FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Today I Died – Kuolemanrajakokemuksia käsittelevä dokumentti

Kuolemanrajakokemuksia on tutkittu useissa eri tutkimuksissa.

Tämä BBC:n dokumentti käsittelee näitä mielenkiintoisia kokemuksia, joissa tietoisuus näyttää erkanevan ruumiista.

Videolla kerrotaan mm. syntymäsokeasta naisesta joka ei ole koskaan nähnyt, mutta kuolemanrajakokemuksensa aikana näki ruumiinsa ylhäältä päin. Tutkimukseen on päässyt myös henkilö joka pystyi kuvailemaan hänelle tehdyt toimenpiteet ja laitteistot, vaikka oli toimenpiteiden aikana todistetusti aivokuollut, eikä täten minkäänlaisia aistimuksia eikä muistikuvia aivoihin pitäisi syntyä.

Normaali tiede ei tunne vielä kuolemanrajakokemuksen mekanismeja. Dokumentissa ehdotetaankin, että tiede on muutoksen alla ja mieli sekä aivot pitäisi erottaa toisistaan, ehkä aivot ovatkin vain jonkinlainen vastaanotin.

Lisää kuolemanrajakokemuksista osiossamme Ruumiista irtautuminen.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

51 kommenttia aiheeseen: Today I Died – Kuolemanrajakokemuksia käsittelevä dokumentti

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Wespa sanoo:

  Kiitos dokkarista vinkanneelle, valitettavasti en muista hänen nimeään/nickiään enää.

 • Helena sanoo:

  Kiitos mielenkiintoisesta dokumentista!

 • Nexeon sanoo:

  Aika köyhästi on kommentteja tästä videosta. Taitaa kertoa vähän mitkä aiheet täällä porukkaa todella kiinnostaa? 😛

 • Ogeli sanoo:

  Eiköhän moni jo toivottavasti tiedä ettei kuolemaa ole. 🙂

 • Silence sanoo:

  2012 oli hyvä hypekupla, jonka ympäroille muodostui lukuisia pieniä kuplia, joista ammentaa juttua. Vuosi 2012 meni ja paranormaalit jutut kuihtuivat huomattavasti. Maailmalla pitäisi puhjeta taas joku uusi hypetysilmiö, niin saataisiin taas aiheita enemmänkin. Mutta mikä olisi seuraava hypetys, se paljon puhuttu ufojen julkitulo… tai ehkä maaliskuussa lähiavaruuteen ilmestyy tähtiportti, joka mullistaa maailmamme =)

 • WeAreNotAlone sanoo:

  Tähtiportti on hyvä sarja/leffa 😀

 • Nexeon sanoo:

  Kukaan täällä pelannut Mass Effect pelisarjaa? 😀 Mitä jos tuolla jossakin meidän aurinkokunnan laitamilla kenties jonkun näistä jättiläisplaneettojen takana onkin planeetan mukana kiertävä laite (Mass Effect), joka mahdollistaa alusten hyppäämään galaksissa paikasta toiseen jonne on myös rakennettu samanlaisia Mass Effect laitteita. Hahah, voi tuntua kaukaa haetulta, mutta mielenkiintoinen ajatus, etenkin kun on pelannut koko trilogian läpi, sitä ei voi olla ajattelematta, että mitäs jos osa pelistä olisikin jollain tapaan totta? 😛

 • Ogeli sanoo:

  Silence, olet oikeassa. Ei meidän pitäisi lannistua vanhojen idoiden luhistumisesta vaan sen sijaan innostua uusista asioista! Olen ollut havaitsevinani täälläkin melkoista hiljaisuutta.

  Nexeon, Mass Effectit ovat lempipelisarjani. Sen mukaan Marsista löydettiin yli sadan vuoden päästä teknologiaa, joka mahdollisti nuo tuollaiset ”hypyt” avaruusaluksilla. On mukavaa tutkia eri planeettoja. Kolmososa on vielä työn alla. Muutenkin koko elämä on kuin roolipeliä, kun kuolet niin respawnaat eri aikaan ja paikkaan eri hahmona. 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Hyvin sanottu, sitähän tää on. Respawnaamista 😀 Eli elämän ja kuoleman noidankehää, josta olis tarkoitus päästä joskus pois. Yksinkertaisesti sanottuna: Karman laki on olemassa, se on totta. Et olisi syntynyt tähän maailmaan jos sulla ei olisi karman velkoja maksamatta edellisistä elämistä. Sulle suodaan mahdollisuus korjata virheet, maksaa velat takas tässä elämässä. Valitettavasti suurin osa vain luo lisää negatiivista karmaa itselleen, joka lopulta tulee aina maksettavaksi — tässä tai jossain seuraavassa elämässä. Kaikella on syynsä, se miksi jotkut syntyvät sokeina tai kuuroina sillekin on syynsä. Maksat vain velkaa jostakin. Lääketiede on tietysti asiasta toista mieltä, mutta onneksi sekin puoli on alkanut tajuamaan, että kaikki ei aina ole sitä miltä se näyttää, koska emme todellakaan pysty näkemään/aistimaan kaikkea.

  Olen kova Mass Effect fani, tällä hetkellä pelaan koko pelisarjaa toista kertaa läpi 😛
  Täytyy sanoa, osa pelin tapahtumista on pannut kyllä hieman miettimään, etenkin kun tietää ketkä kaksi henkilöä perusti Biowaren aikanaan. Tämä yhdistettynä Battlestar Galactica tv-sarjaan ja se yhdistettynä vielä aikaisemmin linkkaamaani videoon jolla näkyi selkeä räjähdys avaruudessa, jonka joku sattui tässä vähän aikaa sitten kuvaamaan sekä moni moni muu asia viime vuosilta — panee välillä miettimään, että onko ”rivien välissä” jotain, mitä harva huomaa 🙂

 • Nexeon sanoo:

  Niin, itsellänikin on melko harvinainen silmäsairaus nimeltä Keratoconus. Olen täysin sinut sen kanssa, hyväksyn sen ja elän sen kanssa suhtautumatta siihen negatiivisesti. Karma 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Myös syntyessämme tänne saatamme ohjelmoida itsellemme sairauksia, jotta meistä kasvaisi viisaampia ja oppisimme sitä kautta ymmärtämään elämää paremmin. Sairaudet voivat myös johdattaa ihmistä oikeaan suuntaan sillä terveenä saattaisi olla enimmäkseen kiinnostunut vain asioista, jotka ovat enimmäkseen pinnallisia. Jokaisen oma valinta on, että hyväksyykö omat puutteensa ja oppii elämään niiden kanssa vai syyttääkö muita siitä. Myös menneiden elämien tapahtumat ja traumat saattavat manifestoitua fyysisinä oireina nykyisissä elämissämme.

  Elämä ja maailmankaikkeus on kuin iso verkko jossa on niin paljon risteyskohtia ettemme voisi uskoakaan. Toisinkuin moni uskoo niin mikään ei ole merkityksetöntä vaan kaikki on juuri niin kuin sen on tarkoitettukin olevan. Olemme jokainen (tärkeitä) pisaroita meressä ja muodostamme siten kokonaisuuden. Olemme jumalaisia kipinöitä näyttelemässä jumalaisessa näytelmässä.

 • marja sanoo:

  🙂 …mitäänhypetystätartte… Viisaus ja syvät oivallukset syntyy hijalisuudessa – kuten yllä olevista voimme havaita. Yeah.

 • marja sanoo:

  …tai hiljaisuudessa… 🙂

 • Jackie sanoo:

  Vai pelaatte pelejä… Hmmm, tuun joskus takasi jos keksin varmasti mihin hahmoon seuraavaksi inkarnoidun.

 • Nexeon sanoo:

  Niin, nää asiat menee todella syvällisiksi ja välillä hankala selitteisiksi, että niitä on vaikea esim. täällä koittaa selittää järkevästi muutamassa lauseessa. Onneksi tiedän tasan tarkkaan mistä Ogeli puhut 🙂

  Jackie:

  Pelit on osa arkea ja kulttuuria ja niillä on tulevaisuudessa vielä suurempi rooli kuin tänä päivänä. Ei pelejä pelaaminen tarkoita enää, että on nörtti tms. Kaiken ikäiset ja kaikenlaiset ihmiset pelaavat erilaisia pelejä eri syistä. Jokainen saa niistä itselleen jotain nautintoa irti. Pelimaailma voi toimia myös toissijaisena vaihtoehtona ”reaalimaailman” tilalla, joka voi oikeasti olla virkistävää ja terapeuttista 😀

  Syy miksi laitoin sanan ”reaalimaailma” lainausmerkkeihin on, että….noh, Ogeli nyt ainakin tietää 😛 en vaan jaksa selittää just nyt 😀

 • Nexeon sanoo:

  Ogeli: et sattuis asumaan Uudenmaan alueella?

 • Ogeli sanoo:

  Kyllä vaan, kuinka niin?

 • Nexeon sanoo:

  Ajattelin kiinnostaisko sua käydä joskus kahvilla? 😀

 • Ogeli sanoo:

  Hahah, kenties voisimme juhlistaa uuden maan alkajaisia parin kuukauden päästä. Sillonhan muidenkin piti kuulemma tavata, tosin kai tuoppien ääressä. Itse tosin tykkään hörppiä enimmäkseen teetä kun elimistöni ei oikein kestä kahvia tai siis kofeiinia. 😀

 • Nexeon sanoo:

  Ite oon koittanut nyt jättää tuon alkoholin kokonaan pois. Seura juomana käy niin monia muita ja parempia vaihtoehtoja alkoholin tilalle. Itse juon teetä ja kahvia, en onneks päivittäin 😛

  Lähinnä siinä mielessä kysyin, kun ajattelin sua saattais kiinnostaa käydä kuuntelemassa/kattomassa Helsingin Kaupungin kirjastossa pidettävä meetinki joka pidetään lähes joka lauantaina. Suosittelisin tulemaan esim. la 26.1 koska silloin on tulossa vieras Ruotsista. Kesto on vain 1h joka viikko. Ei maksa mitään 🙂

 • Ogeli sanoo:

  Mikäs vieras on silloin tulossa?

 • Nexeon sanoo:

  Lennard Zaehen on henkilön nimi.
  Tuskin on kellekään tuttu, kun kyseessä on tavallaan vähän ”erilainen piiri”, jota ei tavallisesti kuulee/näe :D. Aihe jota tuolla käsitellään on suurilta osin Intialaista filosofiaa, ihmisen oikea MINÄ, puhutaan nykyisistä ja edesmenneistä ”mestareista” jne…samoja aiheita mitä täälläkin on tullut esille, mutta tarkemmin ja syvällisemmin 🙂

  + silloin 26 päivä pääset myös herkuttelemaan ilmasiks erilaisia itämaisia herkkuja yms. 😀

  Ajattelin, että kahvipöydässä tästä ja muutenkin näistä aiheista olis saanut hyvän keskustelun aikaseks, olisin voinut kertoa vähän lisää tarkemmin ja voisit sit mahdollisesti liittyä 26pv seuraan?

 • Ogeli sanoo:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta en valitettavasti tällä hetkellä uskalla luvata mitään. Kiitos kuitenkin kutsusta, arvostan elettä. 🙂

  Tässä on muuten eräs Dolores Cannonin luento, jossa hän puhuu siirtymisestä uuteen maahan. Vakuuttavaa settiä.
  http://www.youtube.com/watch?v=Hzptxdl3dwQ

  Tämä on mahtavaa aikaa olla elossa.

 • Nexeon sanoo:

  Voisinpa vilkaista vaikka samantien kun ei tässä juuri nyt ole muutakaan tekemistä…

 • Nexeon sanoo:

  Hahah, tää oli kyl hyvä kommentti: ”Mankind is the only species that have figured out a way to measure something that does not exist — TIME.” 😀

 • Nexeon sanoo:

  Mikä on jännää niin on se, että jos omistaa analyyttisen mielen ja toimii suurilta osin sen pohjalta, näitä asioita joko ei ymmärrä tai sivuuttaa täysin kun ei usko niihin. Toisten mielestä tää on vaan new-age hypetystä. Mut sit on näitä, jotka näkee asiat aivan kuten ne oikeasti on. On ihmisiä, jotka vaan yksinkertaisesti tietää/tuntee sisällään tän kaiken ja toimii sen mukaisesti, eikä mielen mukaisesti. Yritäpä selittää jollekin tuo mun edellinen lainaus, joka käsitteli aikaa. Ei tule onnistumaan 😀

 • Ogeli sanoo:

  Olet kai myös kuullut Doloresin sanovan, että rahaa ei tunneta muualla universumissa. Vain ainoastaan täällä maan päällä on tuollainen systeemi, joka palvelee vain tiettyjä tahoja!

 • Silence sanoo:

  Star trek -sarjat ovat filosofialtaan nerokkaita ja aikaansa edellä. Star trek -filosofiassa ei tunneta rahaa, ovat päässeet jo siitä yli jne. Joskus viitataan rahaan, joka oli joskus (vuosisatoja sitten) käytössä ja nauretaan sillä hölmöydelle – rahalle =)

 • Ogeli sanoo:

  Kuulemmahan Stark Trekin kirjoittaja sai ideansa korkeammalta tietosuudelta tai taholta ja siitä sitten tehtiin käsikirjoituksia TV-sarjaa varten.

 • Ogeli sanoo:

  Täytyy vielä sen verran sanoa, että olen lukenut niin paljon ja seurannut niin paljon erilaisia henkisiä ihmisiä, mutta kaikkein parhaiten on Dolores Cannon onnistunut tuomaan informaatiota pöytään Yhden Lain lisäksi. Kun vertailee ja kokoaa eri lähteistä tätä henkistä tietoa niin palapelin palaset alkavat pikkuhiljaa loksahtamaan paikoilleen. Tosin eipä yhden ihmisiän aikana ehdi mitenkään edes murto-osaa oppia kaikista hienoista asioista. Toki suurin osa informaatiosta on jo meillä alitajunnassa tai kulkee sielun mukana, mutta me tietoinen mielemme kokee sen uutena asiana unohduksen verhon takia.

  Siksi jotkut oppivat asiat nopeammin, koska heille asiat ovat jo periaatteessa tuttuja. Joillekin se vaan voi olla täysin uutta ja hämmentävää informaatiota. Siksi se saattaa aluksi tuntua luotaantyöntävältä ja se on ihan normaalia.

 • Nexeon sanoo:

  En nyt muista kenen olen kuullut kertovan tuosta, että raha on vain meidän maailmassa käytössä. Voi olla, että kuulin sen Doloresilta. Tuota rahatonta maailmaa on mm. Jacque Fresco koittanut tuoda esille, omien keksintöjensä ja yms. avulla. Hänen mielestä se on täysin mahdollista jos me muuttaisimme hieman ajatustapaamme.

  ”You must unlearn what you have been ’programmed’ to believe from birth. That software no longer serves you if you want to live in a world where all things are possible.”

  – Jacqueline E. Purcell

 • Ogeli sanoo:

  Ohjelmoinnista tulikin mieleen se, että synnymme tähän maailmaan egon kanssa, mutta kuten lapsistakin huomaa niin he eivät ole vielä sen pauloissa vaan ovat omia luonnollisessa tilassa ennenkuin heihin on iskostettu vallitsevat olettamukset asioista. Vallitseva kulttuuri ja arvot lähiympäristössämme muovaavat identiteettimme tietynlaisiksi. Ego ei sinällään ole huono asia sillä se mahdollistaa meidän jokaisen kokemuksen tässä maailmassa yksilöllisyyden ja oman identiteetin kautta. Koemme tällä tasolla siis asiat yksinäisestä perspektiivistä, niin ei ole kuitenkaan muissa korkeammilla tasoilla. Siellä tiedetään, että erillisyys on harha ja että on vain yksi vaikka jokaisella silti omat mielipiteensä on sielläkin.

  Ihmisen putoaminen Edenin puutarhasta (Atlantis?) oli se, että meistä tuli ego -ja mielikeskeisiä sydänkeskittymisen kautta. Nykymaailmassa asiat tupataan tarkastelmaan logiikan ja älykkyyden kautta vaikka älykkyys ei olekaan sama asia kuin viisaus. Olemme siirtymässä taas takaisin aikakauteen, jossa vallitsee sydänkeskeinen tietoisuus. Rakkauden kokemisen kautta koetaan opitaan taas syvempi viisaus. Saattaa kuulostaa vain sanahelinältä, mutta jos todella ymmärtää näiden sanojen todellisen merkityksen niin tajuaa, että siellä totuus piilee. Ihmiskunta on tullut monesti tähän pisteeseen teknologisessa ja muussa ”älykkyydessään”, mutta on aina tuhonnut itsensä ihmisen ahneuden ja vallanhimon takia.

  Onneksi muut sivilisaatiot ja johtoportaat pitävät huolen siitä, että tällä kertaa vielä lapsenkengissään Tellusta asuttavien ihmisten ei anneta tuhota Maata ja itseään… Ainakaan täydellisesti. Kuka jaksaisi aina aloittaa seikkailunsa kuilun pohjalta? Luupäisyydelläkin on oma rajansa.

  Kuka sinä todella olet? Kysytkö koskaan kysymystä itseltäsi? Varmasti olet. Katso peiliin silmiisi ja katso mikä sieltä katsoo takaisin. Kentiess osa Luojaa? Jokaisella on omat näkemyksensä. Onko sydämesi auki vai oletko antanut sen sulkeutua ja kovettua, koska maailma on näennäisesti kylmä ja kova paikka elää? Silti kaikista pimeimmistäkin kolkista on mahdollista löytää valoa.

  Alan Wattsia:
  http://www.youtube.com/watch?v=7blUYJm6i-c
  http://www.youtube.com/watch?v=siu6JYqOZ0g

 • Ogeli sanoo:

  Erään hiljattain valaistuneen sielun mietteitä:
  http://www.youtube.com/watch?v=f8Ej_-xY528

  Päivittäinen kahden minuutin inspiraatio:
  http://www.youtube.com/watch?v=Avh3ibplBh0

 • Ogeli sanoo:

  Uusin Spirit Science-jakso valaistumisesta tai siis valosta:
  http://www.youtube.com/watch?v=kxWvWW_MQh0

 • Jackie sanoo:

  Sydänkeskittyminen tietää että ”muut johtoportaat” ovat vain ihmisolemuksen tai tarkemmin, olemuksen aivoista lähtöisin oleva kokemus. ”Sydänkeskittyminen” on vain termi millä kuvataan tietynlaista asiaa, tätä kieltä ”new age” ihmiset puhuvat. On olemassa kristityt, buddhalaiset ja monen muut olevaiset ketkä puhuvat eri kieltä.

  Minun kieleni on tämä arvon Ogeli. Korvakeskittyminen, silmäkeskittyminen, mielikuvituskeskittyminen, kehon liikutus keskittyminen, ihmiselle kommunikointi keskittyminen, eläimille kommunikointi keskittyminen. Jumalalle kommunikointi keskittyminen kuuluu kategoriaan mielikuvitukseen keskittyminen, kanavointi keskittyminen myös.

  En ole vielä tavannut ketään joka pystyisi elämään sydänkeskittymisessä mieli keskittymisen sijaan.

 • Jackie sanoo:

  Satunnainen mielikeskittyminen on osa tätä ihmiskeholla elämistä. Kuten korvakeskittyminen tai silmä keskittyminen. Minun kieleeni ei kuulu termiä ”sydänkeskittyminen” mutta voin käyttää sitä puhuessani ”new age” ihmisille, kuten käytän termiä pyhä henki kristityille puhuessani tai Dharmaa buddhalaisille.

 • Jackie sanoo:

  Yhden Laki ja Dolores Cannon ovat mielikuvitus keskittyjiä. Koirat ovat haisteluun keskittyjiä, urheilijat ovat kehon liikkeeseen keskittyjiä.

  Tieto totuuteen keskittyjät ja fatasiaan keskittyjät ovat erikseen. Dolores on esimerkiksi fantasiaan keskittyvä tapaus.

 • Jackie sanoo:

  Mielikuvitus keskittymisellä ohjelmoimme kehoa tekemään erillaisia asioita. Sen jälkeen siirrymme siihen ”sydänkeskittymiseen” missä menemme ”flowssa” esimerkiksi maalarit sanovat maalaavansa kuin itsestään mutta tämä on tarvinnut vuosien mielikuvitus keskittymisen että he ovat ohjelmoineet kehoonsa tarpeeks ohjelmia mitkä toteuttavat tahtoa autopilotilla, *maalaa kuva tahto* ja keho alkaa maalaamaan ilman että sen tarvitsee välillä mielikuvituskeskittyä kehitellessään uusia ohjelmia maalauksen etenimeselle sama puhumisessa ja kävelyssä.

  Atlantiksellakin jos sellainen ikinä on ollut on ensin käytetty mielikeskittymistä ohjelmoimaan kehoa ja sen jälkeen sydänkeskittymisellä menty ”flowssa”. Mielikeskitymme jääkaappiin ja sitten flowssa kävelemme sinne.

  Kaikki tieto atlantiksestahan on tullut mielikuvitus keskittymisen tuotoksena. Ja voitte hiljaa kysy itseltänne kuinka auto käytännössä rakennetaan niin sieltä alkaa kumpuamaan tietoa, voitte keskittyä tunteja siihen miten rakentaisitte auton mutta kun alatte rakentamaan sitä huomaatte että intuitionne oli väärässä ja se oli vain abstrakti uni mikä näytti teille suuntaa ja sai kehonne liikkumaan. Kun ymmärrätte tämän voitte kysyä intuitioltanne missä transsissa ikinä haluattekaan tietoa atlantiksesta ja sitten ymmärrätte ettei siinä ollut sen enempää perää kun niissä ideoissa mitä päänne kertoi teille siitä kuinka voitte rakentaa auton tyhjästä. Tai vaihdetaanko vaikka auton tilalle avaruus alus millä voi matkustaa tähtien välisiä matkoja, huomaatte että sieltä päästä kumpuaa abstrakteja unia mitä ei voi soveltaa todellisuuteen.

 • Jackie sanoo:

  Kun ihminen vaipuu tiedottomaan tilaan hän alkaa kokemaan unia. Dolores aktivoi ihmiset tiedostamattomaan tilaan ja unien sijaan ohjaa ”flow”:n puheeseen ja hänen kysymyksiin vastailuun.

  Kun itse nukun ja olen tietoinen samanaikaisesti voin keskittyä koiraan ja joka puolelta tulee koiria, en voi päättää tuleeko niitä 2 vai 5 ja onko ne minkä rotuisia. Heitän rationaalisella mielelläni pallon intuitiiviselle mielelle mikä alkaa random abstraktia kokemusta tuottamaan minulle. Samoin Dolores heittää pallon transsissa oleville sanomalla vaikka ”edellinen elämä” ja kun tuossa vapaassa tilassa olevalle henkilölle heitetään pallo nimeltä edellinen elämä sieltä alkaa kumpuamaan kaiken näköistä höpinää ja löpinää riippuen mitä transsissa olevan ihmisen intuitiivinen mieli on ohjelmoitunut höpöttämään.

  Sama kun opettelee maalaamaan, pallona toimii ”opettele maalaamaan” ja sitten alkaa tulemaan kaiken näköisiä abstrakteja mielikuvia mitkä vievät meitä eteenpäin siihen suntaan mikä on tahtomme, lainaa kirja kirjastosta mikä kertoo maalaus tekniikoista jne. Tahtomme voi olla haluan lentää tai puhua alieneille, siitä voitte itse päätellä mitä kokemuksia se intuitiivinen mieli alkaa meille syöttämään. Vähän kuin lapsi tietää mörön olevan kaapissa.

  Kanavoijjat kanavoivat itseään. Omaa egoaan. Jos haluate tietää mikä on kontakti toiseen todelliseen olentoon kuin itse, menkää silittämään koiraa tai puhumaan ihmiselle. Emme valitettavasti mahda minkää sille ettei kaikki ihmiset pysty oppimaan vaikeinta matematiikka tai kaikilla ei ole kykyä tehdä mestari teoksia taiteen saralla. Emme mahda sille minkään että joitakin kiinnostaa turhuudet ja toisia kiinnostaa raha. Kaikki ovat mitä ovat. Ja tämä kaikki on joskus jotain muuta. Minä olen vain osa mikä hetken katselee mikä juttu on meneillään. Ja tällä hetkellä on tällainen ajatukset tekevät meidät juttu meneillään mitä olen teksteilläni yrittänyt avata etsijöille.

 • Ogeli sanoo:

  Taide, musiikki ja luovuus kumpuavat suuresta tietoisuudesta, Lähteestä tai lähdekentästä. Ei se ole fantasiaa sen enempää kuin todellisuuskaan. En esitä tätä faktana vaan omana mielikuvituksena.

  Jos kuvittelee, että aistit kertovat todellisuudesta kaiken niin sulkee itseltään mahdollisuuden suurempaan mysteeriin, joka ei oikeastaan ole mysteeri vaan hyvinkin yksinkertainen asia. Ihmiset ovat vaan tehneet asioista monimutkaisia.

 • Ogeli sanoo:

  Mielikuvituksella tarkoitan omaa ”mieli”pidettä. Todisteet esittäytyvät aikanaan jokaiselle itselleen, koska kenellekään toiselle niitä ei voi antaa. Silloin jokainen itse tekee johtopääksen, että oliko kyseessä aistiharha vai jokin hyvin todellinen kokemus. Jokaisella on subjektiivisia kokemuksia. Henkilökohtaisesti voin puhua omista kokemuksistani, että tiedän mitkä ovat olleet hyvin ”tosia” kokemuksia ja mitkä vaan aistiharhoja. Jos on menettänyt otettaan todellisuuteen niin saattaa hyvinkin luulla kaikkia aistiharhoja todellisuudeksi, mutta se on taas eri asia.

  Uskon osittain, että suurin osa kokemuksista halutaan jopa omalta osalta leimata harhaksi, koska jos kyseessä olisikin aidosti todistettava ilmiö niin se olisi hyvinkin pelottava asia. Moni ihminen pelkää uutta ja tuntematonta ja se on aivan luonnollista. Totuttautuminen ja luottamuksen rakentaminen uuteen vie aikaa. Hyvin harvalla ihmisiellä on kapasiteettia hyväksyä asioita heti sellaisenaan kun ne ovat. Ne liittyvät mielen suojeluvaistoon. Ihminen suojelee itseään tuntemattomilta ”uhilta”, vaikkeivat ne edes olisi uhkia. Tuntemattomuus silti pelottaa.

  Kun on nöyrä ja tunnustaa, että vieläkin mielemme ja psyykeemme ovat melko kehittymättömiä niin emme oikeastaan tiedä asioista hirveästikään. Me yritämme ymmärtää, mutta tälläkään hetkellä tietämyksemme taso ei ole kovin suuri. Periaatteessa tiedämme asioista ja universumista melko paljon, mutta loppujen lopuksi emme oikeasti tiedä suuren mittakaavan asioita juuri mitään.

 • Jackie sanoo:

  Luonto teki fysiikasta vaikeasti ymmärrettävää ihmiselle, kemiasta myös. Ihmisen kyky tuottaa abstrakteja suuntia itselleen sunnisti hänet kuitenkin valoon läpi tuhansia vuosia kestäneiden harhojen (pannukakku maa ja kaikenlaiset muut humpuukki ajatukset mitkä laittoivat ihmiset puhumaan ja kirjoittamaan fantasiaa). Ihminen kehitti tuhansia ja taas tuhansia suuntia itselleen mitkä paperille kynällä kirjoitti vain huomatakseen ne virheellisiksi, sitten tuli suurmies kuten Albertti ja puristi itsestään, ihmisen abstraktin sunnan näyttäjän sopukoista suuria avartavia ja valaisevia tietoja.

  Oli se niin helppoa vain ajatella että maa on pannukakku ymmärtämättä sitä vain ajatukseksi, abstraktin kokemusten tuottajan pieruksi. Yhtä hyvin voisin puhua ”lähteestä” ymmärtämättä sitä vain ajatukseksi mikä saa minut asettamaan kirjaimet tiettyyn järjestykseen. ”Lähdettä” ei ole edes olemassa, ”lähde” on vain aivojen tuottama näkemys, joku tahtoi tehdä viihdettä elokuvan muodossa kuten joku halusi rakentaa auton, ja valkokankaalla puhuttiin lähteestä. Jospa vain aivoista kumpuaisi näkemyksiä mitkä saisivat ihmiset elämään terveellisesti, laulamaan, rakastamaan. Mutta mitä ne aivoista kumpuavat asiat laittavat ihmiset nyt tekemään?

  Ymmärrätte kai hyvin että intuitiivinen tai abstrakti mieli toimii tahtonne hyväksi, jos tahtonne on tehdä viihdettä ihmisille niin ei mikään ihme jos sieltä kumpuaisi idea ”lähteestä”.

 • Jackie sanoo:

  ”Lähde” on vain sana mikä saa ihmisen aivot tuottamaan kokevalle asialle kokemusia riippuen miten mieli on ohjelmoitu reagoimaan tuohon sanaan. Samoin kun ”makkaraperunat”, tuo sana saa eri asioita kumpumaan mielen sopukoista taas riippuen mitä sinne on ohjelmoitu. Joku ei edes ole ennen kuullut sanaa makkaraperunat joten se saa mielen reagoimaan niin että ihmetys kokemus syntyy että mitä tuo tarkoittaa.

 • Jackie sanoo:

  Jos sanoo koiralle istu se istuu jos se on ohjelmoitu reagoimaan niin. Nyt on hyvä miettiä miten ”gurut” ovat ohjelmoineet omat seuraajansa reagoimaan. Jotkut niin että ne elävät hyvän elämän, jotkut niin että ne tuottavat rahaa. Jotkut niin että ne tukevat gurun omaa mailmankuvaa mikä perustuu fantasiaan. Harmi ettei ihmisillä ole kärsivällisyyttä odottaa tieteen etenemistä.

  Kuinka monet kerrat mailmassa onkaan odotettu ihmettä huomiselle tai alieneita taivaalta. Itse olen odottaanut sen useamman kerran. ”Uskontojen uhrit” on oiva termi.

 • Jackie sanoo:

  Lopulta on vain tahto tehdä jotain, tahto maalata, tahto lenkkeillä, tahto ryöstää pankki, tahto tehdä mitä vaan. Tahto mikä ohjaa universumia eteenpäin. Oma tahtonne voi olla ajatella näitä asioita mutta lopulta vain ajattelette asioita. Koiran tahto on haistella asioita. Tiedemiehet ajattelevat asioita ja normaalit ihmiset sitten ajelevat autoilla ja syövät mikroruokaa ja nauttivat muista ajattelijoiden tuottamista hedelmistä kuten tietokoneesta peleistä jne. Sisäiseen mailmaan kääntyneet yksilöt sen sijaan elelevät kaiken näköisissä mielikuvituksen tuottamissa retkissä päivästä toiseen sen sijaan että mitään konkreettista tekisivät. Itse olen tämmöinen vilkas mielikuvitus tapaus, siksi voin puhua tämän kaltaisista ihmisistä arvostelevaan sävyyn ja olisin tietenkin mielummin ÄO 200 kaveri johtamassa suurta projektia.

  Mikä on teidän tahto mitä haluaisitte tehdä?

 • Jackie sanoo:

  Tosin kung fu on ollut lapsesta saakka lähellä sydäntäni joten olenkin tässä viime vuodet keskittynyt vain siihen ja hyväksynyt hahmoni millä tahtoa tässä elämässä toteuttelen. Jossain vaiheessa kaikki kyllästyvät ajatteluun siitä mistä on tullut minne on menossa mistä on kyse ja alkavat toteuttaa tehtoaan jollain konkreettisella tavalla.

 • Ogeli sanoo:

  Ovatko Bruce Leen leffat lähellä sydäntä? 🙂

  Myös tuollaiset itämaiset taistelulajit ovat elämäntapa kuten meditaatio ja jooga. Mieli keskitetään tiettyyn asiaan. Tosin meditaation tarkoitus on vaimentaa ja lopulta kokonaan haihduttaa mielen harha olemuksestasi, joka johtaa valaistuneeseen tilaan. Tosin valaistumistakin ei kannata mitenkään välttämättä tavoitella. Se tulee sitten kun on tullakseen. Kaikki vaatii opiskelua ja itsensä asettamista peliin. Tahto (vapaa) on tosiaan ihmeellinen asia, se tavallaan tekee meistä ihmisistä ihmisiä olentoja.

 • Ogeli sanoo:

  ”ihmeellisiä siis* 😛

 • Jackie sanoo:

  Bruce Lee kyllä on ollut yksi inspiraation lähde elämässäni. Oma elämäni on vain hieman erillaista, kun tiskaan tiskejä niin kaikki se liike mikä saa likasista tiskeistä puhtaita on minulle kung fu:ta. Kun kommunikoin ihmisten kanssa niin kaikki se mitä teen on minulle kung fu:ta. Kun ohjelmoin CNC koneita niin kaikki tekoni ovat sisältäni kumpuavia tekniikoita mitkä olen matkani varrella oppinut. Minun kautta kumpuava kung fu palvelee tasapainoa, ei itseäni. Kun käyn kauppa reissulla niin kaikki matkalla tapahtuvat tekoni ovat tekniikoita mitä elämäni aikana olen oppinut. Mielestäni Albert Einsteinin harjoittama kung fu on suurinta kung fu:ta mitä kukaan on planeetallamme harjoittanut.

 • Jackie sanoo:

  Perimmäinen voima mikä on kaikki, liikuttaa minua ja tarkastelen sen toimia. Tällä kertaa se liikuttaa hahmoani niin että hahmoni hakeutuu fyysisen rasituksen kokemuksiin. Hahmoni ei pidä hetken tapaamisista vaan istuisi mieluiten päiviä tavatessaa muita hahmoja. Kun oppii tuntemaan hahmonsa ei tarvitse kävellä polkua mikä tuottaa kärsimystä hahmolle.

 • Tämä dokkari tuli telkkarista katottua jokunen aika sitten. Mielestäni tuon sokean naisen kertomus todistaa kiistattomaksi ruumista irtautumisen olevan täyttä totta.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot