ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Alexanderin kuolemanrajakokemus

Tällä ScienceChannelin videolla kerrotaan Alexanderin kuolemanrajakokemuksesta. Alexander oli koomassa muutamia päiviä, mutta koomasta palatessaan hän muisti olleensa mm. mato sekä matkanneensa universumin ulkopuolelle.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: Alexanderin kuolemanrajakokemus

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Nexeon sanoo:

    Aika siistiä 🙂 Kunpa sitä joskus itsekin kokisi jotain vastaavanlaista, ehkä kuoleman jälkeen? Olen lukenut paljon tästä kuoleman jälkeisestä ”elämästä” ja yrittänyt ymmärtää asian vieläkin paremmin yhdistämällä eri tietoja/tietolähteitä kuten esim. ”The Law Of One” eli Yhden Laki jne. Olen kuullut ja lukenut myöskin että jotkut ihmiset pystyvät tähän samaan ”ruumiista irtaantumiseen” lähes milloin tahansa pitkän meditaation harjoittamisen myötä.

    Kaikki olemassa oleva jonka silmillä näemme on vain pintaraapaisu siitä mitä todellisuudessa on olemassa. Asiat pitää nähdä ”sielun silmin” jolloin näkee paljon enemmän ja paljon kauniimpaa mitä ei osaisi edes kuvitella. Kaikki tosiaan on yhtä suurta kokemuksen ja löytämisen polkua 🙂

  • Whatever sanoo:

    Through The Wormhole S02E01:stä tuo.. Erittäin mielenkiintoinen jakso, juuri toissapäivänä alkoi toi Season2. Ykköskausikin oli loistavaa tavaraa, kannattaa tutustua jos tämän suuntaiset jutut kiinnostaa.

  • Tuberkuloosi sanoo:

    Nexeon: Sinäkin pystyt tähän ruumista irtautumiseen, eikä vaadi pitkää meditaatio harjoitusta. Itse pääsen tähän tilaan vain syvärentoutumisella ja keskittymällä ollennaiseen =) Ei kuitenkaan onnistu ihan jokaisessa tilanteessa.

  • Joku sanoo:

    Helpoiten näihin kuoleman raja kokemuksiin pääse DMT:llä
    Samaa ainetta jota käytämme nukkuessamme. Sen kerääminen voikin olla sitten hankalampaa. Koomikko Joe Rogan on ainetta käyttänyt ja ei ole vielä ainakaan päästä seonnut. aine ei myöskään aiheuta riippuvuutta http://fi.wikipedia.org/wiki/Dimetyylitryptamiini

  • Whatever sanoo:

    ^ Totta, ja ei pidä sekoittaa N,N-DMT:tä ja 5-MeO-DMT:tä keskenään. Itsellänikin useita NDE/OBE-kokemuksia takana kyseisellä substanssilla eikä päässäni silti kamalasti ole vikaa..vikaa..vikaa..vikaa.. Anyway, myös ketamiinilla ns. k-hole dose lihakseen lyötynä saa aikaan melko samantyylisen ’minuuden’ pirstaloitumisen, silti DMT:tä lähinnä on ehkä näistä ns. yleisimmistä aineista Salvinorin-A (Salvia Divinorum). Highly recommended *grin*

  • damus sanoo:

    Sarjan nimi on trough the wormhole, toinen seasoni juuri alkanut jenkeissä, suosittelen todella kaikkia katsomaan ykkös seasoninkin! Huh miten hyvää kamaa kaikki jaksot.

    http://science.discovery.com/tv/through-the-wormhole/episodes/index-tab-02.html

  • Shiva sanoo:

    Me4 olen niin samaa mielte4 sun kanssa! Kauhea nanria kuumuudesta, vaikka te4llaisia kesie4 ei te4e4lle4 pohjoisessa kovin usein ne4hde4. Itsee4ni helle on haitannut vasta siine4 vaiheessa, kun nukkumisesta on tullut le4hes mahdotonta. Muutoin olen sitten nauttinut.Ja viele4 ei todellakaan ole syksy. Mun opiskelutkin jatkuu vasta ensi kuussa, joten e4rsytte4e4 miten kaikki manailee syksyn tuloa. Monesti syyskuussakin on ollut viele4 ne4tteje4 se4ite4. Ja ne sukkahousut… tai paksut LEGGARIT! Mite4 ihmette4 ihmiset ajattelee? Joo, kiitos purkautumisesta. 😀

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto