FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Katri Helena kertoo saavansa viestejä rajan takaa

Laulaja Katri Helena kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa saavansa viestejä kuolleelta pojaltaan sekä kuolleelta mieheltään. Viestit ovat rauhoittavia ja auttavat Katria jaksamaan elämässään.

Silloin, kun Timo kuoli, minussa avautui uusi kanava. Ymmärsin, että hänen henkensä muutti henkimaailmaan ja se on siellä ihan lähellä. Tietenkin kestää kauan selvitä fyysisen olomuodon poismenosta. Silti se tie, joka aukesi, on ollut aivan ihana. Huomasin yhtäkkiä, että aloin ajatella aivan eri tavalla. Tapasin myös ihmisiä, joiden kanssa saatoin keskustella näistä asioista, Katri Helena kertoo

Muutama päivä hänen kuolemansa jälkeen tunsin ja aistin vahvasti Timon läsnäolon. Minun oli pakko mennä studiolle, ottaa käteen kynä ja paperia ja alkaa ikään kuin kirjoittaa kirjeitä häneltä. Minulle tuli päähän sanoja, joita aloin pistää peräkkäin. Lauseet tulivat sana kerrallaan, ja ne olivat kauniita, hyviä ja omaan elämään kannustavia sanoja. Ne sanat antoivat turvallisuutta ja hävittivät kaikki pelot. Asiat asettuivat uusiin mittasuhteisiin, Katri jatkaa Ilta-Sanomien haastattelussa.

Katri kertoo saaneensa myös kuolleelta pojaltaan Juhalta viestin, joka kuuluun näin:
Älä itke suruitkuja äiti, itke pois ikäväsi fyysisestä yhteydestä ja kasvata uusi yhteys henkiemme välille. Se on paljon lujempi side, eikä se lopu.

Artikkeli on julkaistu myös Mysteerien Aika sivustolla.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kiitos vinkistä Tonille. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

40 kommenttia aiheeseen: Katri Helena kertoo saavansa viestejä rajan takaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Karhu IV sanoo:

  Hmm, pidän Katri Helenaa täysijärkisenä ihmisenä, joten tätä voi pitää hieman paremman asteen todistajalaustona.

 • Joopa joo sanoo:

  No, on ennenkin nähty, että laskevan tähden ympärillä alkaa tapahtua jos jonkinmoista outoa tapahtumaa. Katri Helena on iänkaiken pysynyt poissa oudoista ympyröistä, mutta mikä on tämä esiintulo? AINA pitää miettiä motiiveja. Ja mikäpä se kuuluisuudesta elävällä olisi motiivina jos ei huomatuksi tuleminen, ja jos ei oikein seurapiiriuutisiakaan ole, niin kaikki henkisyys kyllä kelpaa. Valitettavaa on hänen poikansa poismeno, mutta miksi äiti tuo suruaan näin esille?

 • Karhu IV sanoo:

  Mm-m, mutta koska äiti ottaa poikansa esiin niin juuri sen takia mielestäni ”hoax” ei ole niin todennäköinen.. Kuka nyt vetäisi oman kuolleen poikansa mihinkään rahastushuijaukseen.

 • Karhu IV sanoo:

  Jos joku nuori julkisuuden kipeä henkilö tuollaista kertoisi, niin ei koskaan voisi luottaa, mutta koska katri helena muutenkin jo kuuluu Suomen parhaiten tienaaviin naisiin ja on noin vanha ja mielestäni viisaan oloinen, niin suoraan sanottuna jos hommaa ei lähde kukaan mihinkään suuntaan rikospaikkatutkimaan, uskon mielummin Katri Helenaan kuin salaliittoon.

 • Silence sanoo:

  Tuskin Katri nyt mikään Jossu Tuksu on (no, niin… nyt saastukin tämän blogin, kun mainitsin Tuksun), vaikka säätääkin jotain puolta nuoremman miehen kanssa =)

  Jos Katrin tietoisuus on noussut niin korkealle, että jo melkein näkee seuraavaan tihentymään =)

 • Jackie sanoo:

  Voi perketti soikoon. Voiskohan tää saaha samalla tavalla niitä viestejä kun Daniel Tammet saa vastauksia uskomattomiin matemaattisiin tehtäviin? Danieli kummiskin saa niitä vastauksia jotain ”kanavaa” pitkin? 😀

  Miettikää nyt!! Jos Daniel saa uskomattomia ratkaisuita matemaattisiin ongelmiin ni eiks muilla voi olla tälläsiä muita kykyjä? Tottakai tää saattaa olla vaan joku suojautumiskeino mut kummiskin Daniel on ihan todistettava tapaus.

 • Jackie sanoo:

  Voi olla myöskin ettei Katri osaa vielä tulkita niitä viestejä oikein? Jos ne viestit ei oo mieheltä tai pojaltaa vaan ovat hänen itsensä korkeimmilta osaaluelta mikä yrittää kertoa et ei hätää ne on tuolla menossa seuraavaan elämään tai jotain semmosta.

  Daniel kummiskin on koko elämänsä saanu noita viestejä ja oppinu tulkitsee niitä, Katri on saanu vasta hetken.

 • Jackie sanoo:

  Eli suojautumis keino olis se et ne viestit on mieheltään ja pojaltaan. Jos totuus olis et ne on hänen itsensä korkeammilta osaalueilta. Koska katsi kokee ihmiskeholla on siinä ego mikä suojautuu sanomalla että ne on mieheltä ja pojalta vaikka viestit ovat todellisuudessa jotain muuta.

 • Jackie sanoo:

  Viesti on puhdas mutta tulkinta egon vajavaisuudesta johtuen jotain muuta.

  Mielenkiintonen aihe koska tämmöstä ”korkeemman” tiedon kanavaointia on todistettavasti.

 • Jackie sanoo:

  Jeesus sano että lihan ymmärrys on vajavainen?

  Ehkä sillä oli jotain pointtia.

 • kantri ulina sanoo:

  Ahaa, dementoituvan mummon horinatkin pääsevät palstauutisiin.Kohta varmaan joku hannele lauri näkee haamuja tai kenties vanhainkodista joku merkillisen päiväunen?

  Hohhoijaa..

 • Vergilius sanoo:

  Olipas taas järisyttävän mielenkiintoinen juttu :/ Mikäli tämänkaltainen ilmiö viihdyttää, olen varma että internetissä on paljon dramaattisempia sekä viihdyttävimpiä tarinoita kuolleiden omaisten/lemmikkien kanssa kommunikoinnista. Siis ihan oikeasti viihdyttävimpiä ja mielenkiintoisempia 🙂

 • Katti sanoo:

  Toivottavasti asian julkitulon myötä moni muukin moista kokenut uskaltaisi avautua kokemistaan, esim. läheiselleen/uskotulleen tms, eikä pyörittelisi ja ihmettelisi asioita vain sisällään..
  Mielestäni kannustava ja hieno juttu!! 🙂

 • Jackie sanoo:

  Daniel Tammet… Tajuatteko. Otteko te noin suppea mielisiä elämälle että sanotte ton olevan hulluutta suoralta kädeltä?

  Ettekö te tajua että Jeesus sano aikoinaa että lihan mielen ymmärrys on vajavaista. Katri Helenan lihan mielen varsinkin?

  Tällä planeetalla on varmaa 500 miljoonaa ihmistä mille puhuu ”jokin”. Jos ne ei vaan ymmärrä mitä sieltä kuluu toisin kun Daniel ymmärtää. Jotkut ymmärtää sen jumalan puheena, jotkut korkeemman minän, jotkut henkioppaiden. Mitä jos se on meidän oman itsemme puhetta mitä ei ego mieli osaa tulkita oikein?

  Toisaalta tän planeetan sanotaan olevan eläinsyklissä joten suurin osa taitaa elää ihmiskeholla enemmän siellä koirien ja kissojen tasolla kun ihmisen tasolla.

 • Jackie sanoo:

  Automaattisia botteja egon puolustusjärjestelmineen. Uusi on pelottavaa, varsinkin jos sen omaksuminen tarkoittaa että ennen oli väärässä… Egon orjia tai ihmisen luvun niinkun raamattu vertauskuvailee.

  Tässäkin ketjussa on tullu automaattisia ego hyökkäysreaktioita katria kohtaan. Orjat, eläimet!

  Daniel Tamment. Muuta ei tässä aiheessa tartte ymmärtää.

  Ja koittakaapa nähdä Katrin kannalta tää asia botit! hahah 😀

 • Karhu IV sanoo:

  Enpä näkis niitä jotka eivät usko ko. uutiseen minään ali-ihmiseneä (orjat, eläimet). Et taida jackie itse pystyä kestämään kuin oman kantasi, ja jos joku ei tuota usko, pidät heitä eläiminä ja egon orjina?

  Tätä asiaahan ei edelleenkään ole todistettu joten ei ole mitenkään typerää jos ei usko sitä.

 • Jackie sanoo:

  Usko on typerää. Koira ei voi vetää vessaa kuten jotkut ei kykene ymmärtämään Danielin selvännäkemis lahjaa.

  Säkin jos jaksaisit elämässäs tehhä jotain ni tajuaisit. 1000 tuntia meditoimista ja jos voit vielä väittää ettemme saa intuition mukana tietoa mitä ei järjellä pysty selittää ni voit ottaa toiset 1000 tuntia harjottelua hommaksesi. Jotkut tekee töitä tässä mailmassa… Eikä vaan botteile massan mukana ilman omaa polkua tai omia uniikkeja kokemuksia. Ite oon meditoinu 13 vuotta.

  Wespaki vetää ja sauvasta lekaan joten kannattaa miettii tuleeko teidän elämässä olemaan yhtään uniikkia kokemusta muuten kun pärstä peilissä 😀

 • Karhu IV sanoo:

  Sama vetää pari vuotta LSD:tä, silloinkaan tuskin voi muuta väittää. Itse uskon tuohon mitä katri helena sanoi, mutta tiedoksesi että ei kaikki yliluonnollinen mitä joku väittää tapahtuvan ole aina automaattinen fakta ja tosiasia..

 • Karhu IV sanoo:

  Jackie, no kaikki hyvin vaikka et pidäkään meitä ihmisinä, kunhan et ala toimia kuten jokelan ampuja tai breivik seuraavaksi.

 • Silence sanoo:

  Vesku Loirikin on irtautunut ruumiistaan ja käynyt vuoropuhelua omatuntonsa kanssa.

 • Ogeli sanoo:

  Tämän pitäisi olla ihan perustietoa tänä päivänä. Mutta ei, tietämättömyys ja aivopesu ovat toimineet hyvin. Darwinismi, tekninen ajattelu ja ymmärtämättömyys… On suorastaan ylimielistä ajatella, että me olisimme yksin maailmankaikkeudessa. Sen lisäksi ajatus siitä, että elämä päättyy kuolemaan on todella surullista. Koska se ei ole totta.

  Kaikella on tarkoitus.

 • Vergilius sanoo:

  Ogeli: ”Koska se ei ole totta” ei ole kovin kelvollinen objektiiviseksi vastaukseksi, mikäli tarkoitit sen sellaiseksi. Ja miksi kaikella on tarkoituksensa? Tuo on yksi ajatusmalli, mikä ei vaan sulaudu minun aivokoppaani 🙂

  Tämänkaltainen ajattelu on sukua maagiselle, vanhalle animistiselle ajattelutavalle. Luonto ikään kuin sielutetaan, eli inhimillistetään. Se, että kaikille erilaisille elollisille tai elottomille objekteille on oma tarkoituksensa ei perustu muuhun kuin subjektiiviseen (inhimilliseen) näkökulmaan.

  Mikä tarkoitus on jossakin 10 miljardin valovuoden päässä olevalla kvasaarilla, jota emme edes tietäisi olevan olemassa ilman moderneja kaukoputkia, ja joka on jo todennäköisesti sammunut? Mikä tarkoitus on Uralin vuorijonolla tai Kuussa olevilla kivenpalasilla? Mikä on hiivasienen, prionin tai neutriinon tarkoitus? Sauli Niinistön kaulalla olevan luomen tarkoitus?

  Poistin torstaina vaimoni selässä olevasta leikkaushaavasta suturat. Yksi haavassa olevasta viidestä ompeleesta oli hankalampi poistaa kuin muut ompeleet, mikäs oli tämän tarkoitus? Kissani nukkuu tällä hetkellä tassut kohti eteläistä seinää, tälläkin on jokin tarkoitus?
  Oma analyyttinen mieleni ei vain kykene tällaista esihistoriallista ajattelutapaa omaksumaan 🙂

  Mutta olen Ogelin kanssa samaa mieltä tästä; on tietyllä tapaa epäloogista ajatella, että me olisimme yksin maailmankaikkeudessa. Tietysti tämäkin ajattelutapa luo omat ongelmansa, esimerkkinä Fermin paradoksi.

 • Ogeli sanoo:

  Näennäisesti pienet asiat eivät välttämättä tunnu merkityksellisiltä vaikka ne aina jossain määrin sitä ovatkin.

  Jumala asuu yksityiskohdissa. 🙂

 • Vergilius sanoo:

  Niinpä niin. Mutta mielestäni on varsin hyödytöntä viljellä esihistoriallisia ajatustapoja. Olen sitä mieltä, että se on melko monelle mahdottomuus sulattaa sellainen ajatus, että esim. juuri kaikella on tarkoituksensa, etenkin jos lähtee purkamaan tuonkaltaista ajatusta.

  Muistatkos Itävallan insestitapauksen? Josef Fritzl huumasi ja vangitsi vuonna 1984 tuolloin 18-vuotiaan tyttärensä (Elisabeth) kellariinsa ja piti häntä seksiorjanaan 24 vuotta. Hän kävi lähes päivittäin raiskaamassa tytärtään ja insestin seurauksena Elisabet synnytti isälleen tuona aikana yhteensä seitsemän lasta, joista mm. yksi menehtyi kolme päivää synnytyksen jälkeen, ja tämän kuolleen lapsen Josef poltti takassa.

  Fritzl käytti myös hyväkseen tyttärentytärtään, joka oli 19 vuotias. Elisabet raiskattiin arviolta yli 3000 kertaa 24 vuoden vankeutensa aikana sekä pahoinpideltiin. Josefin tarkoitus oli lopulta surmata heidät kaikki ja hävittää ruumiit happokylvyssä. Kukaan selvinneistä ei voi koskaan elää normaalia elämää. Kaikella on tarkoitus? Minun järkeni ei vaan yksinkertaisesti kykene taipumaan tuollaiseen ajattelutapaan millään muotoa. Good luck!

 • Mika sanoo:

  Olen pitkään seurannut sivusta tätä sivustoa, mutta täytyy sanoa että tämän sivuston vakavuusasteikko on nollan ja yhden taikkka kahden välillä. Vespan olen nähnyt välillä jossakin kännisutturoissa selittävän asioita joita hänkään ei todennäköisesti itse täysin ymmärtänyt… Itse ymmärrän sen, että kun joku haluaa todella uskoa johonkin, niin hänen uskoonsa ei vaikuta mikään. Oli taivasta taikka ei, niin ihmisille pitää tarjota omien näkemysten mukaisia vaihtoehtoja, mutta niitä ei pidä faktoina syöttää kellekään. Paranormaaliblogi oli aikoinaan juuri tällainen vaihtoehtojen ’syöttämis’-blogi, mutta nykyisin asiat kerrotaan faktoina joka on omiaan vahingoittamaan itse tarkoitusta.

  Toivoisin, että ylläpitäjät ja Vespa (vaikka onkin W:llä), saisitte järkeä päähänne ja nostaisitte paranormaalin asteikolle jolle se kuuluukin.

 • Silence sanoo:

  Vergilius, ilman pahuutta ei voi olla myöskään hyvyyttä – ne tavallaan vahvistavat toisiaan. Jos olisi vain hyvyyttä, niin sehän ei olisi silloin hyvyyttä, kun ei tietäisi mikä on hyvän ja pahan ero. Jos jompikumpi puuttuu täysin käsityspiiristä, niin silloin on joku neutraalitila, jossa ei tiedetä mikä on hyvä ja mikä on paha.

  Pahuutta on siis senkin vuoksi, että osaisimme sitten kunnioittaa hyvyyttä, kun tiedämme mikä on pahuus.

  Pahassa on hyvyyden siemen ja hyvyydessä pahuuden siemen (Jin ja Jang – ne pienet pisteet).

  Ikävät asiat laukaisevat lisää hyviä asioita, niiden kautta näemme mm. miten asioita voisi paremmin tehdä ja hoitaa, jotta sama ei toistuisi uudestaan. Jotkut sielut ovat sitten kuulemma tulleet maan päälle tiedostaen, että hänen kohtalonsa on ikävä, mutta niin täytyy tapahtua, jotta joku muu hyvä asia voisi ilmentyä.

  Toisin sanoen mm. ns. kouluampujien uhrit tietävät sielutasolla mitä varten tulivat maan päälle. Heidän kohtalonsa kautta muutetaan lakeja jne.

  Vuoden 2004 tsunamin jälkeen kaikki varmasti tietävät mikä on tsunami ja mistä se johtuu, miten siitä voi selviytyä jne.

  Kaikella on siis tarkoituksensa, jopa pahuudella.

 • Ogeli sanoo:

  Enpä olisi itse osannut paremmin kantaani pukea sanoiksi kuin Silence.

 • Vergilius sanoo:

  Voitteko siis hyvällä omatunnolla sanoa, että Josef Fritzlin teot hänen uhreilleen ovat ok? Ne vaan palvelevat hyvyyden ilmi tulemista maailmassa? Se on ok, että nainen elää vankeudessa 24 vuotta, kärsii insestistä ja raiskataan 3000 kertaa koska hei, hän ”tietää sielutasolla”, että kuulemma ehkä seuraavassa elämässä olisi jaossa paremmmat kortit? KUINKA KEHTAATTE SANOA MOISIA TYPERYYKSIÄ? MIKÄÄN ei oikeuta tuollaista. Ei mikään.

 • Silence sanoo:

  Vergilius, eihän kukaan ole sanonut, että ko. tapaukset olisi ok. Vaan noin yleisesti ottaen pohdittu, miksi pahuuttakin on. Eihän mikään oikeuta pahuuteen, mutta maailmassa nyt vaan on pahuuttakin (vielä, toivottavasti vähenee koko ajan).

  Mutta, erään koulukunnan mukaan sielu on itse valinnut kohtalonsa ennen kuin edes syntyy. Sielu voi siis valita mitä vaikeuksia hän kohtaa elämässään ja miten hän omilla pienillä teoillaan voi edistää koko ihmiskunnan tietoisuuden nousua.

  On myös olemassa näkemys, että ihmiset ovat toiselleen ”opettajia”. Ikävätkin ihmiset herättävät sinussa jotain tunteita ja ajatuksia. Näin voit tarkastella itseäsikin toisten avulla. Ihmissuhteita tulee ja menee, mutta jokainen niistä opettaa sinulle jotain.

  Sanotaan, myös, että sielut tarkoituksellakin valitsevat johonkin elämään ikävänkin roolin – tasapaino pysyy oppimisessa. Voi olla, että Josefin uhrit ovat samaa sieluryhmää (sukulaissielut seuraavat toisiaan elämästä toiseen, eri rooleissa vain) hänen kanssaan ja sitten yhdessä sopineet tuollaisen elämän kokemuksen – vaikka se näin järjellä ajateltuna kuulostaa kummalta.

 • Ogeli sanoo:

  Vergilius, tietenkään ”pahuus” ei ole hyväksyttävää. Se ei kuitenkaan tee elämän merkitystä tyhjäksi. Luoja on jakanut itsensä eri polariteetteihin. Pimeyteen ja valoon, pahuuteen ja hyvyyteen. Vain jotta kokemus olisi mahdollista.

  3D-ulottuvuuden Maa on paikka, jossa kaikki perustuu valintoihin. Jos valitsisimme ehdottoman rakkauden niin kärsimykselle ei olisi tarvetta. Tämä kuitenkin johtui ihmiskunnan putoamisesta vertauskuvallisesti kuoppaan. Ns. Kielletty hedelmä-vertauskuva.

  “Two players, two sides. One is light; one is dark.

 • Vergilius sanoo:

  Pahuus ei ole mikään substanssi, pahuus on käsite, jolle me olemme antaneet määritelmän. Eli sinun ”koulukunnan” mukaan Elisabethin sielu mahdollisesti valitsi tämänkaltaisen hirveän kidutuksen ns. kohtalokseen? Mites on, valitsiko hän myös insestilastensa kohtalon, sillä hän ne synnytti? Vai valitsivatko hänen lastensa sielut tämän kohtalon itselleen, samalla valiten äitinsä hirvittävän ”kohtalon?

  Niin tai näin, mikään ei oikeuta tuollaista. Sehän helpottaa kummasti insestin uhria, jos vaikka tokaiset, että ”oletkos miettinyt, että mahdollisesti sielusi valitsi tämän kohtalon itselleen?” Mitenkähän ajattelet hänen reagoivan tuollaiseen?

  Sinä siis olet päättänyt uskoa tuollaiseen… ideologiaan? Jos, niin minkä takia? Jos et, minkä vuoksi tuot sitä esille? Minun moraalinen selkäranka ei yksinkertaisesti kykene taipumaan tarpeeksi, jotta voisin tällaiset asiat jotenkin sisäistää tai hyväksyä. Järjestäni puhumattakaan.

 • Vergilius sanoo:

  Äskeinen oli siis Silencelle osoitettu.

 • Wespa sanoo:

  Kiitos Mika viestistäsi. Valitettavasti olen kanssasi täysin eri mieltä. Sivuston tarkoitus on edelleenkin tuoda asioita neutraalisti esille, enkä aina itse ole henkilökohtaisesti 100% samoilla linjoilla uutisioimistani asioista. Vaikka uutisoin esim. kummitusjutusta, niin en usko välttämättä että se olisi sinäänsä totta, vaikkakin sekin mahdollisuus on olemassa.

  Tämäkin uutisen kirjoitin hyvin neutraalisti, otsikko olisi voinut olla, että ”Katri Helena saa viestejä rajan takaa”… se olisi ollut aika sensaatiohakuista ja kuten sanoit, olisi jotain syötetty faktana. Nyt kuitenkin kun luet mitä otsikossa lukee, niin voit huomata, että se on aika neutraali ja eri tavalla muotoiltu.

  Samoiten koko artikkelissa käydään vain lävitse mitä Katri Helena on kertonut, eikä väitetä hänen kokemuksiaan tai sanojaan faktoiksi, ainoastaan esitetään ne sellaisinaan.

  Mitä henkilökohtaisiin keskusteluhini taas tulee, niin ne ovat juurikin niitä, keskusteluita. Jahka kanssani joskus keskustelisit kahden kesken, niin varmasti huomaisit että omaan itseasiassa aika skeptisenkin maailmankuvan. Monesti katson asiaa monesta eri näkökulmasta, enemmänkin olen ikuinen tutkija sen sijasta, että väittäisin jotain asiaa olemassa olevaksi, vaikkakin toki mielipiteet ja ajatukseni muokkautuvat ajan saatossa. Mm. uusimmista videoistani löytyvältä tutkin paranormaalia kokemustani hyvin monesta eri näkökulmasta, unena sekä mahdollisena aitona kokemuksena. Itseasiassa en vieläkään osaa sanoa 100% kumpi se oli… Olen siis vieläkin kiinnostunut asiaa tutkimaan ja saamaan tähän varmuutta.

  Toivottavasti viihdyt jatkossakin sivustollamme. Palautteen saaminen on aina tärkeää.

 • Vergilius sanoo:

  Kyllä, Ogeli, olen itsekin lukenut Yhden Lakia. ” Luoja on jakanut itsensä polariteetteihin eli napaisuuksiin, mikä pitää elämänpelin käynnissä ja mielenkiintoisena. Todellisuus on kuin unta, joka tapahtuu Luojan mielessä. Luoja haluaa kokea itsensä tämän kautta jne.”

  Noniin. Jos näin, niin mitäs tässä enää turhia keskustelemaan? 🙂 Muuten, en ole vielä törmännyt siihen selitykseen, että miksi Luoja haluaa kokea itsensä?

 • Vergilius sanoo:

  Nyt, kun Yhden Lakiin päästiin taas, niin minun on valitettavasti pakko puuttua erääseen väitteeseen siellä. Tämä on seuraavanlainen:

  Ulottuvuuden vaihtoon kuuluu myös monen profeetan toimesta ennustettu Maan napojen siirtyminen (pole shift). On tieteellisesti osoitettu, että Maan historiassa sen navat ovat siirtyneet monta kertaa aikaisemminkin. Siirtymä tapahtuu tasaisin väliajoin ja on osa luonnollista sykliä. Se myös muokkaa mannerlaatat uuteen järjestykseen.

  Noniin. Tehdäänpäs tästä kysymys. Mikä edellä olevassa väitteessä on vikana? Enkä nyt viittaa profeettojen tekemiin ennustuksiin.

 • Silence sanoo:

  Vergilius, enpä oikein tiedä mihin koulukuntaan kuulun, mutta en sulje mitään mahdollisuutta pois. Pidän mielin avoimena, sitähän sinä perään kuulutit tuolla UFO-kirjoituksessa.

  Jutuissani usein viittaakin ”jonkun koulukunnan mukaan”, ”eräs näkemys”, ”jotkut sanovat näin” jne. mutta sehän ei tarkoita, että se olisi minun moraalioppini. Tuon vain esille eri näkemyksiä miten ajatellaan.

  Mutta niin, Raamattukin sanoo, että Jumala sallii pahuuden olemassaolon, mutta poistaa sen kunnes katsoo parhaaksi niin. Näin ollen pahuus ei ole substanssi, kuten Jumala, koska pahuus on riippuvainen Jumalasta.

  Jokainen sielu valitsee itse kohtalonsa, milloin syntyy, ketkä on vanhemmat, millaisiin oloihin syntyy jne. Sielu valitsee sellaisen elämän, joka vie eteenpäin sielun kehitystä. Ihmisyys on parhain tapa kokea polariteetti, ”ylemmillä” tasoilla sitä ei ole niinkään.

  Ihmisenähän emme muista mitä olemme sieluna (tehneet ja valinneet). Tosin osa meistä on koko ajan ylemmällä tasolla, yliminä, joka ilmenee intuitiona. Yliminä tietää kohtalomme ja tönii meitä suuntaan, jonka olemme valinneet. Nämä sielun kiemurat ovat niin laaja aihe, että siitä riittäisi juttua.

  Älä myöskään lue pelkästään Yhden lakia, sillä mielestäni Yhden laki on monen uskonnon fuusioituma. Yhden laki on saanut vahvasti vaikutteita Intian suunnilta, kuten hindulaisuudesta. Nuo sielunvaellusopit sekä kaikki on yhtä jne. tulee selvästi dharmalaisista uskonnoista tai sitten dharmalaiset uskonnot ovat lähempänä universaalista totuutta, kuin kristinusko (abrahamilainen uskonto).

  Abrahamilaiset uskonnot (kristinusko, islam, juutalaisuus jne.) eivät sulata muita uskontoja, toisin kuin dharmalaiset uskonnot. Dharmalaiset uskonnot hyväksyvät muut uskonnot, sillä Jumalahan ilmenee monena, vaikka taustalla on vain yksi substanssi. Bahai oli muistaakseni ainoa abrahamilainen uskonto, joka hyväksyy kaikki uskonnot, sillä Bahai on kuulemma kaikkien uskontojen täyttymys.

  Olen lukenut Raamattua, tutustunut maailman uskontoihin, tiedekin on lähellä sydäntä, mutta myös pseudotiede/rajatiede, mytologioihinkin olen perehtynyt, historiakin kiinnostaa jne.

  Enpä siis tiedä voiko minua niinkään karsinoida mihinkään ”koulukuntaan”, kaikissa on kiinnostavia juttuja.

  Perehdy intialaisiin uskontoihin, niin huomaat mistä ne Yhden lain ideologiat kumpuaa. Täytyy kyllä myöntää, että intilaiset uskonnot ovat jotenkin avarampia ja melkein loogisempia, kuin sisäsiittoinen kristinusko (joka pitää muita uskontoja vääränä).

 • Vergilius sanoo:

  Ymmärrän, Silence sinun pointtisi, mutta yritin vain saada selville, mitä mieltä SINÄ olet siitä, mitä kirjoitin. En nyt puhu Yhden Laista. Sitä luen ihan huvin vuoksi, muistiinpanoja tehden 🙂 Sen epäjohdonmukaisuuksista siis.

  No, kerron nyt vastauksen tuohon ylämpään kysymykseeni. Eli, Maan magneettinapojen siirtyminen ei vaikuta yhtikäs millään tavalla mannerlaattojen liikkeisiin. Siis ei yhtikäs millään tavalla. Tieteellisesti on todistettu että kyllä, magneettiset navat liikkuvat ja jopa ovat vaihtaneet paikkaa, mutta tällä ei ole mitään tekemistä mannerliikuntojen kanssa. Mannerlaatat liikkuvat laattatektoniikan vaikutuksesta, koska planeettamme on edelleen vasta jäähtymässä.

  Tämä on vain yksi monista väitteistä Yhden Laissa, jotka ovat täysin tuulesta temmattuja. Ja minun listani niistä on pitkä.

 • Otsikko voisi olla paremminkin kirjoitettu sanoo:

  Jaa että ihan rajan takaa saanu viestejä. Onhan se ihan uutisoitava juttu jos venäjältä tulee postia…

 • Vergilius sanoo:

  From Russia, with love.

 • tabletsoni sanoo:
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot