ME NA3MM3 S1NUT! NA3TKO SINA M31DAT???
Tietoa

ParanormaaliBlogi.net on Suomen seuratuin rajatiedon media. Olemme uutisoineet paranormaaleista ja muista oudoista ilmiöistä vuodesta 2007 lähtien.

Korostettu kommentti

Arska:

Kolumbiassa Medellin kaupungissa näköjään paljon tunnistamattomia objekti havaintoja, video ja kuvatallenteilla on useita silminnäkijöitä. Mielestäni nuo kiekkomaiset lentävä lautanen kuva ja videotallenteet ovat aika vakuuttavia todisteita siitä että emme ole todellakaan yksin.

Lentäjä pilotin kuvaama video pallomaisesta objektista pilvien yläpuolella on myös hyvä todiste vieraan älyn ohjauksessa olevasta kohteesta lähellä lentokonetta. Etelä-Amerikassa yleisesti on kaiketi jonkinlainen UFO – aalto menossa parasta aikaa. Mielenkiintoisia videoita nuo kaikki ja joissakin on mahdollisuus muuttaa selostuksen teksti Suomi kielelle.

Kommentoitu artikkeliin: Massahavaintoja Kolumbiassa

Tulossa

Viestejä Tuonpuoleisesta

Raija PelliPoliisi TV:n entinen juontaja Raija Pelli kertoo Seura -lehdessä, kuinka hän saa viestejä tuonpuoleisesta.

Itse pidän tätä herkkyyttä lahjana. Näen enteet usein unen ja valveen rajamailla, ja aamulla asia, jota pohdin, on minulle selvä, Raija Pelli kertoo Seuran haastattelussa.

Pelli kertoo kokeneensa yliluonnollisia kokemuksia jo pitkään.

Olen joskus työntänyt kykyäni syrjään. Tämä herkkyys on voimistunut silloin, kun elämäni on ollut tienristeyskohdissa, kuten vaikeittein ihmissuhdekoukeroitten aikoina ja kun työelämässä on ollut suuria haasteita, Pelli mainitsee.

Raija Pellin ensimmäinen outo kokemus sattui jo lapsena, kun hän näki unessa oman sukulaisensa kuoleman.

Kaksi päivää ennen faijani kuolemaa näin unen, jossa hän tuli minua pitkällä käytävällä vastaan. Vähän ennen kuin kohtasimme, hän aivan kuin suli kirkkaaksi valoksi ja kun hän ohitti minut, tunsin lämmön. Samassa hän sanoi: ”Kuule sie Rätvänä. Kuolemaa ei ole”, Pelli kertoo kokemuksestaan.

Raija paljastaa myös, ettei hän ole suvussaan ainoa, joka saa viestejä tuonpuoleisesta.

Hänen molempien vanhempien suvuissa on ollut näkijöitä, joten vanhemmat ymmärsivät alusta alkaen myös tyttärensä taipumusta.

Raija Pelli myöntää, että yliluonnolliset kokemukset kuitenkin myös pelottavat häntä.

Tätä kykyä pitäisi itse kehittää, ja se vähän pelottaa. Mietin joskus läheisteni kanssa, että jaksankohan tämän. Olen vielä aika alussa näiden asioiden kanssa, mutta avaan itseäni niille.

Lähde: iltalehti.fi

Kiitokset vinkistä TheMagicianille.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

5 kommenttia aiheeseen: Viestejä Tuonpuoleisesta

Sivu 1. Yhteensä 1.1
  • Kerttu sanoo:

    Tuli vaan mieleen, että tolla Raija Pellillä on silmät aika etäällä toisistaan kuten meedio Aulikki Plaamillakin. Olen ollut huomaavinani, että useilla mediaalisilla ihmisillä on silmät toisistaan etäällä. Ehkä mä vaan yleistän. Mutta tätäkin voisi tutkia onko näkijöitten ja meedioiden kasvonpiirteissä jotakin yhteneväisyyttä esim. juuri silmissä. Vaikkei nyt öögat etäällä, mut vaikka eteerinen katse tms. Tää nyt ei ollu oikein tieteellistä, mutta vähät siitä.

  • Arulux sanoo:

    Veikkaanpa että tämä ”Rätvänän” paljastus on liitoksissa hänen työsuhteensa päättymiseen Poliisi-TV:ssä. Saattoi nämä tuonpuoleisen viestit häiritä liikaa juontotehtäviä.
    Toinen vaihtoehto on sitten entisen ”julkimon” epätoivoinen yritys päästä vielä otsikoihin keinolla millä hyvänsä, mikä tuntuu olevan hyvin tavallista nykyisin.
    Oli miten oli toivottavasti Raija kehittää kykyään sellaiselle tasolle, että se ei enää pelota häntä ja siitä jopa saattaisi olla hyötyä rikosten ratkaisussa. 😉

  • MmM sanoo:

    🙂

  • idanblogi1 sanoo:

    Tuo on yleensä, että vaikeassa elämäntilanteessa vahvistuu ihmisillä noi kyvyt. ä epäilen, että ainoa vahvistuva on mielikuvitus. Tämä sen takia, että mun tuttu , joka usein asioita näkee etukäteen ei kuulemma tunne minkäänlaista voimistumista. Se on sellainen, että tietää jo etukäteen kun menet käymään jne.

    Mielenkiintoista, että tuo noin yleisesti asiasta puhuu.

  • kärmes sanoo:

    sais ees viestejä tämän puoleisesta:(

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomio!

Hei arvoisa Parablogin seuraaja,

Tämä sivusto toimii yksityisesti, täysin ilman ulkopuolista vaikutusta.

Sivuston toimintaa ja ylläpitokuluja (domaini, sivustotila) voit tukea lahjoittamalla haluamasi summan.

Olemme osa Suomen Galaktista Liittoa.

suomengalaktinenliitto.net

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla (PayPal ja pankkikortit)





Tai tilisiirrolla suoraan tilillemme.

Lahjoitustili:
Vesa Äijälä
FI98 5280 0020 0103 93
Kirjoita viestikenttään viestiksi: lahjoitus

Mainosyhteistyössä, otathan yhteyttä sähköpostilla: info.paranormaaliblogi(ät)gmail.com

Arkistot
Liity e-maillistaamme (uudet artikkelit mailiisi)
YHTEISTYÖSSÄ JA MUKANA
arkku net kotisivutilaa

suomen galaktinen liitto