FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Päivän piristys: Mitä huominen tuo tullessaan?

Film noir -elokuvatyylin ja nykykomedian elementtejä yhdistävän spotin päähenkilö on nainen, joka matkaa mystikoiden ja selvännäkijöiden kiehtovaan maailmaan ilmeisenä pyrkimyksenään saada selville tulevaisuutensa. Kohtaukset rakentuvat kohtaamisille eri etnisiin ryhmiin kuuluvien ennustajien kanssa, jotka eivät kuitenkaan pysty tarjoamaan päähenkilölle tämän epätoivoisesti etsimiä vastauksia. Mutta mitä loppuratkaisu tuokaan tullessaan?

Jos video ei näy niin sinun pitää kytkeä adblock tai vastaava pois päältä.

Mainos: Kesä on alkanut. Suunnittele itsellesi t-paita.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

9 kommenttia aiheeseen: Päivän piristys: Mitä huominen tuo tullessaan?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Heh heh…

 • JambaB sanoo:

  Ahaa nyt postaillaan mainoksiakin.

 • Napo sanoo:

  ’Dat ass!

 • Katjuska sanoo:

  Ei se haittaa vaik tää onkin mainos, hyvä ajatus ja ihan tottakin, kaikenlaisia muka auttajia on lehdet pullollaan, mistä sitä oikean auttajan löytäisi? Sitäpaitsi se vastaus voi löytyä jos lopettaa liiallisen etsimisen ja elää tätä päivää.
  Oli hauskinta kun nainen nousi ryömien niitä portaita. Niin ja se kun se yksi noita alkoi muka vaipua transsiin ja tämä vain nosti kytkintä. Ha haa! =)

 • paljonko rahaaaaa sanoo:

  Kevennykseksi naamioitu mainos 😀
  Montako centtiä kilahtaa blogin tilille per kerta kun tuota katsotaan?

  Olisit edes kirjoittanut että pliis klikatkaa tämä on hauska mainos josta blogi saa rahaa. olisin voinut katsella vaikka 10 kertaa.

 • JambaB sanoo:

  Säälittävintähän täs on se et tuskin blogi saa penninpyötylääkkään kun ei toi kanava oo tulossa suomeen ainakaan vielä.

 • Wespa sanoo:

  4 centtiä tulee per uniikki katselija. Ajattelin laittaa tänne piristykseksi koska sopii blogin teemaan ja mainostaja saa katseluita. Win win tilanne, vaikka ei tämä nyt viihdyttävimmästä päästä ole, itse diggasin Carlsbergin mainoksesta enemmän. 🙂

  PS. Näyttää noilla suomalaiset sivutkin olevan: http://www.europarltv.europa.eu/fi/home.aspx
  PPS. Dat ass 😀

 • Ogeli sanoo:

  Upeat kankut, jos ei muuta 😀

 • aera sanoo:

  ”Film noir -elokuvatyylin”

  En näe kyllä tuossa pahemmin Film noir tyyliä. Olisikohan kirjoittajan syytä katsoa sellainen klassikko kuin Orson Wellesin Pahan kosketus ja miettiä mitä ero tässä on.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *