ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaali Blogi Toplistalla

Toplista nollataan joka kuukausi, joten voitte antaa äänenne uudestaan seuraavaan kuukauden puolella.

Paranormaali Blogi liittyi Top-100 listalle.

Voit äänestää sivuamme painamalla oikeasta sivupalkista löytyvää äänestysbuttonia. Sivupalkista löytyy nyt myös buttoni, josta voit antaa arvosanan PB:lle. –>

Kiitos kaikille äänestäneille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

6 kommenttia aiheeseen: Paranormaali Blogi Toplistalla

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • vJe sanoo:

    Pakko myöntää, että paranormaali blogi on mennyt kokoajan huonompaan suuntaan. Kaameet mainostukset, juttuja ei tule aktiivisesti, polleja ei päivitellä, ym. ja kuvittelette vielä, että ansaitsette paikan TOP-100 listalla?
    Ei minusta, kiitos ja näkemiin.

    ps. Säälittävää jos poistatte tämän viestin.

  • Eric sanoo:

    B-luokan viihdettä…. mutta merkillisen viihdyttävää sellaista.

  • Wespa sanoo:

    Pahoittelen toistamiseen tuota röntgenskannerin kokoa, mutta jollekkin tuo voisi olla kiinnostava, niin ajattelin sen taas lisätä. Valitettavasti tuosta ei ole pienempää banneria. Mainoksien tuloilla mahdollistetaan mm. kilpailujen palkinnot ym. kulut.

    Mitä tähän juttujen vähyyteen tulee, niin harrastuspohjalla tätä pidetään ja aina ei ole aikaa uusia juttuja tehdä. Toki vJe voi itsekkin auttaa jos haluaa. Olisiko innostusta tulla ylläpitoon lisäämään kiinnostavia artikkeleita tai videoita? Riittääkö aika, sekä aktiivisuus?

    Uutta ylläpidon jäsentä olenkin tässä odotellut, joka voisi hoitaa osan artikkeleiden kirjoittamisesta. Hommaan kuuluisi siis lähinnä englanninkielisten artikkeleiden kääntäminen, sekä suomenkielisistä artikkeleista voisi tehdä tiivistelmiä yms. Harrastuspohjalta tietenkin, ilman mitään aikatauluja ja rajoitteita. Kiinnostuntut voi ottaa yhteyttä vaikkapa yhteyslomakkeen kautta ja kertoa samalla itsestään.

    PS. Olisiko ehdottaa viikkogalluppiin uutta kysymystä?
    PPS. Kaikki muukin rakentava kritiikki otetaan jatkossakin vastaan ja hyviä parannusehdotuksia toivotaan. Blogi on aktiivisesti kehtittyvä entiteetti ja te olette osa tätä kollektiivisuutta. 🙂

  • R sanoo:

    Luulisi nyt olevan jokaiselle selvää, että on mahdotonta saada jokin tietty määrä artikkeleita esim. päivää kohti. Niin se vain on.

    Itse ainakin olen erittäin tyytyväinen näihin sivuihin ja tapahtuneisiin uudistuksiin =)

    Ja mitä tulee noihin mainoksiin, niin kunhan ne sijoitetaan järkevästi, eivätkä hyppää silmille, niin ne eivät haittaa sivujen käyttöä. 🙂

  • SirkkuPeekele sanoo:

    R on asian ytimessä, pitäisikö artikkeleita tekaista niinkuin iltalehti tai mikä tahnsa aikakausilehti… mielmmin vähän ja laadukasta kuin harvoin ja kännissä hutastuja. Tietenkin luen jokaisen artikkelin patisi noitiin en usko. Ja jos ei mainokset kiinnosta hommaa opera tai tulikettu ja muutama lisäosa. arvosanaksi päräytin ysikön.

  • Wespa sanoo:

    Aika hyvin. Nousi päivässä top-listan kolmanneksi. 🙂

    Kiitos äänestäneille. Äänestää voi muistaakseni aina kerran kuukaudessa, joten jos olet jo äänestänyt, niin seuraavaksi voit äänestää ensi kuun alussa.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto