ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaalit kokemukset – Maaliskuu 2011

Aika julkaista taas hieman kokemuksia. Tällä kertaa kokemuksissa kerrotaan mm. spiritismistä ja kummittelusta.

Kokija: Penttijuhanin isä
Kokemuksen tyyppi: Hengellinen kokemus
Paikka ja aika: Pohjois-Karjalassa 1913

Tapahtuman kuvaus:

Tässä tarina joka on seurannut minua nuoruusvuosilta, jolloin isäni kertoi sen tapahtuneen. Isäni oli syntynyt 1905, Suomi oli melkoisen köyhä maa ja kaikesta oli pulaa, isäni joutui lähtemään ”maailmalle” jo 10 vuotiaana.

Tämä tapahtuma sattui noin 1913 Polvijärvellä. Isäni oli poikajoukon mukana mennyt uimaan läheiselle järvelle. Oli kuuma, kaunis keskikesän päivä. Pojat leikkivät ja uivat nauttien kauniista päivästä kunnes yht´äkkiä jostain kaukaa alkoi kuulua hentoa, kaunista musikkia, ihan kuin jotain hopeakelloja olisi soitettu. Musiikki voimistui ja pojat alkoivat katsella ympärilleen mistä moinen oikein kuuluu, sitten joku huomasi, että taivaalle oli ”avautunut” koko taivaankannen mittainen kirkas aukko ja sieltä tämä musiikki kuului yhä kovempaa. Samalla pojat panivat merkille kuinka kirkasta oli sen aukon sisällä. Pojille tuli pelko, että mitähän mahtaa seurata ja osa olikin jo juossut rannalta piiloon, kunnes taivaassa oleva aukko alkoi hiljaa mennä kiinni, samalla soitto alkoi vaimentua ja muutaman minuutin päästä oli taas hiljaista.

Isäni oli myöhemmin kysynyt Kirkkoherralta, että mikä merkitys sellaisella mahtaa olla? Tuo pappi oli vaan sanonut, että jonkin pyhän ihmisen poismenon edellä tapahtuu joskus näitä ilmestyksiä. Varmasti se oli jäänyt isälleni mieleen koska hän kertoi sen minulle joskus teini iässä enkä usko, että tässä olisi mitään keksittyä.

Kokija: Unnamed Angel
Kokemuksen tyyppi: Kummituskokemuksia
Paikka ja aika: Jyväskylä, lapsuudenkoti – kevät/kesä -97/98, kesä 2001/2003, talvi 2007-2010
Kokemusikä: 5-6, 15-18

Tapahtuman kuvaus:

Olin noin 5 tai 6 vuotias, kun ensimmäinen paranormaali tai hengellinen kokemus tapahtui. Pikkusiskoni kuoli synnytyksessä ollessani 2-3 vuotias.

Olen ollut pienestä pitäen aamuvirkku eli nousin aamuisin kuuden, seitsemän aikoihin leikkimään tai piirtämään. Tänä kyseisenä aamuna heräsin piirtämään. Piirsin kaikessa rauhassa, kunnes jokin herätti huomioni takanani. Käännyin ympäri ja näin n. 30-50cm päässä minusta tumman hahmon, joka oli minua n. 20cm lyhyempi. Sillä oli valkoiset silmät, muuten se oli tumma. Hahmo seisoi edessäni sekunnin tai kaksi, kunnes katosi kun räpsäytin silmiäni. En usko, että se oli vain lapsuuden mielikuvitusta, sillä muistan kokemuksen kuin se olisi tapahtunut eilen.
Ja nyt, kun olen lukenut ja kokenut enemmän paranormaalista, tiedän että hahmo oli pikkusiskoni.

Seuraava tapaus tapahtui kesällä vuonna 2001 tai 2003, en muista tarkkaa vuotta enkä ikääni. Meillä on suvussa sukumökki, joka on saarella. Kyseisenä kesäyönä oli kirjaimellisesti myrsky. Sade piiskasi ikkunoita ja tuuli heilutti puita melkein kaatumispisteeseen, ukkosti ja salamoi.
Olin serkkuni kanssa kahdestaan nukkumassa pienessä aitassa ja luulimme, että voisimme nukkua koko yön kahdestaan siellä. Salamointi ja ukkonen ei millään loppunut ja melkein itkimme serkun kanssa, koska meitä pelotti niin paljon. Uskaltauduin katsomaan ulko-ovea vastapäätä meistä ja näin vaalean hahmon seisovan ilmassa. Mieleni rauhoittui ja sanoin serkulleni: ”Meillä ei ole mitään hätää. Mennään aikuisten luo nukkumaan.” Kerroin aamulla aikuisille kokemuksestani ja kerroin suojelusenkelini olleen luonamme, mutta aikuiset nauroivat ja sanoivat minun kuvitelleen jutun.

Kun aloin etsimään lisää tietoa aaveista, hengistä ja muutenkin paranormaalista, kaikki kokemukset aivan kuin on-nappulaa painamalla tulivat päälle.

Seuraavia kokemuksia/tapahtumia on tapahtunut lapsuudenkodissani (kerrostalo, rakennettu -90, alue on vanhaa sota varikkoa) niin useasti, etten muista edes kaikkia. Muutamat ovat painautuneet mieleeni kuin pysyvästi.

Olisko ollut viime talvena, kun olin yksin kotona katsomassa tv:tä, kuulin kuinka ulko-ovemme kävi. Luulin isäpuoleni tulleen töistä, joten en kiinnittänyt aluksi siihen mitään huomiota, vaan jatkoin tv:n katselua. Kuitenkin huomioni herpaantui, kun kuulin eteisessämme kävelyn ääniä matolla. Kävely jatkui eteisen ja olohuoneen oven luo, pysähtyi hetkeksi ja kääntyi takaisin ulko-ovelle. Nousin sohvalta katsomaan eteiseen, mutta siellä ei ollut ketään tai mitään.

Useasti, kun olen katsomassa olohuoneessa tv:tä, näen eteisen peilin kautta liikettä, vaikka olisinkin yksin kotona. Aina ajattelen, että se on mielikuvitustani, mutta tiedän, etten usko ajatustani. Näen myös välillä (tv:tä katsoessani) kylpyhuoneen hieman avoinnaisen oven takaa hahmon, joka katsoo minua. Kun katson tarkemmin huoneeseen päin, siellä ei ole mitään.

Muutaman kerran on käynyt, kun olen ollut yksin kotona ja suihkussa, kuulen perheeni tulleen kotia. Lähden suihkusta, mutta ketään ei ole kotona. Kun menen takaisin suihkuun samat tutut äänet kuuluvat, mutta ketään ei näy. Kuulen myös keittiön ovien avautuvat ja jääkaapin äänen aivan kuin se olisi auki.

Lapsuudenkotini vanhassa huoneessani olen tuntenut jonkin läsnäolon. Kuulen matollani kävely-ääniä (reipasta kävelyä ja/tai laahausta), vinkuvaa hengitystä ja aivan kuin miljoona ihmistä kuiskisi huoneessani. Pystyn myös aistimaan nukkumaan mennessäni vierelläni hahmon, joka katsoo minua. Olen myös aistinut ystäväni huoneessa kaksi hahmoa, jotka katselevat meitä, kun nukumme.

Äitini sekä tätini ovat kokeneet myös hengellisiä ja paranormaaleja asioita, mutta niistä ehkä seuraavalla kerralla…

Kokija: Darma
Kokemuksen tyyppi: Spiritismi
Paikka ja aika: Lahti, Kesä 1999 yöllä
Kokemusikä: 18

Tapahtuman kuvaus:

Tulimme baarista kaverini luokse kahdestaan. Pikku jurrissa tietty, mutta se tuskin selittää aukottomasti tapahtumia.

Kaverini on elokuvien keräilijä. Iso kirjahylly täynnä leffoja. Alkuperäisiä, sekä puolinopeudella nauhoitettuja vhs-kasetteja. Yhteen nauhoitettuun kasettiin menee monta leffaa, joten ne on numeroitu. Siis, numerot on laitettu vihkoon ja perään kirjoitettu leffan nimi.

No, kaveri oli tehnyt ouijalaudan kopioimalla sen suoraan manaajasta pausettamalla. Pelattiin sitten sitä. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut.
Istuskeltiin sen jälkeen hissukseen, kun yhtäkkiä mun mieleen iskee pakottava käsky: ”Ota kolmannesta rivistä toinen alhaalta!”. En sanonut kaverille mitään. Nousin ylös, otin filmin sieltä pinon alhaalta ja kysyin: ”Mikä tää on”? Kaveri ei tiennyt, enkä voinut itsekkään tietää. Sano, että: ”Kato tosta vihosta.” Aukaisin vihon jostain keskeltä ja siinä oli sama numero ku filmissä, se oli Manaaja!

Laitettiin filmi pyörii ja ajateltiin hakee se kohta mikä numero filmis oli. Lähempänä kohtaa laitettiin kuva kuvalta eteenpäin leffaa. Siinä vaiheessa, kun seuraava kuva ois ollu se mitä haluttiin, loppu kaukosäätimestä yllättäen patterit, se ei enään toiminut ja kohta jäi näkemättä. Patterit piti kyllä olla toimivat. Sen illan jälkeen kaveri sano haistaneensa rikin hajua tullessaan kotiin muina päivinä.

Onko sinulle tapahtunut jotain outoa? Voit kertoa omista kokemuksistasi tällä lomakkeella. Mielenkiintoisimmat kokemukset julkaisemme blogissamme nimimerkillä tai täysin anonyymisti. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

15 kommenttia aiheeseen: Paranormaalit kokemukset – Maaliskuu 2011

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ogeli sanoo:

    Tuo kakkostarina oli aika jännä! 😀

  • nimimerkki sanoo:

    tuossa videossa vaaralline tarina haastattelu kautta.
    http://www.youtube.com/watch?v=_nLgHnC6BdE

    eka 15 minuuti jälkee..
    haastateltava tyyppi on ohjelmoitua tyyppiä. ei välitä eikä ymmärrä täysi maailmaa missä asuu. tekee vaa hommia vaaralliselle taholle ymmärtämättä täysi mitä tekee. tyyppi on kävelevä vaara.

    ovat jääny kehityksessä tasolle ”me tiedetää että kaikki ei oo miltä näyttää” -> ”me tehdää mitä tehdää koska me tiedetää että kaikki ei oo miltä näyttää” -> ”me pelataa koska kukaa ei välitä vaikka me pelataa”.

    ei käy mielessä että kellää ei oo aikaa typeryydelle tai ymmärtää tuollasta typeryyttä. hyvä että tyyppi heräilee pikku hiljaa mutta järkyttävää järjettömyyttä mitä henkilö kertoo nii että tietona on kuullu mutta ei ymmärtäny.

    tuon kaltane tyyppi on helposti muille henkilöille tekevä ja tuolla tyypillä on helposti käytettävissä muita henkilöitä alaisina mutta omavaraisuutta tai rauhaa tuolla tyypillä ei oo nimeksikää. tärkeät ainoastaa minä egona kaike keskipisteenä ku on valtaa enemmä ku muilla ihmisillä koska tietää että normaali yhteiskunta on vitsi.

    myy itteä muille palveluina ja ostaa muita ittelle palveluina ja ei tajua että tekee jotaki pielee. tyypi mielestä ihmiset o vaa nii tyhmiä että ihmisille ei kannata puhua ja itellä valta pelata nii ku tietää ja nii ku haluaa tilassa jonka saavuttaa tiedolla.

    tuo on esimerkki mitä pelkkä tieto ja maailma tiedostamine pelkkänä tietona aiheuttaa ja mitä eivät ajattele ku omaksi eduksi tietää. mikäli täysi ymmärtäisivät eivät olisi ”välikäsinä” ”henkilöinä jotka eivät tiedä tekevänsä ennenkö tekevät” ”ku on nappulaa nii kaikki matelee luoksesi” ”ku et oo raha mutta palvelus nii vältät raha vaikutusta vaikka myytki ittees” henkilöitä.

    pelkkä tieto on järjetöntä mutta elävät pelkälle tiedolle. tuo malli tai ohjelma mitä henkilö tietää elävänsä on pelkkä typerä eloojäämisohjelma tai puollustautumista ihmisten kustannuksella paikassa joka ei oo viidakko eikä aavikko joka tekee henkilöstä pelkä pellen. viidakossa eikä aavikolla oo ihmisiä mitä voisi viilata linssii tai pitää tyhminä tai olla ymmärtämättä.

  • nimimerkki sanoo:

    kohdassa 40 minuuttia henkilö kertoo että ”on järkevä”. ei vaa ymmärrä lopettaa palveluje tarjoamista taholle joka ei oikeasti välitä.

    kohdassa 45 ovat varmoja ettei ihmiset tiedä kerrotusta mitää eikä ennemmi olisi kerrottu tai ymmärretty. tuo ei pidä paikkaa vaa on yleine luulo.

    tuon taho palvelijat ei tiedä tarkasti mitä ihmiset tietävät mutta olettaa ettei ihmiset tiedä joko manipuloituna tai ohjelmoituna koska palvelija olisi vapaa tuolla tiedolla. jotku ihmiset tietävät ja elävät tiedosta huolimatta joka tarkoittaa käytännössä että palvelemattomat tietävät sama mitä palvelevat mutta ovat vapaita palvelemasta koska ymmärtävät olla palvelematta.

    on henkilö oma tahto olla palvelematta. tuo on tahtoa eikä tietoa eikä ohjelmaa eikä olettamista.

  • nimimerkki sanoo:

    videossa haastateltavana oleva henkilö ei pidä mahdollisna että 2012 tapahtuisi. tuossa on ristissä moni seikka. mahtaako koko eliitti ajatella että 2012 muutosta ei tapahdu vai 2012 ei oo heidä missioni että tarvitsisi ajatella vuotta 2012 vai onko henkilö vakuuttunu ettei 2012 tapahdu koska ei kuulu eikä näjy eliitissä tai ku on nähny että eliitti vaa polttaa sikaaria ja juo viskiä ku 2012 puhutaa tapahtumana.

    henkilökohtaisesti ajattele että 2012 tapahtuma on parasta kohdata omas rauhas eikä rauhattomasti tai pakokauhulla. en ajattele mitä 2012 tapahtuu vaa katson mitä tapahtuu ja reaktio on mitä tapahtuu ja mitä tarvii tehä ku tarvii tehä.

    en oo paniikissa mitä tapahtuu ja varautunu oon että mitää ei tapahdu jotta sama mitä tapahtuu ku tapahtuu ja on toimintakyky tai säilyny toimintakyky. on totta että vaikuttaa mitä tapahtuu mutta tuosta syystä kannattaa katsoa loppuu asti koska ihmine ei tiedä vaikuttavansa.

    lopulta on sama kuinka paljo vaikuttaa kuha vaikuttaa rauhassa ja ymmärtäe ja on varma että mitä tekee on järkeä koetu kautta. eliitti ei tajua olevansa negatiivisuutta tai tajuaa olemassaoloa vai omasta perspektiivistä joka ei oo riittävä myös ymmärtämisee muuta ku omat tai luodut pelisäännöt.

  • nimimerkki sanoo:

    on fiilis että tuo henkilö on haastateltava ainoastaa koska ajattelee että tietää paremmi ku haastattelija ja on nii vakuuttunu että ehkä ainut syy olla haastateltavana. ehkä samasta syystä haastattelija pitää haastateltavasta koska haastattelija on varma mielestää. tuota varmaa pidetää karismana tai jännitteenä ylläpitämässä tilaa nii kaua ku haastateltava huomaa ettei tiedä iha kaikkea ja haastattelija huomaa että kyseessä ei ookkaa nii suuri mahdollisuus vaikuttaa ku omissa ajatuksissa haastattelu tuntuu tarjoava mahdollisuutta. niiko negatiivinen ja positiivinen tasaa toisiaa samassa huoneessa joka täysi turhaa.

    henkilö on kui taikuri joka mielellää kusettaa ihmisiä. tai kui näyttelijä joka osaa näytellä ihmisille. tykkää myös ajatella itteä vaarallisena. videossa tulee esii monta kadulta opittua menetelmää manipuloida ihmistä. henkilö mielluummi hallitsee ihmisiä kui antaa ihmisten vaikuttaa osaltaa joka on henkilössä olevaa ihmisten pelkoa. myös ”tuomitsevat” on mainittu monta kertaa videossa.

  • nimimerkki sanoo:

    haastatelija olisi voinu kysyä onko haastateltava koskaa kysyny eliitiltä heidä kantaa tapahtumista ja vuodesta 2012 tai onko koskaa verrannu omaa käsitystä eliiti käsitteisii joska henkilö sanoo että on nähny kuinka eliitti nauraa ihmiste käsityksille vuodesta 2012 ja on kysymättä ja arvioimatta varma omana kantana näkemänsä perusteella ja miksi haastateltava on palvellu eliittiä. haastateltava ei kuitenkaa puhu teknologiasta vaa henkilöistä jotka eivät aina oo miltä näyttää.

    haastattelija vetoaa syyhy että voi vaikuttaa ihmiste ajatuksii videolla ja haastateltava vetoaa syyhy että tietää paremmi ku haastattelija tai ihmiset. kumpiki pelaa ja vetoaa tekosyyhy joka ei kanna ja tuossa ei oo järkeä.

  • Ernest sanoo:

    Cool story bro

  • nimimerkki sanoo:

    järjestelmä on kavattanu haastateltava uskoa nii että uskoo järjestelmää muodossa tai toisessa. henkilö ei näe riittävästi tietoa jotta ymmärtäisi omasta perspektiivistä järjestelmässä oleva mätää koska osaltaa tuntee että hallitsee järjestelmää koska tuntee järjestelmää. haastattelijalla valuu kuola saada sanoa myös jotai 🙂

    haastateltava on järkevä toisinaa mutta turha loogine. haastattelija ei oo ottanu tarpeeksi selvää omassa asemassa että näkisi muuta ku järjestelmää vaikka tietää että järjestelmä ei oo iha terve.

    ”..if you kill small number peole to save big number people you are murderer..” tappaa ku on riittävä syy on syyllä tappamista mutta ei syyllä elämine oo oikeeta elämää eikä koskaa oo liia myöhäistä huomata tuo.

    puhuvat myös että aina ei oo aikaa ajatella mitä tekee tai mitä aikoo tehdä tai mitä on tehny mutta ku tietää millä nopeudella tietoisuus toimii tuo ei vaadi aikaa. ainoastaa koska dualismi hyvä ja paha käsitteinä sekoittaa nii vaatii aikaa jaotella hyvää ja pahaa että tietää toimia mutta tuo on edellee syyllä toimimista joka ei oo järkeä vaa loogisuutta.

  • nimimerkki sanoo:

    haastateltava on kävelevä disinformaatiolähde jota ei tiedä olevansa eikä henkilö oo suoraa tarkoituksellista disinformaatiota mutta koska järjestelmä puhuu ja ajattelee vaa ainoastaa omasta perspektiivistä ja omia asioita nii puhe toimii disinformaation tavoi jota tuottaa järjestelmä vakuuttaaksee kaikki jotka järjestelmässä ovat.

    en tienny että elokuvateollisuus kerää kolehtia. haastattelija ei sano suoraa että iha kaikki ei natsaa tai on nii innoissa uudesta näkökannasta että vaa lypsää tai ei myöskää tiedä enempää ku mitä o kuullu.

  • nimimerkki sanoo:

    tuossa yksi tarina jota tukee oma kokemus ja ymmärrys ja maailmakuva.

    http://www.youtube.com/watch?v=_oqkvOL08lI

  • Tietäjä sanoo:

    Minun isoisä kertoi kerran WC:ssä ollessaan tavanneensa olioita, niitä alkoi vain ilmestyä vessapyttyyn…Wait a minute, taisikin olla kyse yhdestä Ugrilampaat jaksosta, damn.

  • Masterpiece sanoo:

    Mä en saa sun selityksistä yhtään mitään selvää, Nimimerkki. Opettele suoltamaan sitä antia vähän järkevämmällä tavalla niin ihmiset jaksaa lukeakkin sun tekstejäsi.

  • nimimerkki sanoo:

    jos ei selvää nii hyväksy ensi ettei oo selvää.. nii myöhemmi voi olla yllättävä selkeätä. jos kaupassa myydää 10 pala purukumipakettia nii laitatko kaikki kerralla suuhu ? lue rivi päivässä vaikka koulussa opetetaa lukemaa sivu kerralla.

    mieluummi kysy lauseesta mitä et ymmärrä kui että vaadit koko rimpsua kirjoitettuna nii että kaikki ymmärtää. kaikki ei ymmärrä aina vaikka olisi enkelten kieltä.

  • Minä Vaan sanoo:

    Mun oli tarkoitus laittaa tämä sulle silleen hinosti, mutta kun painoin tuota lomaketta ni se vei mut sivulle jossa ei mitään lomaketta ollut joten kirjoitin oman kokemukseni tähän.

    Olin kerran vanhassa hirsi talossa serkkuni kanssa. Mun serkut kun omistivat talon. Kumpikaan meistä ei tietenkään ollut koskaan käynyt talossa. Tutkittiin talon tavaroita ja löydettiin joitakin vanhoja kirjeitä. Ruettiin lukeemaan niitä ja samalla kun mun serkku luki yhtä kirjettä katsoin erästä kaappia joka oli seinän vieressä. Seinän toisella puolella oli huone jossa oli joku mies joskus hirtäytynyt. Tottakai vanhan talon seinissä on pieniä rakoja ja semmoisia. No yhdessä kohdassa oli vähän isompi rako ja katseeni kiinnittyi siihen. Kun raosta katsoi näkui selvästi että huoneen ikkunasta paistoi aurinko huoneeseen. Sitten jokin varjo lipui raon ohi ja kun se oli mennyt ohi näkyi taas että huoneeseen paistoi aurinko ikkunasta. äikähden kamalasti ja sanoin serkulleni että mennään pois. Hän tietysti ihmetteli minne minulla nyt niin kamala kiire oli. En edes kertonut hänelle asiasta sillä arvelin että hän ei kuitenkaan uskoisi minua. KOtona kerroin parhaalle kaverilleni asiasta ja hän arveli esim. verho menneen ikkunan eteen. Minä taas olin lähes varma siitä ettei se ollut verho. No olkoon kumpi tahansa mutta asian muistelu pelottaa minua edelleen
    Itse kyllä ainakin uskon että talossa jossa on joskus joku mies hirtäytynyt noin 60-80vuotta sitten voi kummitelle ja siellä voi nähdä erilaisia varjoja.
    Ja nyt kun aloin tästä kertoa tässä niin ihan nyt pari minuuttia sitten mun koirat hyppäs tuosta sohvalta mun vierestä pois ja alkoi haukkua. Ihan kuin ne olisi säikähtäneet jotakin. No voihan ne haukkua millen vain mutta aina kun asiasta jollekkin kerron tai asiaa muistelen tulee outo tunne ja tuntuu kuin joku tarkkailisi minua.
    Tapahtuneesta on noin 3-4vuotta aikaa.
    Tekstissä saattaa olla kirjoitus virheitä, mutta älkää välittäkö niistä…

  • paranormaalipoika sanoo:

    kaikkien teijän pitäis tietää et haamut on totta jos ette usko niin miksi eilen klo 05:47 tunsin että mun pappa herätti mut ja sit menin tavalliseen tapaan aamupalalle mut ku katoin pelihuoneeseen näin jonku aika epämääräsen tyypin sil tarkotan et en nähny sitä kunnolla mut se oli melkee iha saman näköne kuin mun pappa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto