ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Valon nopeus rikottu! – Fysiikan lait uusiksi?

Cernin tutkimuskeskusessa on tehty hämmästyttävä löytö. Cernissä työskentelevät asiantuntijat löysivät nimittäin valoa nopeampia neutriinoja.

Valonnopeus on 299 792 458 metriä sekunnissa ja sitä on pidetty fysiikan yksinä peruspilareista, joiden mukaan valonnopeus on aina vakio ja sitä ei voisi rikkoa. Tämä fysiikan laki on nyt kuitenkin vaakalaudalla.

Testeissä neutriinot kulkivat 730 kilometrin matkan. Aikaa kului 60 nanosekuntia vähemmän kuin valolla. Nopeuden kerrottiin olevan noin 300 006 000 metriä sekunnissa, joka on siis reilusti valoa nopeampi nopeus.

Cernin asiantuntijat odottavat vielä toisten tutkijoiden tekemää varmistusta löydökselle. Jos tulos tullaan vahvistamaan, pitää luonnontieteellisiä peruskaavoja uusia. Myös mm. Einsteinin suhteellisuusteoria pitää käydä uudestaan läpi ja pohtia pitääkö se paikkansa nykyisten havaintojen valossa.

Suhteellisuusteorian mukaan massallista kappaletta ei ole mahdollista kiihdyttää valonnopeuteen keinotekoisesti, sillä siihen tarvittaisiin ääretön määrä energiaa.

Lähde: iltasanomat.fi, iltalehti.fi

Tykkäys ja jakotoiminnot:

42 kommenttia aiheeseen: Valon nopeus rikottu! – Fysiikan lait uusiksi?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • a sanoo:

    Eihän nyt ne kaikki fysiikan lait kuitenkaan uusiksi mene…

  • jatu sanoo:

    Todella hyvä uutinen, juuri tätä olen koittanut selittää skeptikoille. Nämä fysiikan lait ei päde maailman kaikkeudessa.
    Ne on vain lakeja, joita me tiedostetaan.

  • Nexeon sanoo:

    Ei olisi ensimmäinen kerta kun fysiikan kirjat menevät uusiksi. Sama on käynyt jo biologian kirjojen kanssa. Ihmiset pitävät asioita liian itsestäänselvyytenä eivätkä jätä tilaa mahdollisuuksille…sen sijaan tuottavat itse kehittämiä lakeja joita mikään mukamas ei voi rikkoa, ”jos jokin ei noudata näitä lakeja, se ei ole silloin mahdollista”. Montahan lakia ollaan uusitta vuoteen 2500 mennessä??? (jos edes tällä pallolla on edes elämää silloin)

  • torkkeli sanoo:

    Samalla linjalla jatun ja Nexeonin kanssa.

  • WM_ sanoo:

    Järisyttävä uutinen. Hauskaa tässä on se, että luin tuon herättyäni ja menin heti tekemään artikkelia tänne blogiin -ja sitten kun se on valmis, huomaan että se onkin tehty 😉

  • Pete sanoo:

    Ei kovinkaan järisyttävää minusta.

    Näin on aina käynyt ja tulee käymään että tieto lisääntyy ja se mitä pidettiin kiveen kirjoitettuna menee uusiksi.

    Sitten siitä tulee taas uusi ”tieto” mitä pidetään totena ja taas nauretaan heille jotka ”puhuvat hulluja”.. kunnes taas tieto lisääntyy ja ”totuus” menee uusiksi.

    Mitä enemmän opimme sitä enemmän huomaamme että niitä rajoja mitä luultiin että ei voi rikkoa…voi sittenkin. Kyse on vain tiedon määrästä.

  • Jantteri sanoo:

    Tässä se taas nähtiin kuinka vähän ihminen tietää asioista loppujen lopuksi. Voi olla että seuraavan 50 vuoden aikana pistetään aika paljon lakeja ja uskomuksia uusiksi.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Jo jonkin aikaa on toki tiedetty, ettei valonnopeus ole vakio. Hienoa, että lisää tietoa saadaan, muttei tämäkään nyt todellakaan tarkoita, etteivätkö ’fysiikan lait’ yhä pätisi. Tiede on toimintaa, joka tarkentaa itseään aktiivisesti.

  • seppo sanoo:

    Uutisoinnissa on tehty suuri virhe, sillä Einstein ei ole koskaan todennut etteikö valoa nopeammin voisi päästä. Hän on ainoastaan todistanut sen, että kaavan E=mc2 kaavan mukaisesti massasta tulee niin suuri, että valoa nopeampaan vauhtiin on vaikea kiihdyttää.

    Massan tullessa lähelle äärettömyyden rajaa, avautuu portti kokonaan toiseen ulottuvuuteen, jolloin päästään moninverroin valoa nopeammin. Ääretön määrä energiaa muodostuu sielun tietoisuudesta ja se taasen ammentaa energiansa suoraan lähteestä / god source. Ihmisapinoilla on vielä paljon opittavaa.

  • werrwe sanoo:

    ”Valon nopeus rikottu! – Fysiikan lait uusiksi?”

    Otsikko on todella harhaanjohtava ja täyttä pas*** sensaatiohakuisuutta. Ensinnäkin koetta ei ole uusittu ja toisekseen fysiikan lait eivät mene täysin uusiksi, vaikka olisikin totta. Tiedemaailmassa ei ensinnäkin voi ottaa uutista vakavasti! Suhteellisuusteoria tulee pätemään melko hyvin, vaikka valon nopeus rikottaisiinkin.

    Hassua sinänsä, että tämä uutinen on paranormaaliblogissa.

  • turret tusk sanoo:

    niinhän se on hassua mutta blogissa esitetään myös muutakin..

  • Höpönpöpö sanoo:

    Tähänastisen tiedon varassa luottaisin yhä näiden heppujen arviointikykyyn:

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011092314444074_uu.shtml

  • werrwe sanoo:

    Itseasiassa kyseessä on paranormaali ilmiö, jota tiede ei ole uusinut ja todistanut. Voi olla että kyseessä on laskelmavirhe.

  • Lusikas sanoo:

    Entäs jos toi koe nyt uusitaan useamman kerran samoin tuloksin, niin joutuuko James Randi maksamaan sen kuuluisan miljoona dollaria?

  • isojalka sanoo:

    Tietenkin valonnopeus pystytään rikkomaan, koska Tähtien Sodassakin lennetään valoa nopeammin. Eihän Tähtien Sota väärää tietoa fysiikan laeista levittäisi, eihän? 😀

  • Joku sanoo:

    isojalka siirryin juuri -90 kossu sierrallani poimu ajolle.

  • Päivitysilmoitus: Neutriinoista ja valon nopeudesta

  • Nova sanoo:

    No hyvähänse että myös tiedemiehet uskovat pian tämän
    itse mm olen kyllä sulattanut jo vahvasti kyseisen tiedon muovaillessani maailmankaikkeuden mahdollisuuksia olenko peräti pöppöönkin kanssa riidellyt kyseisestä hah

  • muchawano sanoo:

    Fysiikan laki on mielestäni harhaan johtava määrite ku se tarkoittaa periaatteessa että on asetettu rajat mitä ja mihin fysiikka mahtaa ja on mutta tämä on taas tätä ihmistem ”ylivertaisuudessaan” keksimää tuotetta taas toisaalta se on ihan normaalia koska tällä tavoin on menty eteen päin asettamalla rajoja niin sitten aina silloin tälläom tulee joku jostain ja siirtää näitä rajoituksia eteen päin ja taas on uusi aikakausi edessä yhä uuden teknologian jne.

    Seuraavaks tulee varmaan sitten pitkä korvaiset ystävät tuolta jostain eli nämä Vulkaanilaiset vai miten se kirjotettiinkaan ja neuvoovat miten rakennetaan 5 poimun nopeutta kulkeva avaruus alus axaxa

  • Hemmo sanoo:

    Ja ainakun olen isäni kanssa kiistelleet ufoista ja miten ne on tänne päässy olen sanonut että ihan varmasti on jossain muualla kuin maapallolla nopeampia aineita kuin valo . Nyt täältä maapalloltakin semmonen löydetty , hieno homma hermanni.

  • humba sanoo:

    Fysiikan lait rikottu paranormaaliblogissa ja iltalehden sivuilla, mutta mikään fysiikan julkaisu ei tästä kerro 😀

  • jatu sanoo:

    Olen monesti ihmetetllyt miksi skeptikot on mitä on?

    Pelkääkö skeptikot kaikkia uusia ajatuksia ja muutoksia?
    Ilta-Lehti ilmoitti ”Valon nopeas rikottu” Se ei voi olla mahdollista skeptikoiden mielestä.

    Ilta-Lehti ilmoitti ”Suomalaisasiantuntijat tyrmäävät” Se oli totta, koska se lehdessä luki ja Jeesuksen näköinen kaveri sen julisti?

    Onpa todella outoa?

  • 555+111 sanoo:

    Odotellaanko ihan rauhassa että koe toistetaan ja saadaan tulos varmistettua. Tieteessä on se hyvä puoli että kaikki varmistetaan ennenkuin se vahvistetaan.

  • lownrgy sanoo:

    siis eihän ne lait mene uusiksi vaan niitä lakeja vaan löydetään lisää.

  • 555+111 sanoo:

    jatu:
    ”Pelkääkö skeptikot kaikkia uusia ajatuksia ja muutoksia?
    Ilta-Lehti ilmoitti “Valon nopeas rikottu” Se ei voi olla mahdollista skeptikoiden mielestä.”

    Skeptikot eivät pelkää mitään ajatuksia ja muutoksia. Skeptikko vaatii vain todisteita. Jos väitän että autoni kulkee valonnopeutta, uskotko sen suorilta, vai oletko ehkä hieman SKEPTINEN ja vaadit todisteita.

    Jos valon nopeuden ylitys todistetaan tieteen keinoin ei siinä yhdelläkään skeptikolla ole nokan koputtamista.

  • jatu sanoo:

    Eikö se juuri todistettu? Mikä vielä kismittää? Kyllä se koe tullaan vielä toistamaan. Pyydättekö sitten kolmatta koetta vai mitä teette?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Kismittää tämä tiedon ja sivistyksen puute. Ja ei, ei vielä mitään todistettu. Kolmannen kokeen tarve selviää kaiketi sen toisen jälkeen.

  • jatu sanoo:

    jep jep, mahtaakohan huomenna sataa vettä?

  • Höpönpöpö sanoo:

    Onko se nyt, jatu, niin mahdotonta ymmärtää, että jos tieteellisessä kokeessa saadaan mullistavia tuloksia niin kokeet pitää uusia, jotta tulosten oikeellisuus voidaan tarkistaa? Ja itse asiassa näin toimitaan vaikkeivat ne tulokset niin mullistaviakaan olisi. Et ehkä ole havainnut, että ihmisille sattuu virheitä eikä ihan aina aivan kaikkea oteta huomioon?

    Ja Forecan ennusteen mukaan huomenna saattaisi hieman sadellakin, ainakin näillä nurkilla, tosin sateen mahdollisuus ja etenkin sen määrä vaikuttaisi melko pieneltä.

  • nahkasonni sanoo:

    Minne hittoon ne kaikki vinkit on menny, oon pistäny ainakin 10 uutta juttua, mukaanlukien tämän kyseisen mutta tulikin vasta nyt tänne.

    Joku vika siinä vinkkilinkissä vai?

  • jatu sanoo:

    Eihän siitä olekkaan kysymys, etteikö tutkimuksia tarkisteta ja tehdä uudestaan.
    Kysymys onkin siitä, että ensimmäinen reaktio asiaan kuin asiaan on kielteinen. Sitä jaksaa jonkin aikaa, mutta joka hemmetin kerta ja joka hemmetin asiaan.
    Pikkaisen positiivisuutta peliin ei ole ollenkaan pahitteeksi.

  • Höpönpöpö sanoo:

    No, mutta jos juttu on näinkin uskomaton, niin eikö ole ymmärrettävää, ettei sitä oikein tahdo ilman tarkistuksia uskoa? Ei kai se ihmisestä negatiivista kaikenkieltäjää tee, ellei usko, että musta on valkoista, vaikka joku niin väittääkin?

    Enemmän itseäni ihmetyttää päinvastainen sinisilmäisyys, joka uskoo kaiken vastoin aiempaa tietoa.

  • jatu sanoo:

    En itsekkään sitä voi vielä uskoa todeksi.
    Kuitenkin ajattelin, että tosi hieno homma, uutta luvassa. Vielä kun se toistetaan niin maailmankirja muuttuu jälleen yhden sivun verran.
    En ollut sinisilmäinen, enkä myöskään heti teilaamassa koko asiaan.

  • Wespa sanoo:

    Nahkasonni kyseinen artikkeli on ollut jo kolme päivää ennen viestiäsi sivustolla. Viimeksi kokeillessa vinkitys ainakin toimi. Vinkkeihin toimii siis tämä linkki/lomake: http://paranormaaliblogi.net/index.php/yhteys/
    Koska lähetit viimeksi linkin ja millä nimellä/nimimerkillä? Voin tarkistaa onko tullut perille… Voit vielä kokeilla lähettää lomakkeella testausviesti,n jonka otsikoksi vaikka Testi ja sitten jotain linkkejä ja tekstiä.

  • Entity sanoo:

    Toimittajien ja yleisönsä ajattelun laiskuus tulee tässä asiassa ilmi. Fysiikka (ja luonnontieteet noin yleensä) ei ole ohjelmallista, eikä sillä ole pyhiä uskonkappaleita. Sen maailmankuva muotoutuu sellaiseksi kuin muotoutuu tehtyjen havaintojen ja niiden tulkintojen perusteella.

    Todennäköistä on, että yleinen suhteellisuusteoria pitää edelleen paikkansa. Voi olla että koejärjestelyissä tai mittaustulosten tulkinnassa on tehty jokin virhe. Tulokset julkaistiin, koska neutriinokokeen tehnyt tutkijaryhmä ei löytänyt virhettä. Kun koe toistetaan, voi olla että havaittu poikkeama ei enää esiinny. On kuitenkin mahdollista, että se ilmenee uudestaan ja silloin tulee ajankohtaiseksi miettiä mitä oikeastaan on tapahtunut. Parhaassa tapauksessa saadaan todella jotain uutta tietoa siitä millaisessa maailmassa elämme. Vanhat teoriat tarkentuvat kun niitä voidaan arvioida uuden tiedon valossa.

    Skeptisyys on paikallaan usein, mutta sitä tarpeellisempaa on maltti. Täytyy vaivautua ottamaan asioista selvää. Fysiikka ei ole mitään salatiedettä, mutta kyllä siitäkin täytyy jotain tietää että sitä voi arvioida. Sokea usko on vain sokeaa, tosiasioiden havaitsemisesta kieltäyminen uskomusten hyväksi on umpimielistä. Mieli ja aistit on pidettävä avoinna, että voi havaita ja ymmärtää maailmaa ympärillään.

  • Hexa^^ sanoo:

    Höpönpöpö: No miultä nyt tuntuu kun oma maailman kuvasi murskaantuu kun et mitään vahvaa uskomusta ottanut todesta niinä päivinä kuin yritin avartaa näkemystä. itse tiesin tämän kyseisen ilman kokeita, kaikkiin maailman kaikkeuden ihmeellisyyksiin ei tarvitse odottaa kokeita tuekseen kun vain on sit jotain..

    Höpönpöpö: murene kiistellen vähyydestä.

  • Höpönpöpö sanoo:

    Katos Hexaa, onkin jo ollut ikävä. 😀

    Kysymystäsi en taaskaan aivan ymmärtänyt, maailmankuvani kun ei ole sidottu neutriinien nopeusennätyksiin, mutta muistuttaisin yhä vain, että venttaillaanpa nyt niitä uusia kokeita…

  • jaaha sanoo:

    mun tunturi tiger aquaki kulkee nopeemmin ku valo 😀

  • turret tusk sanoo:

    mikä se tiger aquaki on?

  • 555+111 sanoo:
  • Niko Valtonen sanoo:

    Valonnopeus on ihmisten suure..tämän planeetan fysikaalinen nopeusrajoitus .. meidän tekniikan ultimaattinen nopeuden katto raja, joka ei päde esim. Avaruudessa…
    Suosittelen lukemaan Rauni Leena Luukkanen Kilden kirjat.
    Ainakin ’Kuka hän on-kirjan’

    Kirjan mukaan tuohon aikaan kun kirja kirjoitettu (1993)
    Japanialaiset ovat rikkoneet valonnopeuden jo ”muutama vuosi sitten”— Sitä ei mainittu, miten ja missä näin tehtiin.
    Anyweis…kaikki tekniikkaa ja tieto on jo olemassa universumissa. Jenkit, venäläiset, japani ja kiina luultavasti normi kansaa jo 30v edellä..

  • Sepi sanoo:

    Kaikkihan on totta mitä kirjoissa, varsinkin Luukkasen, kirjoitetaan… Not.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto