ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Joulukalenteri (Luukku 6)

Luukku 6

Luukku 6

Tästä kuvasta ei valitettavasti ole paljoa tietoa. Ainut tieto on se, että joku löysi tämän ”olennon” ja lähetti tutkittavasksi johonkin laboratorioon, josta tuloksena tuli ”ei normaali”.

Mainos: Suunnittele oma paita Take A Shirtin nettidesignerilla

Tykkäys ja jakotoiminnot:

24 kommenttia aiheeseen: Joulukalenteri (Luukku 6)

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • 13-vee friikki sanoo:

    En osaa oikein sanoa.. Näyttää aivan lohikäärmeelle. Liekkö vain itse tehty nukke tai joku on geenimuunnellut liskoa ja lepakkoa tai jotain.. En todellakaan osaa sanoa..

  • tippitappi sanoo:

    Samat sanat 13-vee friikki:n kanssa. En minäkään todella osaa sanoa mittään tuohon kuvaan, voi olla aito, feikki, geenimuuntelu. Ken tietää!

  • tippitappi sanoo:

    Sori tuplaviesti. Lisättäköön, että kyseessä voi myös olla vain ennaltatunnistamaton eliö/eläinlaji. Aivan kuten silloin joskus löydettiin hummerin ja ravun yhdistelmä merestä. Silloin siitä oli jopa uutisissa jotain.

  • Pekhe sanoo:

    Tai sitten tää on joku DeviantArtista löytyvä maalaus.
    Jos nyt noita säiliön reunoja katselee niin lasin paksuus näyttäisi olevan nolla.

    Täyttäkääpä vesilasi jollain aineella, ja katsokaa lasia sivusta. Mitä tahansa lasin sisällä onkaan, sen reunat on hyvin nähtävissä.

  • Sauli sanoo:

    Selvä lohikäärme tuo on. . . mutta liekö aito vai ei,ollako tehty vai ei,niin siinäpä pulma. . Onko kellään muuten tiedossa muita tämän tyylisiä sivuja? Olen jäänyt niin koukkuun tähän sivuun että käyn monta kertaa pv:ssä katsomassa että onko tullut uusia juttuja tänne. . 🙂 🙂 Kiitos Suuri vaan sivun tekijöille ja muillekin ! 🙂

  • Tomo chan sanoo:

    Jossakin kirjassaki luki että tää ei oo aito…

  • Makru sanoo:

    No saattaahan se hyvin ollakin feikki, mutta mites todistat sen?

  • illusionist sanoo:

    Olen itse nähnyt oikeita sikiöitä (lehmän, sian ym.) tuollaisessa säilöntä purkissa.
    Pidemmälle kehittynyt sikiö voi näyttää todellakin kuin aikuinen eläin pienoiskoossa.
    Tosin tuo voi tietysti hyvinkin olla lavastettu nukke.

  • Tomo chan sanoo:

    Uskokaa jos haluatte mutta feikki tämä on xDD

  • Makru sanoo:

    Jos sanotte et on feikki niin ois ihan kiva kuulla perustelujakin. Voidaanhan vaikka mitä sanoa miksi haluaa mut ois niitä perustelujakin kiva joskus kuulla.

  • Valentino sanoo:

    Yhdellä sanalla: Evoluutio

  • Tomo chan sanoo:

    Jos mä muistan oikein joku tyyppi oli kai sanonu et se oli tehny ton tai jtn… se oli jossain kirjassa.

  • karo sanoo:

    ompa aika jännän näköinen, ei osaa sanoa onko feikki vai ei. mutta miksipä tuo ei voisi aito olla, joku kivettynyt olio dinosaurusajoilta?:DD

  • Jaarno sanoo:

    Eipä kovin kivettyneeltä näytä. Väri vähän sanoisi että olisi vähän kuin sitä hyytelöä mitä käytetaan myytinmurtajisa. (en muista mitä se oli) Aika hyvin tehty jos on feikki.

  • Jaarno sanoo:

    sori double. Perun puheeni. Tarkemmin katsottuna se on kyllä jotain muovin tapaista 🙂

  • Haukka sanoo:

    En ole asiantuntija mutta uskon, että kaikki matelijat kehittyvät ensin munassa ja kuvan liskon kokoa arvioidessa tulin tulokseen, että se on melko suuri. Munan koko ei voi olla kovin iso, koon kasvaessa paksuus lisääntyy ja tietyssä pisteessä ilman vaihto ei onnistu kuoren läpi. Siis uskon, että jos tuo on koskaan elänyt on se ollut nuori ja kasvava yksilö. Tosin kuvassa näkyy melko ohut ja pitkä napanuora, minkä en usko kuuluvan matelijalle ollenkaan.
    Ja kun katsoo noita siipiä ne näyttävät aika pieniltä ja hennoilta, kuin perhosen siiviltä, verrattuna olennon koko muuhun vartaloon joka näyttää myös melko lihaksikkaalta. En usko, että siivet olisivat voineet kannattaa olentoa lennossa, liidossa enintään.
    Tulin kuitenkin lopputulokseen, että tuo on väärennös.

  • werttinen sanoo:

    joo tota on kyl feikki kannalla tämää lasipurkki jossa tämä ”lisko-käärme-lepakko” on näyttää kyl liian suoranaiselta ei minkäänlaisia kulmia sivuilta ja kyl ny jotai näkyis jos purkkia kattoo suoraan edestäpäin sitten tuo vasen siipi kans härnää mua eikö sen pitäis kääntyä oikealle kun tulee ton purkin seinämät vastaan?musta se vaan katkeaa voi tosin olla että se niiku menis taaksepäin mutta tulin kyllä tälläisiin tuloksiin että 99% feikki! 1% menee sille että ei sitä kuitenkaa tiiä mitä perskutaa ne valkolakit osaa siel labroissa tehä mut joo.. feik says werttinen

  • Jaarno sanoo:

    Haukka tohon sun viestiin. Ei monenkaan linnun/tjsp. siivet kannata sen painoa pienenä. Saattoi olla vasta syntynyt jos eli. Mutta enpä usko että on oikea.

  • silversurfer sanoo:

    http://www.crawley-creatures.com/creatures/pickled.htm tollaiseen satuin törmäämään. eli eipä tarvitse tätäkään enää ihmetellä 🙂

  • Makru sanoo:

    Sain Joululahjaks sellasen Usko tai älä! -kirjan jossa oli/on kuva kyseisestä lohikäärmeestä. Näin siinä lukee:

    Säilötty lohikäärme

    Vuonna 2003 tiedemiehet Britannian luonnonhistorian museossa eivät olleet uskoa silmiään, kun heille tuotiin formaldehydiin säilötty pieni lohikäärmevauva.

    Lohikäärmeen oli ilmeisesti löytänyt Oxfordshiressa pidetyistä autotallimyyjäisistä David Hart, entisen museon vahtimestarin poika.
    Löydöksen mukana saadut dokumentit tuntuivat viittaavan siihen, että saksalaiset tiedemiehet olivat tarjonneet lohikäärmettä luonnonhistorian museolle 1800-luvun lopussa, mutta museo oli tuolloin hylännyt sen huijauksena.
    Nykyajan tiedemiesten alkaessa tutkia kertomusta kävi ilmi, että 1800-luvulla museon kuraattorit olivat olleet oikeassa – lohikäärme oli väärennös. Siitä huolimatta myös uusi tarina oli huijaus! Hart oli keksinyt sen mainostaakseen Mitchelin kirjoittamaa romaania, Lohikäärme oli tehty BBC:n televisiosarjaan Matkalla donisaurusten kanssa.

    Huijarit väittivät lohikäärmeen olevan yli 100 vuotta vanha. Se oli säilötty formaldehydiä sisältävään kannuun.

    Lohikäärmeen tekivät itse asiassa BBC:n pienoismallien rakentajat. Lohikäärme oli osa monimutkaista huijausta.

    Tuossapa nyt olis hieman lueskeltavaa asiasta kiinnostuneelle.

  • Wespa sanoo:

    Makru, itse sain joululahjaksi saman kirjan. Hyvin mielenkiintoista luettavaa.

  • tSöö sanoo:

    Minäkin sain kyseisen kirjan lahjaksi naapuriltani ja mietin vähän aikaa missä olen kyseisen olennon nähnyt ja muistin sen sitten täältä kun lueskelin blogia pitkästä aikaa.. 😀

  • Makru sanoo:

    Kattokaa sivulta 49 se Saksijalka xD

  • Golegator sanoo:

    Tämähän on jo ajat sitten todistettu feikiksi, pilan tekijät tunnustivat sen ajan sitten

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto