FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

UFO New Jerseyn Yläpuolella

Noin kymmenen minuuttia kestävä pätkä, jossa kuvaaja ja muut kohdetta tarkastelevat henkilöt heittävät aika hyvää läppää ja arviota, siitä mikä tuo lentävä esine olisi voinut olla.

[vodpod id=ExternalVideo.434319&w=425&h=350&fv=]

Tykkäys ja jakotoiminnot:

4 kommenttia aiheeseen: UFO New Jerseyn Yläpuolella

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Zipuli sanoo:

  Itseasiassa youtuben kautta löysin linkin, jota en nyt jaksa kaivaa esille, että tuo on juuri lähetetty BBC:n sateliitti yms. sivu ei kyllä varmaan ole luotettava, joten siihen ei kannata uskoa

 • Minö sanoo:

  ……. siis ihan selvästihän se on jokin tornin pää, eli jokin iso rakennus jossa on sitten ne valot jotka varoittaa lentokoneita? Aiankin mä sanoisin niin ku on pimeetä ja se pysyy kokoajan paikoillaan.

 • Wespa sanoo:

  Mielestäni se näyttää siltä, että se liikkuisi hitaasti. Ainakin kun kelasin videota, niin alussa se oli eri paikassa ja asennossa, kuin lopussa.

 • KP sanoo:

  😀 naureskelin noille kuvaajien kommenteille. ” Alienit ottavat kuvia ” Mutta ei tuo minusta kyllä näytä tornilta / satelliitilta

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *