FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Henget vakuuttivat tiedemiehen olemassaolostaan

Mtv.fi sivustolla kerrotaan norjalaisesta kasvitieteilijä ja professori Knut Krzywinski:stä.

Knut Krzywinski oli tutkinut useiden vuosien ajan aavikon akasiapuita ja samalla tutustunut alueen alkuperäisasukkaisiin. Alkuperäisasukkaiden tarinat aavikon hengistä olivat professorille tuttuja.

Henkiä asuu niin luolissa kuin akasiapuissakin. Kohtaamilleni ihmisille ne ovat tosia. Tiedemiehenä tietenkin suhtauduin henkikertomuksiin varauksella, Krzywinski kertoo.

Yksi kokemus Saharassa Sudanin maaperällä kuitenkin muutti professorin ajatukset.

Krzywinski päätti lähteä tutkimaan vuoren huippua, jossa hän uskoi olevan akasiapuun. Alkuperäiasukkaat eivät uskoneet, että vuoren huipulla voisi olla puu. Krzywinski sai kuitenkin kerättyä porukan mukaansa ja vuorelle lähdettiin kapuamaan heti auringon noustua. Kiipeäminen vuorelle vei kuusi tuntia.

Vuoren huipulla oli kuin olikin professorin odotusten mukaisesti akasiapuu, professorin hämmästykseksi puun juurella istui myös kolme miestä.

Odotimme sinua saapuvaksi, tervetuloa, miehet sanoivat.

Kukin heistä kertoi hengen ilmestyneen heille edellisenä päivänä ja ilmoittaneen, että heidän pitäisi kivuta vuoren huipulle vastaanottamaan vierasta. Miehet olivat lähteneet matkaan kukin tahoillaan, tapasivat toisensa vuorenhuipulla kasvavan puun luona ja istahtivat odottamaan.

Tuon tapahtuman jälkeen jouduin miettimään perusteellisesti omaa suhdettani henkimaailmaan, Krzywinski kertoo.

Vielä seuraavanakin yönä tapahtui. Krzywinski heräsi voimakkaaseen aistimukseen siitä, että teltan ympärillä käveli isoja otuksia, joiden hengityksenkin hän kuuli. Aamulla hiekassa ei näkynyt kuitenkaan muuta kuin Krzywinskin omat jäljet. Hän tarkkaili maata ja huomasi siellä jäänteitä puun juurakoista. Paikalla oli joskus kasvanut akasioita.

akasia

Akasiapuu

Lähde: mtv.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Henget vakuuttivat tiedemiehen olemassaolostaan

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • agiggepoo sanoo:

  Paikalliset vain juksuttivat tiedemiestä puusta ja ohut vuoristoilma aiheutti hallusinaatiot jotka saivat tuntemaan jonkun paikallaolon. Uskon kyllä henkimaailmaan mutta tämä juttu kuulostaa huijaukselta… Muutenkin tynkä koko tarina, olisi ollut mielenkiintoista kuulla tarkempia todisteita asiasta.

 • Nefegor sanoo:

  Mjoo, kyllä itsekin uskon… Enkä vain usko, vaan enemminkin tiedän henkimaailman olevan todellinen. Mutta nyt täytyy sanoa että aika kylmäksi jättävä uutinen, tälläsillä ei skeptikoille juuri paskaakaan todisteta… joskin mun puolesta ei tarvi kenellekkään mitään todistellakaan.

  Mut tää on just tätä settiä mistä on vaikee sanoa että oliko vain huijausta, kuten niimerkki agiggepoo sanoikin jo.

 • unkero sanoo:

  niin puun juurella oli 3 alkuperäis asukasta,hm ja mukanaolleetkin miehet myös alkuperäis väkeä,lluulen myös että alkuperäiskansa tiesi että vuorenhuipulla on puu!

 • 555+111 sanoo:

  Tämä on järisyttävin todiste henkien olemassaolosta!

 • Sudanin trolli sanoo:

  Ei täällä aavikolla keksinyt muutakaan 😀 Hyvin onnistui tiedemiehen trollaus.

 • pate sanoo:

  Ehkä tämän tiedemiehen olisi syytä joko opetella tai tarkistaa tieteellisen tutkimuksen periaatteet. Henkien olemassaolon todistus ei kestä edes alustavaa kriittistä tutkimusta.

 • Dante sanoo:

  Naulan kantaan.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *