FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Henkiparannusta

Qigong Master Jo pystyy lämmittämään veden kiehuvaksi mielensä avulla, sekä hoitamaan/poistamaan erilaisia sairauksia.

http://www.youtube.com/watch?v=T6UTGkC73GE

Tykkäys ja jakotoiminnot:

12 kommenttia aiheeseen: Henkiparannusta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • KP sanoo:

  tästä o tullu katottua pitempikin versio. Kyseisen haastattelun jälkeenhän tämä parantaja ei antanut kellekkään enää haastatteluja, kuulemma oli joku unessa ( mikä jumala se nyt olikaan ) ja varoittanut häntä taitojensa esittelystä.

 • Miluli sanoo:

  Okeei.. Vähä outo juttu.. :/

 • Dissu sanoo:

  Joo. Aika outo ihminen. Tai mikä nyt lie… jännä homma, että juuri japanilaisilla yms. on juuri tuollaisia taitoja, ei muilla.

 • witchwoman sanoo:

  Erittäin mielenkiintoinen video. Minusta se on täysin uskottavaa, koska ihmiset käyttävät vain pienen osan kapasiteetistaan. Minä kyllä menisin hänen hoidettavakseen.

 • OnhanSe sanoo:

  Itämailla on tunnettu kehon energiavirrat ja niiden harjoittaminen jo tuhansia vuosia. Täällä niille (vieläkin) suurin osa nauraa..

 • k-vuohi sanoo:

  ”Itämailla on tunnettu kehon energiavirrat ja niiden harjoittaminen jo tuhansia vuosia. Täällä niille (vieläkin) suurin osa nauraa..”
  Syy, miksi henkiparannuksen asema länsimaissa on suurilta osin naurunalainen, johtuu todennäköisimmin siitä, että se on pseudotieteellinen ja pahimmissa tapauksissa vaarallinen uskomus, josta ei ole mitään tieteellisestä näyttöä.

 • . sanoo:

  niillä on ehkä niitä taitoja ku ne harjottaa niitä. Ne on löytäny itsestään ne taidot. Siistiltä näyttää.

 • Timo sanoo:

  KP ”tästä o tullu katottua pitempikin versio”… Mistäs moisen vois nähdä ?

 • myhsp sanoo:

  jos kuulkaas tälle henkilölle voimat on antanut Jumala tai saatana? Uskovaisena tiedän, että minkälaisia maailman ihmeitä on tapahtunut. tosiasia on, että ihminen ei kykene tälläisiin ilman yliluonnollisia voimia, henkiä tms. Minä uskon yliluonnolliseen Jeesukseen ja myös voimaakkaaseen paholaiseen. jumala on kuitenkin aina suurin 😀 Hyvä voittaa pahan

 • satumamma sanoo:

  kyllä meilä länsimaalaisillakin on parantavia kykyjä..uskon myös että jokaisella on,jos vain osa vastaanottaa avun omilta henkioppailta.itse pystyn parantamaan jo pieniä kipuja pois,harjoittelen vasta tätä lisää:) oma henkioppani on kanavaviestissä luvannut olla auttamassa ja välittämässää energiaa.

 • Ranttali sanoo:

  Eiköhän henkiparannuskin perustu lähinnä uskon voimaan. Tv:ssä oli ohjelma, jossa kerrottiin englantilaisesta kokeesta, jossa testattiin sekä placeboja, että henkiparantamista. Ensinnäkin placeboilla saavutettiin yhtä hyviä tuloksia jopa monissa vaikeissa sairauksissa kuin ”oikeillakin” lääkkeillä. Lisäksi testattiin ammattimaista henkiparantajaa ja näyttelijää, joka vain esitti henkiparantajaa. Näyttelijän saavuttama parantamistulos oli huomattavasti parempi, koska hän oli vaikuttanut potilaista selvästi uskottavammalta aidolta oikealta henkiparantajalta! Eli vastaanottavaisuus lähinnä ratkaisee, mitä oikeasti tapahtuu, sama vaikka parantamisen tekisi alasta mitään tietämätön ja mitään erityisiä voimia ja lahjoja omaamaton, kun häneen vain uskotaan tarpeeksi!

 • thetruth sanoo:

  hahaha 😀 , this is some funny shit. Mihin me enää lääkäreitä tarvitaan? ei mihinkään !

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot