ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Valoja Viljapeltokuvioiden Yllä

Hämmästyttävää videomateriaalia viljapeltokuvioiden yllä lentelevistä valoista.

[vodpod id=ExternalVideo.442687&w=425&h=350&fv=]

Tykkäys ja jakotoiminnot:

2 kommenttia aiheeseen: Valoja Viljapeltokuvioiden Yllä

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Senthuka sanoo:

    Eikö tääl oo mitään muuta ku ufojuttuja :/// näit kun on nähy jo niin paljon enkä oikein jaksais enään hämmästyä mistään UFOihin liittyvästä kun oon jo tajunnu oman mielipiteeni niistäh..

  • Ufomies sanoo:

    Noh… ”ufojuttuja”… Nämä Britannian viljapeltokuviot ja pelloilla tanssivat valot ovat kyllä mielestäni ehkä enemmän tuolla henkimaailman puolella (jos näitä nyt voi jotenkin luokitella). Onkohan sattumaa, että tämä ilmiö on aktiivisimmillaan juuri noilla seuduilla, mitä ennen angien ja saksien lopullista ylivaltaa täplittivät kelttien mäkilinnat, uhrilehdot ja muut pyhät paikat aina Stonehengen näyttävyyteen saakka?

    Walesissa on nähdäkseni tapahtunut paljon paranormaaleita ilmiöitä.
    http://www.bbc.co.uk/wales/northeast/guides/weird/ufos/

    Mukaan mahtuu myös ihan suurien lentävien kohteiden ja abduktioiden lisäksi juuri näitä tanssivia valopalloja ja ”perinteisiä” kummituksia, mm. II-maailmansodan lentäjien ja lentokoneiden ilmestymisiä. Nämä aavekoneet näyttävät lentävän hyvin matalalla äänettömästi ja ovat vaikuttavat olevan jollakin tapaa pulassa. Sitten ne katoavat mystisesti jälkiä jättämättä.

    Kyseessä on usein hyvin tunnettuja ja tunnistettavia konetyyppejä, kuten Avro Lancaster, Supermarine Spitfire yms. Jostakin syystä verrattain pienessä määrin valmistettu ja käytetty Short Stirling tunnetaan erityisesti nimellä ”Reaper’s plane” sen tummanpuhuvista kummitteluista nykypäivän taivaalla… Ymmärtääkseni lentokuntoisia Stirlingejä ei pitäisi enää ollakaan, joskin tyyppi kyllä muistuttaa suuresti muita raskaita brittipommareita.

    Useimmiten tapauksia on pyritty selittämään (ja selitettykin) moderneilla nelimoottorisilla mäntämoottorikoneilla, kuten NATO:n viljalti käyttämällä C-130 Herculeksella, jotka juuri tuolla alueella tekevät erikoisjoukkojen maahanlaskuharjoituksia. Idea on siis juuri lentää hyvin matalalalla ja pyrkiä inversioihin jotka kätkisivät koneen moottoriääniä.

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto