ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Merenneitoko?

Videon loppupuolella näkyy merenneidolta näyttävä otus, joka ui aika sulavasti.

Toisena päivänä samalla alueella kuvattu video:
Katso video tästä

Mitä mieltä olette, onko kyseessä feikki, vai aito merenneito?

Kiitokset Emmille vinkistä.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

103 kommenttia aiheeseen: Merenneitoko?

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Haukka sanoo:

    Väärennös, mm. koska:

    1) Näkee, että ”merenneito” taivuttaa kalanruumistaan samoin tavoin kuten ihminen taivuttaa polviaan, kuinka ollakaan, polvien kohdalla.

    2) Vaikka olennon pyrstö näyttää kalan pyrstöltä, se on samassa asennossa kuin vesinisäkkäillä, (eli delfiineillä ja valailla) vaakatasossa, suunnattuna sivuille. Kaloilla pyrstö on toisessa asennossa; suuntautuneena ylös ja alas. Tosin jos puvun pyrstö olisi toisessa asennossa, kyseiseen kala-asuun pukeutunut ihminen ei voisi heiluttaa jalkojaan sivusuunnassa uskottavasti, mikä tukee teoriaa väärennöksestä. Yrittäkääpä itse heiluttaa jalkoja sivusuunnassa kun ne ovat kiinni toisissaan, liikerata ei taida olla kovin kummoinen?

    3) Merenneidot ovat zoologisesti TÄYSIN mahdottomia.

    4) Kuvaaja vain sattui kuvaamaan oikeaa kohtaa, kun merenneito ilmestyi? Ennen olennon ilmestymistä paikalla ei oikein ollut mitään kuvaamisen arvoista mutta kuvaaja osasi odottaa merenneidon saapumista.

    5) Luulen kuulleni veden molskahtavan, kuin tämä kala-asuun pukeutunut nainen olisi hypännyt/tiputettu veteen vaikkapa veneestä.

    PS: toinen video ei toimi.

  • Wespa sanoo:

    Hyviä pointteja, mutta tosin tuohon kohta 4:seen voisin sanoa sen verran, että tyypit olivat kuulemma nähneet ”merenneidon” alueella aikaisemmin, jonka jälkeen tulivat kuvaamaan. Mistä tiedät, missä kohtaa on polvet näkemättä jalkoja? Ihmisillähän on jalkojen pituus (ja polvien sijoittuminen) jokaisella erilainen.

    PS. Nyt toinen video toimii.

  • Haukka sanoo:

    ”Mistä tiedät, missä kohtaa on polvet näkemättä jalkoja? Ihmisllähän on jalkojen pituus (ja polvien sijoittuminen) jokaisella erilainen.”

    Näen polvien sijainnin, koska pyrstö taipuu oudosti niiden kohdalla ja ei polvien sijainti kovin paljoa ihmisten välillä vaihtele. Jos tämä olisi aito merenneito niin mitään tuon tapaista, hieman kulmikasta, taipumista tuskin olisi, koska kaloilla kyseisessä kohdassa sijaitsee selkäranka. Ja selärankahan ei taivu, tosin kuin polvet, vain yhdestä kohtaa vaan hieman kaikkialta (yksinkertaisesti ilmaistuna). Polvet taipuvat yhdestä kohtaa koska niissä on yksi nivel.

    Tuossa taitaa polvien alueen lisäksi taipua myös lantion alue (missä reisi liittyy lantioon, kuten ihmisellä). Se vain menee ohi niin nopeasti, että piti katsoa monesti, jotta sen huomaisi.

    ”merenneidolta näyttävä otus, joka ui aika sulavasti.”

    Tuo liikeen sulavuus johtuu uinnin lyhyestä kestosta. Varmasti taitava uimari pystyy uimaan suht uskottavan näköisesti tuon kymmenisen sekuntia vaikka hänellä olisi kala-asu päällä. Sehän saattaisi jopa hieman auttaa, onhan helpompi uida räpylöiden, tässä tapauksessa pyrstön, avulla.

  • Ruskas sanoo:

    onko kyseessä feikki, vai AITO MERENNEITO???

    Aitohan se .

  • Makru sanoo:

    No oli se feikki tai aito niin ainaki hienosti tehty feikki sitten on ainaki omasta mielestäni. 😀

  • Gh0stb0y sanoo:

    Ei oo aito… yhtäkkii tutkiat rupee kuvaamaan ja samantien joku ilmestyy siihen eteen! Jos se olisi aito kai ”merenneito” olisi huomannut kuvaajan tai edes laivan!!

    Mistä sitä tietää, vaikka olisivat kuvanneet useita tunteja. Tuskin jaksaisit katsoa youtubesta koko videota.
    – Wespa

  • anhei sanoo:

    aika feikiltä näyttää.
    Mutta mistä sitä tietä

  • anhei sanoo:

    XBOX360GOD42 (8 hours ago) Reply that was real that person was right no one could swim in that kind of water preesure and u would need scuba gear

    LinaCarter24 (8 hours ago) ythis is definiately real because no one can swim that fast in such water pressure.

    poimin youytubesta

  • anhei sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=K3Itt6phhmo&feature=related uiko tuo merenneito tuollei miten ton videon tyttö ui?
    koska jos ui niin luultavasti se on feikki…

  • Kommentti sanoo:

    Jos noin erikoinen ilmiö sattuisi kameran eteen, niin luulisi kuvaavan joka sekunnin. Miksi kuvaaminen loppui, kun merenneito oli hädin tuskin yläpuolella? Luulisi seuraavan jokaisen mahdollisen sekunnin ja vielä vähän päälle…

  • BlackDeath sanoo:

    No. Jos tuo olisi oikea, niin aivan mahtava löydös, mutta minustakin tuo näyttää enempi merenneidoksi pukeentuneelta naiselta.
    Pyrstö taipuu kulmikkaasti. Luonnotonta.

    Sanoisin, että tämä on feikki

  • j0int sanoo:

    rispectit tost kyl haukalle et perusteli kunnol et miks se on sen mielest feikki (y)

  • Gh0stb0y sanoo:

    juu

  • tyo sanoo:

    Hmmm…. Missähän tääki on kuvattu????

  • Regendos sanoo:

    Merenneito taivuttaa pyrstöään kuin ihminen polviaan. Tämmöisellä kalamaisella otuksella kun pyrstön kuuluisi taipua sopusuhtaisesti uidessa, mutta tälläpä taittuu pyrstö ihan samalla tavalla kuin polvia koukistaessa, eli jyrkässä asteessa.

    Selvä feikki.

  • 'jahas sanoo:

    Ei prkle mitä tuubaa… Vähän laatua näihin juttuihin nyt Wespa!

    Eihän tällaiseen viitsi skeptikko edes vaivautua kommentoimaan…

  • Regendos sanoo:

    Älähän ala uhoilemaan. Tänne tuodaan materiaalia muiden analysoitavaksi, paranormaaliblogi ei ole absoluuttinen tiedonlähde ja paikka totuutta hakeville. Täällä on materiaalia ja ihmisiä jotka muodostavat omat mielipiteensä. Me emme niitä mielipiteitä anna, ainoastaan syyn miettiä. Yritä muutenkin jatkossa olla hieman asiallisempi noiden muidenkin kommenttien suhteen

    Et kai ole sitten tarpeeksi fiksu ymmärtämään paranormaaliblogin tarkoitusta. Ellei sinulla ole rakentavaa palautetta, älä pyöri täällä. Jos jokatapauksessa pyörit ja pidät omaa showtasi pystyssä, ei ylläpito hyvällä katso semmoista. Kritiikkiä ja palautetta saa antaa – se on jopa toivottavaa, kunhan sen tekee asiallisesti.

    Ota tämä varoituksena.

  • tyo sanoo:

    Näytti vähän sellaiselta erikoiselta kalalta jota on myös sanottu merenneidoksi! Ei kylläkään ole mitään kaunista katseltavaa se kala meinaan! Jos löydän youtubesta videon niin näytän sen!

  • TheMagician sanoo:

    Jos merenneitoja on olemassa niin tuskin on tämän erikoisempia: http://uk.youtube.com/watch?v=6tfTMjYsS-U

  • Haukka sanoo:

    ”Jos merenneitoja on olemassa niin tuskin on tämän erikoisempia: http://uk.youtube.com/watch?v=6tfTMjYsS-U

    Tuo on rausku, jota on hieman muotoiltu ihmisen näköiseksi. Ne yleensä kuivataan, jotta ne näyttäisivät vaikuttavimmilta ja säilyisivät paremmin.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jenny_Haniver

  • tuntematon sanoo:

    öö, mun mielestä aika aidon näkönen, mutta.. uskon kaikenlaiseen, mutta en ole koskaan uskonut mihinkään outoihin mereneläviin, joten veikkaisin että feikki on.
    ”Kuvaaja vain sattui kuvaamaan oikeaa kohtaa, kun merenneito ilmestyi? Ennen olennon ilmestymistä paikalla ei oikein ollut mitään kuvaamisen arvoista mutta kuvaaja osasi odottaa merenneidon saapumista.”
    Samaa mieltä. Miten kuvaaja osui juuri oikeaan aikaan paikalle, kun merenneito saapuu?
    En halua ruveta väittelemään vakavasti, koska tappelu on lapsellista, ja jokaisella omat mielipiteensä. Mutta sanon nyt vain, että feikki tämä on.
    Nykytekniikan avulla saadaan aikaan ihmeitä..

  • rezaR sanoo:

    Se jäi vähän miettytämään, että miksei hän suoraan käänytyny kuvaamaan lisää ku ”merenneito” uiskenteli ohi.

  • tuntematon sanoo:

    jatkoa..

    sitäpaitsi, mistä kukaan tietää miltä merenneidot näyttävät? ehkä joku ihminen on vain keksinyt, että tältä tämä näyttää, vaikka se ei olisi totta. tuo saattaa ihan hyvin olla järjestetty kohtaus.. entä jos merenneidot eivät olekaan kauniita neitokaisia, vaan joitakin kammottavia otuksia, jotka eivät vaikka edes osaisi uida? okei, olen ehkä vähän pelle, mutta joo, jokaisella omat mielipiteensä, niinkuin jo sanoin.

  • tuntematon sanoo:

    JA VIELÄ.

    ”Se jäi vähän miettytämään, että miksei hän suoraan käänytyny kuvaamaan lisää ku “merenneito” uiskenteli ohi.”

    niimpä 😮
    jos olisin itse ollut kuvaamassa, olisin luultavasti lähtenyt otuksen perään..

  • tuntematon sanoo:

    itseasiassa, rezar 😀

    tässä jatkoa

    http://www.youtube.com/watch?v=xWFvdfYoyG8

    katsoppa tuo
    siinä kuvaaja kääntyy kuvaamaan olennon perään

  • TuNtEmAtOn sanoo:

    En usko, koska sen ”polvet” taipuu. Ja miten on mahdollista että seuraavana päivänä ihan yhtäkkiä se sama otus sattuis tulee paikalle? Eikä se niin sulavasti ui.

  • RockHill sanoo:

    Feíkki mikä feikki kyllähän sen ny kaikki tajuu en tajuu ku jotku oikee tosissaa yrittää vääntää jotai selitystä että aito on hahah.

  • anhei sanoo:

    toisaalta tuo ui aika lujaa.

  • tuntematon sanoo:

    ja sitte, rupes koulussa mietityttään, et miten se kuvaaja osu JUST oikealle kohalle siihen? että se merenneito ui JUST PRIKULLEEN kuvaajan yli? ette varmaa kommentoi..

  • Anne sanoo:

    Miksi ihmeessä kuvaaja otti kaksi videoa eikä yhtä pitkää. Taisi merenneito pitää kuvaustauon ^^

  • Wespa sanoo:

    Youtube-profiilin mukaan videot on kuvattu eri päivinä, jotenka siitä johtuu, että niitä on kaksi ja kuvamateriaalia oli kuulemman useamman tunnin verran, mutta tottakai ne turhat editoitiin pois ja laitettiin vain se, jossa merenneito näkyy.

  • Anne sanoo:

    Siinä tapauksessa, miksi kahtena päivänä? Voihan olla että uimari väsyi, pitivät tauon mutta valaistus oli liian erilainen, joten jatkoivat seuraavana päivänä. Tai sitten he kuvasivat kahdessa erässä Ja lisättiin eri päivinä. Ja miksi ihmeessä videot on lisätty eri päivinä, jos toisena päivänä kuvataan edestä ja toisena päivänä käännytään kuvaamaan pyrstö?

  • idanblogi1 sanoo:

    No huhhuh, en usko.

    En voi mitenkään uskoa, että merenneito olisi noin tyypillisen ihmisen mielikuvan näköinen oikeasti.

  • Chokonut sanoo:

    Minusta tuo merenneito muistuttaa jokseenkin kesällä tv:stä tulleesta H2o- sarjassa olleita merenneitoja (eli niitä näyttelijöitä..) ;D

    Ihmettelen muiden kanssa myös, miksi ihmeessä kuvaaja antoi merenneidon vain lipua ylitseen jatkamatta kuvausta? Minä itse olisin taltioinut joka pyrstön heilautuksen ö_ö

  • MinävaaXD sanoo:

    HahasSshaSSSSdsaSDSS:Agahhahaha : D Kumminki feikki……

    http://uk.youtube.com/watch?v=JopOhh5SuTE&feature=related

    Tuossaki jonkinlainen ”merenneito” noista kuvistä päätellen ei mahtanu sitte olla kovin kaunis merenneito X”DD

  • vesiolento sanoo:

    Itseasiassa tuo taipuu aika hyvin mutta oikea ihminen/olento se ei ole, näyttää aivan kumimaiselta nukelta, ”käsi” heiluu sivulla liikkeen mukana hallitsemattomasti, mitä ilmesimin tuota vedetään siimalla jostain. Ei aito, niin mukavaa kuin se olisikin, se on feikki. Jos nyt aletaan siihen leikkiin että tuo olisi aito niin se mitäilmeisimmin välttelisi sukeltajan mpäristöä. Tiedättekö millainen ääni lähtee kun sukeltaja päästää ilmakuplia? Vedessä äänet kantaa kauas ja jo niiden perusteella osaisi välttää sukeltajaa. Me emme tiedä millainen pyrstö vesi-ihmisillä on, se voi olla nisäkäsmäinen, kalamainen tai käärmemäinen, ja kuka sanoi että ei niitä kaikkiakin voisi olla. Mutta minä jätän tämän leikin tähän ja painun arkiaskareisiin, iloista päivänjatkoa kaikille merenneito faneilla :3

  • Asiantuntija sanoo:

    Niin kauan selvä feikki, kunnes joku havainnon tekija antaa muita todisteita. Eihän tällainen tekele todista mitään!

  • Kuhlfürst sanoo:

    Jos olis aito ni kai tyhmäki olis ampunu harppuunal ja vienu kotiisa.

  • Dissu sanoo:

    Joku nainen vaan esittää merenneitoa. Ei ole olemassa Merenneitoja eli naisen näköisiä.

  • jampen sanoo:

    Pysty ihan helposti näkemään sen jalan rajat

  • rampe+viisas 7 luokkalaine sanoo:

    surkee feikki

  • Totuus sanoo:

    Roskaa. Oli sovittu juttu että joku pukeutuu tommoseen pukuun ja ui yläpuolelta. Ilmeisest aika rauhallisest tai ihan kun ei mitään olis nähnykkää toi kuvaaja. Lopettaa kesken kaiken, jos tommosen näkee nii luulis lähtevän perään kuvaamaan

  • ariel merenneito sanoo:

    vau oikeesti vähä mua pelottais jos oisin ollu tuolla kuvaamassa!!! en oo ikinä ennen nähny oikeeta merenneitoo!!!<33

  • Luistin sanoo:

    anhei : ”toisaalta tuo ui aika lujaa” <– räpylöilläkin jo uidaan aika kovaa ja tuon ”pyrstö” on suurempi pinta-alaltaan joten sillä pystyy potkimaan hyvin vauhtia

  • zanttu sanoo:

    Itseasiassa niitähän ihan valmistetaanki ihmisille tollasia ”pyrstöjä”
    ja olen kokeillut hieman vaatimattomampaa versiota, Monoräpylä nimeltään, molemmat jalat kiinnitetään yhteen suureen ”pyrstöön”.
    Näyttää feikiltä, taipuu polvista, ja en ihmettele yhtään tuota nopeutta,
    pystyn itsekin uimaan pyrstöllä tuota nopeutta
    nimim. 5v urheilusukellusta.
    -Z-

  • w3ccca sanoo:

    Selvä feikki. Sen näkee

  • Emilja sanoo:

    Selvä feikki. Esim. Pyrstö on aika oudon muotonen, ja sen ”sulava” liikehdintä on hiukan tönkköä. Ja tosiaankin, kui kuvaaja ei lähtenyt perään? Mie ainakin olisin mennyt perään. Ja miksei merenneito ei huomannut kuvaajaa? Eikös ne ole aika arkoja olentoja, jos on muka tähänasti olleet piilossa ihmisiltä? Ellei kyseessä ollut huomionkipeä itserakas merenneito 😀 Ja sen pyrstö on muutenkin aika epäilyttävän näkönen, eikös tuollainen suuri pyrstö ole vähän painava? Eihän kalatkaan niitä koko ajan heiluttele. Sitäpaitsi pyrstö liikkuu jotenkin kummallisesti, niinkuin vedettäisiin kangasta vedessä. Merenneitoja nähneet seilorit ovat yleisesti nähneet vain kaukana olevan manaatin, mikä pisti päälle huhut kauniista merenneidosta, jolla oli ihmisen vartalo, mutta kalan pyrstö. Ja varmasti on ihan sattumaa, että ”merenneito” tässä videolla ihan sattumalta näkyy vain siluettina, eikä videosta näe suomuja. Tämä on suurin syy, miksi kutsun tätä feikiksi. Mutta, jokaisella on mielipiteensä, ja voihan tämä olla oikea merenneito, enhän minä sitä voi tietää… Siinä oli perustelua miksi se on minusta feikki.

  • ihme. sanoo:

    Musta aito. Oootteko kuulleet siitä jutusta, kun raskaana menee yhelle tietylle järvenrannalle makaamaan, niin sille vauvalle tulee merenneidon ominaisuus?
    katoin kerran 4D.n , lääkärin mukaan tapauksia on sattunut monta kertaa, kun ovat käyneet laiskottelemassa siellä… :O Esim. jalat ovat kasvaneet yhteen yms.

  • ihme. sanoo:

    ps. toinen video ei taas toimi

  • Japanlove sanoo:

    Kyl se varmaan feikki on.. Se on vähän jäykkää se sen meno.. Mutta kukas sen tietää millasia merenneidot on..

  • GHOSTHUNTER sanoo:

    Toinen video ei toimi miks?

  • Candy sanoo:

    Aidoltahan se näytti toki, mutta sanoisin että hyvin valmistettu feikki 😛

  • Candy sanoo:

    tai no tjaa.. Kun alkaa tarkkaan katsoa, niin aika huono feikki…

  • Saparisanni :) sanoo:

    tuol voi olla joku ihminen, jolla on laitettu tommone ”pyrstö”, ja se osaa olla hengittämättä pitkään. Feikki.

  • PikkuPiru98 sanoo:

    Vaikka mä oon 10-vuotias mua ei oo pelottanu melkeen mitkään kummitus tai UFO jutut x) Mää kaipaan kunno pelottelua. Toikaan ei oo mitää.

  • gh0stb0y sanoo:

    Ei merenneitojen pitöisikään olla pelottavia?

  • rezaR sanoo:

    ”Ei merenneitojen pitöisikään olla pelottavia?” Miksei ne vois olla pelottavia?
    Maailmassa ei ole nähty yhtäkään aitoa merenneitoo, nii miksei ne vois olla pelottavia ja rumia?

  • Ghost Hunter sanoo:

    Hmm….no aika moni kommentoi tota pyrstön taipumista, mutta mistä sitä tietää mite merenneidolla taipuu pyrstö 😀 aika varmasti feikki, mutta voiha se olla oikeeki =D

  • Riwander sanoo:

    Feikiltä minusta tuntuu ja näyttää. Jos merenneitoja olisi olemassa, niin ei sitä kyllä tiedäkään periaatteessa minkä näköisiä ne olisivat O_O Mutta tuo todellakin vaikuttaa H2O:n ohjelman merenneidolta. En tiedä, en kamalasti itse usko merenneitoihin, ainakaan sellaisenaan mitä media esittelee. Joissakin vanhoissa maalauksissa on kyllä melko lailla tuon näköisiä merenneitoja. Mistä näitä tietää. Hyviä perusteluja on tuolla feikkiydestä, että ei tästä sen enempää minulla.

  • gh0stb0y sanoo:

    No mistä sitä tietää että onko niitä ja minkä näköisiä. Eli tavallaan kaikki on väärässä ja oikeassa!

  • hideko89 sanoo:

    http://uk.youtube.com/watch?v=z_ElsEJe0Kw&feature=related

    eikös tää oo vähä niinku tota samaa..?

  • Outo sanoo:

    video voi olla sen takia lyhty, että kuvaaja säikähti ”olentoa” ja nousi takaisin pintaan. Minä olisin ainakin halunnut päästä heti vedestä pois.

  • Outo sanoo:

    mutta uskon sen silti olevan feikki

  • Kissansilmä sanoo:

    En usko merenneidoksi.

  • Kahden vaiheilla.. sanoo:

    En ole aivan varma, uskoisinko. Siis olen kyllä aina halunnut ja aika vahvasti uskonukint taikuuteen ja joihinkin fantasiaolentoihin, mutta nyt kun on melkeinpä täysin uskottavia todisteita merenneitojen ja muiden ns. ”satuolentojen” olemassaolosta, alkaa jo vähän.. …Pelottaa. Mutta aika hyvälaatuinen kuva ollakseen sattumalta kuvattu. Toisaalta taas voihan olla, että jos -ja olen melkein varmasti onkin- merenneitoa kuvannut henkilö on oppinut ns. ”kommukikoimaan” luultavien merenneitojen kanssa. Siis jos niitä nyt on olemassa. Ja ehkä tämä kyseinen kuvaaja on pystynyt jotenkin suostuttelemaan merenneidon antamaan kuvata itseään. Ehkä kuvaaja itsekin voisi olla merenneito..? Toisaalta, merenneito on myöskin voitu huijata uimaan kameran ohi, tai joku vain kokeili uutta merenneitopukuaan juuri, kun kuvaaja oli kuvaamassa vaikkapa materiaalia johonkin luontodokumenttiin. Ehkä koko merenneito oli animoitu. Ehkä merenneidot halusivat paljastaa olemassaolonsa! Tai ehkäpä tämä kyseinen merenneito oli eksynyt sukeltajien alueelle, luullen kuulevansa ystäviensä ääniä.. Mistä kukaan voi tietää, mitä silloin oikeasti tapahtui?? En minäkään tiedä. Eri vaihtoehtoja on tuhansia. Ottakaa kantaa.

  • gh0stb0y sanoo:

    Ei oo aito mikkään noista videoista

  • Coolpixxxie sanoo:

    Oii, olis kyllä hienoa jos tuo olisi totta. Olen nyt kyllä kallistumassa feikin puolelle, varsinkin nyt kun oon lukenut täältä näitä perusteluja.
    hideko89 :n linkittämä videon on hieno, mutta outoa ettei kuvaaja kuvannut heti alussa merenneitoa?

    Missään videoissa ei oikeastaan näy merenneitoa edestä (esim. kasvoista).

  • gh0stb0y sanoo:

    Näkyyhän! Heti ensinmäisessä videossa kuvataan kasvoja!

  • Jasmine sanoo:

    onko tuo ihan aito mä en taijjaa uskooo .. koska merenneito on taru olento -.-
    tai oltashan niitä aikasemminkin nähty vaikka TV:ssä jos niitä olis ;/
    jos tuo ei ole aito niin miks tämöstä tänne laittaa ?
    tuo saattaa olla vaikka sen takia täällä jos se kuvaaja itse uskoo merenneitoihin
    ja laittanut vaikka kaverin merennteio pukuun -.- ja uskottaa et niitä olis
    itse en näet usko merenneitoihin koska kaikissa sivuistoissa lukee et et merenneito ihastuu ihmis mieheen?!? níin jjos sekin olisi totta ;/ nii oishan joku mies vaikka sanonut että joku merenneito on kiinnostunut. Tai jtn
    mut voihan niitä toisaaltakin olla mut mä en khyl usko .-.- sitten hän ne olis
    julkisia? ja olis niitä useempikin nähnyt ? minkin olen ollut merellä paljon ja
    järveissä ja rakastan vettä minä en ole koskaan nähnyt merenneitoa.

  • Jasmine sanoo:

    Mut olen minäkin nähnyt isoja pyrstöja.Mut en mitään naamaa tai niinkun ihmisen vartaloa -.- ja kysyin äidiltänikin et onko tänä aito ja näytin videon.
    Hän nauroi ja sanoin ”No ei” miksi tänne laittaaa vale juttuja koska joku
    ihminen. Voi ottaa sen tosissaan eikä enään uskalla mennä meree.
    mut miksi siitä ei ole otettu lisää videoita jos se kerta olisi aito ? minä ainakin ottaisin jos näkisin Ja menisin aina lähemmäksi ja pyrtöstä ja naamasta ja käsistä kuvia et olisiko se aito -.- joten uskon et se oli pelkkä tavallinen ihminen merenneidon pyrstössä. Olen nähnyt niitä myytävänä kaupoissa.

  • kaikki ovat erilaisia... sanoo:

    JAHAS..mie tiiänet toi on tehty ku luin yhen asian jossaa tält sivult otin jonkuu asian nii siinä luki et joku oli valmistannu tuon …mutta mä ihan SÄIKÄHIN ekaa kertaa vaik oon jo 11 ku minun veljenihän on otellu valokuvia taivaalta (hänellä on uusi kamera) yhtäkkiä Viljami näki pienen pisteen taivaalla hän ei tietänyt mikä hänen näössään nyt oli mutta silti otti kuvan hieman myöhemmin se piste meni niiku VIUF eli siis hävis niiku mun äiskä ja äiskän kaverikin ne on tiiraillu taivaalle äitini on nähnyt erilaisia pisteitä putoilevan ja muutenkin…meinasimme laittaa melkis jo 7päivän lehteen siitä MEIDÄN ufo jutusta no kaikilla on oma uskonsa FEIKKIIN ja TODELLISUUTEEN mutta meidän perhe uskoo kummituksiin, merennalaisiin olioihin muuten ihmisten mielestähän jos vaikka tuommoinen ¨merenneito¨tulisi vastaan ihmisen mielestähän se on ihan IHMEELLISTÄ mutta kalojen ei koska ne näkevät niitä päivittäin ja kaikki sanoo sitä että EN USKO ja HAAHAA EN MEE LANKAA ihminen on vaa nii TYHMÄ et jos vaik tulis sapeli hammas sika jol on kanan pää nii ihminen on ihan heti niiku et APUA HELVATA MIKÄ TOI OLI TOI ON IHAN IHMEELLIST mut katos sisiliskot sun muut niii näkee niit päivittäin joten niille se on ihan normaalii SIKSI me uskotaa kaiken laisii MYÖS Jumalaan joten kaikki ketkä uskoo ïhmeellisiin¨olioihin ona samast puust veistetty ku me mut tuota VOISIN sanoa feikiksi 🙂 mutta muut perheestämme uskoo siihen 😛 USKON KAIKKEEN MITÄ MAAN PÄÄLLÄ ONNNNNNNN……

  • Japanlove sanoo:

    http://www.youtube.com/watch?v=gqwVy_B_5a4&NR=1

    Kattokaa toi, ja verratkaa sitä tähän. Kattokaa erityisesti kummankin polvien kohtaa.

    Tossa videossa minkä annoin, polvet ei taivu, mutta tässä videossa mikä tuol ylhäällä on, niin taipuu.

    Että siinä se! 😀

  • Tomppa sanoo:

    Selvä feikki. Tämä ”merenneito” näyttää puoliksi ihmiseltä.
    Evoluutio olisi varmasti lisännyt yläkroppaan jotain.

    PS: Paris Hilton aamu uinilla 8).

  • nella salmi sanoo:

    aika nätti merenneito mun kaveri varmaan ilahtuis täst

  • makkuro sanoo:

    mietin myös sitä et miks merenneidoilla ees olis hiukset xDD eiks ne oovaa teil jos ne uiskentelee ja ne menee silmille

  • makkuro sanoo:

    btw.aika ohuiet jalat kyl pitäs tol muijal olla

  • kärmes sanoo:

    ihminen käyttää käsiään sukeltaessaan tämä ei + sukeltelee ilman happilaiteita..heh!

  • RandomGuy11 sanoo:

    kärmes:no lol kyl mäki pystyn uimaan ilman käsii hetken aikaa.

    jos tarkkaan katsoo,nii ovi erottaa bikinit muijan rintojen kohalta,en usko että merenneidot käyttää bikineit 😛

  • Sorvu sanoo:

    Juuh… Merenneito! Hah H2O sarjasta otettu pätkä! Ja tuo Ruma merenneito on vielä aidompi..

  • Echostar sanoo:

    Ehdottomasti aito! Jumalisti MERENNeitoja on olemassa! i want to believe! Kuka tollasia feikkejä jaksaa kyhätä johonki juutuubiin? Jotkut idiootit? 🙁

  • STEMU sanoo:

    5) Luulen kuulleni veden molskahtavan, kuin tämä kala-asuun pukeutunut nainen olisi hypännyt/tiputettu veteen vaikkapa veneestä.

    sama.. kuulin kanssa tuon.
    Tyttönen se vaa ui siellä 🙂

  • marsy sanoo:

    EI
    Ole
    aito!

  • Radino sanoo:

    Hmm, en usko olevan aito, mutta uskon että merenneitoja saattaa olla.
    Olenko ainoa jolle tästä tulee mieleen se Disneyn Ariel?

  • Kuolonuhri sanoo:

    Kommentoin nyt tähän ikivanhaan keskusteluun: Itse uskon myös, että tämä on feikki, ei siihen oikein ole syytä. En vain ole ikinä oikeen uskonut merenalaiseen älylliseen elämään. ( Tietenkin jos siihen tulee luotettavempaa kuvamateriaalia. ) Mutta miettikääpä nyt järjellä te, jotka kummastelette kun kuvaaja ei käännä kameraa merenneidon tullessa paikalle: Ettekai oikeasti usko, että kuvaaja nököttää vedessä monta tuntia? Onhan kuvaaja mahdollisesti voinut jättää kameran veteen, ja päivän päätteeksi käydä hakemassa sen.

    Ja te, jotka ihmettelette, kuinka merenneito osui juuri siihen paikkaan, missä kamera on, onko jossain sanottu, että kameroita oli vain yksi?

    Siinä perustelut, jolla voisin väittää että on aito, jos siis itsekkään uskoisin tähän. Haluan kiltteyttäni kuitenkin vähän puolustaa kuvaajaa.

  • Theobold sanoo:

    Empä sano juuta enkä jaata siihen onko toi feikki vai ei, mutta nille kaikille jotka valittavat siitä että pyrstö taipuu luonnottomasti:
    Kertokaapas sitten tarkasti merenneitojen anatomiasta kun vaikutatte tietävän niistä aivan kaiken.

    Kuinka muka joku voi kuvitella tietävänsä jonkun olennon liikkumisen luonnottomuudesta, jos ei ole koskaan nähnytkään kyseistä olentoa? Enkä voi käsittää miten joku voi ylipäätään väittää sen ja sen asian olevan evoluution kannalta mahdoton, voiko kukaan tietää evoluutiosta kaikkea?

  • Seppo sanoo:

    Tuohan on ilmiselvä feikki, niin ihmismäinen ettei voi olla, liikkeestä näkee ja tosiaan toi kuvauskin on vähä hämärää, sattumalta tulee siitä edestä.. On kyllä aika näkyvää kusetusta..

  • Loeon sanoo:

    Feikiltä se näyttää..

  • Heidi sanoo:

    http://uk.youtube.com/watch?v=z_ElsEJe0Kw&feature=related

    En tiedä onko jo linkitetty tänne. Lisää merenneito matskua.

  • Idefix sanoo:

    0:12 ”merenneito” pudotettiin veteen.. :o, semmone molskahdus kuului,
    eli mikä lie ihminen merenneidon puvussa, ja sitten tuossa ”pyrstössä”, taittuu se osa, missä ihmisen polvet ovat..

  • Karoliina sanoo:

    Feikki! ilmiselvä feikki! mitä toi kamera tuol tekee???????? mistä ne muka ois voinu tietää että se tulee??????? ihan pelkkää feikkiä… sorppa emmi :/

  • kyl sanoo:

    Luulenpa että kyseessä on TAAS feikki.

  • Miee sanoo:

    Haukka, olen kanssasi juuri samaa mieltä joka kohdassa! Kun aloin itsekin katsomaan ja kuuntelemaan, kuului molskahdus!!! Ja näytti kuin tuo ”Merenneito” olisi tullut ylhäältäpäin, niinkuin olisi hypännyt esim. laiturilta… Hmm, pistää miettimään?

  • Lollero sanoo:

    mut mitenihmees toi liikuttaa pyrstöö vaik sen pitäs olla feikki O.o Joku muotoillu jätesäkistä pyrstön 😀 Mutta mistä sen tietää onko toi aito?? mitä jos onkin oikee? mitä itte sanoisitte siihen? Mut ainaski musta tää koko blogi on feikki juttu O,o Pikkusisko tuli yöllä itkee et oli nähny pahaa unta. Aloin siin rauhottelee sitä.Rukka oli vielä niin h*lvetin heikko 🙁 ei se meinannu pysyy ees pystys 🙁

  • meppa sanoo:

    ihmettelen vaan sitä, että jos ihminen on joskus aikojen saatossa kuvitellut, huom. KUVITELLUT merenneidon tuon kaltaiseksi, miten se ’satuhahmo’ voi yhtäkkiä herätä tavallaan eloon? 😉

  • UsKo sanoo:

    Feikki

    Tämä on liian hyvä video mrenneidot vihaavat ihmisiä he vihaavat ihmisiä koska me tapamme ja syömme heidän kansaansa eli kaloja,äyriäisiä jne. sitäpaitsi he välttelevät ihmisiä luulisi että tämä kyseinen ”merenneito” tietäisivät kuvaajan olevan läsnä vedessä ja 0.12-0.14 kuuluu selvä pulahdus kuin joku olisi hypännyt veteen.

  • UsKo sanoo:

    PS:Merenneidot eivät ole kuin elokuvassa ”Pieni Mrenneito”

  • UsKo sanoo:

    Suosittelen kaikille jotka ovat kiinnostuneita tätä videota kohtaan (englanniksi)

    http://www.youtube.com/watch?v=W82PEq5hjiM

  • Sonya sanoo:

    Kyllä toi musta feikki on.

  • Raivomies sanoo:

    Huijausta koska:

    (1)Ihminen pukeutui pyrstöön ja sillä oli maski.

    (2)Kuvaaja tiesi siitä

  • eba sanoo:

    Kuvaaja otti ihan rauhallisesti kun merenneito ui jostaki. Ite olisin ollu ihan paniikissa.

  • whosebabyisthis sanoo:
  • Jaa-a... sanoo:

    En tiiä, onko feikki vai aito. Mistä sitä tietää, onko merenneidoilla hiukset tai bikinien yläosa? Kukaan ei oikeasti ole nähnyt merenneitoa, kuten monet on jo sanonu. Merenneidot voi olla sellaisia, kuin ihmiset on kuvitellu, tai rumia olioita. Eli ei oo todisteita, onko tää aito, mutta ei myöskään kunnollisia todisteita tämän feikkeydestä. Jospa merenneidot uivat hieman töksähtelevästi? Jospa merenneito ei huomannut kuvaajaa? Jos kuvaaja pelästyi ja lähti äkkiä, tai kamerasta loppui virta? Jos merenneito ilmestyi sattumalta paikalle? Siinä teille mietittävää.

  • Ira sanoo:

    Täysi feikki, mä kuulin ainakin veden molskauksen…………
    Mutta merenneidot kyllä kiehtoo mua ja toivoisin että niitä on olemassa………..

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto