ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

9/11 10-vuotismuistopäivä meni

Niin sanottujen WTC-iskujen kymmenvuotispäivä meni muutama päivä sitten. Näin kymmenen vuoden jälkeenkin aihe herättää vahvaa keskustelua ja uusia kysymyksiä tulee pintaan. Monet salaliittoteoriat eivät ole aukottomia, mutta myös virallinen raportti siältää paljon aukkoja ja asioita joita on jätetty siitä pois. Herää myös kysymys miksi asian tiimoilta ei olla tehty uutta riippumatonta tutkimusta.

Tässä muutama video 9/11 muistopäivää kunnioittaen.

Virallinen totuus

Salaliittolaulu

Näin käy jos kertoo valtavirrasta eriävän mielipiteen

[ad#tra-1]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

10 kommenttia aiheeseen: 9/11 10-vuotismuistopäivä meni

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Ogeli sanoo:

    Ja kymmenen vuotta syötetty ihmisille valheita järjettömien ja turhien ”sotien” takia. Mutta onneksi pian monet päivänvaloa kestämättömät valheet tulevat valoon ja ihmiset alkavat tajua kuinka paljon meitä suoraan sanottuna kusetetaan. Alkaa monella murentua uskomukset ympäröivästä maailmasta silloin.

  • Nexeon sanoo:

    Välillä oikeasti tuntuu siltä, että ihmisiä pidetään niin tyhminä ja laiskoina, että uskalletaan syöttää heille pas**a tuutintäydeltä, koska nämä pas**n syöttäjät tietävät etteivät ihmiset lähde selvittämään asioita omin avuin, he uskovat mediaa ja se riittää heille. Jos edes 5% maailmanväestöstä tutkisi asioita ominavuin ja laskisi 1+1, huomaisivat he vihdoin kuinka heitä on kusetettu läpi elämän ja että olisi vihdoin aika tehdä asioille jotain ja tämä 5% omasta mielestäni pystyisi saamaan muutoksen aikaan. Totuus ei tule esille itsekseen, se täytyy tuoda esille!

  • 555+111 sanoo:

    Miten edes voisi olla mahdollista tehdä riipumaton/puolueeton tutkimus, kun kaikki päättäjät, tiedemiehet,tutkijat ovat ns. Eliitin/Illuminatin/Reptiliaanien sätkynukkeja??

  • jatu sanoo:

    Kyllähän tuossakin tapauksessa on paljon enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

    Varsinkin Amerikkalaisia suurin osa on nin tyhmiä ettei tiedä yhtään mitään mistään. Ainut oikea on mitä valtio tai kirkko suoltaa.

  • Starfighter sanoo:

    Veitte totaalisesti sanat suustani 🙂 Eipä tässä paljon muuta voi tehdä kun seurata sivusta kun meitä pissitään oikeen litrakaupalla linssiin. Median tehtävä nykypäivänä on sekoittaa/kontrolloida ihmisrassukoiden ajatusmaailman niin että meidän omalle terveelle pohdiskelulle ei vain jäisi tilaa. Media syöttää meille 80% täyttä p***aa. Etenkin ulkomaan uutiset, voi kiesus kun vain joskus saisi tietää sen täyden totuuden. Odotan innolla sitä päivää kun me kaikki tajutaan missä manipulointikarsinassa meitä ollaan pidetty!… Kyllä teki hyvää! 😉

  • Apua sanoo:

    Te olette kaikki lisko alieneja! Kaikki on valetta ja salaliittoa! Olen yksin!

  • kabanossi sanoo:

    mitähän teidän kommentteihin nyt sanoisi..

    no, ehkä mä en jaksa rupee väitteleen yksin sataa salaliittoteoreetikkoa vastaan; hoitakoot joku muu sen homman. nouskaapas ihmiset koneelta ja menkää nauttimaan maailmasta, tapthui siellä sitten mitä tahansa ja kenen toimesta tahansa.

  • Toveri sanoo:

    Jep, media kusettaa aina. Siksi minäkin olen täällä, salaliiton skeptikkokätyri levittelee disinformaatiota liskomiesten toimesta… Itseasiassa olen illuminatin rakentama robotti, teidän kaikkien tiedot on jo lähetetty harmaille, huomenna tulevat noutamaan ja aivopesemään, ei enää huoleta ”salaliitot!”

  • turret tusk sanoo:

    eihän tuota videota edes jaksa katsoa..

  • Minä ihan oikeasti yritin viime kesänä lukea Austerin New York trilogiaa, mutten päässyt kovin pitkälle. Ei vaan jaksanut kiinnostaa. Ja huom – minä yleensä en osaa jättää huonompaakaan kirjaa kesken… Ei ole Auster minua varten, ei.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto