ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Meediot ovat aitoja

Tässä lyhyessä Discovery Channelin pätkässä testataan meediota ns. Blind-testillä. Meedio ei tiedä mitään entuudestaan henkilöstä, joka tuodaan hänen ”luettavakseen”. Tästä huolimatta hän tietää hyvin tarkkoja tietoja mm. luettavan kuolleesta pojasta, mm. kuolintavan ja sen, että hänen muistokseen pystytettiin puu.

Katso video tästä

Meedion tarkkuudeksi kyseisessä istunnossa arvioitiin n. 80%. Video siis todisti, että ainakin jotkut meediot ovat aitoja.

Meedioiden aitouteen liittyen kannattaa katsoa myös tämä video, jossa käsitellään mm. meediota, joka auttaa poliiseja tutkimustyössä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

26 kommenttia aiheeseen: Meediot ovat aitoja

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Korn sanoo:

    Mielenkiintoinen video. Itse uskon täysin että joillakin ihmisillä on todella kyky ”lukea” toista.
    Olen itse käynyt muutaman kerran ennustajalla. Useimmat kerrat ovat olleet täyttä hölynpölyä mutta yksi nainen sai kirjaimellisesti karvani nousemaan pystyyn. Hän ei esittänyt mitään kysymyksiä, vai tuijotti minua hetken ja hymyili. Sen jälkeen hän oli hetken hiljaa ja katseli alaspäin Pian hän alkoi kertomaan erittäin yksityiskohtaisia asioita menneestä elämästäni. Myös tulevaan hän antoi neuvoja muttei kertonut mitään varsinaisia tapahtumia. Ainoat asiat joita hän kysyi oli sillointällöin kysymys ”pitääkö tämä paikkansa”? Hän ei siis voinut johdatella minua kysymysten avulla kuten useimmat aikaisemmat tekivät. He kyselivät ikää yms.perusasioita ja tuntuivat sen jälkeen heittelevän todennänköisempiä asioita joita minunlaiselle ihmiselle voisi tapahtua. Samat asiat olisin voinut kertoa itsekkin itselleni (tosin uskomatta puoliinkaan) 😀 tyyliin tulet rakastumaan ristiveriseen mieheen, elämässäsi tulee iso alamäki mutta kyllä se hyväksi kääntyy jne…
    Mutta tämä ennustaja oli kyllä vertaansa vailla. Puistattelee yhä kun muistelen sitä ”istuntoa” hänen luonaan. Kukaan ei pystyisi ”vain” kertomaan niitä asioita joita hän minulle kertoi, kuten sen että en ole ikinä ollut missään tekemisissä isäni kanssa tai että isäpuoleni on väkivaltainen äitiäni kohtaan. Hän todella tiesi ne.

  • leatherman sanoo:

    Ei tuo hirveesti vakuuttanut. Ympäripyöreitä lauseita.

  • erlokkicee sanoo:

    Mää uskon kympillä tähän. Meediot on nyt sitten varmasti aitoja, ja kaikki mikä telkkarissa näytetään on totisinta totta, ja absoluuttinen totuus. Toisekseen Discovery Channel on nykyisinkin vielä ”laadukas”, sekä ”uskottava” dokumenttikanava ,joka ei kalastele katsojia turhilla dramatisoinneilla, ja esitä turhaa tosi-tv huttua sillinpyytäjistä ,ja kakkaviemärin putsaajista.

  • Kerttu sanoo:

    Suurin osa selvänäkijöistä ja meedioista on todellakin huijareita tai haluavat uskoa olevansa meedioita/selvänäkijöitä. Sitten taas on aitoja näkijöitä/ meedioita, jotka todellakaan eivät johdattele asiakasta ja kertovat yksityiskohtia eivätkä vain kaikille sopivia ympäripyöreyksiä. Ne, jotka eivät pidä itsestään meteliä (mainosta yms.) ovat yleensä parhaita. Tosin ympäripyöreydetkin saattavat pitää paikkansa ja näkijä/meedio todellakin saa tietoonsa ne, mutta kyvyt eivät riitä yksityiskohtaisempiin kuvauksiin.

  • HOHO sanoo:

    Meedio ei tiedä mitään entuudestaan henkilöstä, joka tuodaan hänen “luettavakseen”, tästä ei voi sanoa mitään ellei itse olisi luettavana ;S

  • Möö sanoo:

    Eräs erittäin läheinen ihminen alkoi keski-iän tienoilla ”saada näkyjä”. Hän tiesi ensi kertaa tapaamista ihmisistä ällistyttäviä asioita. Aluksi ihminen ihmetteli asiaa itsekin, mutta vuosien varrella siitä on tullut normaalia. Alapa tuota sitten kyseenalaistaa, kun vierestä näkee toisen kehityksen.

  • akba sanoo:

    Itse uskon siihen, että ”jotkut” osaavat meedioida, mutta kyllähän niitä huijareita siinä sakissa on.

  • Zodium sanoo:

    Vastahan tämä todistettiin täydeksi huuhaaksi… En jaksanut edes katsoa videota, mutta meedioiminen perustuu arvailuun ja kyselemällä kysymyksiä johdatetaan meedioitavaa paljastamaan lisätietoja itsestään joita meedioimista hallitsematon ihminen ei tajua edes paljastuneen.. Ei kukaan pysty repimään tietoja tyhjästä.

  • olliqo sanoo:

    Johan tuo meedio juttu nähtiin 14.10 valopäiden tulemisessa. Ei tullut vaikka tukku meedioita oli sitä mieltä että tulee.

  • gg sanoo:

    Ei ne ollu meedioita.

    PS. humpuukia

  • olliqo sanoo:

    Mitäs ne oli.

  • Psychic sanoo:

    Joo mut saman testin on tehnyt benn ja steller…6 jenkki meediota ei tienny yhtään mitään ! Niille ei edes kerrottu totuutta xd..Vähän sama asia kun kattoo riivattuja taloja! Tämä ”tunnettu ” meedio(en muista nimeä) niin ei ikään osaa kertoa mitään mitä ei ole kirjoitettu historiaan. Koska sehän on lukenu kyseisestä mestasta asiat! Ja toiseksi siina fucking sarjas ei tapahdu mitään mitä ei tapahdu täällä hoses(ainakaan sen one dein)..

  • gg sanoo:

    Kanavoijia (:D).

  • Kerttu sanoo:

    Se riivattujen talojen meediosetähän on huijari, mut piiri -sarjan meedio ei ole.

  • Totuus sanoo:

    Ainakin TAPSissa oli joskus joku ihme meedio juttu. Tai mikä lie olikaan. Ja yritti saada yhteyden siihen kaljupäiseen mieheen. tai sen menneisyyteen. Niin jollain lämpökameralla kuvattuna se alko hehkumaan oudosti. Ja se kaiken lisäks ties sen menneisyydestäkin. Se oli jokin testi. Mä en kyl suurimpaan osaaan meediohin usko.

  • calemran sanoo:

    ”Meediot ovat aitoja”

    Joopa joo, en kyllä usko mihinkään meedioihin tai kanavointiin. Se on juuri tätä, että se perustuu arvailuihin ja kysymyksillä johdatellaan paljastamaan lisätietoa, kuten Zodium sanoi. Ja mistä tuostakaan tietää, etteivät he ennestään tunne toisiaan? Uskon vasta sitten, kun itse joudut meditoitavaksi.

    Uskon kyllä ennenuniin ja tälläiseen, mutta en usko, että kukaan ihminen luonnostaan voisi olla tälläinen meedio. Bull Shit =]

  • Päivitysilmoitus: Top Posts « WordPress.com

  • Eric sanoo:

    Ihmisten lukeminen on mahdollista ja itse asiassa erittäin helppoa. Kyseisessä asiassa ei ole mitään yliluonnollista.
    Itse olen opetellut lukemaan ihmisiä, tosin vielä paljon opeteltavaa on. Kaikki ihmisestä kertoo menneisyydestä, nykyisyydestä ja se vaikuttaa tulevaisuuteen, erittäin loogista.

    1+1=2
    Muuta ei tarvi tietää.

  • Skeptinen sanoo:

    Aika typerän radikaali väite suoraan otsikossa. ”Se nyt vaan on näin” -tyylinen otsikko ei sovi oikeastaan muuhun kuin mielipidekirjoitukseen.

  • Wespa sanoo:

    Se otsikko nyt on mitä on. Sen onkin tarkoitus olla vähän ”raflaava” ja kuulostaa paremmalta kuin, ”mahdollisesti jotkut meediot ovat aitoja” tms. 😉

  • janne sanoo:

    Wespa taas kerran todisti provosoivansa lukijoita. Taidat pitää meitä aivan idiootteina?

    Otsikko: ”Meediot ovat aitoja”
    Sisältö: ”Video siis todisti, että ainakin jotkut meediot ovat aitoja.”

    Ja perusteluina, että otsikon onkin tarkoitus olla vähän ”raflaava” ja kuulostaa paremmalta kuin mitä oikeasti on. Huh huh! Sopii hyvin näihin juttuihinkin, eivät ole nyt aivan totta ja pistetään vähän höttöpöttöä sekaan ja liioitellaan juttuja ja uskotellaan typerille lukijoille kaikenlaista ympäri maailmaa ja naureskellaan että ollaanpa hölmöjä!

    Jos kirjoittaisit välillä rehellisesti, etkä hassun hauskan raflaavasti?

  • Wespa sanoo:

    Otsikko on otsikko. Jokainen saa itse materiaalin perusteella tehdä omat päätelmänsä.

  • Mehukas sanoo:

    Totatota. Itse en ole näihin meedioihin uskonut, mitä nyt pari dokumenttia niistä nähnyt, enimmikseen luulisin meedioiden tiedot, perustuvan hyvään onneen, onhan niitä hyväonnisia ihmisiä, jotka voittaa lotossa elantonsa loppuvuodeksi, ja pokerissa onnistuu, kun kortit osuvat aina kohdalleen.
    Heillä voi olla mahdollisesti jotain ennetietoja tulevasta, itse en ole vielä meediolla käynyt, mutta pitää katsella, jos joskus sinne jaksaa raahatua.

  • janne sanoo:

    Wespa: ”Otsikko on otsikko.”

    Ajattelitko, että tuo jotenkin lisäisi sivustosi uskottavuutta?

  • ota selvää sanoo:

    ”Uskon vasta sitten, kun itse joudut meditoitavaksi.”

    No mikset sitten itse mene selvänäkijälle(tai meediolle)? Jollekin sellaiselle jolla on maine ”aitona”. Ystäväni kävi ja hän on täysin vakuuttunut siitä että tämä oli aito.

  • Ennustaja sanoo:

    Meedio ja ennustaja alalla on paljon halukkaita yrittäjiä ja yleensä juuri todelliset kyvyt hukkuvat massaan. Mukavaa nähdä myös tämmöisiä kykyjä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto