ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Criss Angel – Nainen kahtia

Tässä videossa nainen vedetään kahtia.

http://www.youtube.com/watch?v=r0BukAy_dko

Tykkäys ja jakotoiminnot:

54 kommenttia aiheeseen: Criss Angel – Nainen kahtia

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Krelian sanoo:

    Öö…ei? >_> Sillä on selvästi jalat lol

  • Wespa sanoo:

    Miten helkkarissa se sitten kävelee alussa, jos sillä ei ole jalkoja? ”Jalat” siinä lopussa liikkuu vielä yläruumiin mentyä. Jos mietitään ihan sitä, että kyseinen henkilö olisi oikeasti alaruumiiton (elämässään), niin miten hän olisi elossa? Ulostaminen ei onnistu ja entä tärkeät sisäelimet ym.? Mutta sehän näiden taikatemppujen tarkoituksena onkin, että niiden kuuluu hämmästyttää, vaikka kyseessä onkin vain temppu/illuusio.

    Tarkemmin katsottuna kyseessä on joko robottijalat, jonka päällä on kääpiö, tai kaksi kääpiötä päällekkäin, jotka sitten vedetään erilleen. Vaatetus piilottaa siis kääpiön jalat, joka lähtee ryömimään…

  • Wespa sanoo:

    Ei mistään lähtien. Mietin tuossa vaan, että jos kyseinen henkilö olisi alaruumiiton…

  • kerttu uimonen sanoo:

    Hologrammihommaa.

  • Wespa sanoo:

    Hei eikö se ole ihan normaalia, että ei kukaan usko mihinkään taikureiden tekemiin temppuihin (korttitemput mukaan lukien). Eli turha sitä on missään mainita. Jos satuit huomaamaan, niin tämäkin on tuolla taikuus alueella. Minusta se on kuitenkin mukavaa, että taikurit esittävät näitä illuusioita, joista jää aina WTF-tunne, että mitenköhän tuokin on tehty jne.

  • Wespa sanoo:

    Juu onhan niitä kaikenlaisia temppuja, mutta itseäni eniten kiinnostavat Derren Brownin temput, joista suurin osa perustuu suggestioon.
    Derrenin temppuja voit katsoa vaikka täältä
    http://paranormaaliblogi.wordpress.com/tag/taikuus/

    PS. Kannattaa Shiraz laittaa siihen kotisivukenttään oman blogisi osoite, niin saat vähän lisää kävijöitä. 🙂

  • Kanankoipi sanoo:

    KAtoin ton joskus puol vuotta sitten telsusta… ei siinä mtn. ihmeelist oo jos vertaa johonki muuhun Kriss Änkelin temppun (Mut mielestäni kaikki ne on feikkejä)

  • Kanankoipi sanoo:

    Btw kui se lähtee pakoon??

  • g00dman sanoo:

    Kaikki Criss Angelin temput ovat ”feikkejä”, eli muokattu tietokoneella,
    tai jollain muulla tapaa.

    Kuka oikeasti uskaa, että esim. Criss Angel voi leijua talon katolta toiselle.
    Yleisölle maksetaan siittä, että ne ovat siellä ”oh, wau, oh”

    Tämäkin temppu on siis joko muokattu, tai käytetty robottia (tai jotain vastaavaa)

  • Wespa sanoo:

    Sen verran, että kaikki taikatemput ovat jonkin asteisia illuusioita, jotka on toteutettu vaiereilla, peileillä ym. tempuilla, eikä kyseessä siis ole mitkään yliluonnolliset voimat, vaikka siltä saattaa näyttää. Kamerafeikkejä/tietokonemanipulaatioita ei yleensä käytetä. Ainoastaan kuvakulma valitaan sellaiseksi, että se ei näytä kaikkea ja mm. levitointitempussa juuri siksi yleensä kuvataan henkilön takaa. Itse tiedän parin taikatempun suorittamistavan (levitointi, lasin läpi meno, kolikko täysinäisen tölkin sisään)…

  • TheMagician sanoo:

    ”Itse tiedän parin taikatempun suorittamistavan (levitointi, lasin läpi meno, kolikko täysinäisen tölkin sisään)…”

    Ja ne + monta muuta löytyvät YouTubesta 🙂

    Videota katsoessa temppu paljastuu heti, ontto ääni koputtaessa hänen ruumiiseensa, sekä hänen alaruumiissaan näkyvä metallinen ”juttu”, siinä keskellä.

    Yksi Crissin huonoimpia temppuja, uskottava jos kuvakulma on oikea, tässä se ei ollut. Mahtavin temppu mielestäni on, kun Criss Angel halkaisee itsensä kahteen osaan, ilman minkäänlaisia peitteitä, sekin löytyy YouTubesta ja sekin on vain illuusio, Crissiä lainaten ”jos temppu on oikea, se ei ole taikuutta”.

    Ja sanottakoon tähän vielä, kuten Wespakin jo sanoi, että jok’ikinen temppu/illuusio maailmassa, on ”feikki”. Näitä taikatemppuja/illuusioita tehdessä on yleensä kyse kuvakulmista. Jos henkilö, jolle temppu esitetään on esim. sinun väärällä puolellasi, temppu voi paljastua ja suurimman osan kohdalla tämä pätee.

  • wadaa sanoo:

    sen verra mitä mä katon niit nii mä en usko et se oikeesti tekee ne, mä katon niit aina ja pohdin mite se ne huijaa:D vakavaks käy toi ”heei toi feikkii” jne

  • Hehe sanoo:

    Feikkiä.Naisen jaloista eikä yläruumiista tule verta=Kuollut?

  • dsads sanoo:

    Kuollut mutta kävelevä?

  • themagician2007 sanoo:

    ”Feikkiä.Naisen jaloista eikä yläruumiista tule verta=Kuollut?”

    Kyseessä alaruumiiton nainen, linkki ylempää:

    http://www.mymultiplesclerosis.co.uk/misc/rosesiggins.html

    YouTube: ”criss angel cut in half”, selvitäppä miten tuo tehdään niin teet miljoonia myymällä tempun paljastusta eteenpäin 🙂 Mitä se ~10 vuotta on suunnitellut tuota temppua, hyvin toteutettu.

    Ja ”feikki” kommentointi on idioottimaista, koska taikatempuissa ei ole mitään feikkiä, kyseessä on illuusio, jonka jokainen voi tehdä, jos siis tietää miten temppu tehdään, sanottakoon esimerkiksi, levitointi, kun taikuri sen sinulle esittää, olet hänen takanaan ja näet taikurin nousevan maasta (pätee yleisimpiin levitointeihin, joita taikurit esittävät kaduilla), mutta jos katsot temppua hänen edestään tai sivustaan, näetkin jotain aivan muuta kuin mitä näet hänen takanaan, kyseessä on siis vain illuusio.

  • Shagya sanoo:

    That is amaze magic!

  • jaaco sanoo:

    kaikki cris angelin temput huijausta esim kun crisin päältä ajetaan autolla huijausta se ajaa viereen sitte taikoo jeepin esiin huijausta hyppää liekkeihin mootori pyörälläja katoaa huijausta menee lasin läpi huijausta kaikkii vastaukset http://www.google.fi ja seiltä taikuri tv ei ihan kaikkiin ja katka see naisen kamera trikki david kopper field oike taikuri esim kadottaa lentokoneen ihmisten nähden teleportaa itsensä ja jonkun pojan havajille

  • metsamuumi sanoo:

    Meh? kuskaa kuullu: . , ! , ?. !?!?

  • ihihih sanoo:

    Joo-o, feikkiä.

  • regendos sanoo:

    ”Joo-o, feikkiä.”

    Hah? Et kai ole tosissasi? Se on taikatemppu, mistä lähtien ne ovat olleet totta? Ihan sama kun väittäisit hollywood räiskintärainan olevan fiktiota.

  • wnb sanoo:

    chris brown on huijari, ei se mitää mu enite kiinostaa miten se tekee ne temppunsa:D se noissa viehättää katsoa

  • Dissu sanoo:

    Älkää puhuko kakkaa! Criss on taikuri! Kuten sanotaan: pitää itse nähdä omilla silmillä. Mutta minä uskon Crissiin. Vaikka se olis muokattu koneella 😉 Criss on hyvä jätkä 😀

  • tyttö_95 sanoo:

    Itselläni suu loksahti auki ja silmät melkein tippuivat päästä xD Friikkiä!!!

  • Friikki sanoo:

    huoh…. aika kummallinen temppu, mut taikurit on taikureita-.-

  • AAaa sanoo:

    Vähä säikähdin kun ton naisen jalat jäi tohon ja naisen yläruumis lähti menee… ja sit kun ne viä kilju niin kauheesti. Saiko se nainen ne sen jalat takaisin? Crissin temput on iha hulluja ;(

  • Aino sanoo:

    Chrisin juttuihin en usko ollenkaan.
    Telkkarista tuli kerran sellainen video juuri tuosta Chrisitä kun se poikkas ittensä jonku sirkkelin kanssa kahtia. Jokasesta kohasta mistä sitä kuvattiin oli joku pää tai käsi tai pylkäs edessä. Eli feikkausta koko homma.

  • Aino sanoo:
  • Wespa sanoo:

    Aino sehän on taikauuden/illuusion tarkoitus. Feikkejähän ne ovat kaikki, mutta niiden tarkoituksena on viihdyttää ja saada ajattelemaan, että mitenköhän tuokin on tehty jne.

  • joku sanoo:

    Ryömii kuin ammattilainen

  • keksi sanoo:

    hahhah toi on yksinkertanen tarvii vaan hyvän maskeeraajan. tos VOIS olla kaks KÄÄPIÖTÄ päällekkäin tai kamera trikki

  • tikkis sanoo:

    Huomatkaa että kun häntä leikataan mitä hänen jalat jä kädet tekevät,toinen käsi kiskoo jotain mustaa narua ja jalaloilla myös tekee,tuo on peitetty niin että häneen sattuisi muka niin kovasti että liikuttaa käsiä ja jalkojaan..

  • tikkis sanoo:

    Anteeksi tämä olikin väärä video.tarkoitin missä hän itse ”katkaisee”itsensä

  • Nee sanoo:

    Hieno temppu kyl, väikkä näyttää illuusioltä tms.

  • K M sanoo:

    mitä järkee noissa tempuissa on jos ne pystyy tekee kaikki kamera trikeillä. se on taikurin työtä et se pystyy tekee sen tempun suorana ihmisille. kuka vaan pystyy pistää youtubee jonkun videon missä joku asia katoaa tai jotain, mut sit ku tekee vaik jossain teatterissa tai jossai niin se on taikureitten työtä.

  • Senthuka sanoo:

    Alkaa kyl ärsyttää tää FEIKKIÄ FEIKKIÄ FEIKKIÄ-juttu kun tietenkin nei oo totta, se tarkotushan siinä on et ne vaan viihdyttää ja sillai ihmetyttää siitä koko jutustahan lähtee koko ilo jne kun kaikki vaa hokee jotain tyyliin” no just joo ihan feikkiä tääkin muokattu jollai koneella..” ärsyttävää

  • eikukaan sanoo:

    en tiennykkään et suomalaiset illuusioiden ”ystävät” on melkein tyhmempiä kun amerikassa!! ”feikkiä feikkiä!” vaikkei tiedetä mistään mitään! eiköhän illuusion luomiseen saa käyttää lähes mitä vaan keinoja jotta sen saa toimiin!! kuka vi**u on muka jotain sääntöjä laatinu.
    1. 2. ja 3. kauden nähtyäni voin hyvillä mielin sanoo että Criss Angel on kautta aikojen paras taikuri, illuusionisti ja pakotaiteilia!
    kyllä pistää harmittaan jopa tää suomalaisten asenne!

  • Obituary sanoo:

    Minulla on teoria siitä miten tuo temppu tehdään. Tuo tempussa katkaistava nainen joka kävelee tuohon penkille, olisi ihan normaali jalallinen ihminen, mutta hänellä olisi identtinen kaksoissisar, joka on menettänyt jalkansa, jossain onnettomuudessa tai jotenkin. No ensinä se jalallinen nainen kävelee tuohon penkin viereen ja pistää makuulleen penkille. Ja koska tuo video ei ole yhtenäinen, vaan kuva katkeaa välillä, niin silloin kuva olisi voinut jatkua sillä tavalla että penkille olisi vaihdettu jalallisen naisen paikalle tämä jalaton nainen, jonka alaosaksi olisi laitettu tekojalat. Sitten tossa kun nuo jalat vielä liikkuvat itseksensä penkillä, niin siinä kuva olisi voitu taas leikata, ja vaihtaa sinne penkille se toinen kaksonen jolla on jalat, ja joka heiluttaa jalkojansa sillä tavalla että vain jalat näkyvät ja yläruumis on piilossa. Sitten siinä kun toi yläruumis ryömii itsekseen, niin siinä ei ole mitään ihmeellistä, koska kyllä sellainen ihminen jolla ei ole jalkoja painon lisänä, jaksaa varmasti ryömiä tuolla tavalla.

  • anhei sanoo:

    vähäks kauhee ku vaa otettiin ja mun pelkäs sen LUUT
    katkes Criss Angel on Pelottava! ei kai Englantilaiset tee noin ps. jos Oote jossakin paikas jos Criss Angel on
    ETTE OSALLISTU SI En mä sitten tuu mukaa

  • pommimies sanoo:

    Kantsii kattoo youtubesta criss angel revealed hakusanoilla, niin löytyy ratkaisuja, ihan ilman henkimaailmaa ^^

  • Arctica sanoo:

    Criss on ihana, mä katoin sitä sarjaa joskus mut en enää. en kerkee enkä tiiä millon se tulee.

  • Arctica sanoo:

    criss angel on aika törkee, yhessä taikatempussa se pölli lapselta kokikset, änkes sinne jotain kolikoita ja kaato ne limsat maahan.

  • Obituary sanoo:

    Tästä linkistä löytyy paljastus-video tälle tempulle: http://www.youtube.com/watch?v=slHpdVIvMek

  • Yks vaan sanoo:

    Nainen lähtee mäkeen ilman alaosaansa 😀 karannut naisenpuolikas on nähty manhatanilla pyydän vahvistuksia.

  • jjoo sanoo:

    Yöh, kauheen näkönen, karrrrmivaa! Tohon en kyl usko pätkääkään, mut se on kauhee. ; < Tykkään Criss Angelista, jos se ei tee mitään tällasta.

  • Wolland sanoo:

    Criss on tympeä esimerkki siitä mihin nykyajan taikuus on mennyt. Enää kyse ei oikeastaan ole siitä kuinka hyväsilmänkääntäjä sinä olet, kuinka ovela yms. Tarvitaan vaan hienommat laitteet ja kaikki on kunnossa. Taikureista on lähtenyt se särmä mitä heiltä kaipaisin. Johonkin sevain on kadonnut, kysehän ei enää ole siitä että Criss Angel on maailman taitavin taikuri, vaan siitä että hänellä on käytössään teknologiaa mitä ennen ei ole ollut.
    Joojoo, tottakai miksi ei käytettäisiin uusinta teknologiaa, mutta no. Itse en vain tykkää taikuudesta joka tehdään kameroilla maksetulla yleisöllä yms. Naurettavaa. Vaikka eiväthän peilit ole paljoa eriasia kun kameratemput, mutta peileissä on sentään jotain hohdokasta. Eikä vaan kuvata ja sitten mennä konepöydälle, ei kokoamaan jaksoa, vaan tekemään se temppu toimivaksi, jonka jälkeen sitten johonkin järjestykseen vaan temput.

  • Tintti sanoo:

    Ala ruumiista en tiedä mutta ylä ruumis on nii pitkä mitä videossa näkyy..Neloselta kait tuli dokmkentti tuosta maailma lyhyimmästä naisesta.

  • Emmibb sanoo:

    Feikki, sen ison hameen alla on joku nainen ja se yläosa on joku kääpiö:’D

  • ~Kaoru~ sanoo:

    se on kuvattu sille jotenki jänskästi peilijuttuna tai jotain

  • ense sanoo:

    Feikkiä .. pistäkää googleen Chris Angel

  • Simoswenko sanoo:

    eioo feikki

  • nannu sanoo:

    chris on harrastanu jo silmänkääntö temppuja 20 vuotta et oon iteki käyny lontoossa mun mummin kaa kattoo chris angelin keikkaa.ja aina siinä joku juoni on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • nannu sanoo:

    esim ku se muka sahattiin kahtia ja se ku se hävitti lentokoneen………….. ja kaikkee sellasta………..

  • mo sanoo:

    siis mitä…

  • mo sanoo:

    Toi on joku huijaus!!! Sil on tekojalat!

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto