ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

UFO-/Alushavainto Turussa!

Wespa kertoo videollaan UFO-/alushavainnostaan.

Ilmiö tapahtui Turun yötaivaalla 19.3.2020 0:49-0:54 välisenä aikana.

ufo havainto turussa wespa plejadilaiset orionilaiset

Katso tarkempi videoraportti alla olevalta videolta.

Käyttäkää karanteeni hyödyksi, nyt kun normaali-kiiret vähentyy, menkää kattoterasseille ja kukkuloille bongailemaan avaruuskulttuuria!

Lisää videoita Wespan kanavalla YouTubessa.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

7 kommenttia aiheeseen: UFO-/Alushavainto Turussa!

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Andro sanoo:

    Morjens Wespa!
    Katsoin vain ekat 5 min tosta sun videosta. Vähän samantapainen keissi tapahtui aikoinaan Tähtitiedon järjestämillä Tähtipäivillä Päivölän kansanopistolla joskus 1990 luvun puolivälissä se taisi olla. Olimme luentojen välissä ulkosalla hengittämässä vähän happea. Katselin tähtitaivasta, Orioninvyö siitä ylös oikealle niin löytyy Plejadit. Katselin Plejadeita parin kolmen tyypin kanssa siinä pihalla ja Plejadeista lähti liikkeelle kaksi tähdeltä näyttävää valoa. Lähtivät vasemmalle liikkuivat todella nopeasti, olivat näkyvissä ehkä 5 sekuntia. No piti varmistaa vielä Kalevilta että näimmekö hetki sitten ihan omiamme, johon hän vastasi että kyllä sieltä lähti pari alusta liikkeelle kiitokseksi siitä että ihmiset tuovat näitä kosmisia asioita keskusteluihin. Näitä vahvistuksia tulee aika ajoin meille että emme ole yksin näiden asioiden kanssa tekemisissä. Minulla oli vuosikymmeniä taaksepäin sellainen jakso jolloin epäilin kaikkea kokemaani että onko niitä oikeasti edes tapahtunutkaan? No avaruusveljet sitten huumorintajuisia kun ovat, järjestivät aina kun olin vähänkin kallistumassa epäilyjeni puolelle minulle ohjelmaa. Nämä sattuivat aina kun olin autolla liikenteessä. Peruutin kirjaston parkkiruudusta pois, katsoin taustapeiliin onko takana parkissa oleva auto miten lähellä. No huomaan sitten rekisterikilvestä kirjaimet UFO ja numerot siihen perään. Näitä UFO kilpiä näytettiin usein kun aloin epäilemään omia tuntemuksiani ajaessani autoa. Viereisellä kaistalla liikkui auto samaan suuntaan ja vaihtoi kaistaa siirtyen minun eteeni ja jälleen rekkari alkoi kirjaimilla UFO. Numerot hieman vaihtuivat joka kerta. No Kaleville puhelu että mitä ihmettä nyt on tmeneillään? Vahvistuksia, vahvistuksia. Luota omiin tuntemuksiisi, jotenkin noin. Kilvissä ei oikeasti ollut kirjaimia UFO mutta näköaistiini vaikutetettiin niin että kilvissä oli nuo kolme kirjainta silloin.

  • Arska sanoo:

    Morjens Wespa ja Andro!

    Itselleni sattui kauan aikaa sitten myös vastaavanlainen tilanne, kun olin katsomassa tähtiä mökillä ollessani, joskus vuonna 1973 – 1974. Itse en tuntenut tähdistöjä tai tähtien nimiä kovinkaan paljon tuolloin kun oli nuori. Tuolloin maaseudulla oli tähtikirkas taivas ilman kaupungin valojen luomaa valosaastetta tai kuuta. Itse toivoin näkeväni jonkin tähteä muistuttavan, joka tekisi ympyrän muotoisen liikeradan taivaalla, eli (vetäkää ympyrä), jotta voisin uskoa että elämää olisi muuallakin maailmankaikkeudessa.

    Jostain kumman syystä näin heti tilanteen, jossa yllättäin näkemäni tähteä muistuttava olkoi liikkumaan tehden täyden ympyrän muotoisen liikkeen melko ylhäällä lähellä Zeniittiä Itäisen taivaan suunnassa ja pysähtyi tämän jälkeen paikoilleen. Itse pelästyin näkemääni ja vaikutti siltä että sainkin kummallisesti heti yhteyden, johon heti vastattiin. Tiesin kyllä sen että avaruusveljet eivät tee välttämättä käskystä mitään, mutta vaikutti siltä että nytpä yllättäin lukivat ajatukseni ja tekivät sen minkä pyysin. Tämä oli erittäin hätkähdyttävää itselleni tuolloin ja olin ihmeissäni tapauksesta.

    Katseeni oli suunnattuna itään päin ja melko ylös taivaalle. Näkemäni ei voinut olla tähti, koska teki ympyrän muotoisen liikeradan, joka oli läpimitaltaan noin kaksi täysikuuta noin 1 asteen suuruinen alue yötaivaalla. Suoraksi ojennetun käden etusormi peittää noin puolen asteen alueen taivaalla ja kyseessä oli suoraksi ojennetun käden kahden sormen levyinen alue yötaivaalla, jonka levyisellä alueella ympyrän muotoinen likerata havaintoni tapahtui.

    Jälkeenpäin olin pitkään epäuskoisen hämilläni, koska vaikutti siltä että sain tosiaankin heti yhteyden ajatuksella että tekisivät jotain, jotta voisin uskoa. Huomasin nyt että ajattelen näköjään aikalailla samalla tavoin näihin yhteystoiveisiin kuin Wespa.

    Sama juttu siinäkin suhteessa että juuri ne Plejadit ja Orion nousee sieltä idän suunnasta. Orion tosin näkyy vain talvisella taivaalla, mutta Plejadit näkyy myös syksyllä ja tämä oli syksyä. Kerroin noin samanikäisille mökkinaapuri kavereilleni näkemäni asian samana iltana, johon suhtautuivat erittäin skeptisesti uskomatta koko asiaan sanoen että ei noin voi tapahtua, mutta näin kuitenkin tapahtui. Kaikki siis mahdollista myös telepaattisesti ajatellen.

  • Andro sanoo:

    Heh, ei näin voi tapahtua! No maailma on ajatuksiesi kaltainen sanotaan. Kyllä näitä sattuu ja tapahtuu mutta ei kaikille. Olen kans lyönyt ns. päätä seinään kun alkuinnostuksesta kokemuksistani joillekkin tulin kertoneeksi. Aika samanlaista palautetta tuli minullekkin. Kuitenkin on joutunut vuosien saatossa hyväksymään sen että emme ole kaikki ” samalla aaltopituudella” eli hyvin erilaisissa värähtelyissä voimme olla. Ymmärrän toki ettei jokin kokemuksistaan kertominen kaikilla nappaa. Olen huomannut että he keillä on jonkinlainen selittämätön omakohtainen kokemus, he ovat yleensä heti samalla aaltopituudella.

  • Arska sanoo:

    Androlla hyvä tunneäly joka osui taas asian ytimeen, kuin psygologin tiivistelmä analyysi erittely kokonaisuudesta. Samaa mieltä että kaikki eivät aina samalla aaltopituudella näissä selittämättömissä asioissa. Kaverit kuitenkin melkolailla hyvin samalla aaltopituudella arkisissa asioissa ja opein heiltä paljon muita tärkeitä asioita, joten se kompensoi selittämätöntä asiaa hyväksyttyyn suuntaan, ilman konfliktia. Heillä skeptisyys oli kovinta juuri näihin UFO asiohin. Kaikille ei sitten tapahdu aivan samoja asioita ja ymmärtämättömyys täytyy hyväksyä, vaikka tyrmäys tuntuisikin pahalta. Kirjoituksessa tapahtui pieni virhe tapahtuma ajankohdan suhteen, jossa kerroin illasta, sekä yö taivaasta. Johtuu siitä että en muista sitä oliko silloin nion 47 vuotta sitten yö vai myöhäisilta kun tämä selittämätön asia tapahtui.

  • Andro sanoo:

    Psykologisten testien mukaan jollaisessa kävin joskus about 30-vuotta sitten tuo empaattinen puoli oli todella vahva meikäläisellä. Testi kesti useita tunteja lähes työpäivän verran.

  • Arska sanoo:

    Jos kaikilla ihmisillä olisi tuo empatia eläytyvä myötätunto puoli noin vahva kuin Androlla, niin meillä ei olisi maailmassa mitään hätää.

    Kaikkien ihmisten empaattinen toisen tunteisiin eläytymis kyky johtaisi väkivallattomaan tapaan hoitaa asioita, joka puolestaan johtaisi maailman rauhaan ja sopusointuiseen rauhalliseen yhteiselämään ilman kriisejä: vaaranaikaa, uhkatilanteita; poliittisia jännitystiloja, tai talouspulaa.

    Elämme keskinäisessä riippuvuus suhteessa halusimme sitä tai emme. Myötätunto on avain hedelmälliseen yhdessä elämiseen ja hyvinvointiin. Soisin jokaisen ottavan vastuun ihmisyyden tilasta mielen tasolla.

    Ihmiskunnan historiasta olen huomannut että jos ihmisyys kärsii koko ihmiskunta kärsii. Asioiden tärkeysjärjestys on ihmiskunnalla edelleen päälaellaan teknologisesta kehityksestä riippumatta.

    Hyvä kirjoitus ihmiskunnan tilasta: Avaruusolennot yrittävät pelastaa maapallon tuholta, ihmiskunta vain evoluutio kokeilu.

    Lähde: https://www.studio55.fi/vapaalla/article/ufotutkija-avaruusolennot-yrittavat-pelastaa-maapallon-tuholta-ihmiskunta-vain-evoluutiokokeilu/136488#gs.1iuuzj

  • Andro sanoo:

    Tuttu mies vuosien takaa. Vapaan tahdon laki määrää tosiaan. Eivät voi liiaksi puuttua kehityksessään jäljempänä tulevan sivilisaation elämään. Mutta kyllä tuo ihan totta on että uhvoja on nähty ydinvoimaloiden yläpuolella. Sosnovy Borissa muistaakseni kävi myös uhvo vieraillen siellä muistaakseni 45 min. ajan. Sotilashenkilö myös vahvisti asian. Tästä on aikaa jokunen vuosi.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto