ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Sähköpostiviestejä rajan takaa

Kuolleen Jack Froesen hengen uskotaan lähettävän sähköpostiviestejä rajan takaa.

Jack kuoli 32-vuotiaana kesäkuussa sydämen rytmihäiriöiden takia. Omaiset alkoivat saamaan outoja e-maileja Jackin sähköpostiosoitteesta kun kuolemasta oli kulunut viisi kuukautta.

Viestit sisälsivät henkilökohtaisia asioita, joita ulkopuoliset eivät olisi voineet tietää.

Jack Froesen ystävä Tim Hart sai Jackin osoitteesta viestin jonka otsikkona oli ”minä tarkkailen sinua”.

Hartia pyydettiin myös siivoamaan ullakko, jossa he olivat käyneet kahdestaan muutamia päiviä ennen Jackin kuolemaa.

Kuuletko minua? Olen talossasi. Siivoa se v*tun ullakko!!!, viestissä luki

Myös Jackin serkku Jimmy McGraw sai osansa viesteistä. Hän sai viestin jossa käsiteltiin Jimmyn nilkkamurtumaa, joka tapahtui Jackin kuoleman jälkeen.

Viestissä luki:

Tiesin että tulet rikkomaan nilkkasi, yritin varoittaa, ole varovainen

Lähde: abcnews.go.com

Kiitos vinkistä Sallalle. 🙂

Tykkäys ja jakotoiminnot:

25 kommenttia aiheeseen: Sähköpostiviestejä rajan takaa

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • toby sanoo:

    Tää on kyllä kiinnostava !

  • astalo sanoo:

    tuskin on kummituksista kyse. joku saanut sähköpostin tiedot käsiinsä ja pilaillut omaisten kustannuksella. todennäköisempi vaihtoehto kuin hengen lähettämä sähköposti.

  • bave sanoo:

    Hmmm…mielenkiintoista. Netissä on kyllä sellainen palvelu kuin Death Switch.
    Se toimii niin, että se lähettää sinulle sähköpostiviestejä,ja kun et enää vastaa niihin,palvelu olettaa että olet kuollut. Tällöin valitsemiisi sähköpostiosoitteisiin lähetetään oma viestisi ”haudan takaa”.

    Tässä ei kuitenkaan ole varmaan kyse siitä,sillä noissa viesteissä puhuttiin kuolemanjälkeisistä tapahtumista. Mielenkiintoista on.

  • bave sanoo:

    astalon teoria on toden-näköisin.
    Tuskin hengistä on kysymys.

  • Wespa sanoo:

    Hakkerointiteoria on toki mahdollinen. Tällöin kyseessä pitäisi olla jonkun lähipiirin henkilön, joka tietää asioita sekä tietäisi tunnukset. Asiat ovat kuitenkin sen verran henkilökohtaisia, että pistää silti mietityttämään.

  • ghoul sanoo:

    Astalon kanssa samoilla linjoilla. Itselleni päätyi erään kuolleen läheisen sähköpostitunnukset noukittuani kuolinpesästä läppärin, tuosta olisi saanut monenlaista häröilyä aikaiseksi, jos vain olisi kiinnostanut.

  • shaibaa settii sanoo:

    Kyllä esimerkiks mun poikaystävä tietää mun sähköpostin salasanan.. Kyllä taas on hyvään suuntaan vedetty tää juttu. Miettikää nyt. Jos se olis henki nii millä se kirjottais sähköposteja:’DHOHHOIJAA millä te ihmiset ajattelette. Musta tämä juttu ei kyllä liity/kuulu paranormaaleihin asioisin.

  • Nexeon sanoo:

    Wespan kanssa samoilla linjoilla 🙂

  • WeAreNotAlone sanoo:

    Jep, nykyäähän kummitukset, demonit ja sun muut hörhöt facebookkaa. Ajatella 😉

  • jatu sanoo:

    Aika raakaa pilaa.

  • Alien sanoo:

    Luultavasti jotain pilaa… Mutta kyllä minäkin rupeisin ihmettelemään jos kuolleen tuttavan sähköposti viestejä tulisi minulle.

  • mörkö-man sanoo:

    tähän on aika saman tyyppine ku joskus akasemmin oli et se kännykkä soitteli vaik se tyyppi oli kuollu jossai junaonnettomuudessa.

  • Rabies sanoo:

    Onhan niitä nettisivuja missä pystyy lähettämään ittelleen sähköposteja tluvaisuuteen. Siis että jos kirjoittaa vistin nin voi laittaa, että se viesti tulee itelle vaikka 15.6.2020, mistä sen tietää vaikka tuo tyyppi oli itse kirjoittanut ne viestit ennen kuolemaansa ihan huvin vuoksi ja nyt sitten ihmiset luulee. että se kummittelee.

  • Apinateoria sanoo:

    Kuulostaahan tämä uskomattomalta, mutta henget tunnetusti (yleistä salatietoa) pystyvät vaikuttamaan sähkölaitteisiin. Ei kovin yleisessä tiedossa oleva mutta yleinen ilmiö on puhelu lankapuhelimeen josta kuuluu kuolleen puhetta. Se kuuluu evp:n piiriin ja puhelimen soittoääntä kuvaillaan erikoiseksi, metalliseksi. Puhe kuulostaa siltä kuin se tulisi pitkästä putkesta.

    En heti lähtisi uskomaan sähköpostiin rajan takaa, mutta toisaalta puhelu sieltä on aika samaa sarjaa. Itsekin kummitustodisteita keränneenä en pidä mitään täysin mahdottomana.

  • Wespa sanoo:

    Rabies, tuolloin pitäisi olla kyse jo ennustamisesta, sen verran hyvin osui kohdalleen mm. Jimmyn murtuman käsittely joka tapahtui Jackin kuoleman jälkeen.

  • G-man sanoo:

    successful troll is successful

  • jatu sanoo:

    Sarjassa ”Murhavaisto” meediot saavat yhteyden henkimaailmaan. Entä jos tapaus onkin aito? mene ja tiedä? Onko Murhavaisto sarjakin vain hauskaa hupia katsojille?

  • Hepsuli sanoo:

    Jännää 😀 Mut jos sen tyypin joku luotettava kaveri olisi lähettäny ne??

  • kabanossi sanoo:

    olen G-manin kanssa samaa mieltä

  • Reiska sanoo:

    Tällaiseen huijaukseen ei tarvitse edes sähköpostitunnuksia, koska sähköpostia pystyy lähettämään muiden osoitteilla melkein millä tahansa sähköpostiohjelmalla tai jollain niistä kymmenistä nettipalveluista, joita googlesta löytyy hakusanoilla ”fake email”.

  • jonathan sanoo:

    normaalia yhdistelmä. Roskaposti,sairas ihminen lähettää, todella sairas ottaa sen vastaan,Wespan kuvitelmat=Harhainen ja sekava tarina paranormaaliblogissa

  • niina- sanoo:

    Jos poltergeist voisi teoriassa liikutella esineitä tai koskea ihmistä, miksei sitten kevyttä näppäimistöä saisi liikkumaan. Omistajan ollessa poissa koneelta. Vaikka toki aika kaukaa haettua! Toinen vaihtoehto olisi joku sähkömagneettinen kikka tai ajatusenergia. Tai sitten jonkun huijaus. On kuitenkin kiva ajatella, että joku olisi niin kekseliäs toisella puolella ja saisi kontaktin.
    Viesteissä ei maininnut olinpaikkaansa tai muuta tarkkaa, paitsi ystäviin liittyvää? Tuleekohan näille miehille lisää viestejä?

  • Jaska sanoo:

    Ihan hyvin taivaassa voi olla netti yhteys josta voi sitten lähettää maan päälle sukulaisille viestejä! Taivas pysyy kehityksen mukana XDDD

  • nk. skeptikko sanoo:

    Jep jep. Vähän sähköpostin otsaketietoja tutkimalla selviäisi todennäköisesti IP-osoite ja SMTP-palvelin, joista viestit on lähetetty. Kiinnostaisi, että onko kummitus siis näkemyksien mukaan naputellut joltakin tietokoneelta nämä vai osaako sen verran hyvin tuon SMTP-protokollan, että on suoraan kirjautunut spirituaalisilla kyvyillään palvelimeen ja viestinyt sitä kautta läheisilleen. Nilkkakin oli jo murtunut viestin tullessa, ettei siis tarvinnut ennustaa tulevaa. Eiköhän tässä ole vain inhimillinen ns. kiusanhenki asialla.

  • wow that is so awesome. It is amazing that you guys put this together, I am so proud to be related to such amazing people that would do something so awesome for people. Nely Photo you guys rock.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto