ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Paranormaalit Kokemukset Elokuu 2007

Kokemukset Elokuu 2007Nimetön kirjoitti:

1.
Olin kotona kahden kaverini kanssa ja pelasimme tietokoneella sotapeliä. Meidän kissa rupes vinkuu että se haluaa pihalle.
Käskin kaverin avata oven, että kissa pääsee ulos. Kaveri avaa oven ja kissa menee ulos.
Hetken kuluttua kaveri kysyy multa, että voiko se kissa tulla itsekseen sisään ja mä vastasin että ei.
Se kissa istu sen huoneen missä tietokone on (takkahuone) oven edessä.
Elikkäs miten se pääsi sisään? Vai päästikö kaveri edes sitä ulos? Kaveri sanoi, että päästi ja toinen kaveri varmisti, mutta aina voi huijata.

2.
Meidän kissa (tuo sama mikä oli tossa ekassa jutussa) kuoli ja haudattiin meidän takapihalla olevalle aukealle alueelle. Kerran olin kaverin kanssa illalla terassilla. Oli jo melko pimeetä ja ei nähnyt kunnolla eteen.
Vähän ajan päästä kaveri sano, että meidän kissa haluaa sisälle. Mutta sehän on kuollu? Katsoin ovelle ja kappas!
Ihan meidän kissan näköinen kisumirri. Sanoin sen nimeä ja se tuli minun lähelle. Sitten minä katsoin kaveria ja se katso minua. Minä koitin silittää meidän pikku kisua ja kappas kissaa ei oo ollu ollenkaa siinä enää?
Mutta miten se on mahollista että me molemmat nähtiin se? :S

Triin kirjoitti:

Tästä kokemuksesta on jo kauan, mutta muistelen sitä vieläkin.
Olimme perheeni kanssa eräällä mökillä yöpymässä. Oli ns. ”Päämökki” ja sitten oli sellainen pienempi mökki sen vieressä, missä oli vain kaksi kerrossänkyä. Minä ja ystäväni menimme sitten sinne pienempään mökkiin nukkumaan. Äitini, isäni ja mummoni jäivät sitten isoon mökkiin. Siellä ei ollut sähköjä, joten luimme vielä illalla kynttilän valossa. Ystäväni ehti jo nukahtaa, vaikka hänen piti sammuttaa se kynttilä, alhaalla kun nukkui. Kömysin sitten sammuttamaan kynttilän ja nousin takaisin yläsängylle. Juuri kun olin nukahtamassa, kuulin joitakin askelia, hyvin vaimeita, mutta kuulin kuitenkin. Sitten tuntui ihan kuin joku/jokin olisi tullut siihen yläsängylle missä nukuin ja nelinkontin tepasteli siellä minun jalkopäässäni. Tätä ei kestänyt kylläkään kauaa, ehkä kymmenen sekunttia. En uskaltanut liikkua tai päästää ääntäkään, suljin vain silmäni tiukasti ja sitten se joku/jokin tuntui kuin sielu olisi haihtunut jalkopäästä ilmaan. En kuullut askelia enään tai mitään muutakaan. En saanut unta enään sinä yönä.

Anonyymi kirjoitti:

Tämä kokemukseni tapahtui ollessani noin 10-vuotias. Oli ilta ja olin omassa huoneessani. Minulla ei ollut kuumetta, enkä omista huonoa näköä.
Näin selvästi katossani kolme henkeä, tai oikeastaan henkien päitä. Yksi näistä päistä oli noin kuusikymppisen naisen pää ja kaksi vähän vanhempien miesten päitä. Kaikki kolme olivat hyvin isokokoisia (noin kolme kertaa normaalia ihmispäätä suurempia). Päät liikkuivat hyvin hitaasti eteenpäin kattoa pitkin, vaihtamatta ilmeitä.
Itse olin vielä niin lapsi, että pelästyin ja hain vaan peiton päälleni ja olin siellä seuraavat pari tuntia kaiketi.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Tykkäys ja jakotoiminnot:

2 kommenttia aiheeseen: Paranormaalit Kokemukset Elokuu 2007

Sivu 1. Yhteensä 1.1
Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto