. Sitten tuli todella epämiellyttävä olo, ihankuin joku olisi tuijottanut. En edes liikkunut, vaan puristin silmät kiinni vaikka kovasti teki mieli mennä katsomaan mikä tietokoneessa on. Oudointa on se, että kun sitten rauhotuin otin naisystävän halaukseeni. Huomasin jopa hänenkin olleen hereillä ja kun siinä olimme hetken sylikkäin tietokone sammui!

Olen aikaisemminkin kokenut tällaista, enkä tiedä onko tämä nyt vain sitä huonoa säkää. Olen ollut melko skeptinen kaikenmaailman kummittelun suhteen, mutta kun itselle sattuu, eikä ole vastausta miksi näin tapahtui, niin alkaa miettimään sitä, että jos kuitenkin jotain tavanomaisesta poikeavaa on kuitenkin tapahtunut.

Kokija: Joni
Kokemuksen tyyppi: Kummittelutapaus
Paikka ja aika: Kempeleessä kotona, keväällä 2010
Kokemusikä: 12 vuotta

Tapahtuman kuvaus:

Oli kouluaamu, koulua oli kymmeneltä. Istuin kotona ja katsoin nauhalta 4D:tä. Lähdin keittiöön hakemaan vettä. Kun tulin takaisin, niin sohvatyynyt olivan liikkuneet itsestään tällaiseen muodostelmaan; _ _–_ _ .

Säikähdin pois tolaltani. Kotonamme ei ollut ketään muita kuin minä. Äitini lähti viemään koiraamme eläinlääkärille ja isosiskot olivat menneet jo kouluun. Järjestelin tyynyt uudelleen. Kun olin menossa keittiöön viemään  juomalasiani pöydälle kuului sohvan takaa olevalta ovelta lonksahdus. Menin katsomaan mistä ääni tuli. Sohvan takana oleva ovi oli itsestään auennut puoliksi. Kyseinen ovi vei kodinhoitohuoneeseen ja sieltä pääsi pesuhuoneeseen. Omasta mielestäni mikään ei voinut vaikuttaa oven avautumiseen. Lähdin kiireellä kouluun ja tapahtunut jäi lujasti mieleeni. Olemme muuttaneet neljä vuotta sitten tähän kyseiseen taloon ja täällä on nähty varjoihmisiä ja valoilmiöitä. Ullakoltammekin kuuluu melkein joka yö painavia askelia, tömähdyksiä ja raahaamisen ääniä.

Onko sinulle tapahtunut jotain outoa? Voit kertoa omista kokemuksistasi tällä lomakkeella. Mielenkiintoisimmat kokemukset julkaisemme blogissamme nimimerkillä tai täysin anonyymisti. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

14 kommenttia aiheeseen: Paranormaalit kokemukset – Toukokuu 2011

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Name sanoo:

  Ne varjot auringon edessä oli ohi lentäviä lintuja.

 • Name sanoo:

  … ja tietokoneet voivat käynnistyä itsestään ajastetun päivityksen yhteydessä. Olin kerran yksinäni illalla koulun tietokoneluokassa, kun koneet alkoivat käynnistyä yksi kerrallaan. Oli se kyllä spookya, mutta täysin niiden toimintaan liittyvää, eikä lainkaan yliluonnollista. Muutaman minuutin päästä koneet sammuivat itsestään.

 • Höpönpöpö sanoo:

  “Ei voi olla ääntä ilman liikettä ja värähtelyä, eikä ilma voi värähdellä ilman välinettä, joka saa värähtelevän liikkeen aikaan, eikä aineetonta välinettä voi olla olemassa. Näin ollen hengellä ei voi olla ääntä, ei muotoa, ei voimaa, eikä se voi tunkeutua eikä päästä sisään lukitusta ovesta. Jos joku väittäisi, että henki voisi tiivistyä ilmassa ja omaksua aineellisen olemuksen ja että tuollainen muoto voisi puhua ja liikkua, minä vastaisin, että missä ei ole hermoja ja luuta, ei voi olla ohjattua, tahdonalaista liikettä, jonka kuvitellut henkiolennot voisivat saada aikaan. Varo mokomien spekuloitsijoiden opetuksia: kokemus ei tue tällaisten väitteiden esittäjien järkeilyä.” – Leonardo da Vinci, 1452 – 1519

 • Terve sanoo:

  Missäs päin kempelettä Joni asut? Kuulostaa samanlaisilta ilmiöiltä mitä tapahtui kotonani kempeleessä kun siellä vielä asuin reilut neljä vuotta sitten. Ettette vain olisi muuttaneet meidän vanhaan kummitustaloon? 😀

 • TeURaS sanoo:

  Ede:lle voin sanoa juuri samaa mitä aikaisempikin kirjoittaja, että tietokoneen automaattiset päivitykset ovat yleensä asennettu Windows koneissa oletuksena klo 03:00 yölle =) ja kaikenlisäksi vielä oliko perjantain ja lauantain välinen yö. Mutta toisaalta jos ei tiedä tästä se voi olla pelottavaa =).

 • Kaikkara sanoo:

  Mua jäi vaan häiritteen ku tuossa lukee Kempeleellä ku pitäs lukia Kempeleessä 🙂 Noh pieni offtopic. Itekkin oon Kempeleestä ja mun kotona näkyy ja kuuluu vaikka mitä. (Talo on vanha ja ensimmäisiä taloja sillä perällä)

 • Varjot sanoo:

  Olisivatko anonyymin varjoiset hetket johtua pienistä torkuista?

 • Joni sanoo:

  Asun vanhan pappilan alueella.

 • ede. sanoo:

  Kyllä tiedän, että koneet alkavat itsestään päivittää ja käynnistyvät, mutta miten se voi olla mahdollista jos kone on laitettu kokonaan kiinni? Ei siinä muuta ihmeellistä ollutkaan. tosin tuntuu siltä, että nykylaitteet tekevät mitä haluavat 🙂

 • Name sanoo:

  Myös sammutetut koneet käynnistyvät itsestään. Sehän siitä spookyn oloista tekeekin. Ainoastaan silloin jos johto on vedetty irti seinästä päivitystä/käynnistymistä ei tapahdu. Virtajohtoon kytketty, mutta sammutettu kone käynnistyy itsestään päivityksen yhteydessä.

 • Petri sanoo:

  Koneessa säilyy jonkinasteinen jännite vaikka laite on suljettu. Lisäksi tietokoneessa on jokin pieni patteri, joka pitää ainakin BIOS-juttuja elossa vaikka ei olisi laitteen johtoa seinässä lainkaan.

 • ultimate skinner sanoo:

  Oma koneeni käynnistyy myös välillä itsekseen öisin, ja herään melkein aina siihen hurninaan, kun se käynnistyy. Mutta kun tulen katsomaan konettani että miksi se käynnistyi, se ei päivitä mitään, vaan on vain avautunut ja tietokoneen näyttö näyttää vain kirjautumis-sivua. Heh, tässä koneessa on varmaan jokin vika, taikka sitten ”joku” tulee tahallaan öisin aukaisemaan koneeni, jotta heräisin. 8D

 • riekkuja sanoo:

  Myös monet viirukset voivat tehdä tuon tietokoneen itsestään käynnistymisen, silloin kone ei tod. näk. vain enää sammu itsestään… Myös hakkeri voi käynnistää tietokoneen verkon yli netbios määrityksillä.

 • aavekuiskaaja sanoo:

  aave tuli aukaisemaan sen..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *