FacebookSivustomme käsittelee paranormaaleja sekä yliluonnollisia ilmiöitä, joihin kuuluvat mm. kummitukset, avaruusolennot, ufot, viljapeltokuviot ja enkelit.

PB sisältää tuoreita uutisia yliluonnolliselta saralta, kiinnostavimpia kuvia sekä videoita. Jo yli 1700 artikkelia/postausta!

Kuukauden kommentti

Petri:

On se hyvin jännä kun vieläkin tätä UFO asiaa pidetään kummallisena ja sille naureskellaan vaikka todisteita puolesta on vaikka kuinka. Hyvin on ihmismassojen aivopesu toiminut minkä USA muistaakseni aloitti joskus 50-luvulla ja tämä aihe piti saada pidettyä piilossa. Ja jos disclosure projektin porukka ole pätevää tekemään luotettavia havaintoja sotilaallisine tutkineen niin sitten ei kukaan ihminen ole.

Kun ottaa huomioon kaikki varmaan jo tuhannet luottavien ja pätevien virallisten tahojen silminnäkijähavainnot sekä niihin liittyvät tutkahavainnot niin tämän pitäisi olla ollut jo pitkän aikaa itsestäänselvä että täällä lentelee muutakin kuin meidän koneita tai sääpalloja.
Mutta ei.. ufoskeptisyys kukoistaa edelleen ja media naureskelee koko asialle ja mikä pahinta, suurimpaan osaan ihmisistä tuo aivopesu toimii yhä!

No ei kai se toisaalta ole ihme kun vuonna 2018 on vielä ihmisiä jotka ihan oikeasti uskovat maapallon olevan litteä 🙂

Mutta toisaalta ymmärrän senkin että ajatus siitä että avaruudessa on paljon meitä älykkäämpiä olentoja on monille hyvin pelottava ja on helpompi pistää sormet korviin ja yrittää sivuuttaa koko asia. Suotakoon se heille joita pelottaa, kaikki eivät oikeasti ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta. Tämähän oli juuri silloin 50-luvulla yksi kriteeri sille että tästä aiheesta päätettiin tehdä naurettava ja UFOihin liittyvä havaintoja alettiin salata. Onhan se ehkä ihmiskunnan historian suurin uutinen ja olisi ehkä sekoittanut maailman joten toisaalta ymmärrän että tuohon päätökseen tultiin. Mutta eikö olisi jo nyt aika alkaa raottaa totuuden verhoa.. ja ehkä niin jo tehdään kun aiheesta aina välillä uutisoidaan onneksi ihan vakavasti kuten tässä tiedemiehen puolesta jonka rohkeudelle nostan hattua.

Paranormaali -yhteisö

pb-logo1Haluan toivottaa kaikki Paranormaali Blogin kävijät tervetulleeksi Paranormaali Blogin viralliseen yhteisöön. Paranormaali Blogin yhteisössä voit tehdä oman profiilin, jakaa kuvia ja videoita, pitää omaa blogia, sekä käydä keskustelua muiden jäseniemme kanssa. Mielenkiintoisimpana ominaisuutena yhteisössä on ehkäpä omien ryhmien luonti, jonka avulla voi siis perustaa oman ryhmän vaikka skeptikoille tai enkeleistä kiinnostuneille.

Sivusto on siis vähän niin kuin IRC-Galleria, youtube ja foorumi kaikki samassa paketissa, höystettynä paranormaalista kiinnostuneilla ihmisillä.

Tähän Paranormaali -yhteisöön tulee myös kaikki uusimmat tapahtumat (messut jne.), sekä Parablogin kilpailut. Menossa olevan bannerikilpailun alkukarsinta käydään yksinoikeudella vain Paranormaali -yhteisössä, joten kannattaa liittyä.

Yhteisöön lisäämme lähiaikoina myös eksklusiivisia kilpailuja, joista voi voittaa mm. Parablogin shopin tuotteita.

Mitä siis vielä odotat? Liity ja tutustu:
Sivuston osoite: http://paranormaali.ning.com/
Rekisteröityminen: http://paranormaali.ning.com/main/authorization/signUp?

Muista myös kutsua kaverisi mukaan, niin saadaan homma pyörimään.

Tykkäys ja jakotoiminnot:

18 kommenttia aiheeseen: Paranormaali -yhteisö

Sivu 1. Yhteensä 1.1
 • Sadokas sanoo:

  Tosi hyvä idea 🙂 Suosittelen tutuille ja randomeille!

 • RockHill sanoo:

  Ihan hyvä juttu itsekkin kirjauduin tänään mutta huomasin että välillä ei esim asetuksissa ei tuntunut ottavan tallennuksia hyvin vastaan pientä pugailua siis mutta ei se mid hyvin muuten.

 • lizard sanoo:

  Ei kiinnosta….

 • Tonza sanoo:

  Skeptikko ryhmää väsäämään!

 • GHOSTHUNTER sanoo:

  olipas mainio juttu pitää kertoa muillekkin

 • tonza133 sanoo:

  Tahtoo alien hupparin!

 • Tonza sanoo:

  Joten niitä kisoja pystyyn!

 • Totuus sanoo:

  Pyysin että tekisitte logon, toteutuiko tämä nyt? 😛

 • JT sanoo:

  Exclusive = eksklusiivi, ei ”exclusiivi”.
  Samoin kuin abduction = abduktio, ei ”abductio”.
  Active = aktiivinen, ei ”actiivinen”.

  Toivottavasti selvä kaava alkaa jo näkyä?
  Parempaa kielioppia toivotellen.

 • Phantom sanoo:

  tulkaa me kaikki ollaa siellä

 • aquafortis sanoo:

  Kerkisinkin jo aloittaa ryhmän ”Skeptics United” hooray!
  *clapclapclap*
  Tulen varmasti olemaan siellä tarpeeksi usein^^

 • gh0stb0y sanoo:

  Mitä ”eksklusiivi” tarkoittaa?

 • veet123 sanoo:

  Onko tuonne rekisteröityminen ilmaista? Muuten, lopettaako foorumi myöhemmin toimintansa, vai jatkaako se edelleen rinnalla? Voisihan foorumin viestejä pistää luettavaksi johonkin arkistoon jos ei muuten.

  On hyvä, jos pidätte jonkun kuvankäsittelykilpailun, täällä taitaa olla ihan oikeita osaajia, sen verran hienoja nuo bannerit olivat 😀 Voisitte perustaa voittajille oman gallerian tuonne yhteisöön

 • Katti sanoo:

  😀

 • Wespa sanoo:

  Rekisteröityminen on täysin ilmaista ja normaali foorumi jatkaa normaaliin tapaansa. 🙂

 • Tonza sanoo:

  ”Rekisteröityminen on täysin ilmaista ja normaali foorumi jatkaa normaaliin tapaansa”
  Kiitokset tästä. Vanha foorumi on huomattavasti selkeämpi, ja enemmän ”foorumikäyttöön” ajateltu.

 • WM_ sanoo:

  Tonza, tuo yhteisö onkin enemmän tuollainen… yhteisö. Todella toimiva ja pidän siitä, mutta tottakai me erillinen foorumi tarvitaan ja siihen meille käy täydellisesti se vanha. Kumpa tätä blogia ei unohdeta ;P

 • Gaisa Waris sanoo:

  ROFL.
  Luuseri juttu. Kukapa haluaisi bamlata hörhön kanssa muu kuin toinen hörhö.
  Seuraavaksi ilmestyy Paranormaali XXX. josta voi käydä katsomassa mustaa aukkoa tai tilata puhallettavan UFOn suoraan kotiin.
  WESU tietty saattaa antaa bannia tälle jutulle ja IP:lle mutta jos sananvapautta bannitaan niin on kuin heittäisi löylyä kiukaalle. On tuhansia muitakin paikkoja kirjoittaa ;).

  Gaisa Waris
  en.ota@dopingia.fi

Sivu 1. Yhteensä 1.1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Arkistot