FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Sielu ja kvanttifysiikka

Tällä ScienceChannelin videolla käsitellään pikaisesti sielua, kuolemanjälkeistä elämää ja tietoisuutta. Onko tietoisuus/sielu vain osa universumia?

Tykkäys ja jakotoiminnot:

19 kommenttia aiheeseen: Sielu ja kvanttifysiikka

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • jatu sanoo:

  Niin, mitä me olemme? Olemmeko vain osa jotakin suurempaa kokonaisuutta? tuskin solukaan tietää olevansa vain pieni solu suuressa kokonaisuudessa. ilman tuota pientä solua ei olisi kokonaisuutta!

 • WM_ sanoo:

  Sielun olemassaoloa on mielenkiintoista pohtia, mutta niin on myös arkisempaa asiaa kuin tietoisuus. Missä se sijaitsee? Mistä se syntyy?….

 • Höpönpöpö sanoo:

  Lukekaa kirjoja, hyvät ihmiset. Kaikenlaisia. Hämmästytte.

  Huomaa kyllä miten nuorta, kokematonta ja sivistymätöntä jengiä täällä kommentoi (ja ylläpitää) jos aina pitää se pyörä keksiä uudelleen ja uudelleen…

 • waltsu sanoo:

  Kyllä, kannattaa lukea esim. michel newtonin kirja sielujen matka

 • valvontakomissio sanoo:

  Alussa syntyi ensimmäinen syy-seuraus, jonka johdosta tämä koko nykyinen universumi lähti kehittymään. Ensin siis oli täysi tyhjyys, tai oikeastaan tämä kaikki ja tyhjyys yhdessä (dualismi saa meidät pitämään niitä erillisinä).

  Jokunen hetki myöhemmin, äärettömien syy-seuraus -suhteiden jälkeen (atomien synty, vetyatomien kasaantuminen auringoiksi, alkuaineiden nukleosynteesi, raskaampien alkuaineiden kerääntyminen planeetoiksi, planeettojen kehärakenteen syntyminen, elämän synty, jne..) elämme tässä ja nyt ja sinä joka tätä luet luet sitä tämän massiivisen syy-seuraus -ketjun johdosta.

  Olemme siis osa universumia, kattoo tätä kuviota miten päin tahansa. Osa sitä upeaa universumin abstraktiota syy-seuraussuhteiden johdosta.

  Sääli vain että me ”universumin lapset” joudutaan tuhlaamaan elämämme kaikkeen turhaan kuten työn tekemiseen, materiaan ja itsekkäiden sekä vähemmän itsekkäiden halujen tyydyttämiseen, vaikka voisimme miettiä näitä tosiasioita joista mestarit, gurut jne. on puhunut sekä tiedekkin tämän jo melkein todistaa. Sekä nauttia tästä ympäröivästä universumista täysin siemauksin(oravanpyörästäkin huolimatta), sillä se sen tarkoituskin on – eli tarjota näitä kokemuksia ja elämyksiä mistä jotkut olisivat vaikka valmiita maksamaan 😀

  Ja ylläoleva setti on täysin mun mielikuvituksen tuotetta, eikä kenenkään kannata uskoa siitä sanaakaa jos ei halua.

  No mutta joo, sen enempiä avautumatta aurinkoista päivänjatkoa kaikille 🙂

 • jatu sanoo:

  Kirjoja kannattaa lukea, mutta ne ovat aina jonkun toisen ajatuksia. Omia mielipiteitä ja oivalluksia ei synny vain kirjoista.

 • WM_ sanoo:

  Höpö, voi kuule kun on niin paljon taas kirjoja lainassa, että tuskin kerkeän niitäkään lukemaan. Tuo Kuudes Aisti -kirja kertoo jonkin verran aiheesta..

 • Miffy sanoo:

  Kirjoissa – parhaissakin – on aina se pikku probleema etteivät ne koskaan lopulta anna tarjottimella vastausta siihen kuka niitä on lukemassa. Kuka ja mikä on se, joka näiden silmien läpi katsoo? Missä vaiheessa sen ruoka lakkaa olemasta ruokaa ja muuttuu häneksi joka katsoo, vai oliko ruoka ja katsoja koko ajan sama asia ja vain erilaiset muodot hämäsivät pitämään niitä erillisinä? Käsi ja jalkakin ovat samaa ruumista, niin eri näköisiä kuin ovatkin.

 • Hexa^^ sanoo:

  nyt tuntuu kyllä että raapaistaan jo totuutta.

 • Hexa^^ sanoo:

  meditaatio o siis avain kaikkeen.

 • Wanderer sanoo:

  Höpönpöpö: ei haittaa vaikka asiat tulisivatkin kerratuksi, kertaaminen on hyvä ja tarpeellinen asia. Asioita kerrataan niin kauan kuin se on tarpeen.

 • valvontakomissio sanoo:

  Miffy:

  Mitäs jos sieltä silmien takaa katsoo loppujenlopuksi kaikkeus itse itseään? 🙂
  Jos yhtään Buddhan sanomaan uskoo, niin hän kysyi itseltään että missä tietoisuus/mieli on ja päätyi siihen lopputulemaan että se on kaikkialla 🙂

 • Hexa^^ sanoo:

  täytyy olla yksilön tason tietoisuutta myös, ja tietoisuudessa eri tasoja

 • Macroman sanoo:

  Hexa^^:
  Mitään ei täydy olla mihinkään.
  Eikö yksilötason tietoisuus kanna yleisesti nimeä tarkkaavaisuus?

  Valvontakomissio lähestyi asian ydintä tästä tarkkailuasemasta jota itsekin edustan.
  Toisinaan vakuutun olevani muodoton mitättömyyden tyhjyys ja sen hiljainen kokemus kaikesta mikä on.

  ”Become nothing which you are. No point making nothingness a big deal.”

  Täytyy heittää kirjasuositus vielä kun aihetta sivuttiin:
  Antero Alli : The 8-Circuit Brain
  Menee Robert Anton Wilsonin ja Timothy Learyn ajatuksia jalostaen konkreettisiin aivoratain aktivointi harjoituksiin ja on ihan vain läpiluettunakin hyvin oivalluttavaa materiaalia.

 • Gona sanoo:

  Mikä pakko nykyään on lukea kirjoja kuten joku fossiili, kun netistäkin löytää tietoa mistä vain.

 • Höpönpöpö sanoo:

  Tiedolla tai edes sen omaksumisella ei ole mitään arvoa ilman oivallusta.

 • WM_ sanoo:

  Eli jos kirjassa sanotaan että kissa on nisäkäs niin se pitää oivaltaa, että se on kala? Sillä miten oivallat tekstiä, joka on kanssani samaa mieltä ja sinua vastaan?

 • Höpönpöpö sanoo:

  Yritäpä, WM, ensin ihan itse oivaltaa aluksi edellinen lauseeni. Vinkkinä näkökulmiesi ja miksei samalla maailmankatsomuksesikin laajentamiseen voin paljastaa etten kirjojen lukemisella todellakaan tarkoita pelkkien tieto- ja fantasiakirjojen lukemista. Itse pidän moraalisfilosofista proosaa huomattavasti valaisempana. 😉

 • WM_ sanoo:

  Puhuit silti tiedosta, joka pakostikin pistää miettimään tietokirjallisuutta yms.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot